Meester Van Raemdonck

Contactgegevens Meester Van Raemdonck: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meester Van Raemdonck: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meester Van Raemdonck

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 166 /, Antwerpen, 2018, België

Telefoon (phone): 32 9 244.11.11 32 9 244.11.11

Fax (fax): 32 9 222.64.80 32 9 222.64.80

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meester Van Raemdonck: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meester Van Raemdonck"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meester Van Raemdonck"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meester Van Raemdonck, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meester Van Raemdonck. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meester Van Raemdonck, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meester Van Raemdonck. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meester Van Raemdonck
Products information Meester Van Raemdonck

BTW identificatienummer (tax): BE02272491455
Ondernemingsnummer: 5315429687
Hoofdstad (capital): 879,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 443,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in Meester Van Raemdonck zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meester Van Raemdonck
(Get full report from official database of BE for Meester Van Raemdonck)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meester Van Raemdonck
Addition kinds of activities for Meester Van Raemdonck

7331. Directe postadvertentieservices | Direct mail advertising services
249910. Keuken-, badkamer- en huishoudelijke artikelen: hout | Kitchen, bathroom, and household ware: wood
274105. Nieuwsbrief publiceren | Newsletter publishing
14590103. Brandmijnwinning | Fire clay mining
32810401. Blackboards, leisteen | Blackboards, slate
35319909. Dakbedekkingsapparatuur | Roofing equipment
35420402. Spinning machines, metaal | Spinning machines, metal
38129905. Radio magnetische instrumentatie | Radio magnetic instrumentation
50329907. Zand, constructie | Sand, construction
50440400. Adressen en mailing machines | Addressing and mailing machines

Werken bij Meester Van Raemdonck: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meester Van Raemdonck: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meester Van Raemdonck. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meester Van Raemdonck. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker Inpak 3 ploegen (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ASAP LEUVEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Samen met je collega's sta je in voor het inpakken en verpakken van de geproduceerde producten. Op termijn zal je ook regelmatig kwaliteitscontroles uitvoeren. Je precisie en oog voor detail vertalen zich rechtstreeks in de kwaliteit van het eindproduct.

  • Import Medewerk(st)er Zeevrachtafdeling/expeditie (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deze persoon zal binnen deze functie instaan voor : * Het behandelen van onze importdossiers maritiem van A tot Z : * Klantencontacten ivm binnenkomende opdrachten * Boeken van de containers in land van afkomst * Opvolgen van de zendingen * Klant informeren van de expected time of delivery * Zorgen voor de inklaring van de zending in samenwerking met onze douane-afdeling * Kaaiafhandeling te Antwerpen en levering bij de klant organiseren * Opmaken van de nodige transportdocumenten * Facturatie

  • Chauffeur CE - Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als chauffeur/magazijnier verzorg je hoofdzakelijk de bevoorrading van goederen aan onze filialen in België en Nederland. Verder helpt u uw collega¿s bij het werk in het magazijn, en staat u mee in voor het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Grondwerker (ZONNEBEKE)

    Regio: ZONNEBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als grondwerker bij onze klant t ben je gedreven. Je takenpakket zal bestaan uit: ?Samen met jouw collega's sta je in voor grondwerken; ?Het opbreken van wegbestrating; ?Het graven en dichten van sleuven en putten (machinaal en manueel); ?Je staat in voor plaatsing renovatie onderhoud en uitbreiding van drukleidingnetwerken en riolenstelsels; ?Buizen die aangelegd worden zijn voor afvoer van rioolwater aanvoer van drinkwater en aardgas; ?Ook pijpleidingen voor transport van gassen en vloeistoffen; ?Tot allerhande industriële leidingen

  • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Kluisbergen– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (KLUISBERGEN)

    Regio: KLUISBERGEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Wellen (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Medewerker schoonmaak (20u) (GUIGOVEN)

    Regio: GUIGOVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Hasselt

    Type: Studentenjob

    Je staat in voor het schoonmaken van leegstaande appartementen + huizen. De woningen / appartementen moeten bewoonbaar gemaakt worden.

  • Studenten(M/V) dierenspeciaalzaak (voor woensdag namiddag) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Tom & Co

    Type: Studentenjob

    • Goederen en producten ontvangen. De levering controleren. • Producten naar een afdeling brengen, in de winkelrekken plaatsen en aanvullen • Producten in een afdeling verpakken en etiketteren. Controleren van verpakking en etiketten. • De voorraden opvolgen, tekorten vaststellen en bestellingen plaatsen. • De verkoopruimte en de producten in de afdeling onderhouden en schoonmaken. • De klant verwelkomen. De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten. • De temperatuur in de koelkasten en koelruimtes controleren voor de voorraden en in de winkel • Producten inventariseren • Betalingen ontvangen / Kassa

  • Hoofdverantwoordelijke 100% (DUFFEL)

    Regio: DUFFEL

    Bedrijf: PZ DUFFEL

    Type: Vaste Job

    voor onze academische afdeling van het zorgprogramma stemming Jij - geeft leiding aan een multidisciplinair team - zorgt voor een vlotte organisatie van het dagelijkse werk op de afdeling op vlak van personeel, materieel en logistiek - ontwikkelt samen met het team een coherent afdelingsbeleid - onderschrijft de principes van herstel ondersteunende zorg

  • Process Engineer (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een process engineer. U bent verantwoordelijk voor het ontwerp van clean utility fluids distributie systemen in de pharma. Dit betekent de opmaak van de P/ID's, opmaak van de routing van de loops, opmaak van de functionele beschrijving van het system nodig voor de automation engineers, opmaken van technische specificaties. De systemen zijn o.a. WFI (water for injection), CS (clean steam), PW (purified water), NaOH, CAP (compressed air process). Daarnaast staat u in voor de opvolging van de uitvoering op de werf van bovengenoemde systemen met inbegrip van opvolging van commissioning uitgevoerd door de aannemer. Ook kwalificatie van bovengenoemde systemen behoort tot uw takenpakket. Dit omvat de opmaak van IQ en OQ protocols volgens beschikbare templates en het invullen van deze protocols tot rapporten.

  • Freelance system engineer (focus SCCM) - Zaventem (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance system engineer met focus op SCCM - Zaventem - 3 maanden Dit bedrijf is een gekend internationaal bedrijf met meer dan 750 werknemers in de regio Zaventem. Ter ondersteuning van het huidige datacenter team zijn ze op zoek naar een freelance system engineer die hen tijdelijk kan bijstaan. Je gaat aan de slag in een datacenter team van 6 Senior System Engineers. Opdracht voor 3 maanden, 2 november tot en met einde januari 2019. Taken: Opvolgen van service requests voor onze digitale werkplek (Office365, SCCM and AD gerelateerde opdrachten) Je staat mee in voor de optimalisatie en onderhoud van de Microsoft en vmWare datacenter infrastructuur. Je staat samen met het team in voor de opvolging van derdelijns escalaties. Je werkt mee aan datacenter projecten en bent betrokken van design tot oplevering. Je werkt in een team samen met ervaren system engineers.  

Zoek naar antwoorden van Meester Van Raemdonck in sociale netwerken
Look for responds of Meester Van Raemdonck in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meester Van Raemdonck. Laat een reactie achter voor Meester Van Raemdonck. Meester Van Raemdonck bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meester Van Raemdonck. Leave a respond for Meester Van Raemdonck. Meester Van Raemdonck on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meester Van Raemdonck op de google maps. Adres en contacten Meester Van Raemdonck
Location of Meester Van Raemdonck on the google maps. Address and contacts of Meester Van Raemdonck

Andere gerelateerde bedrijven als come Meester Van Raemdonck Meester Van Raemdonck: GARAGE MOLLET | KAREL VAN DE VOORDE | VRIJE BASISSCHOOL | MARIA KIMPE | MOORE Response Marketing sa

Other related companies as Meester Van Raemdonck: GARAGE MOLLET | KAREL VAN DE VOORDE | VRIJE BASISSCHOOL | MARIA KIMPE | MOORE Response Marketing sa

Meester Van Raemdonck is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meester Van Raemdonck, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02272491455. Het bedrijf Meester Van Raemdonck bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 166 /, Antwerpen, 2018. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 879,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 443,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Meester Van Raemdonck zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meester Van Raemdonck is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meester Van Raemdonck is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meester Van Raemdonck, openstaande posities, locatie van Meester Van Raemdonck op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Meester Van Raemdonck is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meester Van Raemdonck, company assigned to the tax number BE02272491455. The company Meester Van Raemdonck is located at the address: Mechelsesteenweg 166 /, Antwerpen, 2018. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 879,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 443,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Meester Van Raemdonck were not found.
The main activity of Meester Van Raemdonck is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Meester Van Raemdonck is not available. You also can look at reviews of Meester Van Raemdonck, open positions, location of Meester Van Raemdonck on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meester Van Raemdonck, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meester Van Raemdonck, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meester Van Raemdonck, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meester Van Raemdonck, employees, financial statistics.