MAARTEN DEVROEI

Contactgegevens MAARTEN DEVROEI: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAARTEN DEVROEI: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAARTEN DEVROEI

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUSSELSESTRAAT, BRUSSEL, BE 3000, België

Telefoon (phone): 16473333 (+32-16473333) 16473333 (+32-16473333)

Fax (fax): 16473333 (+32-16473333) 16473333 (+32-16473333)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAARTEN DEVROEI: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAARTEN DEVROEI"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAARTEN DEVROEI"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAARTEN DEVROEI, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAARTEN DEVROEI. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAARTEN DEVROEI, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAARTEN DEVROEI. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAARTEN DEVROEI
Products information MAARTEN DEVROEI

BTW identificatienummer (tax): BE04816650390
Ondernemingsnummer: 3877044677
Hoofdstad (capital): 592,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 794,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in MAARTEN DEVROEI zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAARTEN DEVROEI
(Get full report from official database of BE for MAARTEN DEVROEI)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAARTEN DEVROEI
Addition kinds of activities for MAARTEN DEVROEI

162299. Brug, tunnel, en verhoogde snelweg, nec | Bridge, tunnel, and elevated highway, nec
20330312. Olijven: verpakt in blikjes, potten, enz. | Olives: packaged in cans, jars, etc.
30530000. pakkingen; | Gaskets; packing and sealing devices
35590000. Speciale industriële machines, nec | Special industry machinery, nec
35690201. Brandbestrijdingsapparatuur | Firefighting apparatus

Werken bij MAARTEN DEVROEI: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAARTEN DEVROEI: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAARTEN DEVROEI. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAARTEN DEVROEI. Looking for open vacancies in other companies

  • Customer Service Medewerker | Goede kennis Duits | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging binnen de customer service? Spreek jij vloeiend Duits, ben jij klantgericht en een ware teamplayer? Wij hebben de ideale opportuniteit voor jou. Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming te Lommel, zoeken wij momenteel een communicatieve customer service medewerker met een grondige kennis van het Duits! Takenpakket: Je bent het aanspreekpunt voor zowel interne als externe klanten; Je voorziet hen van de nodige informatie in verband met de producten; Je behandelt de inkomende klachten en voorziet een oplossing; Je registreert de klachten in het systeem en handelt deze volledig af; Je verwerkt orders tegen het vooropgestelde tijdstip; Je bent ook verantwoordelijk voor voorraadbeheer en geeft deze door aan de Planning; Je bereidt de facturatie voor, controleert en verstuurt ze; Je doet ook de volledige agendabeheer, plant afspraken in en communiceert deze naar de nodige afdelingen; Je zorgt ervoor dat alles administratief correct verwerkt is. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • ORDERPICKER 2 PLOEGEN KATOEN NATIE GENT 5741738 / 239 C (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: MANPOWER 239-OS-GE-Core

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Katoen Natie is vandaag een van de grootste logistieke dienstverleners ter wereld. De voornaamste klanten van Katoen Natie zijn multinationals uit de chemiesector, de automobielsector en de consumptiegoederenindustrie. De groep is wereldwijd actief met als streefdoel erkend te worden als de beste leverancier van logistieke diensten ter wereld. De drijvende kracht achter Katoen Natie is haar filosofie. De groep gelooft in een organisatie waarin medewerkers belangrijker zijn dan structuren. Voor onze vestiging in Gent zijn wij op zoek naar Orderpickers, wil jij hiervan deel uitmaken? Lees dan zeker verder. Flexibiliteit, polyvalentie, concentratie, oriëntatie, multitasken, werken met scansysteem of voicepicksysteem, we kunnen niet zonder in de logistiek. De combinatie ervaring electrische transpallet en mentale map (oriëntatie in het magazijn), maakt dat jij een onmisbare schakel zal zijn op de werkvloer! Interesse? Kijk dan vooral verder wat we je nog kunnen aanbieden.

  • Sociaal verpleegkundige of maatschappelijk assistent voor Pijnkliniek en vliegende ploeg (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Vacaturenummer: 5735 Locatie:ZNA Hoge Beuken in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Sociale dienst – Patiëntenaspecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: vervangingscontract Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je zorgt voor het informeren, begeleiden, oriënteren, opvolgen en eventueel doorverwijzen van klanten door het toepassen van de gepaste methodieken (individuele gesprekken, huisbezoek, …), om een integrale hulpverlening op maat te bieden en de zelfredzaamheid van de klant te vergroten. In samenspraak met alle andere hulpverleners sta je in voor een kwalitatieve ontslag-begeleiding die binnen de beperkingen van de ziekenhuiscontext en de reële thuissituatie maximaal aanvaardbaar en haalbaar is voor de patiënt. Je verzekert sociaal-technische interventies zodat de rechten van patiënt worden uitgeput en voert de daarbij nodige sociaal administratieve formaliteiten uit. Je staat in voor het psychosociale welzijn van de patiënt en omgeving door de nodige eerstelijnsbegeleiding te geven. Deze worden geconfronteerd met veranderingen en beperkingen ten gevolge van ziekte en behandeling. Jouw gerichte begeleiding ondersteunt het verwerkingsproces en kan bijdragen aan de optimalisatie van de leefomstandigheden. Je verzorgt het administratieve werk teneinde de interne organisatie en de patiëntopvolging te bevorderen (verslaggeving in het sociaal-administratief klantdossier, registratie van gegevens (ontslagbegeleiding, aard van interventies, doorverwijzers, profiel hulpbehoevenden, …). Je bouwt netwerken op om goede doorverwijzingen en samenwerkingen te kunnen realiseren. Jij bent de brug tussen het ziekenhuis en de omgeving van de patiënt buiten het ziekenhuis. Dit vereist een vlot overleg en samenwerking met zowel interne als externe partners en een coördinerend optreden in individuele dossiers. Binnen ZNA zijn dit in de eerste plaats de collega’s van de sociale dienst, de interculturele bemiddelaars en de levensbeschouwelijke zorg, verpleging en artsen van de afdelingen waarvoor je verantwoordelijke bent. Buiten ZNA zijn dit o.m. mutualiteit, OCMW, huisarts, thuiszorg, mantelzorgers, schuldeisers, bewindvoerders, … Signaalfunctie: je signaleert beleidsgebonden aspecten en tendensen teneinde het beleid af te stemmen op patiëntenbelangen en noden en te sensibiliseren voor algemene maatschappelijke problemen. Je rapporteert aan het afdelingshoofd Patiëntenbegeleiding en valt onder de bevoegdheid van de directie patiëntenzorg. Nog vragen? Meer weten over de functie? Contacteer Anouk Schevernels, Paramedisch afdelingshoofd ZNA, via tel. 0470 40 22 74. Voel jij je aangesproken?

  • Verkoper Food (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Start People Dendermonde

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als verkoper - verkoopster in een drankenhandel, heb je volgende taken: Je staat in voor het ontvangen van de klanten en helpt hen bij vragen of producten. Je staat in voor de kassa en rekent correct af, rekening houdend met leeg goed. Je vult artikelen en dranken aan in de winkel en verpakt geschenken, maakt biermanden, ... Je staat in voor de algemene orde en netheid in de winkel.

  • Senior Accountant (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een internationaal bedrijf gelegen in Antwerpen is op zoek naar een autonome Senior Accountant. Heb je ervaring in de boekhouding van A tot Z en kijk je uit naar een nieuwe uitdaging in een tof team? Jouw takenpakket als Senior Accountant: Je neemt de volledige verantwoordelijkheid voor de boekhouding van A tot Z, gevoerd in Microsoft Dynamics AX (Axapta), van diverse vennootschappen en tijdelijke handelsvennootschappen voor je rekening. verwerken van de inkomende facturen dagelijks verwerken van de financiële verrichtingen beheer van het betalingsverkeer in KBC Reach inboeking van lonen, afschrijvingen etc. opvolgen van de grootboekrekeningen Je dient correct en tijdig de BTW- en intrastataangiften in (zowel België als Frankrijk); Je bent het intern aanspreekpunt voor de collega's voor boekhoudkundige en BTW gerichte problemen; Je beheert in samenspraak met de Financial Controller het cash management, en bereidt de betalingen voor ; Je assisteert de Financial Controller bij de maand- en jaarafsluitingen, begrotingen en forecasts, fiscale aangiften, interne en externe audits.. In deze functie rapporteer je rechtstreeks aan de Financial Controller en werk je als rechterhand met hem samen. Naast de operationele taken dien je door te groeien in je expertise én in je people skills om te evolueren naar een leidinggevende functie.

  • Enthousiaste Poetshulp / Huishoudhulp (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp centrum Tielt (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Tielt

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt bij verschillende gezinnen in de regio Tielt. Je krijgt huishoudelijke taken toevertrouwd per gezin die je zelfstandig uitvoert. Jouw taken bestaan uit poetsen, strijken, koken, afwisselend per gezin.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoonaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOONAARDE)

    Regio: SCHOONAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Vertegenwoordiger (MEETKERKE)

    Regio: MEETKERKE

    Bedrijf: ADECCO EXPERTS BRUGGE

    Type: Vaste Job

    Voor ons kantoor regio Brugge zijn we op zoek naar een gepassioneerde vertegenwoordiger. Iemand die zich vastbijt in de markt en op zoek gaat naar de juiste oplossing voor onze klant. De ideale combinatie tussen hunter en farmer. Je moet zowel op zoek naar nieuwe opportuniteiten terwijl je anderzijds je reeds bestaande klanten moet onderhouden en opvolgen. Je hebt geen drempelvrees en moet uitgaan van het alom bekende “een nee heb je, een ja kan je krijgen” en van uit die situatie cold visits en cold calls kunnen uitvoeren. Eens voorbij de eerste kennismaking is het belangrijk om met de klant mee te denken, zich emphatisch op te stellen. In onze sector is ook belangrijk om weten dat wanneer de verkoop is afgerond, de totaliteit van je job niet is afgerond. Het inpassen van de juiste persoon, opvolgingen, … Omgaan met onze techniekers, luisteren naar hun verhaal, zorgen dat ze op vrijdag met een goed gevoel bij jou buiten gaan op kantoor.

  • Winkelmedewerker bakkerij (Part-time) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: CONTRERAS

    Type: Vaste Job

    Verkoop brood en Banket Broodjes beleggen Stock bijhouden/bestellingen plaatsen Onderhoud winkel

  • Psycholoog (M/V) (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: Totaalpraktijk

    Type: Zelfstandige activiteit

    Totaalpraktijk is een multidisciplinaire groepspraktijk gelegen in Destelbergen, op de grens met Gent. Onze therapeuten zijn werkzaam in volgende domeinen: podologie, dieetkunde, kinesitherapie, vroedkunde en psychotherapie. We zijn op zoek naar een zelfstandig psycholoog die onze huidige psycholoog kan vervangen tijdens haar zwangerschapsverlof, dit van 01/11/2018 tot en met 30/04/2019 met de eventuele optie om nadien het team permanent te versterken. Je hebt relevante ervaring in het therapeutisch werken met volwassenen. Je heb een master in Psychologie en een langdurige therapieopleiding afgerond (of bent in opleiding). Je werkt op zelfstandige basis, aantal uren vrij te kiezen en in te vullen op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag of zaterdag.

  • Infirmier pour soins à domicile (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Notre société de soins à domicile, Garde-Infi Confort située à Uccle, est à la recherche d'infirmiers indépendants à titre principal ou à titre complémentaire (ayant déjà une patientèle ou non) pour des prestations de soins sur la région de Bruxelles-Capitale et sa périphérie. Notre société souhaite offrir des soins infirmiers de qualité auprès des patients, aussi bien techniquement qu'en termes de continuité et de globalité de soins. Elle souhaite aussi offrir une stabilité émotionnelle aux patients en réduisant le nombre d'infirmières attribuées à un patient au nombre de deux. *******Tâches: Nous recherchons des infirmiers A1 (gradués) ou A2 (brevetés) débrouillards, dynamiques, sociaux et faisant preuve de bon sens, qui pourront : · offrir des soins de qualité au chevet des patients. · travailler en équipe interdisciplinaire avec la responsable des soins infirmiers, le médecin traitant, les différents intervenants professionnels ou non présents auprès du patient et ce, de manière organisée et structurée. · promouvoir la santé bio-psycho-sociale des patients et de leur entourage. .

Zoek naar antwoorden van MAARTEN DEVROEI in sociale netwerken
Look for responds of MAARTEN DEVROEI in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAARTEN DEVROEI. Laat een reactie achter voor MAARTEN DEVROEI. MAARTEN DEVROEI bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAARTEN DEVROEI. Leave a respond for MAARTEN DEVROEI. MAARTEN DEVROEI on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAARTEN DEVROEI op de google maps. Adres en contacten MAARTEN DEVROEI
Location of MAARTEN DEVROEI on the google maps. Address and contacts of MAARTEN DEVROEI

Andere gerelateerde bedrijven als come MAARTEN DEVROEI MAARTEN DEVROEI: Real Team SPRL | PRO-EST SA | J.L. REGINSTER | MARC MOORS | CORDONNERIE SALVATORE

Other related companies as MAARTEN DEVROEI: Real Team SPRL | PRO-EST SA | J.L. REGINSTER | MARC MOORS | CORDONNERIE SALVATORE

MAARTEN DEVROEI is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAARTEN DEVROEI, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04816650390. Het bedrijf MAARTEN DEVROEI bevindt zich op het adres: BRUSSELSESTRAAT, BRUSSEL, BE 3000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 592,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 794,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in MAARTEN DEVROEI zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MAARTEN DEVROEI is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAARTEN DEVROEI is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAARTEN DEVROEI, openstaande posities, locatie van MAARTEN DEVROEI op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MAARTEN DEVROEI is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAARTEN DEVROEI, company assigned to the tax number BE04816650390. The company MAARTEN DEVROEI is located at the address: BRUSSELSESTRAAT, BRUSSEL, BE 3000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 592,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 794,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in MAARTEN DEVROEI were not found.
The main activity of MAARTEN DEVROEI is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MAARTEN DEVROEI is not available. You also can look at reviews of MAARTEN DEVROEI, open positions, location of MAARTEN DEVROEI on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAARTEN DEVROEI, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAARTEN DEVROEI, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAARTEN DEVROEI, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAARTEN DEVROEI, employees, financial statistics.