LVB Consulting GCV

Contactgegevens LVB Consulting GCV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LVB Consulting GCV: address, phone, fax, email, website, opening hours

LVB Consulting GCV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Felix Verhaeghestraat 8, Waregem, B 8790 BE, België

Telefoon (phone): 3256606419 3256606419

Fax (fax): 3256615030 3256615030

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LVB Consulting GCV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LVB Consulting GCV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LVB Consulting GCV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LVB Consulting GCV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LVB Consulting GCV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LVB Consulting GCV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LVB Consulting GCV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LVB Consulting GCV
Products information LVB Consulting GCV

BTW identificatienummer (tax): BE01995910644
Ondernemingsnummer: 6279205322
Hoofdstad (capital): 598,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 719,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in LVB Consulting GCV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LVB Consulting GCV
(Get full report from official database of BE for LVB Consulting GCV)

Aanvulling soorten activiteiten voor LVB Consulting GCV
Addition kinds of activities for LVB Consulting GCV

581201. Etnische restaurants | Ethnic food restaurants
01739903. Filbert Grove | Filbert grove
32990400. Nonmetallic minerale statuary en andere decoratieve producten | Nonmetallic mineral statuary and other decorative products
37140109. Uitlaat systemen en onderdelen, motorvoertuig | Exhaust systems and parts, motor vehicle
51310201. Bindende textiel | Binding, textile

Werken bij LVB Consulting GCV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LVB Consulting GCV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LVB Consulting GCV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LVB Consulting GCV. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: TSG Belgium

    Type: Vervanging brugpensioen

    De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

  • Voedingsdeskundige - orthomoleculair therapeut (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gezondheids-en fitnesscentrum regio Wervik zoeken wij een voedingsdeskundige met kennis orthomoleculaire therapie. Je zal ingezet worden als voedingsdeskundige waarbij je heel persoonlijk (one-to-one) te werk zal gaan met de klanten. Je geeft hen advies, beantwoordt hun vragen en stelt schema's op. Daarnaast zal je ook soms in de winkel staan en daar de klanten advies geven, afrekenen, ...

  • Lasser (LO-RENINGE)

    Regio: LO-RENINGE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Diksmuide, zijn we opzoek naar een halfautomaat lasser voor atelierwerk.

  • huishoudelijke hulp met dienstencheques regio Staden, Westrozebeke, Oostnieuwkerke (STADEN)

    Regio: STADEN

    Bedrijf: Net-Werk!

    Type: Dienstenchequebaan

    We zijn op zoek naar nieuwe collega's die graag willen poetsen, wassen, strijken, boodschappen doen bij particuliere mensen thuis. We zoeken mensen die verantwoordlijkheid kunnen dragen, die zelfstandig kunnen werken en die graag mensen bijstaan in hun huishouden. Dit is zowel bij jonge gezinnen als bij bejaarden. Uurrooster is in samenspraak te bepalen, dit tussen 16 en 38 uren per week, naargelang u zelf kan combineren met uw eigen gezinsleven. Ook combinatie met een andere deeltijdse job is mogelijk!

  • HUISHOUDHULP PUTTE (PUTTE)

    Regio: PUTTE

    Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen regio Putte zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp 30h/week (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AMBY DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten. Je voert huishoudelijke taken uit. Je zal voornamelijk schoonmaken/poetsen, zoals stof afdoen, stofzuigen en dweilen. Verder kan je ook ingeschakeld worden voor de afwas/vaatwas, het heropmaken van bedden en strijken. Dit kan uiteraard in combinatie met meer uren tot een fulltime!

  • studenten doe-het-zelf M/V (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: ADECCO ZOTTEGEM

    Type: Studentenjob

    Studenten gezocht voor doe-het-zelfzaak in zottegem! je staat in voor het aanvullen van de rekken je zorgt voor orde in het magazijn je helpt klanten Of je staat in voor het afrekenen van de goederen aan de kassa

  • Hoofdmonitor om kamp te leiden in schoolvakanties (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als hoofd animator? Als hoofdanimator ben je verantwoordelijk op de kampplaats om te zorgen dat alles vlot verloopt. - begeleiden van monitoren, eindverantwoordelijkheid opnemen binnen de monitorenploeg - verzorgen van contacten met ouders, collega-monitoren en kinderen. - samen met de andere monitoren programma-aanbod voor kinderen uitwerken en uitvoeren - allerlei praktische en administratieve voorbereidingen treffen tijdens het kamp

  • Huiswerkbegeleider (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je helpt de leerling van de lagere school een goede studie- en werkmethode te ontwikkelen en helpt hem/haar bij zijn/haar huiswerk. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • IT-Manager (m/v) (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: SITRA

    Type: Vaste Job

    Als IT-manager sta je, samen met jouw team, in voor het onderhouden en optimaliseren van het informaticasysteem op een efficiënte manier. Je staat bovendien in nauw contact met de directie en zal met de afdeling IT een belangrijke schakel zijn in de verdere groei van ons bedrijf. Je draagt bij tot de ontwikkeling, invoering , toepassing en evaluatie van nieuwe systemen. Hierbij geef je advies over elke te nemen investering en blijf je zelf ook uitkijken naar nieuwe technologieën. Je bent hierbij bereid om jezelf voortdurend bij te scholen alsook de werknemers. Tot slot geef je leiding aan een team van 4 IT-medewerkers en rapporteer je aan de COO.

  • Consultant Kredieten (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: Connexis Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Respect dragen wij hoog in het vaandel Toewijding is onze drijfveer Klantgerichtheid is een absolute must Je staat er niet alleen voor: jouw team bestaat uit 4 enthousiaste collega's die je bijstaan met raad en daad. We hebben een mooi project op poten gezet waar ook jij aan kan deelnemen. Bij ons staat de klantenrelatie centraal. Daarom vinden wij het belangrijk dat je proactief kan meehelpen bij het adviseren en ondersteunen van onze klanten. Jouw takenpakket omvat: Je krijgt de verantwoordelijkheid om de vragen van klanten om te zetten in advies op maat, steunend op een gedegen kennis van de fiscaliteit en de kredietmarkt. Als vertrouwenspersoon blijf je daarnaast alert voor andere opportuniteiten en verwijs je door waar mogelijk naar je gespecialiseerde collega. Verder werk je samen met de kantoorhouder actief mee aan acties om het kantoor te laten groeien en je brengt ideeën aan voor cross-selling. Naast de commerciële verantwoordelijkheden sta je in voor de administratieve verwerking en opvolging van jouw dossiers.

Zoek naar antwoorden van LVB Consulting GCV in sociale netwerken
Look for responds of LVB Consulting GCV in social networks

Lees alle opmerkingen voor LVB Consulting GCV. Laat een reactie achter voor LVB Consulting GCV. LVB Consulting GCV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LVB Consulting GCV. Leave a respond for LVB Consulting GCV. LVB Consulting GCV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LVB Consulting GCV op de google maps. Adres en contacten LVB Consulting GCV
Location of LVB Consulting GCV on the google maps. Address and contacts of LVB Consulting GCV

Andere gerelateerde bedrijven als come LVB Consulting GCV LVB Consulting GCV: FRITUUR DE BECKER REMY | Vreven & Fils SA | LINDEN P | LA ROUE VOLANTE | Eupen Metal S.A.

Other related companies as LVB Consulting GCV: FRITUUR DE BECKER REMY | Vreven & Fils SA | LINDEN P | LA ROUE VOLANTE | Eupen Metal S.A.

LVB Consulting GCV is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LVB Consulting GCV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01995910644. Het bedrijf LVB Consulting GCV bevindt zich op het adres: Felix Verhaeghestraat 8, Waregem, B 8790 BE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 598,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 719,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in LVB Consulting GCV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LVB Consulting GCV is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LVB Consulting GCV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LVB Consulting GCV, openstaande posities, locatie van LVB Consulting GCV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LVB Consulting GCV is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LVB Consulting GCV, company assigned to the tax number BE01995910644. The company LVB Consulting GCV is located at the address: Felix Verhaeghestraat 8, Waregem, B 8790 BE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 598,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 719,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in LVB Consulting GCV were not found.
The main activity of LVB Consulting GCV is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LVB Consulting GCV is not available. You also can look at reviews of LVB Consulting GCV, open positions, location of LVB Consulting GCV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LVB Consulting GCV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LVB Consulting GCV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LVB Consulting GCV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LVB Consulting GCV, employees, financial statistics.