Lokale Radio Kampenhout

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • Lokale Radio Kampenhout
Private companiesTransportation by Air • Lokale Radio Kampenhout

Contactgegevens Lokale Radio Kampenhout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lokale Radio Kampenhout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lokale Radio Kampenhout

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schildhovenstraat 29, Kampenhout, - 1910, België

Telefoon (phone): 32-16-65.55.61 32-16-65.55.61

Fax (fax): 32-16-65.04.59 32-16-65.04.59

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lokale Radio Kampenhout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lokale Radio Kampenhout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lokale Radio Kampenhout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lokale Radio Kampenhout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lokale Radio Kampenhout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lokale Radio Kampenhout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lokale Radio Kampenhout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lokale Radio Kampenhout
Products information Lokale Radio Kampenhout

BTW identificatienummer (tax): BE09737152099
Ondernemingsnummer: 4230529785
Hoofdstad (capital): 176,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Lokale Radio Kampenhout zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lokale Radio Kampenhout
(Get full report from official database of BE for Lokale Radio Kampenhout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lokale Radio Kampenhout
Addition kinds of activities for Lokale Radio Kampenhout

5139. Schoeisel | Footwear
254202. Kantoor en winkel showcases en display armaturen | Office and store showcases and display fixtures
20529907. Crackers, droog, nec | Crackers, dry, nec
23960202. Pads, schouder: voor jassen, pakken, enz. | Pads, shoulder: for coats, suits, etc.
28510104. Verf droogmachines | Paint driers
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
31720100. Lederen geldhouders | Leather money holders
33120802. Roestvrij staal | Stainless steel
34710105. Elektroplating van metalen of gevormde producten | Electroplating of metals or formed products
35450205. Eindmolens | End mills

Werken bij Lokale Radio Kampenhout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lokale Radio Kampenhout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lokale Radio Kampenhout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lokale Radio Kampenhout. Looking for open vacancies in other companies

  • Afvalverwerker-heftruckchauffeur (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het bedienen van een afvalverwerkend machine. Daarnaast verpak en weeg je rollen textiel en zet je ze aan de kant. Stapelen van paletten en andere kleine onderhoudstaken behoren ook tot u takenpakket.

  • MEDEWERKER BEDIENING BEENHOUWERIJ/CHARCUTERIE (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bedieningsmedewerker van de toonbank charcuterie/vers vlees je bedient de klanten aan de versafdelingen beenhouwerij en charcuterie je helpt mee in de ateliers van de versafdelingen met het maken van verse bereidingen dagschotels ... af en toe ben je verantwoordelijke voor de opstart en afsluit van je afdeling door je werkmethodes draag je actief bij aan de huisregels inzake voedselveiligheid en hygiënenormen je werkt 1 weekend op 2 ook op zondagvoormiddag

  • Automecanicien (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn op zoek naar een gepassioneerde automecanicien die vlot zelfstandig kan werken aan voertuigen. Dit zowel voor onderhoud van de voertuigen als voor bv het vervangen van distributiesets en koppelingen. Je zal voornamelijk werken voor Franse automerken. Je werkt hierbij zeer nauw samen met het team van collega's maar je kan ook zelfstandig problemen opsporen en oplossen.

  • Industrieel reiniger M/V (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je reeds ervaring als industrieel reiniger? Wens je jouw ervaring als reiniger verder te zetten? Je zorgt voor het reinigen van een productielijn in een voedingsbedrijf in Wieze. De machine wordt uiteengehaald door de firma, je zorgt ervoor dat alle stukken perfect worden gereinigd.

  • Werken als huishoudhulp Westerlo (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kraanelektricien (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Recrewtment Technics Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, regio Antwerpen, zijn wij op zoek naar een ervaren kraanelektricien. Wat ga je precies doen als kraan-elektricien? Je staat in voor het operationeel houden van kranen en elektrische installaties Je maakt gebruik van je kennis en ervaring op vlak van moderne technologieën. Uitvoeren van herstellingen aan de kranen Uitvoeren van preventief onderhoud aan de kranen Onderhouden van gereedschap en hulpmiddelen alsook op orde en zuiver houden van de werkplek Rapporteren en overleggen met collega's Voldoende aandacht voor kwaliteit van het geleverde werk Naleven van veiligheids- en milieuvoorschriften Instaan voor het periodieke onderhoud van stukgoed kranen, zowel elektrisch als mechanisch. COMPETENTIES Zelfstandig: je werkt goed alleen en hebt bij normale taken geen hulp nodig Teamworker: je werkt graag met andere collega's samen Nauwkeurig: je hebt oog voor detail Flexibel: je hebt geen probleem met veranderlijke werkinhoud en uren (1ste en 2de shift) Kwaliteitsbewust: je bent je ervan bewust dat kwaliteit belangrijk is (ook naar de veiligheid van je collega's toe) Ordelijk: je werkt netjes en georganiseerd, alles wordt terug op zijn plaats gelegd Veiligheid- en milieubewust: je bent je ervan bewust dat veiligheid belangrijk is, tevens zijn bepaalde producten herbruikbaar enz… Stressbestendig: bij drukte of een korte tijdspanne blijf je rustig Tijdsbewust en nauwkeurig: je werkt gedetailleerd en bent je ervan bewust in welke tijdspanne dit moet kunnen Doorzettingsvermogen: je geeft niet snel op als het bijvoorbeeld eens niet lukt Kritische ingesteldheid: je kan je eigen werk kritisch bekijken en evalueren Contactvaardig: je legt graag contacten met andere mensen

  • Ploegchef (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een textielbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde meewerkend ploegchef voor de vaste nacht. Je stuurt een team van 3 à 4 operatoren aan. Je bent verantwoordelijk voor het volledige productieproces, o.a. voor het instellen van de machines en het opstarten van de lijnen. Je voert gegevens in de computer en brengt de productiesnelheid in kaart.

  • Tekenaar/Grafisch designer, vormgever (NIEUWENRODE)

    Regio: NIEUWENRODE

    Bedrijf: ENERGY RETAIL REMODELING

    Type: Vaste Job

    Droom jij van een job die je met passie kan uitvoeren, je dagelijks met goesting op uit trekt, een job waarin je uw skills kan gebruiken? ERR is een gepassioneerd groeiend technologiebedrijf dat dagelijks het leven van honderden mensen verbetert door zinvolle best in class LED- verlichting innovaties en totaal remodeling projecten in retail en kantoor en industrie. Wij ontwikkelden zelf een uniek gamma aan producten waar geen enkele van onze collega's aan kan tippen. De zaakvoerder heeft al zijn ervaring opgedaan binnen een multinational, gedurende 8 jaar alvorens hij dit bedrijf heeft opgestart. Dit is de rede waarom het zo'n snel groeiend succesvol bedrijf is. Werken bij ERR is meer dan een baan , het is een een roeping om net zoals je enthousiaste collega's er dagelijks voor te zorgen dan onze klanten een geweldige belevenis ervaren. Onze medewerkers krijgen kansen die ze nergens anders gekregen hebben, dat zeggen ze zelf. We geloven in een persoonlijke aanpak waarbij prestaties gewaardeerd worden. Bij ons heerst een positieve aangename sfeer tussen de collega's, zonder geroddel en dat vinden ze geweldig. Onze klanten zijn toonaangevende multinationals die we écht vooruit helpen. Onze voldoening halen we uit perfecte realisaties en gelukkige klanten. solliciteer nu! - Je zal verantwoordelijk zijn voor het maken van promotie flyers, leaflets, catalogus. - Je maak lichtstudies in Dialux. - je tekent basis lichtplannen in Autcad. - je maakt video's in Videoscribe - Je zal de website en webshop onderhouden en aanvullen. Nieuwe producten toevoegen en/of aanpassen - we staan open voor jou eigen creatieve inbreng - je kan deel uitmaken van een succesverhaal in een snelgroeiend bedrijf.

  • Onderhoudstechnieker elektromechanica (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: vind! Tielt

    Type: Vaste Job

    Je staat samen met vijf andere techniekers in voor de goede werking van de productiemiddelen. Je houdt je aan een preventief onderhoudsschema om zoveel mogelijk depannages te vermijden. Je staat ook in voor de medewerking aan nieuwbouw of verbetering van bestaande installaties. Op termijn sta je samen met je collega's in voor een beurtrol om ook na de werkuren storingen op te lossen.

  • Gedreven telesales (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Ondertussen hebben we al meer dan 100 eigenaars geholpen en gebruiken enkele grote projectontwikkelaars ook al onze diensten!

  • ITS Group Benelux - Oracle DBA (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Job Description  installing and regularly upgrading the Oracle database software. This requires expertise in Oracle and its corresponding application tools. using database and coding knowledge to create database Storage structures, known as tablespaces, that store the data of Web applications. They are responsible for ensuring these structures are created with information security in mind. changing to database structures based on company needs. using their Oracle expertise and knowledge of database management to find and address the cause of the malfunction.   Skills  Understand the theories and components that make the system function. They also need knowledge of Structured Query Language (SQL) to create and alter database structures. Oracle DBAs need a working knowledge of programming languages such as HTML and XML. Oracle DBAs are people who thrive in a collaborative environment; they rarely work independently.  Designing databases using Oracle Software and knowledge of SQL Testing database applications to ensure functionality Collaborating with other Oracle DBAs to implement structures Performing regular security updates to keep user data safe Helping users to navigate and use database functions

Zoek naar antwoorden van Lokale Radio Kampenhout in sociale netwerken
Look for responds of Lokale Radio Kampenhout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lokale Radio Kampenhout. Laat een reactie achter voor Lokale Radio Kampenhout. Lokale Radio Kampenhout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lokale Radio Kampenhout. Leave a respond for Lokale Radio Kampenhout. Lokale Radio Kampenhout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lokale Radio Kampenhout op de google maps. Adres en contacten Lokale Radio Kampenhout
Location of Lokale Radio Kampenhout on the google maps. Address and contacts of Lokale Radio Kampenhout

Andere gerelateerde bedrijven als come Lokale Radio Kampenhout Lokale Radio Kampenhout: GEORGES EVERARD DE HARZIR | Taxi 2000 SPRL | HERD BOOK B.B.B. | PEUSGEN | Frit-Bar

Other related companies as Lokale Radio Kampenhout: GEORGES EVERARD DE HARZIR | Taxi 2000 SPRL | HERD BOOK B.B.B. | PEUSGEN | Frit-Bar

Lokale Radio Kampenhout is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lokale Radio Kampenhout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09737152099. Het bedrijf Lokale Radio Kampenhout bevindt zich op het adres: Schildhovenstraat 29, Kampenhout, - 1910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 176,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 260,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Lokale Radio Kampenhout zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lokale Radio Kampenhout is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lokale Radio Kampenhout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lokale Radio Kampenhout, openstaande posities, locatie van Lokale Radio Kampenhout op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lokale Radio Kampenhout is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lokale Radio Kampenhout, company assigned to the tax number BE09737152099. The company Lokale Radio Kampenhout is located at the address: Schildhovenstraat 29, Kampenhout, - 1910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 176,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 260,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Lokale Radio Kampenhout were not found.
The main activity of Lokale Radio Kampenhout is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Lokale Radio Kampenhout is not available. You also can look at reviews of Lokale Radio Kampenhout, open positions, location of Lokale Radio Kampenhout on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lokale Radio Kampenhout, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lokale Radio Kampenhout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lokale Radio Kampenhout, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lokale Radio Kampenhout, employees, financial statistics.