LOCAL ANGELS GMBH

Contactgegevens LOCAL ANGELS GMBH: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOCAL ANGELS GMBH: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOCAL ANGELS GMBH

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740, België

Telefoon (phone): 17605023228 (+32-17605023228) 17605023228 (+32-17605023228)

Fax (fax): +32 (60) 917-40-29 +32 (60) 917-40-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOCAL ANGELS GMBH: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOCAL ANGELS GMBH"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOCAL ANGELS GMBH"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOCAL ANGELS GMBH, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOCAL ANGELS GMBH. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOCAL ANGELS GMBH, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOCAL ANGELS GMBH. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOCAL ANGELS GMBH
Products information LOCAL ANGELS GMBH

BTW identificatienummer (tax): BE01758880615
Ondernemingsnummer: 5612609863
Hoofdstad (capital): 559,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 154,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in LOCAL ANGELS GMBH zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOCAL ANGELS GMBH
(Get full report from official database of BE for LOCAL ANGELS GMBH)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOCAL ANGELS GMBH
Addition kinds of activities for LOCAL ANGELS GMBH

5735. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
379599. Tanks en tankcomponenten, anders | Tanks and tank components, nec
22810000. Garen spin mills | Yarn spinning mills
26760000. Sanitaire papierproducten | Sanitary paper products
38290107. Meetinstrumenten, ultrasone dikte | Gauging instruments, thickness ultrasonic
50650311. transistors | Transistors
54519903. Ijs (verpakt) | Ice cream (packaged)
61639900. Leningmakelaars, nec | Loan brokers, nec
86999903. Vereniging automobiel eigenaren | Automobile owners' association

Werken bij LOCAL ANGELS GMBH: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOCAL ANGELS GMBH: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOCAL ANGELS GMBH. Looking for open vacancies in other companies

  • Meubel Spuiter (m/v) (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Halle zijn wij op zoek naar een ervaren spuiter. Je voert spuitwerkzaamheden uit op allerhande meubelonderdelen, alsook de voorbereiding ervan. Je brengt grondlagen, lak en vernis aan.

  • Chauffeur C / arbeider (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant regio Aalst zijn we op zoek naar een chauffeur C, die niet bang is om de handen uit de mouwen te steken. Je werkt overdag, starten om 7u. Dit van maandag tot vrijdag. Je rijdt naar werven, waar je meehelpt om partytenten op te zetten. Je bent dus niet bang om je handen uit de mouwen te steken en fysieke arbeid te verrichten.

  • Schoonmaakmedewerker 4u/week (dag bespreekbaar) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: INFINITY JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wij zoeken een poetsmedewerker voor een 4u/week. Dag is vrij te kiezen ofwel van 9u - 13u of van 13u - 17u. Je poetst de algemene delen, winkel, sanitair,...

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

    Regio: GINGELOM

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp/Poetshulp regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • jobstudent kassa en aanvul op weekdagen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Proxy Linkeroever

    Type: Studentenjob

    je staat in voor het afrekenen van de aankopen op een klantvriendelijke manier dit vooral om weekdagen van 15.00 tot 19.30

  • Onderhoudstechnieker huis- en goederenliften (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Ben je gepassioneerd om onderhoud en herstellingen uit te voeren op diverse apparatuur waaronder liften?Ga je graag bij klanten langs om mensen verder te helpen of werk je graag in een bedrijf? Dan is dit de ideale job voor jou! Als onderhoudstechnieker sta je in voor de plaatsing, installatie, onderhoud en herstellingen om aan diverse apparatuur uit te voeren, dit kan bij mensen aan huis zijn, nationaal, of lokaal, bij een bedrijf.

  • Sportieve Promotors van Voedingssuplementen (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: ART OF WELLNESS bvba

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je gaat in je eigen regio aan de slag als een ENTHOUSIASTE PROMOTOR van BEWEGING, GEZONDHEID én VOEDINGSSUPLEMENTEN. Je gaat mensen helpen, die op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit willen verbeteren met de voedingsproducten van HERBALIFE Nutrition. Ook op sportief vlak word je opgeleid en is er de mogelijkheid tot uitbreiding om te werken met de Top-sportvoeding & supplementen: HERBALIFE24. Affiniteit met voeding en een gezonde, actieve levensstijl is een pro, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn natuurlijk meegenomen. Verder heb je eenstevige portie interesse in een gezonde en actieve levensstijl, waar voeding en voedingssuplementen een plaats kunnen hebben. Mogelijke verdere specialisatiekeuze: - beweging, sport & fitness - gewichtsbeheersing - huidverzorging - teamleader van promotors GROOT VOORDEEL: Je kan in vrije uren werken en zelf jouw uren bepalen, van thuis uit of van op verplaatsing. Ook voor vijftigplus. Wat ga je doen? PROMOTEN van onze SPORTACTIVITEITEN én TOP-voeding & voedingssuplementen, in jouw eigen regio. Eigen klantenbestand leren opbouwen & coachen. Nieuwe sportieve en enthousiaste teamleaders leren aanwerven & coachen.

  • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BERT BEUSEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

  • Flexi-job Kelner / Dienster (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: COLMAR

    Type: Flexijob

    Heb je reeds een fulltime of 4/5de job, dan kun je bijverdienen via het systeem van flexi-job. Flexijob = bijverdienen aan zeer interessante voorwaarden: Bruto = Netto Je staat in voor het onthaal en het contact met de klant. Je neemt de bestellingen op en verzorgt de dienst in de zaal. Je beheert de telefonische reservaties. Je staat mee in voor de aanvulling van de buffetten en het opdienen van de hoofdgerechten. Je bent verantwoordelijk voor de facturatie en de eindafrekening. Je bent voldoende polyvalent volgens de noden van de dienst.

Zoek naar antwoorden van LOCAL ANGELS GMBH in sociale netwerken
Look for responds of LOCAL ANGELS GMBH in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOCAL ANGELS GMBH. Laat een reactie achter voor LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOCAL ANGELS GMBH. Leave a respond for LOCAL ANGELS GMBH. LOCAL ANGELS GMBH on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOCAL ANGELS GMBH op de google maps. Adres en contacten LOCAL ANGELS GMBH
Location of LOCAL ANGELS GMBH on the google maps. Address and contacts of LOCAL ANGELS GMBH

Andere gerelateerde bedrijven als come LOCAL ANGELS GMBH LOCAL ANGELS GMBH: Chrismi-Crohin Esthétique | BANCONTACT-MISTER CASH | BOULANGER CHANTALE | LEON-PAUL DE BRUYN | Polikliniek De Voorzorg

Other related companies as LOCAL ANGELS GMBH: Chrismi-Crohin Esthétique | BANCONTACT-MISTER CASH | BOULANGER CHANTALE | LEON-PAUL DE BRUYN | Polikliniek De Voorzorg

LOCAL ANGELS GMBH is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOCAL ANGELS GMBH, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01758880615. Het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH bevindt zich op het adres: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 559,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 154,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LOCAL ANGELS GMBH zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LOCAL ANGELS GMBH is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOCAL ANGELS GMBH is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOCAL ANGELS GMBH, openstaande posities, locatie van LOCAL ANGELS GMBH op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LOCAL ANGELS GMBH is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOCAL ANGELS GMBH, company assigned to the tax number BE01758880615. The company LOCAL ANGELS GMBH is located at the address: ASTRID PLIN KONINGIN 55, ANTWERPEN, BE 04740. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 559,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 154,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LOCAL ANGELS GMBH were not found.
The main activity of LOCAL ANGELS GMBH is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LOCAL ANGELS GMBH is not available. You also can look at reviews of LOCAL ANGELS GMBH, open positions, location of LOCAL ANGELS GMBH on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOCAL ANGELS GMBH, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOCAL ANGELS GMBH, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOCAL ANGELS GMBH, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOCAL ANGELS GMBH, employees, financial statistics.