LIEVEN VAN NESTE

Contactgegevens LIEVEN VAN NESTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIEVEN VAN NESTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIEVEN VAN NESTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800, België

Telefoon (phone): 3251201000 3251201000

Fax (fax): 3251205000 3251205000

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIEVEN VAN NESTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIEVEN VAN NESTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIEVEN VAN NESTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIEVEN VAN NESTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIEVEN VAN NESTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIEVEN VAN NESTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIEVEN VAN NESTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIEVEN VAN NESTE
Products information LIEVEN VAN NESTE

BTW identificatienummer (tax): BE02320007324
Ondernemingsnummer: 6669219970
Hoofdstad (capital): 550,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 233,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in LIEVEN VAN NESTE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIEVEN VAN NESTE
(Get full report from official database of BE for LIEVEN VAN NESTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIEVEN VAN NESTE
Addition kinds of activities for LIEVEN VAN NESTE

421399. Vrachtvervoer, behalve lokaal, nec | Trucking, except local, nec
873402. Product test laboratoria | Product testing laboratories
01610202. Lima boerderij, groen | Lima bean farm, green
31119902. Speciaalleer, nec | Specialty leathers, nec
35780202. Calculators, hand-held | Calculators, hand-held
39990200. Haar- en haarproducten | Hair and hair-based products
39990900. Beekeepers 'benodigdheden | Beekeepers' supplies
50830203. Lawn machines en uitrusting | Lawn machinery and equipment

Werken bij LIEVEN VAN NESTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIEVEN VAN NESTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIEVEN VAN NESTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIEVEN VAN NESTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

  • OPERATOR 2-PLOEGEN 7301864 / 40 C (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Groot-Bijgaarden

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in Merchtem, actief in de voedingssector, zijn we op zoek naar een dynamische operator! Als operator ben je verantwoordelijk voor het bedienen en bewaken van één van de productielijnen. Je voert kwaliteitscontroles uit en je bewaakt ook alle veiligheids- en hygiëneregels!

  • ERP-administrator (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: Go4jobs Meetjesland

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een ERP-administrator. Ze werken met een ERP-pakket voor het opmaken van offertes én het produceren van ramen en deuren in PVC & Aluminium. Je zorgt voor de verdere ontwikkeling en de goede werking van het pakket om zo een maximale ondersteuning te kunnen bieden aan medewerkers en klanten. Je analyseert hierbij verschillende noden en je bedenkt structurele oplossingen. Je ontwikkelt waar nodig zelf maatwerk en je werkt hierbij nauw samen met de leverancier die het programma ontwikkeld heeft. Deze samenwerking gebeurd in het Duits of Engels.

  • Schrijnwerker CNC Hout (LILLE)

    Regio: LILLE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Wechelderzande zijn we op zoek naar een schrijnwerker voor binnendeuren.

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Damme (DAMME)

    Regio: DAMME

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Huishoudhulp regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

  • Modebewuste jobstudenten (OOSTAKKER)

    Regio: OOSTAKKER

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Studentenjob

    Ben je ondernemend, flexibel en klantgericht? Wil je graag een centje bijverdienen in de verkoop en heb je een passie voor mode? Dan is deze studentenjob voor jou de job bij uitstek! Bedrijfsprofiel: Een modieuze kledingzaak in Oostakker

  • STUDENT VERKOPER VERO MODA Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    VERO MODA KORTRIJK IS LOOKING FOR A STUDENT WORKER Zit fashion in je bloed en wil je ook graag aan de slag als ambassadeur van VERO MODA? Solliciteer dan nu voor de functie van student verkoper voor de kerstvakantie! We look forward to hearing from you! JOBVERANTWOORDELIJKHEDEN: Service is bij VERO MODA prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden; Je zorgt voor het op orde houden van de winkel (plooien, ophangen, presenteren) en het aanvullen van de stock; Je verzorgt een correcte en snelle verwerking van leveringen (goederen uitpakken, kleding beveiligen en labelen); Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop; Je kent de veiligheidsprocedures en leeft deze nauwgezet na.

  • Grondwerker met rijbewijs C (of CE) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AMERY

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de kabelwerken. Je herstelt de bestrating. Je voert handboringen uit. ... Je zal werken op werven die zich bevinden over heel Vlaanderen.

  • Dierenarts (WILSELE)

    Regio: WILSELE

    Bedrijf: ABARIS DIERENARTSENPRAKTIJK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Dierenartsenpraktijk Abaris te Wilsele (Leuven) zoekt een enthousiaste en gemotiveerde collega dierenarts met zelfstandig statuut voor onmiddellijke langdurig samenwerking.

  • Computer Recruitment Services - Penetration Tester (IT Security Analyst) (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Background As a global critical financial infrastructure, the protection of the bank information and assets is fundamental to the company's business. Security is at the core of our services, firmly Embedded in the management systems and processes of the company. You will be joining our Group Security & Business Resilience (GSBR) in charge of putting in place the required controls to adequately and effectively protect our information assets. Role You will join Security Assurance & Testing team who manage and coordinate: Testing of critical security controls Relationship with regulators, Cyber dashboard & Reporting Security governance structures (Group Security Committee, Service Dialogues...) Penetration testing Red team Exercises Entity-based stakeholders (CTOs, BISO) The main responsibilities for the candidate are: Plan & coordinate penetration tests with external provider Analyze penetration test reports and produce digests/synopsis Present & discuss the outcome of the Pen Test results to all relevant stakeholders Ensure the timely and effective remediation of security weaknesses and defects revealed in penetration testing activities Maintain an operational dashboard of applications/infrastructure/other assets requiring the testing, based upon schedules/frequencies Define, produce and publish compliance reporting Skills and experience required be a team player who communicates in an open, respectful and constructive way with her/his customers and peers, both verbally and in writing. The candidate will take ownership and ensure that organizational quality standards are met. be a very good communicator in English, both verbal and written, and able to discuss and defend the security interests with individuals and groups of Senior business people as well as deep technical IT experts. proven experience in security risk assessments, development of functional security requirements, process design and management reporting. Experience in security design, architecture and project management is a strong advantage. Familiarity with industry best practices in key domains: penetration testing, application/infra/network security, identity and access management, and secure development on all platforms. Sound security design principles, based on confidentiality, integrity and availability requirements and other ISO27002 security principles are an asset; Application security knowledge with a good understanding of software development and OWASP guidelines Sufficient background knowledge with regard to network principles and protocols used in WAN and LAN's, DMZ, Internet security, , network segregation Experience with a subset of Unix, Windows System, tandem, Mainframe security and assurance Preferred professional certifications are CISSP, GIAC, CISM, CISA, ISO 27001 LA/LI. Language: English Details Reference: NK385 Location: Brussels Rate: 600-625 euros per day Duration: 9 months Start date: ASAP

  • Cronos International - Back-End Developer (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    For long term mission at the European Institutions, Cronos is looking for several Back End developer. Profile At least 3 years of working experience Good knowledge of Spring 4, JPA, Hibernate, JMS, SQL, Java, Experience in Rest, XHTML, HTML5 and CSS Experience in Maven Master or bachelor degree Fluent in English Knowledge of French would be an asset

Zoek naar antwoorden van LIEVEN VAN NESTE in sociale netwerken
Look for responds of LIEVEN VAN NESTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIEVEN VAN NESTE. Laat een reactie achter voor LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIEVEN VAN NESTE. Leave a respond for LIEVEN VAN NESTE. LIEVEN VAN NESTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIEVEN VAN NESTE op de google maps. Adres en contacten LIEVEN VAN NESTE
Location of LIEVEN VAN NESTE on the google maps. Address and contacts of LIEVEN VAN NESTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LIEVEN VAN NESTE LIEVEN VAN NESTE: FLBELGIUM WELDING PVBA | Mahiels M | GUY PIRAUX | MEGAMAT ELEKTRO | TripleS Belgium BVBA

Other related companies as LIEVEN VAN NESTE: FLBELGIUM WELDING PVBA | Mahiels M | GUY PIRAUX | MEGAMAT ELEKTRO | TripleS Belgium BVBA

LIEVEN VAN NESTE is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIEVEN VAN NESTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02320007324. Het bedrijf LIEVEN VAN NESTE bevindt zich op het adres: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 550,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 233,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LIEVEN VAN NESTE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LIEVEN VAN NESTE is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIEVEN VAN NESTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIEVEN VAN NESTE, openstaande posities, locatie van LIEVEN VAN NESTE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LIEVEN VAN NESTE is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIEVEN VAN NESTE, company assigned to the tax number BE02320007324. The company LIEVEN VAN NESTE is located at the address: ABEELSTRAAT 29 ROESELARE, B8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 550,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 233,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LIEVEN VAN NESTE were not found.
The main activity of LIEVEN VAN NESTE is Personal Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LIEVEN VAN NESTE is not available. You also can look at reviews of LIEVEN VAN NESTE, open positions, location of LIEVEN VAN NESTE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIEVEN VAN NESTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIEVEN VAN NESTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIEVEN VAN NESTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIEVEN VAN NESTE, employees, financial statistics.