LICHTMANIA N.V.

Particuliere bedrijvenDepotinstellingen • LICHTMANIA N.V.

Contactgegevens LICHTMANIA N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LICHTMANIA N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

LICHTMANIA N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEUVENSESTRAAT 94, TIENEN, BRABANT 3300, België

Telefoon (phone): 3216812006 3216812006

Fax (fax): 3216824114 3216824114

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LICHTMANIA N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LICHTMANIA N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LICHTMANIA N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LICHTMANIA N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LICHTMANIA N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LICHTMANIA N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LICHTMANIA N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LICHTMANIA N.V.
Products information LICHTMANIA N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE05802124023
Ondernemingsnummer: 7503631591
Hoofdstad (capital): 529,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 658,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in LICHTMANIA N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LICHTMANIA N.V.
(Get full report from official database of BE for LICHTMANIA N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor LICHTMANIA N.V.
Addition kinds of activities for LICHTMANIA N.V.

286902. Olefins | Olefins
359900. Industriële machines, nec | Industrial machinery, nec
596100. Catalogus en postorderhuizen | Catalog and mail-order houses
20629906. Geraffineerde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Refined cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
33121001. Zwarte plaat | Black plate
34430202. Luchtverwarmers, niet-roterende: plaat type | Air preheaters, nonrotating: plate type
34440511. Radiator schilden of behuizingen, plaatwerk | Radiator shields or enclosures, sheet metal

Werken bij LICHTMANIA N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LICHTMANIA N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LICHTMANIA N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LICHTMANIA N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • technisch en administratieve asisstent (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant zoeken wij een technisch en administratieve assitent. Je coördineert en beheert de dagelijkse activiteiten en ondersteunt de administratie die gerelateerd is aan de facilitaire diensten. Je coordineert de volledige infrastructuur en voorziet alle nutsvoorzieningen (onder andere herstellingen) en de beveiliging van het gebouw. Voor diverse projecten werk je samen met de IT-diensten. Voor de technische dienst verzorg je onder meer het nazicht van de facturatie en klassement. Je volgt de projecten op en verwerkt de volledige administratie hiervan.

  • Inpakker (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Go4Jobs Aartselaar

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je hebt een afwisselend takenpakket: * Inpakken van pralines en truffels * Kwaliteitscontroles * Schoonmaken van de verschillende lijnen * Afwassen * Strooien van chocolade en nootjes

  • Secretariaatsmedewerker met perfecte kennis Frans (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant in Poperinge zoeken wij naar een secretariaatsmedewerker. Je voert verschillende taken uit om de collega's te ondersteunen in hun functie: ontvangen en klasseren van de binnenkomende post, email, fax, aannemen van telefoons. Je staat in voor het agendabeheer van de verantwoordelijken en medewerkers. Je organiseert vergaderingen. Je staat garant voor een goede verwerking van de administratieve taken.

  • WERFLEIDER (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA CONSTRUCT WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat als werfleider in voor het aansturen van jou team rond de funderingswerken, dit gebeurd ter plaatse op de werf. Je beheert deze projecten van A tot Z en je bent verantwoordelijke voor de goede uitvoering. Je stuurt de machinebedieners aan, volgt de werkzaamheden op en bespreekt de projecten op de werfvergaderingen. Je werkt nauw samen met de projectleider en interne planner en je denkt actief mee aan het eindresultaat.

  • HUISHOUDHULP KORTRIJK (M/V) voltijds (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: MAKKIE CITY

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Nieuwkerken-Waas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEUWKERKEN-WAAS)

    Regio: NIEUWKERKEN-WAAS

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent tijdens de week (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar jobstudenten die vrije dagen hebben in de week. Je helpt mee in het magazijn met het verplaatsen van de stock. Je helpt met het verpakken in dozen en je moet alles in - en uit scannen. Je werkt in dag.

  • Bijlesgever wiskunde (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • R&D Ontwerper Solid Works (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: 100% LIGHT

    Type: Vaste Job

    Als R&D ontwerper werk je in een vast team van productontwikkelaars/ontwerpers. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling (software: 3D Solid Works Professional) en kwaliteitsborging bij de creatie van de nieuwe (prototype) verlichtingstoestellen Hiervoor werk je nauw samen met Productie, Sales en Marketing. Naast de technische en administratieve ondersteuning van het Sales team bestaat uw taak er ook in maatwerkprojecten (volledig) uit te werken. Doelstelling is het afgewerkte product de unieke eigenschappen te geven om deel uit te maken van de architecturale wereldtop. Je doorloopt de diverse stadia, gaande van conceptueel denken, schetsen, aanmaak prototypes tot en met het afleveren van een industrial released product. Hierbij horen de technische uitwerking met de nodige specificaties voor interne en externe, kwaliteitsgeborgde fabricatie. Evenals het opstellen of begeleiden van de nodige Technische fiches en Bijsluiters (software: Indesign/Illustrator) Hiervoor werk je naast het R&D-team, samen met productiemensen alsook met onze externe leveranciers

  • Allround IT medewerker (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als allround IT\\\'er sta je in voor de programmatie en implementatie van een volledige nieuwe ERP-pakket dat eigen is aan het bedrijf. Daarnaast beheer je ook de webportal en sta je in voor de verdere ontwikkeling hiervan. Verder kunnen je collega\\\'s op jou rekenen voor de ondersteuning op vlak van hard- en software. Ook het onderhoud van alle serverinfrastructuur is een deel van jouw takenpakket.

  • klinisch psycholoog / psychotherapeut (zelfstandige basis) (VLIMMEREN)

    Regio: VLIMMEREN

    Bedrijf: Centrum voor Therapie en Welzijn Balans

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wil je als klinisch psycholoog graag een zelfstandige praktijk uitbouwen? Doe je dit liefst binnen een professioneel kader met ruimte voor overleg met collega's? Ben je bovendien psychotherapeut (in opleiding) en heb je er al wat 'vlieguren' opzitten ? Heb je ondernemerszin en wil je enthousiast je eigen aanbod vormgeven en in de markt zetten ? Misschien ben jij dan wel de juiste persoon om onze groepspraktijk te komen versterken ! CTW Balans is een groeiende multidisciplinaire groepsprakijk met ruimte voor overleg en samenwerking. Momenteel zoeken we een collega om ons huidige team van 3 psychologen te versterken en zo onze wachttijden te verkorten. Je maakt als klinisch psycholoog deel uit van onze multidisciplinaire groepspraktijk. Je werkt op zelfstandige basis en hebt ruimte om je job inhoudelijk volledig autonoom uit te bouwen. We staan daarbij open voor iedereen die denkt een mooi aanbod te kunnen neerzetten, dat een meerwaarde kan betekenen binnen ons werking. Minstens 8 uur, waarvan 1 avond meer info zie bijlage

Zoek naar antwoorden van LICHTMANIA N.V. in sociale netwerken
Look for responds of LICHTMANIA N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor LICHTMANIA N.V.. Laat een reactie achter voor LICHTMANIA N.V.. LICHTMANIA N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LICHTMANIA N.V.. Leave a respond for LICHTMANIA N.V.. LICHTMANIA N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LICHTMANIA N.V. op de google maps. Adres en contacten LICHTMANIA N.V.
Location of LICHTMANIA N.V. on the google maps. Address and contacts of LICHTMANIA N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come LICHTMANIA N.V. LICHTMANIA N.V.: Agapi - Immo | ANDRE PEETERSEM | ALEXANDER DESIGN | C. SUAREZ Y CASQUETTE | LA POSTE

Other related companies as LICHTMANIA N.V.: Agapi - Immo | ANDRE PEETERSEM | ALEXANDER DESIGN | C. SUAREZ Y CASQUETTE | LA POSTE

LICHTMANIA N.V. is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LICHTMANIA N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05802124023. Het bedrijf LICHTMANIA N.V. bevindt zich op het adres: LEUVENSESTRAAT 94, TIENEN, BRABANT 3300. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 529,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 658,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in LICHTMANIA N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LICHTMANIA N.V. is Depotinstellingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LICHTMANIA N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LICHTMANIA N.V., openstaande posities, locatie van LICHTMANIA N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LICHTMANIA N.V. is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LICHTMANIA N.V., company assigned to the tax number BE05802124023. The company LICHTMANIA N.V. is located at the address: LEUVENSESTRAAT 94, TIENEN, BRABANT 3300. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 529,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 658,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in LICHTMANIA N.V. were not found.
The main activity of LICHTMANIA N.V. is Depository Institutions, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LICHTMANIA N.V. is not available. You also can look at reviews of LICHTMANIA N.V., open positions, location of LICHTMANIA N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LICHTMANIA N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LICHTMANIA N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LICHTMANIA N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LICHTMANIA N.V., employees, financial statistics.