Lhoist Information Technology

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • Lhoist Information Technology
Private companiesFood and Kindred Products • Lhoist Information Technology

Contactgegevens Lhoist Information Technology: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Lhoist Information Technology: address, phone, fax, email, website, opening hours

Lhoist Information Technology

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Einstein 4, Louvain-La-Neuve, B-1348, België

Telefoon (phone): 32 (10) 486 000 32 (10) 486 000

Fax (fax): 32 (10) 486 010 32 (10) 486 010

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Lhoist Information Technology: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Lhoist Information Technology"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Lhoist Information Technology"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Lhoist Information Technology, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Lhoist Information Technology. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Lhoist Information Technology, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Lhoist Information Technology. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Lhoist Information Technology
Products information Lhoist Information Technology

BTW identificatienummer (tax): BE05601898193
Ondernemingsnummer: 1694885253
Hoofdstad (capital): 151,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 111,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in Lhoist Information Technology zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Lhoist Information Technology
(Get full report from official database of BE for Lhoist Information Technology)

Aanvulling soorten activiteiten voor Lhoist Information Technology
Addition kinds of activities for Lhoist Information Technology

35310503. Graders, weg (bouwmachines) | Graders, road (construction machinery)
37280203. Apparatuur voor de uitzending van vliegtuigen | Aircraft power transmission equipment
50230303. Venetiaanse jaloezieën | Venetian blinds
73420202. Uitroeien en ontsmetten | Exterminating and fumigating
79991104. Bowling instructie | Bowling instruction

Werken bij Lhoist Information Technology: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Lhoist Information Technology: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Lhoist Information Technology. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Lhoist Information Technology. Looking for open vacancies in other companies

  • Sorteerder Beton 2 ploegen (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een betonbedrijf in Heusden-Zolder zijn wij opzoek naar een sorteerder in 2 ploegen. Je taken bestaan uit het uit sorteren van klinkers. Vb beschadigde stukken eruit doen.

  • Monteur (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Uitvoeren van (licht) montagewerk

  • Werkvoorbereider (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: T-INTERIM GENT-ZEEHAVEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse haven zijn we op zoek naar een werkvoorbereider, in het kader van veelzijdige technische projecten. Deze projecten zijn hoofdzakelijk van mechanische en lastechnische aard, die dienen uitgevoerd en opgevolgd te worden volgens de voorgeschreven normen. De opvolging en de actualisatie van databanken met referenties, stuklijsten, ... superviseren Voorraadbeheer en de bevoorrading van werkplaatsen, productielijnen en machines superviseren Productietijd en productiekosten evalueren en becijferen Prijsstandaarden en prijsopgaven bepalen Je doet de werkvoorbereiding samen en in opdracht van de klant Je verzamelt alle data en zorgt voor een efficiënte en correcte uitvoering Je maakt lastenboeken op Je volgt de bestellingen van het materiaal op Je kan offertes calculeren Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in de Gentse haven, opgericht in 1992 is een industriële totaalleverancier . Het bedrijf is turn key leverancier van op- en overslag installaties en transportsystemen voor de bulk handling en recycling industrie.

  • Tankcleaner (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als tankcleaner/heftruckchauffeur ben je verantwoordelijk voor: cleaning van tanks verplaatsen van container m.b.v. heftruck

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZOERSEL (ZOERSEL)

    Regio: ZOERSEL

    Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Zoersel zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ZEVERGEM (ZEVERGEM)

    Regio: ZEVERGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE ZWIJNAARDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Zevergem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • student verkoper herfstvakantie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

    Type: Studentenjob

    Zoek jij een studentenjob tijdens de herstvakantie 2018? Voor een zeer mooie koekjes- en chocolade winkel te Brugge zoeken wij dynamische studenten Taken klantenonthaal, degustaties van producten, advies winkelinrichting, productuitstalling, ontvangst leveringen, voorraadbeheer afrekenen aan de kassa

  • Verkoper/Verkoopster - flexijob/jobstudent (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Studentenjob

    Voor een gekend kippenkraam regio Menen zijn we op zoek naar een verkoper/verkoopster die kan meehelpen in het kraam, maar ook wil meegaan naar evenementen/feesten. Je zult in de truck op de markt bestellingen klaarmaken en mensen bedienen,... Voor evenementen zal je ook bestellingen klaarmaken en die opdienen. Je zal betalingen ontvangen en je werkplaats proper houden. We zijn op zoek naar een Nederlandstalig persoon (met kennis Frans). We zoeken meerdere personen om mee te helpen: - Maandagnamiddag van 13:30 tot 17:30 voor in de truck - Donderdagvoormiddag voor aan de afwas en als hulp in de keuken - Zaterdagvoormiddag om de maaltijden voor te breiden en de afwas te doen - Zaterdagvoormiddag van 7u tot 13u30 voor de verkoop in de truck in Poperinge - Zondagvoormiddag van 7u tot 13:30 voor de truck in Rekkem (goede kennis Frans vereist) Dit mag zowel als student als flexi-job zijn.

  • JOBSTUDENT 11/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 11/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Kapper - kapster op zelfstandige basis (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: AZ Sint-Maarten

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie Je bent, in functie van het aantal aanvragen, beschikbaar op maandag en vrijdag, telkens voor- en/of namiddag. Je kan telkens de dag op voorhand de aanvragen checken. Door het ziekenhuis wordt op niveau van elke verpleegeenheid een lokaal voorzien met de nodige faciliteiten (lavabo met aangepaste kraan, warm/koud water, doorgaans droogkap). Je voorziet zelf in de gebruikelijke verzorgingsproducten, klein materieel en handdoeken die gebruikt worden bij kleuringen. Andere handdoeken worden door het ziekenhuis voorzien. Indien de toestand van de patiënt het niet toelaat om zich buiten de kamer te kunnen verplaatsen, verzorg je de patiënt op de kamer. Profiel Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden De tarieven van de prestaties worden vastgelegd door het ziekenhuis (jaarlijks indexeerbaar). Er gebeurt een afdracht van 15% voor gebruik van lokalen en voor administratieve kosten. De inning gebeurt via het ziekenhuis Meer weten over de inhoud van deze functie?Contacteer Jakob Jaeken, clusterverantwoordelijke zorg, telefonisch op 015/89.11.83

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • FLEXI KELNER (M/V) ZEEBRUGGE (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DAOUST

    Type: Flexijob

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een flexi kelner. Uren & dagen zijn bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van Lhoist Information Technology in sociale netwerken
Look for responds of Lhoist Information Technology in social networks

Lees alle opmerkingen voor Lhoist Information Technology. Laat een reactie achter voor Lhoist Information Technology. Lhoist Information Technology bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Lhoist Information Technology. Leave a respond for Lhoist Information Technology. Lhoist Information Technology on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Lhoist Information Technology op de google maps. Adres en contacten Lhoist Information Technology
Location of Lhoist Information Technology on the google maps. Address and contacts of Lhoist Information Technology

Andere gerelateerde bedrijven als come Lhoist Information Technology Lhoist Information Technology: ROGER DIELEMAN | Raeven J.H. | Haufroid B | B.A. COIFFURE | JOANNES VAN GINDEREN

Other related companies as Lhoist Information Technology: ROGER DIELEMAN | Raeven J.H. | Haufroid B | B.A. COIFFURE | JOANNES VAN GINDEREN

Lhoist Information Technology is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Lhoist Information Technology, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05601898193. Het bedrijf Lhoist Information Technology bevindt zich op het adres: Avenue Einstein 4, Louvain-La-Neuve, B-1348. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 151,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 111,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Lhoist Information Technology zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Lhoist Information Technology is Food and Kindred Products, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Lhoist Information Technology is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Lhoist Information Technology, openstaande posities, locatie van Lhoist Information Technology op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Lhoist Information Technology is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is Lhoist Information Technology, company assigned to the tax number BE05601898193. The company Lhoist Information Technology is located at the address: Avenue Einstein 4, Louvain-La-Neuve, B-1348. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 151,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 111,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Lhoist Information Technology were not found.
The main activity of Lhoist Information Technology is Food and Kindred Products, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Lhoist Information Technology is not available. You also can look at reviews of Lhoist Information Technology, open positions, location of Lhoist Information Technology on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Lhoist Information Technology, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Lhoist Information Technology, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Lhoist Information Technology, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Lhoist Information Technology, employees, financial statistics.