LECLERCQ, CHRISTOPHE

Particuliere bedrijvenSpoorwegvervoer • LECLERCQ, CHRISTOPHE
Private companiesRailroad Transportation • LECLERCQ, CHRISTOPHE

Contactgegevens LECLERCQ, CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LECLERCQ, CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LECLERCQ, CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030, België

Telefoon (phone): 32 2 733 85 79 32 2 733 85 79

Fax (fax): 32 2 733 46 14 32 2 733 46 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LECLERCQ, CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LECLERCQ, CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LECLERCQ, CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LECLERCQ, CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LECLERCQ, CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LECLERCQ, CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LECLERCQ, CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LECLERCQ, CHRISTOPHE
Products information LECLERCQ, CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE03978942871
Ondernemingsnummer: 3784210205
Hoofdstad (capital): 320,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in LECLERCQ, CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LECLERCQ, CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for LECLERCQ, CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LECLERCQ, CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for LECLERCQ, CHRISTOPHE

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
02140102. Geitenmelkproductie | Goats' milk production
28650100. Kleurstoffen en pigmenten | Dyes and pigments
38610313. Bereikzoekers, fotografisch | Range finders, photographic
49119904. Elektriciteitsmakelaar | Electric power broker
70320203. Zomerkamp, ​​behalve dag en sport instructie | Summer camp, except day and sports instructional
82210101. College, behalve junior | College, except junior

Werken bij LECLERCQ, CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LECLERCQ, CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LECLERCQ, CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • Internal Sales (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf zijn we op zoek naar een internal sales officer, tewerkstelling in Sint-Niklaas of Roeselare. Wat ga je doen? -Tijdens de eerste maanden ben je verantwoordelijk voor de implementatie van de nieuwe procedures met betrekking tot de input van klantgegevens in onze database; vervolgens zorg je er steeds voor dat bij elke klant de gegevens up-to-date blijven en voer je de nodige aanpassingen en prijswijzigingen correct in op aangeven van de commercial teamleader. Wanneer nodig zorg je voor een commerciële en administratieve ondersteuning van de andere collega's (bv. beantwoorden van de on-spot vragen van bestaande en nieuwe klanten of ondersteuning bij het invullen van bepaalde tenders en andere gerelateerde opdrachten). Je werkt samen mee aan het optimaliseren van bestaande verkoopprocessen en andere verbetertrajecten.

  • Werfleider (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een sterk bedrijf zijn wij op zoek naar een meestergast metser. Dit om werven op te volgen van A tot Z. Dit vooral voor appartements- en woningbouw. Een zekere maturiteit en ervaring zijn dus echt een vereiste.

  • Handlanger bouw (BILZEN)

    Regio: BILZEN

    Bedrijf: Qjobs @ CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zoeken wij een handlanger bouw met ervaring als kraanbestuurder. Je bent bij voorkeur woonachtig in de regio van Bilzen - Lanaken - Maasmechelen. Deze functie is met optie vast!

  • Carrosserie (m/v) (BORGLOON)

    Regio: BORGLOON

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio Borgloon en Genk zijn we op zoek naar een carrossier m/v Als autoschadehersteller voer je efficiënt en nauwkeurig de herstelopdrachten uit. Voorbereidend werk mbt schuren en plamuren, (de)monteren van onderdelen en uitdeukwerken Herstelling van het koetswerk van voertuigen  

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student logistiek medewerker Black Friday 20-30 november | 3-ploegensysteem | Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

    Type: Studentenjob

    Ben je tijdens de periode van 20 - 30 november beschikbaar? Wil je graag de handen uit de mouwen steken bij een grote logistieke speler in fashion en lifestyle? In Grobbendonk zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten om de drukte van Black Friday op te vangen. Jouw takenpakket wordt on the job uitgelegd en bevat verschillende aspecten van het logistieke proces. Je staat oa. in voor het orderpicken van bestellingen, inpakken en verzendklaar maken van producten, labelen en herlabelen, retours verwerken, ... . Denk jij onze kandidaat te zijn? Twijfel dan niet om ons te contacteren op 014404330 of via [email protected].

  • Administratief bediende productie (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf regio groot Kortrijk zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de productieverantwoordelijke ondersteunt: - Het team uit deze afdeling bestaat uit een 15-tal medewerkers - Je hebt nauw contact met klanten en leveranciers, dit zowel telefonisch als via mail - Je maakt orders aan in het systeem en volgt deze verder op - Je hebt geen schrik om je interne collega's erop aan te spreken dat de geleverde datum moet nageleefd worden - Je ondersteunt bij het opmaken van de productieplanning - Je controleert het toegeleverd materiaal - Je bezorgt de verzendingslijsten aan de magazijniers - Je steekt af en toe zelf de handen uit de mouwen om bij te springen in productie  

  • HR Manager (DE HAAN)

    Regio: DE HAAN

    Bedrijf: INDEPENDENT HOSPITALITY

    Type: Vaste Job

    HR Manager gezocht voor een Belgisch vakantiepark! In deze functie ben je verantwoordelijk voor het wel en wee van alle 150 medewerkers van het park! Daarnaast ben je zijdelings betrokken bij een tweede park en treed jij als overkoepelende manager. Als HR Manager heb je zowel een leidinggevende, uitvoerende als adviserende rol. Zo voorzie jij de verschillende managers van advies over het te voeren personeelsbeleid voor hun eigen teams, creëer je draagvlak op elk niveau binnen de organisatie en lever je een actieve bijdrage aan operationele werkzaamheden zoals recruitment. Heb jij minimaal zes jaar ervaring als HR manager? Beheers je naast Engels en Nederlands in perfecte mate ook redelijk de Franse taal? Ben je ondernemend en ga je resultaatgericht te werk? Dan ontvang ik graag je CV

  • Osteopaat (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,... Praktijkruimte in paramedisch centrumbeschikt over gemeenschappelijk sanitair, kitchenette, wachtzaal, vergaderzaal, ... Ruime parking. Mooie dorpskern. Ideaal voor vrij beroep zelfstandig verpleegsters, kinesist, vroedvrouw, logopedie, psycholoog, jobcoach, ergotherapeut, andere therapeuten, ... Het Wit Gele Kruis is ook aanwezig in dezelfde gebouwen.

  • Zelfstandig verkoper Zonnepanelen Regio Vlaams-Brabant (Provincie Vlaams-Brabant)

    Regio: Provincie Vlaams-Brabant

    Bedrijf: BELIVERT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zin in een nieuwe uitdaging? Wil je werken in één van de meest belovende sectoren van de toekomst? Kan je zelfstandig werken, en wil je hoge verkoopcijfers en targets halen? Aarzel niet en contacteer ons. (Graag cv met foto) Ons bedrijf is in volle expansie, biedt een boeiende werkomgeving en een collegiale sfeer. Als vertegenwoordiger ben je de sleutelfiguur tussen onze klanten en het bedrijf. Dagelijks bezoek je particuliere klanten of KMO 's (voornamelijk Vlaams-Brabant) en zorg jij voor het uitkomen van hun dromen: het besparen op hun energie factuur! Je kijkt naar de noden van de klant en maakt offerte. Je volgt de offertes op en geeft de klant technische ondersteuning daar waar nodig. Je bent een ervaren verkoper voor de B2C markt. Je werkt zelfstandig en draagt verantwoordelijkheid voor het contacteren van prospecten. Je biedt de klant kwalitatief hoogstaand advies. Je staat in voor de verkoop van hoofdzakelijk, fotovoltaïsche zonnepaneel-installaties aan particuliere klanten. Bezoeken van potentiële klanten (wordt aangeleverd door ons ) Bedrijf en product voorstellen Kort opvolgen en tijdige afspraken maken Plaatsingsdossier opstellen Prospectie : Offerte opmaken, opvolgen en omzetten in verkoop.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van LECLERCQ, CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of LECLERCQ, CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. LECLERCQ, CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LECLERCQ, CHRISTOPHE. Leave a respond for LECLERCQ, CHRISTOPHE. LECLERCQ, CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LECLERCQ, CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten LECLERCQ, CHRISTOPHE
Location of LECLERCQ, CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of LECLERCQ, CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LECLERCQ, CHRISTOPHE LECLERCQ, CHRISTOPHE: FLDEWEER SECURITY NV | CITIBANK | An BVBA | EDDY SESOYE | O.C.M.W.

Other related companies as LECLERCQ, CHRISTOPHE: FLDEWEER SECURITY NV | CITIBANK | An BVBA | EDDY SESOYE | O.C.M.W.

LECLERCQ, CHRISTOPHE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LECLERCQ, CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03978942871. Het bedrijf LECLERCQ, CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 320,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LECLERCQ, CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LECLERCQ, CHRISTOPHE is Spoorwegvervoer, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LECLERCQ, CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LECLERCQ, CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van LECLERCQ, CHRISTOPHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LECLERCQ, CHRISTOPHE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LECLERCQ, CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE03978942871. The company LECLERCQ, CHRISTOPHE is located at the address: avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 320,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LECLERCQ, CHRISTOPHE were not found.
The main activity of LECLERCQ, CHRISTOPHE is Railroad Transportation, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LECLERCQ, CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of LECLERCQ, CHRISTOPHE, open positions, location of LECLERCQ, CHRISTOPHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LECLERCQ, CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LECLERCQ, CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LECLERCQ, CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LECLERCQ, CHRISTOPHE, employees, financial statistics.