LECLERCQ, CHRISTOPHE

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • LECLERCQ, CHRISTOPHE
Private companiesTransportation Services • LECLERCQ, CHRISTOPHE

Contactgegevens LECLERCQ, CHRISTOPHE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LECLERCQ, CHRISTOPHE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LECLERCQ, CHRISTOPHE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030, België

Telefoon (phone): 32 2 733 85 79 32 2 733 85 79

Fax (fax): 32 2 733 46 14 32 2 733 46 14

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LECLERCQ, CHRISTOPHE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LECLERCQ, CHRISTOPHE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LECLERCQ, CHRISTOPHE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LECLERCQ, CHRISTOPHE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LECLERCQ, CHRISTOPHE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LECLERCQ, CHRISTOPHE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LECLERCQ, CHRISTOPHE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LECLERCQ, CHRISTOPHE
Products information LECLERCQ, CHRISTOPHE

BTW identificatienummer (tax): BE04933105468
Ondernemingsnummer: 1576507568
Hoofdstad (capital): 853,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 720,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in LECLERCQ, CHRISTOPHE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LECLERCQ, CHRISTOPHE
(Get full report from official database of BE for LECLERCQ, CHRISTOPHE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LECLERCQ, CHRISTOPHE
Addition kinds of activities for LECLERCQ, CHRISTOPHE

564100. Kinderen en baby's dragen winkels | Children's and infants' wear stores
12220000. Bitumineuze kolen-ondergrondse mijnbouw | Bituminous coal-underground mining
28999920. Schuimladingsmengsels | Foam charge mixtures
35410201. Borstelmachines (metaalbewerkingsmachines) | Brushing machines (metalworking machinery)
38619906. Apparatuur voor geluidsopname en reproductie, film | Sound recording and reproducing equipment, motion picture
51420201. Vissen, bevroren: verpakt | Fish, frozen: packaged
73529900. Verhuur van medische apparatuur, niet inbegrepen | Medical equipment rental, nec

Werken bij LECLERCQ, CHRISTOPHE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LECLERCQ, CHRISTOPHE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LECLERCQ, CHRISTOPHE. Looking for open vacancies in other companies

  • Payroll Officer (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO VILVOORDE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij de Payroll officer waar onze grote internationale klant in Vilvoorde op zoek naar is? Onze klant is een wereldwijd technologiebedrijf, gespecialiseerd in het beheer van kantoortoestellen, oplossingen voor productieprinten, systemen voor document management en IT-diensten. Een klantgerichte aanpak staat bii dit bedrijf steeds centraal. Kennis en ervaring, maar vooral hun passie voor het vak en hun zin voor innovatie liggen aan de basis van hun continue success. Je takenpakket zal uit de volgende zaken bestaan: Een correcte en up-to-date personeelsadministratie en salarisbetaling verzekeren en de nodige rapportage naar alle betrokkenen verstrekken Algemene ondersteuning van de HR Processen Aangiftes doen, C4's opmaken

  • Monteur serviceafdeling (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een monteur voor de serviceafdeling. Je takenpakket bestaat uit: - Verantwoordelijk voor het repareren van trailers die de klanten aan onze werkplaats toevertrouwen - Uitvoeren van eenvoudige als meer complexe taken - Uiteenlopende technische problemen snel en efficiënt oplossen - Je rapporteert aan de teamleader Service. - Je geeft geen leiding.

  • Supervisor dispatching (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is al jarenlang een begrip op het vlak van verhuizen en logistiek. Door hun internationale karakter en groei zijn wij op zoek naar een supervisor voor de dispatching afdeling. Als supervisor ben jij verantwoordelijk voor de militaire verhuisopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Daarnaast sta je in voor het commerciële luik dat hierbij komt kijken. Elke dag opnieuw streef jij daar een optimaal rendement van jou beschikbare middelen; Je weet dan ook als geen ander jouw team aan te sturen, de planningen op te maken en volgt alles nauwkeurig op. Een greep uit jouw takenpakket? - Je staat in voor het opmaken en opvolging van de planning. Samen met je team plan je de ritten en verkoopsopdrachten - Je hebt regelmatig contact met de chauffeurs, verhuizers en klanten. - Je stuurt je team bij waar nodig - Je volgt de administratie die bij het transport komt kijken op. - Je gaat steeds op zoek naar de meest efficiënte methodes en wegen - Je geniet van je koffie en de toffe babbel met je collega's

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Goriks-Oudenhove (SINT-GORIKS-OUDENHOVE)

    Regio: SINT-GORIKS-OUDENHOVE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • JOBSTUDENT - Thuisverpleging (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: VAN LOY THUISVERPLEGING

    Type: Studentenjob

    Van Loy Thuisverpleging staat garant voor kwalitatieve thuisverpleging. Onze patiënten kunnen elke dag rekenen op een persoonlijke aanpak en op de volledige toewijding van onze verpleegkundigen. Door ons team bestaande uit 10 verpleegkundigen bieden we een huiselijke en gemoedelijke sfeer voor zowel patiënten als verpleegkundigen. Je staat in voor de verpleegkundige zorgen in de thuisomgeving van jouw patiënten. Je hecht belang aan het welzijn van jouw patiënten door de hechte band die je met hen opbouwt. Je bent voor hen een aanspreekpunt en biedt een luisterend oor.

  • Student Boekhoudkundig Medewerker - regio Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Dit voor een klein en familiaal boekhoudkantoor regio Brugge. Als Student Boekhoudkundig Medewerker heb je volgende taken: inboeken en controleren van aankoop- en verkoopfacturen; uitvoeren van de betalingen; algemene administratieve taken (telefonie, mailbox beheren, voorbereide journaalposten inboeken,…). Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiearbeider (HAALTERT)

    Regio: HAALTERT

    Bedrijf: TEMPO-TEAM AALST

    Type: Studentenjob

    Sta jij open voor een tijdelijke opdracht, hou jij van fijn handwerk en heb je interesse in de textielsector? Dan ben jij waarschijnlijk dé kandidaat die wij zoeken. Voor een textielbedrijf regio Haaltert zijn wij op zoek naar productiearbeiders. Wat zal jij moeten doen? Jij zal dozen met jeansbroeken uitpakken, waarbij je de jeansbroeken controleert op fouten en dergelijke. Na de controle weet je de kledingstukken terug in te pakken.

  • Project Manager Events regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Ergon Recruitment Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je draagt de eindverantwoordelijkheid over een aantal projecten. Concreet behoort dit tot je takenpakket: Je zorgt voor de commerciële uitbouw van diverse projecten. Je stuurt hiervoor een team aan van accountmanagers en commerciële medewerkers; Je stelt begrotingen, marktanalyses, verlies- en winstberekeningen, etc. op; Je draagt de eindverantwoordelijkheid over alle uitgaande documenten en briefwisseling; Je stelt campagnes, folders, brochures en mailings op een creatieve manier op; Je rapporteert aan de Unit director.

  • Laborant chemie (2 ploegen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: LAB SUPPORT

    Type: Vaste Job

    Onze klant is wereldleider op het gebied van inspectie, controle, analyse en certificering. Ze staan bekend als de global benchmark voor kwaliteit en integriteit. Ze onderhouden wereldwijd een netwerk van ca. 2000 kantoren en laboratoria met meer dan 100.000 werknemers. De divisie Oil, Gas & Chemicals is gespecialiseerd in de inspectie van chemicaliën, petroleum en vloeibare gassen en is in deze activiteiten marktleider in België. Momenteel zoeken wij voor deze divisie in de haven van Antwerpen een enthousiaste Laborant petrochemicals (vroege/late). We zoeken kandidaten voor chemicals en petrochemicals. Functie: · Ofwel doe je kwaliteitscontrole op petroleum- en aanverwante producten (XRF, AAS, UV, motoren voor performantie, IR, GC, …) met behulp van de meest modern uitgeruste laboratoriumapparatuur, ofwel werk je op chemicals waar je kwaliteitscontrole doet op gassen en chemicaliën (GC, IR, HPLC,....). · Je verzorgt de interpretatie van de analyseresultaten, steunend op internationale en federale normeringen

  • Meewerkend ploegchef matraslijn nacht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf actief in de chemische nijverheid zijn wij op zoek naar een gemotiveerde ploegchef voor de matraslijn. Als ploegchef op de matraslijn stuur je 2 arbeiders op 2 verschillende machines aan. Je vervangt ook de ontvormer en je moet bereid zijn om aan de productielijn mee te werken. Je doet voorstellen om de machines technisch te verbeteren.

  • Studiebegeleider chemie (Gent) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: METODIKA GENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Op individuele basis studiebegeleiding voor chemie geven aan studenten uit 1e of 2e bachelor van verschillende richtingen. De studenten kunnen zowel inhoudelijke problemen hebben als problemen met studiemethode en -planning.

  • Oliver James Associates - Business Analyst Non Life Insurances (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Are you an expert when it comes to analysis? Have you gained experience within the Insurance industry, more specifically in the Non Life department? Are you available to start a new freelance mission by December the latest? Well, you might be the candidate that I'm looking for. Company My client, a banking company located in Brussels, is seeking to hire a Business Analyst within the Non Life department to work on innovative projects. Think of initiatives as changing the sales flow, speeding up the outpayments - basically, looking for new ways to improve their client's experience. Ideally... You have a Medior to Senior experience as a Business Analyst, You have knowledge of Non Life insurances, You have a strong command of English and preferably a good knowledge of Dutch and French, You are an absolute teamplayer, And you are willing to work in an Agile environment. Interested in hearing more? Feel free to APPLY via the button below. Looking forward to be speaking to you soon!

Zoek naar antwoorden van LECLERCQ, CHRISTOPHE in sociale netwerken
Look for responds of LECLERCQ, CHRISTOPHE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. Laat een reactie achter voor LECLERCQ, CHRISTOPHE. LECLERCQ, CHRISTOPHE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LECLERCQ, CHRISTOPHE. Leave a respond for LECLERCQ, CHRISTOPHE. LECLERCQ, CHRISTOPHE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LECLERCQ, CHRISTOPHE op de google maps. Adres en contacten LECLERCQ, CHRISTOPHE
Location of LECLERCQ, CHRISTOPHE on the google maps. Address and contacts of LECLERCQ, CHRISTOPHE

Andere gerelateerde bedrijven als come LECLERCQ, CHRISTOPHE LECLERCQ, CHRISTOPHE: Van Bossuyt L | Castor-Immobilière SCRL | Smak Snack | COIFFURE ALAIN | Van Kerckhove L

Other related companies as LECLERCQ, CHRISTOPHE: Van Bossuyt L | Castor-Immobilière SCRL | Smak Snack | COIFFURE ALAIN | Van Kerckhove L

LECLERCQ, CHRISTOPHE is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LECLERCQ, CHRISTOPHE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04933105468. Het bedrijf LECLERCQ, CHRISTOPHE bevindt zich op het adres: avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 853,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 720,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in LECLERCQ, CHRISTOPHE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LECLERCQ, CHRISTOPHE is Transportdiensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LECLERCQ, CHRISTOPHE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LECLERCQ, CHRISTOPHE, openstaande posities, locatie van LECLERCQ, CHRISTOPHE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LECLERCQ, CHRISTOPHE is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LECLERCQ, CHRISTOPHE, company assigned to the tax number BE04933105468. The company LECLERCQ, CHRISTOPHE is located at the address: avenue Diamant 18, BRUXELLES, 1030. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 853,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 720,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in LECLERCQ, CHRISTOPHE were not found.
The main activity of LECLERCQ, CHRISTOPHE is Transportation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LECLERCQ, CHRISTOPHE is not available. You also can look at reviews of LECLERCQ, CHRISTOPHE, open positions, location of LECLERCQ, CHRISTOPHE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LECLERCQ, CHRISTOPHE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LECLERCQ, CHRISTOPHE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LECLERCQ, CHRISTOPHE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LECLERCQ, CHRISTOPHE, employees, financial statistics.