LA GLOIRE DE MON PERE

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • LA GLOIRE DE MON PERE
Private companiesFood Stores • LA GLOIRE DE MON PERE

Contactgegevens LA GLOIRE DE MON PERE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LA GLOIRE DE MON PERE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LA GLOIRE DE MON PERE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 72, rue prekelinden, BRUSSELS, BRUSSELS 1200, België

Telefoon (phone): 32 2 7336364 32 2 7336364

Fax (fax): 32 2 7336364 32 2 7336364

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LA GLOIRE DE MON PERE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LA GLOIRE DE MON PERE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LA GLOIRE DE MON PERE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LA GLOIRE DE MON PERE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LA GLOIRE DE MON PERE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LA GLOIRE DE MON PERE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LA GLOIRE DE MON PERE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LA GLOIRE DE MON PERE
Products information LA GLOIRE DE MON PERE

BTW identificatienummer (tax): BE02084899902
Ondernemingsnummer: 4860870361
Hoofdstad (capital): 466,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 428,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in LA GLOIRE DE MON PERE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LA GLOIRE DE MON PERE
(Get full report from official database of BE for LA GLOIRE DE MON PERE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LA GLOIRE DE MON PERE
Addition kinds of activities for LA GLOIRE DE MON PERE

306912. Rubber roken accessoires | Rubber smoking accessories
20910212. Garnalen, geconserveerd en uitgehard | Shrimp, preserved and cured
35469905. Sanders, hand: elektrisch | Sanders, hand: electric
38420108. Linemen's veiligheidsgordels | Linemen's safety belts
51490403. Spaghetti | Spaghetti
73840101. Photofinishing laboratorium | Photofinishing laboratory
87310103. Voedselonderzoek | Food research

Werken bij LA GLOIRE DE MON PERE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LA GLOIRE DE MON PERE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LA GLOIRE DE MON PERE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LA GLOIRE DE MON PERE. Looking for open vacancies in other companies

  • Klusjesman (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekend metaalbedrijf regio Diksmuide zijn wij dringend op zoek naar een klusjesman. Dit betreft een voltijdse betrekking om het team te versterken. Als klusjesman ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van het sanitair blok en de heftruck. Ook kleine elektrische/ mechanische ingrepen behoren tot jouw takenpakket.

  • Productiemedewerker M/V (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je werkt als productiemedewerker in een houtbewerkend productiebedrijf. - Je legt houten platen op de band, je stelt de machines in en je klopt met een handmatige machine nietjes en nagels in de houten platen. - Je stapelt de afgewerkte producten op elkaar.

  • Administratief bediende | Groeiende onderneming | Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: OFFICETEAM

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben jij op zoek naar een nieuwe opportuniteit binnen de administratie? Ben jij klantgericht, stressbestendig en kan jij jou behelpen in het Frans en Engels? Wij hebben de ideale job voor jou! Voor onze klant, een sterk groeiende onderneming gelegen te Genk, zoeken wij momenteel een administratief talent om het team te ondersteunen! Taken: Je bent het aanspreekpunt voor onze klanten en leveranciers; Je doet de eerstelijnstelefonie en schakelt indien nodig door; Je neemt referenties op en geeft deze door; Je print offertes af en zorgt voor de correcte administratieve afhandeling; Je zet ratings in een Excel bestand en rangschikt deze op basis van prioriteit, … : Je bent verantwoordelijk voor verschillende dossiers; Na een positieve feedback komen er ook taken bij zoals het plaatsen van bestellingen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Vacature chauffeur CE deeltijds (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Tessenderlo zijn we dringend op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met rijbewijs CE voor een bijverdienste. Je werkt van maandag tem vrijdag. Je werkuren zijn +/- van 14:00 tot 22:00. Je vertrekt vanuit Tessenderlo en doet één verplaatsing naar Grobbendonk en terug. Indien gewenst kan dit gecombineerd worden met andere ritten zodat je voltijds te werk wordt gesteld.

  • Magazijnier (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant is gespecialiseerd in het verhuur van onder andere hoogtewerkers en opent een nieuwe vestiging in Londerzeel. Voor deze site zijn zoeken zij een gemotiveerde hulptechnieker - magazijnier. - Je staat in voor de receptie van inkomende machines en het klaarmaken van uitgaande machines. - Je scant de inkomende en uitgaande machines, registreert deze correct in het systeem en zet deze op locatie. - Verder controleer je de werking van deze machines en reinigt ze zodat ze in goede staat naar de klant kunnen vertrekken. - Kleine technische storingen tracht je zelf op te lossen, grotere problemen stem je eerst af met de technische dienst in Antwerpen. - Je bouwt een goede kennis op over de werking van deze werktuigen om zo je eigen vakkennis te maximaliseren. - De uitgaande machines voorzie je tevens van de nodige documenten en de juiste uitrusting. - Daarnaast sta je klanten telefonisch te woord en biedt hen een optimale service aan.

  • Maritiem Inside Sales Coordinator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Start People Antwerpen

    Type: Interim met optie "vast werk"

    • Je bent een belangrijk aanspreekpunt voor Supply Chain Solutions, zowel in zeevracht, luchtvracht als multimodale door-to-door oplossingen binnen West Europa. • Je antwoordt snel en correct op prijsaanvragen van zowel nieuwe als bestaande klanten. • Je onderhoudt en ontwikkelt actief de bestaande portfolio van klanten. • Je werkt aan RFQ’s en Tenders van bestaande en nieuwe klanten, in nauwe samenwerking met je collega’s van aankoop en forwarding. • Je bent sterk in relaties opbouwen. • Je bent een doorgedreven gebruiker en gelover van Salesforce en duidelijke sales-processen. Verkopen is de kern, maar zonder een gedegen opvolging via de juiste tools – in ons geval Salesforce – werkt het niet. • Je contacteert en bezoekt geregeld bestaande klanten om de vinger aan de pols te houden.

  • Inside Sales Medewerker (UKKEL)

    Regio: UKKEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoe ziet een werkdag van een Inside Sales Medewerker te Brussel eruit? Je identificeert potentiële klanten. Jouw missie: zoveel mogelijk afspraken inplannen voor het salesteam door contact op te nemen met potentiële klanten (per mail of telefonisch). Je gaat inactieve klanten opnieuw activeren. Op termijn is er mogelijkheid tot prospectie op beurzen of op de baan.

  • Halfautomaatlasser (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Lassen van machine onderdelen, stukwerk en kleine series - Kunnen lezen van technische tekening is noodzakelijk - Dagploeg - NL of FR talig

  • Huishoudhulp/Poetshulp Zoutleeuw (met dienstencheques) (ZOUTLEEUW)

    Regio: ZOUTLEEUW

    Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Student productie vrijdagavond of nacht voor BD myShopi in Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Start People Inhouse MyShopi Merelbeke

    Type: Studentenjob

    Heb je jezelf ooit al eens de vraag gesteld wat de weg is die je reclamefolders afleggen voor ze in je brievenbus terecht komen? Al deze folders worden ontvangen, machinaal verwerkt in pakketjes en verzonden door het marketingbedrijf BD My Shopi. Voor de verwerking van al deze folders zijn wij op zoek naar studenten voor september Als productie medewerker bij BD My Shopi ziet je takenpakket er als volgt uit: Je zorgt dat de folders correct en tijdig worden geplaatst in de feeders waar je verantwoordelijk voor bent Je kijkt na of de kwaliteit van de afgewerkte pakketjes voldoende is Je meldt technische problemen bij de hoofdoperator Je zorgt er voor dat je werkpost orderlijk en proper blijft

  • Student bouw - Zele (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

    Type: Studentenjob

    Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent die ongeveer 1 dag per week kan werken. Takenpakket is op het depot zelf: Materiaal sorteren. Het maakt niet uit welke dag.

  • Sales Data Analyst | Unilever (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: HAMILTON BRIGHT

    Type: Vaste Job

    Ben je klaar om je analytische skills verder te ontwikkelen bij een wereldspeler in FMCG? Als Data Analyst ga je de beschikbare (sales)data analyseren en interpreteren om zo een beter inzicht te krijgen in de impact van de commerciële acties. Je rapporteert en communiceert je bevindingen en best practices naar alles stakeholders (Sales, Project Management,..) en giet je analyses in een efficiënt plan van aanpak. Op basis van eerdere analyses doe je aan forecasting met oog op een nog betere Salesstrategie.

Zoek naar antwoorden van LA GLOIRE DE MON PERE in sociale netwerken
Look for responds of LA GLOIRE DE MON PERE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LA GLOIRE DE MON PERE. Laat een reactie achter voor LA GLOIRE DE MON PERE. LA GLOIRE DE MON PERE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LA GLOIRE DE MON PERE. Leave a respond for LA GLOIRE DE MON PERE. LA GLOIRE DE MON PERE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LA GLOIRE DE MON PERE op de google maps. Adres en contacten LA GLOIRE DE MON PERE
Location of LA GLOIRE DE MON PERE on the google maps. Address and contacts of LA GLOIRE DE MON PERE

Andere gerelateerde bedrijven als come LA GLOIRE DE MON PERE LA GLOIRE DE MON PERE: Maison Blanche (La) | DESTREE | Flora Design BVBA | GERLY CARS | SATRI

Other related companies as LA GLOIRE DE MON PERE: Maison Blanche (La) | DESTREE | Flora Design BVBA | GERLY CARS | SATRI

LA GLOIRE DE MON PERE is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LA GLOIRE DE MON PERE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02084899902. Het bedrijf LA GLOIRE DE MON PERE bevindt zich op het adres: 72, rue prekelinden, BRUSSELS, BRUSSELS 1200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 466,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 428,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in LA GLOIRE DE MON PERE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van LA GLOIRE DE MON PERE is Voedingswinkels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LA GLOIRE DE MON PERE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LA GLOIRE DE MON PERE, openstaande posities, locatie van LA GLOIRE DE MON PERE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

LA GLOIRE DE MON PERE is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is LA GLOIRE DE MON PERE, company assigned to the tax number BE02084899902. The company LA GLOIRE DE MON PERE is located at the address: 72, rue prekelinden, BRUSSELS, BRUSSELS 1200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 466,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 428,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in LA GLOIRE DE MON PERE were not found.
The main activity of LA GLOIRE DE MON PERE is Food Stores, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LA GLOIRE DE MON PERE is not available. You also can look at reviews of LA GLOIRE DE MON PERE, open positions, location of LA GLOIRE DE MON PERE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over LA GLOIRE DE MON PERE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LA GLOIRE DE MON PERE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LA GLOIRE DE MON PERE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LA GLOIRE DE MON PERE, employees, financial statistics.