La Foresta

Contactgegevens La Foresta: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data La Foresta: address, phone, fax, email, website, opening hours

La Foresta

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Prosperdreef 9, Vaalbeek, Eur 3054, België

Telefoon (phone): 32 16 40 24 91 32 16 40 24 91

Fax (fax): 32 16 40 24 91 32 16 40 24 91

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) La Foresta: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "La Foresta"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "La Foresta"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van La Foresta, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen La Foresta. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of La Foresta, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees La Foresta. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti La Foresta
Products information La Foresta

BTW identificatienummer (tax): BE08013122558
Ondernemingsnummer: 8486358642
Hoofdstad (capital): 628,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 887,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in La Foresta zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor La Foresta
(Get full report from official database of BE for La Foresta)

Aanvulling soorten activiteiten voor La Foresta
Addition kinds of activities for La Foresta

354800. Lasapparatuur | Welding apparatus
23819903. Handschoenen, werk: geweven of gebreid, gemaakt van aangekochte materialen | Gloves, work: woven or knit, made from purchased materials
35450324. Rotatie tafels | Rotary tables
38220203. Pneumatische relais, airco type | Pneumatic relays, air-conditioning type
50159900. Motorvoertuigonderdelen, gebruikt, nec | Motor vehicle parts, used, nec
51499909. Apparatuur en benodigdheden van wijnmakers | Wine makers' equipment and supplies
61110200. Wederzijdse vereniging kredietbureaus | Mutual association credit agencies

Werken bij La Foresta: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in La Foresta: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor La Foresta. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for La Foresta. Looking for open vacancies in other companies

  • Teammeber Okay Boutersem (BOUTERSEM)

    Regio: BOUTERSEM

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Klanten helpen doe je met veel goesting en met de glimlach. Je zet hen telkens op de eerste plaats wanneer ze komen winkelen. Hebben ze een specifiek verzoek? De team members staan paraat. Precies door die positieve houding is de OKay waar jij werkt een gezellige buurtsupermarkt. Elke dag ziet er anders uit bij OKay. Het ene moment beman je de kassa en even later steek je een handje toe in de bakkerij, hou je de winkel netjes of vul je rekken verder aan. Misschien heb je een leuk idee voor een creatieve actie? Gooi het in de groep, eigen initiatief kunnen we altijd appreciëren! Om onze klanten nog beter te informeren, volg je regelmatig interessante opleidingen. Zo stel je hen meteen op hun gemak. Klanten kunnen altijd op jou rekenen om hun winkelervaring zo vlot mogelijk te laten verlopen. Dat is soms intensief, maar altijd voldoeninggevend. Je biedt samen met je collega's een luisterend oor, maakt een grapje op de werkvloer, het kan allemaal. Kortom, zoveel kwaliteiten onder één petje!

  • Calculator industriebouw (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als calculator wordt u ingeschakeld in het team van de verkoop en staat u in voor de kostprijsberekening van de projecten. Je volgt deze calculaties op en werkt heel nauw samen met de verkopers.

  • Orderpicker - metaalsector (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: MOVE INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je gaat aan de slag in het magazijn van het bedrijf. orderpicken van stukken. Aangezien het over metaalindustrie gaat kunnen het wel zwaardere stukken zijn. de nodige stukken op pallet leggen en zorgen dat deze correct staan voor verzending. Ambitie? top! net wat zij nodig hebben, op termijn doorgroei naar volwaardige medewerker verzending = ook heftruckopleiding, PC ? ... DAGUREN juli tot april: 45 uren-week. april tot juni: 4/5de werken = compensatie van zomer.

  • Keukenhulp (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: t-interim Aarschot

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gezellige bistro in Aarschot met prachtige ligging zijn wij dringend op zoek naar een gemotiveerde keukenhulp/keukenmedewerker. Je staat de chef bij in zijn dagelijkse activiteiten in de keuken. Zo sta je in voor: Assistentie van de kok Slaatjes maken Voorbereidingen treffen

  • Stockbeheerder (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: ADECCO GENT EXPERTS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Passie voor transport? Interesse in staal? Sterk in planning? Dan ben jij onze nieuwe Stockbeheerder! Voor een internationaal bedrijf in Gent zijn we op zoek naar een Stockbeheerder. Jouw taken: Je controleert de transportfacturen. Je verwerkt dagelijks de productiebladen. Je gaat na welke coils geknipt zijn, welke specificaties er terug in stock moeten aangevuld worden. Jaarlijks voer je tweemaal een complete stockcontrole. Hier voer je een telling en controleer je met het systeem. Je staat dagelijks in contact met de productieplanning, productiemanager, plantmanager, supervisors en bootmannen. Jij bent het aanspreekpunt wat betreft alle inkomende en uitgaande goederen. Je weet hoe de stock in elkaar zit, hoe verschillen te verklaren vallen en wat op welk moment aanwezig is.

  • Accountant (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: Walters People Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een groeiend bedrijf in de regio van Sint-Pieters-Leeuw is op zoek naar een gemotiveerde Accountant. Heb je een mooie ervaring binnen de boekhouding en wil je graag in een groeiend bedrijf aan de slag? Dan is deze job iets voor jou! Jouw takenpakket als Accountant: Je controleert en boekt aan- en verkoopfacturen in Je voert de betalingen uit Je staat in voor de BTW-aangifte Je ondersteunt de externe boekhouder bij de maandelijkse afsluit

  • HR Assistant Roeselare - uren vrij te kiezen (ministens 24u/w tot max FT) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD GROUP BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Voor onze retail afdeling te Randstad Roeselare zijn wij op zoek naar een consultant / recruiter vanaf oktober. Je staat in voor het zoeken en screenen van kandidaten op basis van de vacatures en noden van onze klanten die zich in verkoopssector situeren. Verder ondersteun je de collega's in het opmaken van planningen en de administratieve opvolging van kandidaten- en uitzendkrachtendossiers. Je helpt de klant ook met de opmaak van zijn wekelijkse planningen. Je werkt minstens 24u/week maar voltijds kan ook. Interesse? mail je cv en motivatie naar [email protected]

  • STUDENT COMMERCIEEL BEDIENDE (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    Ben jij een echt verkooptalent en weet jij hoe je nieuwe klanten het beste kan binnenhalen? Krijg jij een kick van het binnenhalen van nieuwe klanten en wil jij graag werken bij een jonge en snelgroeiende scale-up? Dan hebben wij de geschikte studentenjob voor jou! Wij ondersteunen Antwerpse ondernemingen bij hun B2C sales afdeling. We zijn op zoek naar iemand met enige commerciële ervaring die niet bang is om het gesprek aan te gaan met onbekenden. Iemand die niet op zijn/haar mondje is gevallen en er een kick van krijgt om het maximale uit zichzelf te halen. Hoe vaak werk ik? Dit is het mooie aan deze functie als part time – commercieel medewerker: Flexibiliteit kent geen tijd! Oké, bijna geen tijd. De werkdagen binnen dit bedrijf zijn van maandag tot vrijdag van 9:00 – 12:00 / 12:30 – 17:00u. Per week werk je minimaal twee dagen. Meer werken kan uiteraard!

  • Passie om als student mee te helpen in een krantenwinkel! (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, een fijne en goed draaiende winkel gespecialiseerd in oa. de verkoop van boeken, tijdschriften, kranten en wenskaarten, zijn we op zoek naar een nieuwe, enthousiaste en vlotte jobstudent om bij te staan in de verkoop! Naast klanten adviseren en helpen in hun aankoop, zorg je er mee voor dat de winkel er elke dag piekfijn uitziet en dat de artikelen netjes gepresenteerd worden en dat de winkelrekken worden aangevuld. Je werkt telkens op woensdag een 3-tal uurtjes mee met de zaakvoerster!

  • Magazijnier (GIJVERINKHOVE)

    Regio: GIJVERINKHOVE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de organisatie van het magazijn of opslagplaats voor goederen: de in- en uitvoer en de aankoop van goederen. Je rapporteert functioneel aan de projectmanager en hiërarchisch aan de zaakvoerder. Je bestelt de nodige grondstoffen. Dit kan op aanvraag van de werfcoördinator en/of projectmanager zijn. Je stelt de nodige documenten op en voert de gegevens in de computer in via specifieke computerprogramma's. Je staat in en bent verantwoordelijk voor een correcte stock. Je staat in voor de orde en netheid van het magazijn. Soms sta je ook in voor de organisatie van het laden en lossen. Je staat in voor het afvalbeheer op de site (atelier). Je brengt in overleg met de zaakvoerder verbeteringen aan omtrent organisatie. Je hebt contact met interne en externe klanten en leveranciers.

  • ADMINISTRATIEF MEDEWERKER DEBITEURENBEHEER (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: WEBHELP PAYMENT SERVICES BENELUX

    Type: Vaste Job

    ° Permanente follow-up klanten- en leveranciersrekeningen waarbij het opbouwen van een vertrouwensrelatie en een kwalitatieve dienstverlening fundamenteel is ° analyseren van problemen en het formuleren en implementeren van gepaste oplossingen ° onderhouden en uitvoeren van een proactief debiteurenbeheer

  • Metselaar te Deerlijk gezocht (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Konvert Construct Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor een firma te Deerlijk zoeken wij dringend een metselaar. Je staat in voor het metselen van façades en binnenmuren.

Zoek naar antwoorden van La Foresta in sociale netwerken
Look for responds of La Foresta in social networks

Lees alle opmerkingen voor La Foresta. Laat een reactie achter voor La Foresta. La Foresta bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for La Foresta. Leave a respond for La Foresta. La Foresta on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie La Foresta op de google maps. Adres en contacten La Foresta
Location of La Foresta on the google maps. Address and contacts of La Foresta

Andere gerelateerde bedrijven als come La Foresta La Foresta: FLABARENT NV | TEXACO | CAEYMAN SOFIE | Victoria | J T Pistoleeke

Other related companies as La Foresta: FLABARENT NV | TEXACO | CAEYMAN SOFIE | Victoria | J T Pistoleeke

La Foresta is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is La Foresta, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08013122558. Het bedrijf La Foresta bevindt zich op het adres: Prosperdreef 9, Vaalbeek, Eur 3054. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 628,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 887,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in La Foresta zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van La Foresta is Textielmolenproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van La Foresta is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van La Foresta, openstaande posities, locatie van La Foresta op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

La Foresta is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is La Foresta, company assigned to the tax number BE08013122558. The company La Foresta is located at the address: Prosperdreef 9, Vaalbeek, Eur 3054. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 628,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 887,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in La Foresta were not found.
The main activity of La Foresta is Textile Mill Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of La Foresta is not available. You also can look at reviews of La Foresta, open positions, location of La Foresta on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over La Foresta, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf La Foresta, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about La Foresta, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company La Foresta, employees, financial statistics.