KULEUVEN - CORROSION LAB

Contactgegevens KULEUVEN - CORROSION LAB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KULEUVEN - CORROSION LAB: address, phone, fax, email, website, opening hours

KULEUVEN - CORROSION LAB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): de Croylaan 2, LEUVEN, B-3001, België

Telefoon (phone): 32 16 321222 32 16 321222

Fax (fax): +32 (65) 916-76-29 +32 (65) 916-76-29

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KULEUVEN - CORROSION LAB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KULEUVEN - CORROSION LAB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KULEUVEN - CORROSION LAB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KULEUVEN - CORROSION LAB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KULEUVEN - CORROSION LAB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KULEUVEN - CORROSION LAB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KULEUVEN - CORROSION LAB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KULEUVEN - CORROSION LAB
Products information KULEUVEN - CORROSION LAB

BTW identificatienummer (tax): BE07052368164
Ondernemingsnummer: 9465789794
Hoofdstad (capital): 505,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Producten die in KULEUVEN - CORROSION LAB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KULEUVEN - CORROSION LAB
(Get full report from official database of BE for KULEUVEN - CORROSION LAB)

Aanvulling soorten activiteiten voor KULEUVEN - CORROSION LAB
Addition kinds of activities for KULEUVEN - CORROSION LAB

25110106. Kledingtafels: hout | Dressing tables: wood
26219901. Fijn papier | Fine paper
28449903. Manicure preparaten | Manicure preparations
36120200. Lamp ballasts | Lamp ballasts
38410202. Bloeddrukapparaat | Blood pressure apparatus
39499910. Shuffleboards en shuffleboard apparatuur | Shuffleboards and shuffleboard equipment
83220401. Misdadiger rehabilitatie bureau | Offender rehabilitation agency

Werken bij KULEUVEN - CORROSION LAB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KULEUVEN - CORROSION LAB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KULEUVEN - CORROSION LAB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KULEUVEN - CORROSION LAB. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Talentus Tessenderlo

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als operator sta je in voor de bediening van machines of bepaalde productielijnen Je waakt erover dat de productie vlot en continue verloopt volgens de kwaliteitsvereisten Je volgt de richtlijnen van de leidinggevende en voert de taken naar behoren uit Je staat in voor een correcte en tijdige registratie van het productieproces (op papier of via de computer) Je voert basisonderhoud uit aan de machines en kan technische storingen detecteren en verhelpen. Je hebt een goed inzicht in de job en draagt actief bij tot de optimalisatie en verbetering van het productieproces Bedrijfsprofiel: Onze klant is een nationaal, dynamisch bedrijf dat produceert voor de retailsector.

  • Chauffeur CE - Terbergchauffeur / Spotter - Zellik (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een échte uitdaging als chauffeur CE? Voor onze klant uit de voedingssector zoeken wij voor de maanden juli, augustus en september chauffeurs die met een terberg kunnen rijden of dit graag willen leren. Ook minder ervaren maar gemotiveerde chauffeurs komen in aanmerking en je hoeft NIET in het bezit te zijn van een code95. Ben je dus een kei in manouvreren of zou je dit graag willen worden? Dan is dit de kans van je leven! Je verplaatst de aanhangwagens tegen en van de kaai, je koppelt deze op een correcte manier aan en af, je zet deze weer vertrekkensklaar en bent zo dus de meest onmisbare schakel in dit efficiënt transportproces. Je werkt van maandag tot vrijdag tussen de 8 en 10 uur per dag, het opstartuur kan wekelijks veranderen en zo werk je soms ook s'nachts.

  • Servicetechnieker | Daguren | Kontich (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Werken in de techniek met bekende tandheelkundige merken en technische oplossingen bedenken voor een goede klantgerichte service, dat zijn de uitdagingen die wij een ambitieuze servicetechnieker aanbieden. Ben jij de persoon die wij zoeken? Je levert en plaatst de apparatuur bij de tandartsen en leidt die mensen op wat betreft de bediening en het dagelijks onderhoud. De Service aan de klant staat bij jou altijd voorop. Als servicetechnieker vul jij je werkweek met: Het installeren en onderhouden van apparaten. Het oplossen van storingen. Het adviseren van de klant over de aanschaf van nieuwe apparatuur. Het beheren van je eigen wagenvoorraad. Het bijhouden van de administratie van de werkzaamheden die je hebt uitgevoerd.

  • Elektricien | 3 ploegen | Hemiksem (HEMIKSEM)

    Regio: HEMIKSEM

    Bedrijf: Synergie Boom Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ter versterking van de onderhoudsafdeling bij onze klant, zijn wij dringend op zoek naar een elektricien. Je takenpakket zal bestaan uit: Instaan voor alle onderhouds-, herstellings- en installatiewerkzaamheden aan de elektrische onderdelen van het machinepark, het materiaal en de gebouwen. Zorgen voor de implementatie van verbeterprojecten en nieuwe installaties. Regelmatig de goede werking van de machines controleren via checklist. Rapporteren aan de afdelingsverantwoordelijke.

  • Handlanger volcontinu (SINT-KRUIS-WINKEL)

    Regio: SINT-KRUIS-WINKEL

    Bedrijf: Start People Lokeren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je op zoek naar een goed betaalde job met werkzekerheid? Dan is dit de ideale job voor jou! Voor onze klant te regio Zelzate-Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde inpakkers van staalproducten. Jouw taken bestaan uit het inpakken van grote rollen staal (coils genaamd) of vlakplaten. Dit doe je met hulp van staalband, hardboard en papier volgens de eigen veiligheidsvoorschriften

  • Interne bevoorrader/ magazijnier - 2 ploegen (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant actief in het maken van kant-en-klaarmaaltijden in de regio van Gent, zijn wij op zoek naar een interne bevoorrader/ magazijnier.  Werken in koude temperaturen (4-7°C) vormt voor jou geen probleem.  Onderstaande taken zullen aan jou toevertrouwd worden om de interne bevoorrading op gang te houden: Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen/componenten uit de stockfrigo's naar de verschillende verpakkingslijnen en omgekeerd;  Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo's via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer, ...); Je respecteert het FIFO-systeem; Je streeft naar orde en netheid van de frigo's; Je helpt bij het laden en lossen van de vrachtwagens; Je werkt met ons ERP-pakket LISA en andere PC-programma's (stockbeheer, CMR-document,...); Je werkt soms mee aan de verpakkingslijnen.   Hierbij zal je werken in een 2 ploegenstelsel van maandag tem vrijdag.  Jouw werkuren liggen tussen 5u45 en 22u30.     

  • HUISHOUDHULP (M/V) EEKLO (deeltijds - zelf te kiezen) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: DIENSTEN-AAN-HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Jobstudent verkoop charcuterie Arendonk (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Zoek je als student een leuke bijverdienste? Wij zoeken een enthousiaste student die wil meehelpen in een winkel die charcuterie verkoopt in een supermarktafdeling te Arendonk. Je komt terecht in een leuk team en wordt voldoende ondersteund. Je taken: snijden van charcuterie klanten verderhelpen winkel meehelpen onderhouden

  • Student koerier M/V (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: ASAP GENT

    Type: Studentenjob

    Onze klant te Zwijnaarde is op zoek naar studenten om stalen en documenten rond te brengen en op te halen. Je krijgt een wagen ter beschikking van het bedrijf om je ronde te doen. Dit in een flexibel uurrooster van maandag tot zaterdag.

  • COMMUNICATIEF STERKE STUDENTEN GEZOCHT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Studentenjob

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! - Promoten van een nieuw model van een gekend automerk - Pregeselecteerde database opbellen om te horen of er interesse is in het nieuwe model en/of er interesse is in een proefrit - Minstens 2 halve dagen of 1 volledige dag

  • Verpleegkundige nacht OKT+NOV (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

     Samen met een zorgkundige zal je de taken van de nachtdienst uitoefenen. Voornamelijk wordt er verwacht dat de verpleegkundige 2 maal per nacht een toer afwerkt in het woonzorgcentrum en de medicatie klaar zet. 

  • STAGIAIR OFFICE MANAGEMENT (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BESTSELLER BELGIUM

    Type: Leercontract

    BESTSELLER is een door waarden gedreven familiebedrijf met een duidelijke visie: we brengen de nieuwste modetrends naar een breed publiek, betaalbaar en van de beste kwaliteit. Met meer dan 3000 shops in 38 landen en zo’n 15000 werknemers, plaatst Bestseller zich tussen de leiders binnen de branche. JACK & JONES, één van de merken van BESTSELLER, staat garant voor modieuze en betaalbare mannenkledij, met een goede fit en innovatieve materialen. De vijf verschillende collecties ORIGINALS by JACK & JONES, CORE by JACK & JONES, PREMIUM by JACK & JONES, JACK & JONES TECH en JACK & JONES VINTAGE CLOTHING, sluiten aan bij de leefwereld van elk type man. JACK & JONES kent dan ook een enorme groei. Wij bieden je een leerrijke stage aan als office medewerker in ons kantoor te Antwerpen. Tijdens deze stage zal je ons retail team ondersteunen in allerlei administratieve taken. Er is zeker en vast de mogelijkheid om de taalvaardigheid (Frans & Engels) uit te breiden gedurende de stage. TAKENPAKKET • Inkomende en uitgaande post verwerken • Opmaken power points • Teksten vertalen • Het retail team ondersteunen bij allerlei administratieve taken • De kalender en agenda van het retail team beheren • Uitwerken van projecten

Zoek naar antwoorden van KULEUVEN - CORROSION LAB in sociale netwerken
Look for responds of KULEUVEN - CORROSION LAB in social networks

Lees alle opmerkingen voor KULEUVEN - CORROSION LAB. Laat een reactie achter voor KULEUVEN - CORROSION LAB. KULEUVEN - CORROSION LAB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KULEUVEN - CORROSION LAB. Leave a respond for KULEUVEN - CORROSION LAB. KULEUVEN - CORROSION LAB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KULEUVEN - CORROSION LAB op de google maps. Adres en contacten KULEUVEN - CORROSION LAB
Location of KULEUVEN - CORROSION LAB on the google maps. Address and contacts of KULEUVEN - CORROSION LAB

Andere gerelateerde bedrijven als come KULEUVEN - CORROSION LAB KULEUVEN - CORROSION LAB: ERIC GILLET | CHRISTIAN DUBOIS | Wadeleux J | LIEVEN PLUYM | WILLIAM ROELS

Other related companies as KULEUVEN - CORROSION LAB: ERIC GILLET | CHRISTIAN DUBOIS | Wadeleux J | LIEVEN PLUYM | WILLIAM ROELS

KULEUVEN - CORROSION LAB is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KULEUVEN - CORROSION LAB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07052368164. Het bedrijf KULEUVEN - CORROSION LAB bevindt zich op het adres: de Croylaan 2, LEUVEN, B-3001. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 505,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KULEUVEN - CORROSION LAB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KULEUVEN - CORROSION LAB is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KULEUVEN - CORROSION LAB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KULEUVEN - CORROSION LAB, openstaande posities, locatie van KULEUVEN - CORROSION LAB op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KULEUVEN - CORROSION LAB is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is KULEUVEN - CORROSION LAB, company assigned to the tax number BE07052368164. The company KULEUVEN - CORROSION LAB is located at the address: de Croylaan 2, LEUVEN, B-3001. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 505,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 497,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KULEUVEN - CORROSION LAB were not found.
The main activity of KULEUVEN - CORROSION LAB is Construction - Special Trade Contractors, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KULEUVEN - CORROSION LAB is not available. You also can look at reviews of KULEUVEN - CORROSION LAB, open positions, location of KULEUVEN - CORROSION LAB on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KULEUVEN - CORROSION LAB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KULEUVEN - CORROSION LAB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KULEUVEN - CORROSION LAB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KULEUVEN - CORROSION LAB, employees, financial statistics.