krachtbal

Contactgegevens krachtbal: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data krachtbal: address, phone, fax, email, website, opening hours

krachtbal

Regio (region): N\A, België

Adres (address): geerdegemvaart, mechelen, antwerpen 2800, België

Telefoon (phone): 477767996 (+32-477767996) 477767996 (+32-477767996)

Fax (fax): 15418285 (+32-15418285) 15418285 (+32-15418285)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) krachtbal: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "krachtbal"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "krachtbal"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van krachtbal, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen krachtbal. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of krachtbal, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees krachtbal. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti krachtbal
Products information krachtbal

BTW identificatienummer (tax): BE05116851806
Ondernemingsnummer: 4314575195
Hoofdstad (capital): 455,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 816,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in krachtbal zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor krachtbal
(Get full report from official database of BE for krachtbal)

Aanvulling soorten activiteiten voor krachtbal
Addition kinds of activities for krachtbal

203300. Ingeblikte vruchten en specialiteiten | Canned fruits and specialties
17990613. Keukenkastinstallatie | Kitchen cabinet installation
20139912. Gehakt vlees, uit gekocht vlees | Potted meats, from purchased meat
22530303. Huishoudelijk, gebreid | Housecoats, knit
38449900. Röntgenapparatuur en -buisjes, niet inbegrepen | X-ray apparatus and tubes, nec
39990503. Sigaretfilters | Cigarette filters
47899900. Transportdiensten, NIET, NIET | Transportation services, nec, nec
51690701. Betonadditieven | Concrete additives

Werken bij krachtbal: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in krachtbal: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor krachtbal. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for krachtbal. Looking for open vacancies in other companies

  • Loodgieter (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Heb je ervaring als loodgieter / all-round arbeider in de regio Antwerpen? Wij zoeken iemand op een vaste werf (ziekenhuis regio Antwerpen) om aan de slag te gaan als loodgieter! Onze klant kijkt uit naar een ervaren loodgieter die meteen zelfstandig aan de slag kan gaan.

  • Dakwerker hellende daken (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwbedrijf in Ronse zijn we op zoek naar een dakwerker voor platte daken. Je zal als dakwerker instaan voor het isoleren en waterdicht maken van platte daken, dit in zink en asfalt. Asfalteren, isoleren en het plaatsen van dakranden behoren standaard tot je takenpakket. Je vertrekt met je team telkens vanuit Ronse.

  • magazijnmedewerker nachtploeg (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE Eeklo Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Hoofdtaak: klaarzetten van de bestellingen voor de verschillende filialen met behulp van een voicepickingsysteem. Verder help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens en het aanvullen van de piklocaties. Hierbij respecteer je de geldende procedures en FiFo-normen (FiFo = First In First Out, dus wat er eerst binnenkomt van goederen, moet ook als eerste het magazijn verlaten). Dus de laatst bijgekomen producten, plaats je achteraan in het rek. Je werkt afwisselend in een gekoelde (2 graden) of diepvriestemperatuur (-18 graden).

  • Vrachtwagenchauffeur CE (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf te Kalmthout zijn we op zoek naar vrachtwagenchauffeurs CE voor nationaal transport. - trekker/ oplegger - containerwagen (aanhanger haaksysteem) Recent wagenpark

  • Magazijnier (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een garage te Aarschot zoeken een medewerker magazijn. Je staan in voor het op orde houden van het magazijn, stockbeheer etc. Je taak bestaat eruit onderdelen voor wagens op te zoeken, te verdelen, te bestellen en te stockeren, Je werkt voor externe klanten als voor collega's in de werkplaats mechaniek, Je hebt de verantwoordelijkheid over de bestelde en ontvangen onderdelen, alsook over de volumes, rotatie en correctheid van de voorraden. Je verzorgt de communicatie tussen dienst nieuwe wagen, werkplaats en receptie mbt uw afdeling. Je werkt van maandag tem vrijdag en dit in een voltijds regime. Kans op vast contract na de interimperiode mits positieve evaluatie

  • Huishoudhelden regio Ranst. Solliciteer per SMS! (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF EASY LIFE

    Type: Dienstenchequebaan

    Sally, Joanna en Caroline zoeken nieuwe superhelden voor het huishouden! Onze kantoorverantwoordelijke Sally en onze consulenten Joanna en Caroline zijn dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten in de ruime regio Ranst, Emblem, Broechem en Oelegem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student zaalmedewerker - Pizza Hut Burcht (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de zaal: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je bent in staat om een goede service te verlenen. Je bent in staat om telefonische bestellingen te behandelen. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de verschillende werkstations. Je staat in voor het onderhoud van de zaal en het sanitair. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de zaal.

  • Studenten gezocht Hema Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Hema Ronse is op zoek naar mature studenten die beschikbaar zijn tijdens de week alsook tijdens week-ends en schoolvakanties.

  • Verkoper - Ontwerper Keukens (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, zoeken we een Verkoper - Ontwerper Keukens (m/v). In deze functie ben je het gezicht voor jouw klanten, zowel op teken-technisch vlak alsook op commercieel & administratief vlak. Je staat in voor het hele traject: vanaf het onthaal van de klanten over het ontwerp en de verkoop tot de plaatsing en de dienst na verkoop. Je biedt jouw klanten een totaalproject op maat aan met de juiste producten en diensten (ook financieringen, bijkomende garanties, levering en plaatsing), in functie van de gedetecteerde klantenbehoeften. Een goede administratieve opvolging en het naleven van de gedane beloftes zijn cruciaal en leiden tot een hoge klantentevredenheid.

  • Meewerkende foremen (EINDHOUT)

    Regio: EINDHOUT

    Bedrijf: KUEHNE + NAGEL LOGISTICS

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar enkele foremen om het operationele team te versterken op onze Contract Logistics site in Eindhout. Taken en verantwoordelijkheden Als foreman stuur je een team van magazijnmedewerkers binnen één shift aan. Je zorgt samen met je Team Leader en je team voor een efficiënte organisatie van het werk. Indien nodig werk je zelf actief aan de operatie om de resultaten te behalen. Je functioneert als coach voor jouw team. Je zorgt voor een duidelijke communicatie en bouwt mee aan een goede teamsfeer. Je zorgt ervoor dat de veiligheid maximaal gewaarborgd wordt en dat orde en netheid door iedereen gerespecteerd wordt. Je hebt oog voor mogelijke problemen en reikt oplossingen aan om deze op te lossen of te voorkomen. Je werkt proactief mee aan het continu verbeteren van de bestaande processen en dit via de aangereikte KNPS – tools. Je zorgt daarnaast voor een correcte administratie en rapportering. (bijv. rapportering van productiviteit, kwaliteit, personeelswijzigingen, ... )

  • Podoloog (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog, loopbaan- en jongerencoach en logopedisten. Wij zoeken een podoloog die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Verko(o)p/ers-sters gezocht! (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: TUPPERWARE DESMET

    Type: Zelfstandige activiteit

    Tupperware, reeds vele jaren de koploper in het organiseren van Home Party's in het kader van onze kwaliteitsvolle keukenproducten. Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde nieuwe consulenten. Je gaat onze producten voorstellen aan de hand van home party's bij de mensen thuis. Belangrijk om te weten is dat je alle vrijheid krijgt: je werkt waar, wanneer en hoeveel je zelf wilt. Wij geven jou bij opstart alles cadeau, zodat je zelf geen enkele investering hoeft te doen!

Zoek naar antwoorden van krachtbal in sociale netwerken
Look for responds of krachtbal in social networks

Lees alle opmerkingen voor krachtbal. Laat een reactie achter voor krachtbal. krachtbal bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for krachtbal. Leave a respond for krachtbal. krachtbal on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie krachtbal op de google maps. Adres en contacten krachtbal
Location of krachtbal on the google maps. Address and contacts of krachtbal

Andere gerelateerde bedrijven als come krachtbal krachtbal: Summa SPRL | ROLAND PRUVOST | CENTRE BIOSTHETIQUE MISPELTER | DE TORENVRIENDEN OOSTHAM | DE NACHTRAAF

Other related companies as krachtbal: Summa SPRL | ROLAND PRUVOST | CENTRE BIOSTHETIQUE MISPELTER | DE TORENVRIENDEN OOSTHAM | DE NACHTRAAF

krachtbal is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is krachtbal, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05116851806. Het bedrijf krachtbal bevindt zich op het adres: geerdegemvaart, mechelen, antwerpen 2800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 455,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 816,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in krachtbal zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van krachtbal is Verzekeringsagenten, makelaars en service, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van krachtbal is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van krachtbal, openstaande posities, locatie van krachtbal op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

krachtbal is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is krachtbal, company assigned to the tax number BE05116851806. The company krachtbal is located at the address: geerdegemvaart, mechelen, antwerpen 2800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 455,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 816,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in krachtbal were not found.
The main activity of krachtbal is Insurance Agents, Brokers and Service, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of krachtbal is not available. You also can look at reviews of krachtbal, open positions, location of krachtbal on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over krachtbal, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf krachtbal, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about krachtbal, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company krachtbal, employees, financial statistics.