KPN Belgium N.V.

Contactgegevens KPN Belgium N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KPN Belgium N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

KPN Belgium N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Medialaan 50, Vilvoorde, B-1800, België

Telefoon (phone): 32 2 275 33 11 32 2 275 33 11

Fax (fax): 32 2 275 33 33 32 2 275 33 33

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KPN Belgium N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KPN Belgium N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KPN Belgium N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KPN Belgium N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KPN Belgium N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KPN Belgium N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KPN Belgium N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KPN Belgium N.V.
Products information KPN Belgium N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07179534912
Ondernemingsnummer: 4661193847
Hoofdstad (capital): 775,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 195,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in KPN Belgium N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KPN Belgium N.V.
(Get full report from official database of BE for KPN Belgium N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor KPN Belgium N.V.
Addition kinds of activities for KPN Belgium N.V.

5047. Medische en ziekenhuisuitrusting | Medical and hospital equipment
308200. Niet-ondersteunde kunststof profielvormen | Unsupported plastics profile shapes
25990104. Werkbanken, fabriek | Work benches, factory
27540100. Fotogravure en rotogravure afdrukken | Photogravure and rotogravure printing
35690103. Filters, algemene lijn: industriële | Filters, general line: industrial
37990100. Aanhangwagens en aanhangwagens | Trailers and trailer equipment
73730301. Turnkey verkopers, computersystemen | Turnkey vendors, computer systems

Werken bij KPN Belgium N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KPN Belgium N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KPN Belgium N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KPN Belgium N.V.. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - Bijverdienste op woensdag (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingenvoor op woensdag. Eventueel kan dit worden aangevuld met andere dagen in de week. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

  • arbeider bakkerij (LEDEGEM)

    Regio: LEDEGEM

    Bedrijf: t-interim Roeselare

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het afwerken, verpakken, ... van verschillende gebakken, koeken, taarten, ...  Je houdt de werkruimte net Je hebt gevarieerd werk: ongeveer om de 2 uur een andere opdracht Bedrijfsprofiel: Belgische professionele partner voor de artisanale bereiding van boules de Berlin, eclairs en ander (h)eerlijk vriesvers banket.

  • Mechanieker met ervaring!!! (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Mechanische montage en demontage Onderhoud en herstellingen (zeer veel motoren en pompen) Plan kunnen lezen Zeer flexibel kunnen werken in uren en werk Vaak op verplaatsing VCA (bijkomende attesten is een pluspunt) Rijbewijs B

  • POLYVALENT BETONARBEIDER (M/V) (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de productie van betonnen prefab dak elementen. Je verplaatst panelen door middel van een rolbrug. Je staat in voor het afbranden van wapening. Je werkt allround mee en springt bij waar nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Etikhove/Maarkedal (ETIKHOVE)

    Regio: ETIKHOVE

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Poetshulp Houthalen - Helchteren (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: PUUUR HASSELT

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren.ombineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen:  Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen …  Je staat in voor de schoonmaak van de woning  Je doet graag de was en de strijk  Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdag en zaterdagen (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    We zoeken een verko(o)p(st)er vlees en charcuterie voor vrijdagen en zaterdagen. Mag ook een student zijn die iedere vrijdag en zaterdag beschikbaar is. Je bedient de klanten, je versnijdt hun vleeswaren volgens de wensen van de klant en je bent altijd zeer vriendelijk.

  • Receptionist(e)/Telefonist(e) op woensdag (ook voor studenten) (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Tempo-Team Professionals

    Type: Studentenjob

    Exselsia (part of Tempo-Team) staat voor total front desk management. Een sterke planning en een performant back-up systeem garanderen continuïteit aan het onthaal van onze klanten voor receptie en telefonie. Voor onze klant in Evergem zijn wij op zoek naar een enthousiaste Receptionist(e)/Telefonist(e) om iedere week op woensdag aan de slag te gaan van 8u00 tot 15u30. Je bent het visitekaartje van ons bedrijf en onze klant en vertegenwoordigt onze waarden & normen in de field. Je zorgt voor het aannemen en doorverbinden van de inkomende telefoongesprekken. Je bent verantwoordelijk voor een vriendelijke en professionele ontvangst van bezoekers. Je informeert de klanten zo goed mogelijk, dit doe je met de glimlach en nodige discretie. Je beheert de postverdeling, aangetekende brieven en koerier zendingen. Je biedt administratieve ondersteuning aan de verschillende diensten bij de klant.

  • Digital Marketeer (M/V) (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: SECRETARY PLUS

    Type: Vaste Job

    Als Digital Marketeer in dit gezond bedrijf kom je terecht in een uitdagende functie waarin je de volledige online marketing verder mag uitbouwen. Weet jij dus van aanpakken en heb je kaas gegeten van de marketing trends? Dan is dit de uitdaging die jij zoekt! Wat zijn jouw taken? - Je zet een ijzersterk communicatieplan op poten - Je optimaliseert de webshop en weet precies hoe voor extra traffic te zorgen - Je bouwt sociale media kanalen uit en zorgt dat deze steeds up-to-date blijven - Je lanceert een YouTube kanaal en zorgt voor leuke content - Je schrijft blogs over sport, health en lifestyle die onze bezoekers doen terugkomen - Je maakt en verstuurt mailings - Je overtuigt klanten om mooie reviews te schrijven - Nieuwe ideeën voor marketingacties? Altijd welkom!

  • Productieleider (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Euro Engineering

    Type: Vaste Job

    Als productieleider ben je verantwoordelijk voor het productieproces (slicing & verpakken) en het behalen van de KPI's van die afdeling. Je staat in voor een continue sturing van de productie en je hebt oog voor optimalisaties. Als een waar projectleider volg je alle productiegerelateerde projecten goed op. Je werkt nauw samen met de andere afdelingen. In overleg met HR werk je aan de performance van de afdeling. Je voorspelt de noden, bent verantwoordelijk voor de opleiding en ontwikkeling van de productiemedewerkers. Zelf rapporteer je aan de Operations Manager. Je maakt deel uit van het Operations Team. Je direct reports bestaan uit 2 teamleaders en 1 planner. Wanneer nodig ben je bereid hen te back-uppen. In totaliteit zijn er in jouw afdeling een 40-tal arbeiders aan de slag. Je verzorgt de communicatie over productiviteit en dagelijkse controles in je afdeling.

  • Diëtiste (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: DEVOS CAROLINE

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar collega's die graag willen werken in onze groepspraktijk Saltus, gelegen in het centrum van Waregem. Volgende disciplines zijn reeds aanwezig: kinesist/manueel therapeut, twee psychomotorische therapeuten, ergotherapeut, klinische psycholoog en logopedisten. Wij zoeken een diëtiste / voedingsdeskundige die bereid is om voltijds of deeltijds zelfstandig te werken van intake tot afronding van de consultaties. Je staat in voor de intake, onderzoek als afronding van interne of externe doorverwezen patiënten. Voor meer informatie kan je terecht op www.saltuswaregem.be.

  • Embedded Software Engineer (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1671115-inline.html?cid=Partner_VDAB Moebius Design is de projectsourcingsonderneming binnen de Verhaert Group Masters in Innovation. Onze medewerkers werken ter plaatse bij de klant. Om onze klant gespecialiseerd in innovatieve systems te ondersteunen hebben wij een opportuniteit in de regio Leuven voor een embedded software engineer. Als lid van het R & D-team werk je aan de volgende generatie op laser gebaseerde sensoren voor autonoom rijden. Je verbetert de prestaties van optische systemen en wordt betrokken bij zowel onderzoek als productontwikkeling. Je bedenkt, ontwerpt en test de toekomstige producten van onze klant en doet daarbij beroep op je vaardigheden in FPGA-ontwerp, VHDL / Verilog, C ++, algoritmen voor parallelle architectuur en vision-technologie.

Zoek naar antwoorden van KPN Belgium N.V. in sociale netwerken
Look for responds of KPN Belgium N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor KPN Belgium N.V.. Laat een reactie achter voor KPN Belgium N.V.. KPN Belgium N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KPN Belgium N.V.. Leave a respond for KPN Belgium N.V.. KPN Belgium N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KPN Belgium N.V. op de google maps. Adres en contacten KPN Belgium N.V.
Location of KPN Belgium N.V. on the google maps. Address and contacts of KPN Belgium N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come KPN Belgium N.V. KPN Belgium N.V.: SYNDICAT D'INITIATIVE | Etoffe Décoration (L') | LEENBAKKER | ACEC-OSI | Edelkip

Other related companies as KPN Belgium N.V.: SYNDICAT D'INITIATIVE | Etoffe Décoration (L') | LEENBAKKER | ACEC-OSI | Edelkip

KPN Belgium N.V. is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KPN Belgium N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07179534912. Het bedrijf KPN Belgium N.V. bevindt zich op het adres: Medialaan 50, Vilvoorde, B-1800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 775,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 195,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in KPN Belgium N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KPN Belgium N.V. is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KPN Belgium N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KPN Belgium N.V., openstaande posities, locatie van KPN Belgium N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

KPN Belgium N.V. is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is KPN Belgium N.V., company assigned to the tax number BE07179534912. The company KPN Belgium N.V. is located at the address: Medialaan 50, Vilvoorde, B-1800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 775,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 195,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in KPN Belgium N.V. were not found.
The main activity of KPN Belgium N.V. is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of KPN Belgium N.V. is not available. You also can look at reviews of KPN Belgium N.V., open positions, location of KPN Belgium N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over KPN Belgium N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KPN Belgium N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KPN Belgium N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KPN Belgium N.V., employees, financial statistics.