Joris Buyse

Contactgegevens Joris Buyse: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Joris Buyse: address, phone, fax, email, website, opening hours

Joris Buyse

Regio (region): N\A, België

Adres (address): F.de Goedestraat 49 Brussels, BT B-1000, België

Telefoon (phone): 352369221 (+32-352369221) 352369221 (+32-352369221)

Fax (fax): 352369226 (+32-352369226) 352369226 (+32-352369226)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Joris Buyse: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Joris Buyse"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Joris Buyse"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Joris Buyse, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Joris Buyse. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Joris Buyse, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Joris Buyse. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Joris Buyse
Products information Joris Buyse

BTW identificatienummer (tax): BE06484375000
Ondernemingsnummer: 8629730224
Hoofdstad (capital): 416,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 564,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Producten die in Joris Buyse zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Joris Buyse
(Get full report from official database of BE for Joris Buyse)

Aanvulling soorten activiteiten voor Joris Buyse
Addition kinds of activities for Joris Buyse

072305. Boommoergewassen marktvoorbereidende diensten | Tree nut crops market preparation services
204101. Meel | Flour
286905. Parfums, aroma's en voedingsadditieven | Perfumes, flavorings, and food additives
24310304. Weerstrip, hout | Weather strip, wood
37140400. Motorvoertuig elektrische apparatuur | Motor vehicle electrical equipment
51490502. sappen | Juices
73839901. Nieuws correspondenten, onafhankelijk | News correspondents, independent

Werken bij Joris Buyse: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Joris Buyse: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Joris Buyse. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Joris Buyse. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoop Colruyt Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als bediende-verkoper heb je een heel afwisselende job. Je zorgt ervoor dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn voor onze klanten. Dat doe je door de rayons zo goed mogelijk aan te vullen. Tegelijkertijd zorg je ervoor dat de winkel er net en ordelijk bijligt. Zo kunnen onze klanten op een efficiënte en gemakkelijke manier hun boodschappen doen. Daarnaast kan je later deels aan de slag gaan in een bepaalde afdeling zoals non-food, vers, diepvries of de afhaaldienst Collect&Go. Als je in de winkel ziet dat bijvoorbeeld een bepaalde werkmethode efficiënter kan, neem je zelf het initiatief om die te verbeteren . Verder bedien je onze klanten aan de kassa. Je bent dus voor hen het eerste aanspreekpunt en het 'gezicht' van Colruyt. Je stelt je dan ook dienstbaar op. Je informeert hen correct en helpt hen graag een handje in de winkel en aan de kassa. Als een klant een vraag of probleem heeft, neem je jouw verantwoordelijkheid. In dat kader neem je ook commerciële beslissingen.

  • Dakwerkers (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bouwfirma in de regio van Lommel, zijn we op zoek naar dakwerkers. (M/V) * De dakstructuur en alle elementen van de onderbouw die nodig zijn voor de bedekking op maat brengen en plaatsen. * Allerlei dakbedekkingsmaterialen op maat brengen, plaatsen en bevestigen. *Aansluitingen, omrandingen, afdichtingen en afsluitingen van het dak maken. * Renovatie: afbraak van bestaande dak- of dakonderdelen * Onderhouds- en herstellingswerkzaamheden verrichten en bij renovatiewerken, de stabiliteit van de dakstructuur en de ladderhaken nazien.

  • Onderhoudstechnieker 2ploegen (LICHTERVELDE)

    Regio: LICHTERVELDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Uw taken zijn: Je staat in voor het uitvoeren van diverse herstellingen aan de installaties en machines teneinde in te staan voor een goede werking hiervan. Je helpt mee aan de uitvoering van preventieve onderhoudsprogramma's op basis van de door de supervisor onderhoud opgestelde werkplanning om defecten en storingen te voorkomen. Je helpt mee bij verbeteringsprojecten of bij de installatie van nieuwe apparatuur op aangeven van een leidinggevende.

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Lovendegem (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHULP (MEEUWEN)

    Regio: MEEUWEN

    Bedrijf: NET IS NET

    Type: Dienstenchequebaan

    De klant vraagt hulp bij het huishouden omdat zij meestal geen tijd hebben of er zelf niet meer voor kunnen instaan. Jij, als huishoudhulp, hebt dus een belangrijke taak. Je bent niet zomaar een huishoudhulp. We streven naar kwalitatieve mensen.De klant zal dit ten zeerste weten te waarderen en zal de verantwoordelijkheden die je opneemt belonen met zijn vertrouwen. Wij hechten voornamelijk belang aan de huishoudhulp als persoon. Het huishouden en poetsen vraagt meer deskundigheid dan de meeste mensen denken. Het is bovendien fysiek een zwaar beroep. Daarom hechten we veel belang aan motivatie. Bij voorkeur zoeken we mensen die woonachtig zijn in Bree, Bocholt, Meeuwen-Gruitrode, Peer of Opglabbeek. Zodoende leg je +/- 10 km af naar de plaats van je tewerkstelling.

  • Jobstudent gezocht met pit en administratieve skills (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Inhouse Carglass

    Type: Studentenjob

    Indien je op onderstaande vereisten minstens 4 maal JA zou antwoorden, dan hebben wij jou nodig op ons inhousekantoor bij Carglass! Heb je een gezonde dosis pit en doorzettingsvermogen? Stressbestendigheid en een hands-on mentaliteit zijn voor jouw een evidentie? Ben je sociaal vaardig en ben je bereid om veel bij te leren? Je beschikt zowel over administratieve als communicatieve skills? Werken met targets en deadlines motiveren mij en geven mij voldoening. En? 4 keer 'JA'- Niet langer twijfelen dan, want jij bent absoluut dé jobstudent waar wij naar op zoek zijn! Voor ons inhousekantoor bij Carglass zijn we op zoek naar een jobstudent om ons team te komen ondersteunen 1 à 2 dagen per week doorheen het jaar en in de schoolvakanties. Jouw takenpakket zal vooral bestaan uit het uitbellen naar kandidaten en administratie bijwerken. Je zal bijvoorbeeld ook mee kandidaten mogen ontvangen en inschrijven wanneer dit nodig is.

  • jobstudent calculator (EIGENBILZEN)

    Regio: EIGENBILZEN

    Bedrijf: URTALENT

    Type: Studentenjob

    Je bent een laatstejaars student bachelor bouw Je bent 1 à 2 dagen per week beschikbaar Je wilt aan de slag als calculator na je studies Je werkt nauwkeurig

  • Supervisor assemblage (automotive) (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADDAX MOTORS

    Type: Vaste Job

    Addax Motors Addax Motors is de eerste Belgische constructeur die elektrische utilitaire voertuigen ontwikkelt en produceert. De onderneming is in Deerlijk gevestigd en werkt met lokale partners voor de uitvoering van bepaalde hoofdtaken. Een deel van de R&D van Addax wordt uitgevoerd in samenwerking met de KULeuven en Flanders Make. De wagens worden vanaf januari 2019 in Deerlijk geassembleerd. Door onze groei en evolutie zijn we op zoek naar een supervisor assemblage. Jobomschrijving Instaan voor de dagelijkse organisatie van de activiteiten op de lijn en bijsturen: zorgen dat operatoren over alle nodige materiaal beschikken, operatoren opleiden en informeren over wijzigingen die impact hebben op hun werk, design-to-assemble issues identificeren en communiceren Begeleiden en ondersteunen van de operatoren: feedback geven, sturen, evalueren en continu bijstand verlenen bij de uitvoering van de job Bewaken van kwaliteit en rendement, operatoren dit bewustzijn bijbrengen, grondige tussen- en eindcontroles doen op alle wagens, gepast ingrijpen bij kwaliteitsproblemen, “Reworks” naast de lijn inplannen en organiseren Administratie: aanvullen van het bouwboek en o pmaken en updaten van instructiefiches Mee helpen uitwerken, implementeren en opvolgen van projecten. U heeft hierbij permanent oog voor verbeteringsmogelijkheden en biedt ondersteuning bij procesveranderingen

  • Technieker Elektriciteit Rollend Materieel (m/v) (WOLVERTEM)

    Regio: WOLVERTEM

    Bedrijf: SARENS

    Type: Vaste Job

    Een uitgebreide vloot hijskranen wordt in de werkplaats te Wolvertem voorzien van de nodige maintenance voorzieningen (preventief, curatief en revisies). Onze techniekers voeren mechanische, hydraulische en elektrische werkzaamheden uit, zowel in het atelier als op de verschillende werven. Ter versterking van ons team zoeken wij een technieker elektriciteit. Je werk altijd volgens de Sarens voorgeschreven veiligheidsprocedures!! In eerste instantie zal je als elektricien instaan voor de installatie, het onderhoud en de service van de black boxen in alle kranen. Software maintenance wordt uitgevoerd door een externe firma. Daarnaast worden er een heel arsenaal elektrische problemen allerhande (componenten, sensoren,…) door jou opgelost. Als elektricien ligt de focus van jouw opdrachten op elektrisch onderhoud en depannage, maar word je, indien nodig, ook ingeschakeld voor algemene onderhoudswerken aan de kraan.

  • Metser- diender (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Vaste Job

    Jouw takenpakket bestaat uit Diverse werken in opleverpunten, oa. Kleine metselwerken Tegels die ontbreken Vochtprobleem oplossen Kleine bekistingswerken Dorpels leggen Openingen maken in bestaand metselwerk ( ramen, deuren,..) Muur in breuksteen bouwen Lichte tussenwanden, prefab bekleding, valse plafonds, … plaatsen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen,…) … Uiteraard word je hier bijgestaan door je mentor/ploegbaas

  • Drukker - Afwerker (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: VERDUYN

    Type: Vaste Job

    - papiersnijder - bediening van de plooimachine - drukwerk leveren bij de klanten met bestelwagen (rijbewijs in eerste instantie niet vereist, maar wenselijk) - andere afwerkingen o.a. handwerk - bedienen van digitale printers en toestellen (plastificatie, digitale foliedruk, bookletmaker) - drukker GTO éénkleur - rillen, kappen, perforeren, nummeren op typopersen en digitale toestellen

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

Zoek naar antwoorden van Joris Buyse in sociale netwerken
Look for responds of Joris Buyse in social networks

Lees alle opmerkingen voor Joris Buyse. Laat een reactie achter voor Joris Buyse. Joris Buyse bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Joris Buyse. Leave a respond for Joris Buyse. Joris Buyse on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Joris Buyse op de google maps. Adres en contacten Joris Buyse
Location of Joris Buyse on the google maps. Address and contacts of Joris Buyse

Andere gerelateerde bedrijven als come Joris Buyse Joris Buyse: POPPENTHEATER PEDROLINO | COIFFURE KARIN | Golf & Business Club SA | Becker Nicolas | PAINT TRADE CENTER

Other related companies as Joris Buyse: POPPENTHEATER PEDROLINO | COIFFURE KARIN | Golf & Business Club SA | Becker Nicolas | PAINT TRADE CENTER

Joris Buyse is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Joris Buyse, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06484375000. Het bedrijf Joris Buyse bevindt zich op het adres: F.de Goedestraat 49 Brussels, BT B-1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 416,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 564,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Joris Buyse zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Joris Buyse is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Joris Buyse is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Joris Buyse, openstaande posities, locatie van Joris Buyse op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Joris Buyse is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Joris Buyse, company assigned to the tax number BE06484375000. The company Joris Buyse is located at the address: F.de Goedestraat 49 Brussels, BT B-1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 416,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 564,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Joris Buyse were not found.
The main activity of Joris Buyse is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Joris Buyse is not available. You also can look at reviews of Joris Buyse, open positions, location of Joris Buyse on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Joris Buyse, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Joris Buyse, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Joris Buyse, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Joris Buyse, employees, financial statistics.