JOLY ANTIQUITES SPRL

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • JOLY ANTIQUITES SPRL
Private companiesLeather and Leather Products • JOLY ANTIQUITES SPRL

Contactgegevens JOLY ANTIQUITES SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOLY ANTIQUITES SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOLY ANTIQUITES SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 19, R. du Pont, Namur, 5000, België

Telefoon (phone): 32 81 220.500 32 81 220.500

Fax (fax): 32 81 220.500 32 81 220.500

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOLY ANTIQUITES SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOLY ANTIQUITES SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOLY ANTIQUITES SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOLY ANTIQUITES SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOLY ANTIQUITES SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOLY ANTIQUITES SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOLY ANTIQUITES SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOLY ANTIQUITES SPRL
Products information JOLY ANTIQUITES SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE07466003417
Ondernemingsnummer: 5539825439
Hoofdstad (capital): 441,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 509,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in JOLY ANTIQUITES SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOLY ANTIQUITES SPRL
(Get full report from official database of BE for JOLY ANTIQUITES SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOLY ANTIQUITES SPRL
Addition kinds of activities for JOLY ANTIQUITES SPRL

07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
12419907. Mijnbouwdiensten, nec: brink | Mining services, nec: lignite
14790403. Lithium minerale mijnbouw | Lithium mineral mining
35370201. Vliegtuigen laadliften | Aircraft loading hoists
39991204. Identificatie tags, behalve papier | Identification tags, except paper
57149902. gordijnen | Draperies
65120205. Winkelcentrum, buurt (30.000-100.000 m²) | Shopping center, neighborhood (30,000-100,000 sq ft)

Werken bij JOLY ANTIQUITES SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOLY ANTIQUITES SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOLY ANTIQUITES SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOLY ANTIQUITES SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Werfleider Sanitair en Verwarming (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant in regio Waasland zijn wij op zoek naar een ervaren werfleider met een sterke interesse in sanitair en verwarming. Als werfleider ben je verantwoordelijk voor de opvolging van verschillende werven, zowel qua timing en budget. Je bent verantwoordelijk voor het aansturen van de arbeiders en biedt technische ondersteuning waar nodig.

  • Verpleegkundige projectstaffing thuiszorg (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project zal je tewerkgesteld worden in de thuiszorg regio Gent West (Drongen, Mariakerke, Zwijnaarde etc.). Je zal de verpleegtechnische taken toepassen die gelinkt zijn aan de thuiszorg (o.m. wondzorg, inspuitingen, medicatie, hygiënische zorg etc.). Een goede overdracht is zeer belangrijk voor een kwalitatieve opvolging van je patiënten op jouw tour.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • chauffeur CE (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Chauffeur CE zal je: Voornamelijk met de huifwagen rijden Soms ook met container rijden Soms ook moeten inspringen in de productie dagritten doen (met 1 à 2 stops per dag) in België Nederland en Duitsland

  • Huishoudhulp Eernegem - Ichtegem - Aartrijke! Uurrooster op maat (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp Dienstencheques Regio Lubbeek (LUBBEEK)

    Regio: LUBBEEK

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Leuven

    Type: Dienstenchequebaan

    Momenteel zijn wij op zoek naar huishoudelijke hulpen in het kader van de dienstencheques voor de regio Lubbeek, Linden, Binkom en Pellenberg en Kessel - Lo. - Je staat in voor huishoudelijke taken bij mensen thuis; - Jouw taken kunnen zijn: poetsen, strijken, wassen, koken, kleine boodschappen.

  • Enthousiaste huishoudhulpen/poetshulpen (DRINGEND GEZOCHT) - Regio Hechtel-Eksel (HECHTEL)

    Regio: HECHTEL

    Bedrijf: Sthep

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp m/v sta je in voor de algemene huishoudelijke taken met dienstencheques bij gezinnen aan huis. Je staat hoofdzakelijk in voor het onderhouden van de woning. Bij Sthep Care, hulp bij ouderen en zieken, kan jouw takenpakket nog veel meer omvatten: zoals wassen, strijken en ook het bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Heb je een passie voor het huishouden en ben je fier als je jouw werk goed gedaan hebt? Kan je daarboven zelfstandig werken en ben je gemotiveerd en positief ingesteld? Dan ben jij de persoon die in ons Sthep team past! Sthep staat voor duurzaamheid, zowel op vlak van huishoudhulpen als van klanten. Sthep heeft als enige kantoor in Vlaanderen een doorlopende tewerkstelling waardoor jouw klanten niet mogen afzeggen doorheen het jaar. Onze permanente tewerkstelling in combinatie met een vaste uurrooster en vaste gezinnen zorgt dat je bij Sthep maandelijks een inkomenszekerheid hebt! Wie wil dat nu niet??? Wij dragen respect en het ‘goed voelen’ hoog in het vaandel! Wij organiseren regelmatig activiteiten en feestjes zodat je je als nieuwkomer snel thuis voelt in ons Sthep team! Geen ervaring in het poetsen? Geen probleem! Sthep voorziet een begeleiding en ondersteuning op de werkvloer door een jobcoach. Je staat er bij ons niet alleen voor! We begeleiden jou, indien nodig, bij de gezinnen zodat je meteen een goede indruk nalaat na jouw eerste werkdag! Een goede start is de sleutel tot een blijvend succesverhaal! Daarnaast krijg je bij ons meerdere opleidingen zodat je na 3 maanden een volwaardige onmisbare huishoudhulp bent! Sthep is gelegen in Peer. Onze hoofdregio zijn de gemeentes Hechtel-Eksel en Peer. Dankzij ons groot succes zijn we ook volop actief in onze buurtgemeentes (Meeuwen-Gruitrode, Bree, Bocholt, Overpelt en Neerpelt). Spreekt deze vacature jou aan, maar ben je al aan het werk in een ander dienstenchequekantoor? Bel vrijblijvend voor informatie. Geniet van de voordelen bij de overschakeling van kantoor. Wie weet voel je jou bij ons wel (meer) thuis? Sthep is meer dan een job alleen! (trefwoorden: poetsen, schoonmaken, huishoudelijke taken, huishouden, dienstencheques, huishoudhulp, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, poetsdame, kuisvrouw)

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Heusden-Zolder) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • Persoonlijk assistent (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een budgethouder met een fysieke beperking zijn we op zoek naar een persoonlijk assistent die hem 's avonds kan bijstaan. Hij is op zoek naar 1 of 2 persoonlijke assistenten/verzorgenden/verpleegkundigen die zouden kunnen helpen voor zijn avondverzorging. Het is de bedoeling een 5-tal personen te hebben (hij heeft er nu al 3) die elkaar kunnen aflossen. Dus zelfs iemand die bv maar 3 maal per maand kan of enkel de donderdag, zou hij kunnen gebruiken. Het is de bedoeling om telkens in het begin van de maand een rooster op te maken naargelang ieders beschikbaarheid. De zorg zelf duurt ongeveer een 30 min. Taken : helpen met uitkleden condoomcatheder aanbrengen positionering in bed (kussens op juiste plaats onder benen en voeten plaatsen) meestal nog wat drinken geven en wat kleins om te eten Alles zal natuurlijk genoeg voorgetoond worden en kan eigenlijk door iedereen uitgevoerd worden, maar iemand met ervaring in zorg of verpleging is natuurlijk handig. Er is een mooie verloning voorzien. Het tijdstip is meestal vanaf 21u. Kandidaten die liever later komen zijn ook zeker welkom, maar later dan 01.00 is moeilijk.

  • CHECKPOINT BEDIENDE containerdepot (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HERFURTH GROUP

    Type: Vaste Job

    De Herfurth Group is een internationale transportorganisatie met 400 medewerkers verspreid over 4 landen met hoofdkantoor in Antwerpen. ‘Knowhow’, klantgerichtheid en vernieuwing staan al meer dan 100 jaar centraal. We zijn actief in alle mogelijke takken van shipping, logistiek, luchtvracht, wegvervoer, warehousing, containerherstelling en travel. We kunnen rekenen op competente ‘in-house’ ondersteuning van IT, Boekhouding en Administratie, Aankoop, Sales, Facilities management en Human Resources. Voor onze dochterfirma, HANDICO INTERNATIONAL NV en meerbepaald voor onze vestiging te Antwerpen – Delwaide dok zijn wij op zoek naar een BEDIENDE VOOR BALIE CONTAINERDEPOT Je taken en verantwoordelijkheden Het administratief verwerken van containerbewegingen in of uit de depot. De containers worden bij binnenkomst geïnspecteerd volgens de normen van de klanten. Alle handelingen worden ondersteund via een handheld-terminal verbonden met ons hoofd-computersysteem. Je bent verantwoordelijk voor de depotindeling en opvolging van alle bewegingen. De taak omvat: De volledige input van boekingen en containerbewegingen in het depot-computerprogramma Het bezorgen van Interchange–receipt aan de chauffeurs Het controleren van de containers op schade en dit volgens de normen van de klanten Bijhouden van alle klassement

  • Technicus HVAC (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant actief in technische installaties in grote gebouwen (kantoren, industrie,.…), waaronder elektrische-, verwarmings-, klimatisatie-, koel-, sanitaire- en (brand)beveiligingsinstallaties, zijn we op zoek naar een HVAC technieker. Functie: U staat in voor het onderhoud, de regeling en de controle van de goede werking van de HVAC-, elektrische en sanitaire installaties in grote kantoorgebouwen, dit voor de regio West-Vlaanderen.

  • Mede-vennoot zelfstandig bankkantoor (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Accent Select Services Lommel

    Type: Vaste Job

    Als Zelfstandig Kantoorhouder ben je verantwoordelijk voor het beheer en de uitbouw van een bestaande klantenportefeuille. Je bent het aanspreekpunt voor cliënten en bouwt met hen een langetermijnrelatie op met als doel een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en het cliëntennetwerk te doen groeien. Je detecteert de opportuniteiten in uw regio en ontwikkelt een commercieel plan om een optimale groei van jouw kantoor te garanderen. Je neemt hierbij actief deel aan acties en campagnes om nieuwe cliënten aan te trekken. Tenslotte sta je ook in voor de organisatie in jouw kantoor waarbij je als leidinggevende sturing en richting geeft aan jouw medewerkers. Je leidt stimuleert en motiveert jouw team om de kwalitatieve en kwantitatieve doelstellingen te bereiken zonder daarbij de beheersing van de risico's uit het oog te verliezen. Je wordt betrokken in diverse nationale en regionale projecten.

Zoek naar antwoorden van JOLY ANTIQUITES SPRL in sociale netwerken
Look for responds of JOLY ANTIQUITES SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOLY ANTIQUITES SPRL. Laat een reactie achter voor JOLY ANTIQUITES SPRL. JOLY ANTIQUITES SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOLY ANTIQUITES SPRL. Leave a respond for JOLY ANTIQUITES SPRL. JOLY ANTIQUITES SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOLY ANTIQUITES SPRL op de google maps. Adres en contacten JOLY ANTIQUITES SPRL
Location of JOLY ANTIQUITES SPRL on the google maps. Address and contacts of JOLY ANTIQUITES SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come JOLY ANTIQUITES SPRL JOLY ANTIQUITES SPRL: GARAGE DU CARREFOUR SA | Geolens | Libois Pierre-Yves | COIFFURE MARIE-TH?R?SE | MICHIELS

Other related companies as JOLY ANTIQUITES SPRL: GARAGE DU CARREFOUR SA | Geolens | Libois Pierre-Yves | COIFFURE MARIE-TH?R?SE | MICHIELS

JOLY ANTIQUITES SPRL is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOLY ANTIQUITES SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07466003417. Het bedrijf JOLY ANTIQUITES SPRL bevindt zich op het adres: 19, R. du Pont, Namur, 5000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 441,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 509,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in JOLY ANTIQUITES SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JOLY ANTIQUITES SPRL is Leder- en leerproducten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOLY ANTIQUITES SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOLY ANTIQUITES SPRL, openstaande posities, locatie van JOLY ANTIQUITES SPRL op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JOLY ANTIQUITES SPRL is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOLY ANTIQUITES SPRL, company assigned to the tax number BE07466003417. The company JOLY ANTIQUITES SPRL is located at the address: 19, R. du Pont, Namur, 5000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 441,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 509,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in JOLY ANTIQUITES SPRL were not found.
The main activity of JOLY ANTIQUITES SPRL is Leather and Leather Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOLY ANTIQUITES SPRL is not available. You also can look at reviews of JOLY ANTIQUITES SPRL, open positions, location of JOLY ANTIQUITES SPRL on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOLY ANTIQUITES SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOLY ANTIQUITES SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOLY ANTIQUITES SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOLY ANTIQUITES SPRL, employees, financial statistics.