JEANNEAU, Jean Marie

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • JEANNEAU, Jean Marie
Private companiesTransportation by Air • JEANNEAU, Jean Marie

Contactgegevens JEANNEAU, Jean Marie: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JEANNEAU, Jean Marie: address, phone, fax, email, website, opening hours

JEANNEAU, Jean Marie

Regio (region): N\A, België

Adres (address): 21 rue Vandenbroeck, BRUXELLES, 1060, België

Telefoon (phone): 33 4 79 92 05 41 (+32-33 4 79 92 05 41) 33 4 79 92 05 41 (+32-33 4 79 92 05 41)

Fax (fax): +32 (64) 431-45-21 +32 (64) 431-45-21

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JEANNEAU, Jean Marie: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JEANNEAU, Jean Marie"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JEANNEAU, Jean Marie"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JEANNEAU, Jean Marie, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JEANNEAU, Jean Marie. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JEANNEAU, Jean Marie, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JEANNEAU, Jean Marie. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JEANNEAU, Jean Marie
Products information JEANNEAU, Jean Marie

BTW identificatienummer (tax): BE08817047119
Ondernemingsnummer: 6784301757
Hoofdstad (capital): 526,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 607,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in JEANNEAU, Jean Marie zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JEANNEAU, Jean Marie
(Get full report from official database of BE for JEANNEAU, Jean Marie)

Aanvulling soorten activiteiten voor JEANNEAU, Jean Marie
Addition kinds of activities for JEANNEAU, Jean Marie

23899902. Armbanden, elastisch | Arm bands, elastic
36310102. Elektrische banden, huishoudelijk | Electric ranges, domestic
36479902. Fietslampen | Bicycle lamps
36610113. Telefoons, onder water | Telephones, underwater
57190101. Aluminumware | Aluminumware

Werken bij JEANNEAU, Jean Marie: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JEANNEAU, Jean Marie: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JEANNEAU, Jean Marie. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JEANNEAU, Jean Marie. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier DAG regio Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Aalter, gespecialiseerd in Koeltechnieken, zijn wij op zoek naar een magaijnier. Je komt terecht in een klein magazijn zonder heftruck. Je werktmet een elektrische stapelaar. Het werk bestaat er uit om dagelijkse binnenkomende leveringen te ordenen en het magazijn proper te houden.Daarnaast zal je ook materialen klaarzetten voor de montageploegen. Eenvoudige werkvoorbereiding en andere klusjes binnen het bedrijf komen ook aan bod. Af en toe gebeurt het wel dat je moet op verplaatsing voor een levering.

  • DRINGENDE POETSHULP TE OUDENAARDE (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Oudenaarde. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • poetshulp dienstencheques regio Wijnegem - Ranst (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: PLUMEAU.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    poetshulp bij particulieren in de regio Wijnegem-Ranst

  • Huishoudhulp/poetshulp (dienstencheques) - regio Blankenberge/Zuienkerke (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: 't SCHOONSCHIP

    Type: Dienstenchequebaan

    Je houdt van huishoudelijke taken? Je hebt oog voor orde, netheid en detail? Je bent 'krak' in het ordenen en plannen? Jij wil voor jouw klanten 'het verschil' maken? Dan ben JIJ de persoon die wij zoeken! Jij bepaalt zelf hoeveel uur per week je kan en wil werken voor een optimale combinatie werk/gezin. Wij garanderen een contract van onbepaalde duur na 3 maanden. Wij zorgen ook voor begeleiding, ondersteuning en opleiding.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Heusden (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Verkoper verkoopster (BOOISCHOT)

    Regio: BOOISCHOT

    Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een lokaal winkeltje te Pijpelheide zijn we op zoek naar een verkoper verkoopster (m/v) om op donderdag, zaterdag en zondag in te springen. Als verkoper verkoopster (m/v) sta je voornamelijk in voor het bakkerijgedeelte en het versnijden van charcuterie. Alsook het verkopen van salades, groenten en fruit en conserven behoort tot je takenpakket. Je werkt op: donderdag 13u-18u zaterdag 10u-16u zondag voormiddag Dit aangename winkeltje kan zeker je hulp gebruiken! Je komt zowel als student, flexijob of als deeltijds medewerker in aanmerking.

  • Elektrische renovatie (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Voor een grootschalig project in Antwerpen zijn wij op zoek naar een 4-tal extra elektriciens. Het project omvat het vernieuwen van kabelgoten, verlichting, borden,... in een tunnel in Antwerpen. De collega's verzamelen iedere ochtend rond 5u om met een bedrijfscamionette naar de werf te vertrekken. Voor de verre verplaatsingen is een financiële tegemoetkoming voorzien.

  • Senior dossierbeheerder / Accountant - Regio Wemmel (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Vaste Job

    Gespecialiseerd in Accountancy, Tax of Audi? U komt terecht in een accountantskantoor dat zich sinds enkele jaren behartigd over een diverse klantenportefeuille regio Wemmel (kmo's, grotere ondernemingen, vzw's, éénmanszaken, …). Om hun exponentiële groei te ondersteunen, zijn ze momenteel op zoek naar ervaren dossierbeheerder met sterke communicatieve capaciteiten voor hun kantoor. Op termijn krijg je ook de mogelijkheid om aan te sluiten als partner. Als senior dossierbeheerder /accountant ziet jouw takenpakket er zo uit: Je fungeert als eindverantwoordelijke voor de boekhouding & fiscaliteit van jouw klanten Je zorgt voor de accurate afwerking van de verschillende fiscale aangiften zoals de personenbelasting, de vennootschapsbelasting en de BTW. Na elke maand, elk kwartaal of elk boekjaar sta je in voor de balans en bijhorende rapporteringen. U bent de vertrouwenspersoon van de klanten en geeft op een professionele en persoonlijke manier advies. U zorgt in samenwerking met jouw team voor de verdere uitbouw van de klantenportefeuille.

  • STUKADOOR - PLAATSER GYPROC (RILLAAR)

    Regio: RILLAAR

    Bedrijf: BUILD M.E.

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de binnenbepleistering van muren en plafonds zowel in nieuwbouwwoningen als verbouwingen, hoofdzakelijk in particuliere woningbouw. Verder doe je ook de buitenbepleistering van gevels en het plaatsen van gyprocwanden en -plafonds. De verschillende werven zijn gelegen in de regio Leuven-Aarschot-Diest.

  • BUSINESS DEVELOPMENT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Hays Brugge

    Type: Vaste Job

    Commercieel Technische affiniteit Dynamische high-tech organisatie Dit bedrijf is een dynamische high-tech organisatie, gespecialiseerd in het op contractbasis leveren van "Electronic Manufacturing Services". Dit omvat onder meer het produceren van kabelbundels en racks, printkaartbestukking en montage van gehele modules. Dit bedrijf draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Daarnaast investeert men voortdurend in nieuwe technologieën zodat ze een waardige partner kan zijn en blijven voor haar klanten. De klanten vinden we in de diverse sectoren zoals o.a. Industrial, Healthcare, Defense & Avionics, Infrastructure en Railway. Met productievestigingen in België, Nederland, Duitsland, Tsjechië en Roemenië stelt onze klant in totaal meer dan 1800 mensen te werk. Ter versterking van het sales team is Hays op zoek naar een Business Development Manager voor hun Business Unit België (standplaats te Ieper en Kampenhout) Na een interne opleiding ben je verantwoordelijk voor de uitbouw van ons marktaandeel met focus op industriële klanten met een aankoop afdeling in België. Je bouwt een vertrouwensrelatie op met bestaande en nieuwe klanten zowel nationaal als internationaal. Daarvoor maak je op regelmatige basis buitenlandse verplaatsingen binnen de EU. Vanuit een partnership analyseer je de behoeften van de klanten en zoek je naar de toepassingsmogelijkheden voor hun producten waarbij je jouw (technische) expertise op vlak van ontwikkeling weet te nutten. Hiervoor werk je samen met technische expertise oplossingsgericht mee aan het productieproces en beteken je op die manier voor je klant een sterkte toegevoegde waarde.

  • Thuisverpleegkundige (ZERKEGEM)

    Regio: ZERKEGEM

    Bedrijf: THUISVERPLEGING SIEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. In deze functie zal je instaan voor uitvoeren van verpleegkundige activiteiten bij klanten aan huis in de regio Ichtegem - Oudenburg - Jabbeke - Gistel. Je doet de dagelijkse verzorging, inspuitingen, palliatieve zorgen, ...

  • Project & Process Assistant (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een Administratief Bediende met ervaring in het beheren en/of ontwerpen van processen en hun administratieve ruggengraat. We hebben vaak vacatures die allemaal te maken hebben met documentbeheer rondom projecten en processen: - eerder administratief (ervoor zorgen dat de papierhandel correct is) - eerder processgericht (verbeteren en uitwerken van de processen (=werkschema's of workflow) ) - eerder controlling (nakijken of men de processen volgt en of het budget en planning kloppen) U maakt gebruik van Office, Aris, Clarity en Prince2. De 'processen' moet u zien als 'de manier waarop er gewerkt wordt' en dienen om iedereen op dezelfde manier te laten werken, en hun weg te vinden in de grote firma. Bv: vanaf de aanvraag indienen om een airco te plaatsen in kantoor x, tot en met het onderhoudscontract aflsuiten... Dit is een functie op het interne studiebureau van de Bouwheer. U maakt deel uit van de (zeer ruime) technische dienst. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Zoek naar antwoorden van JEANNEAU, Jean Marie in sociale netwerken
Look for responds of JEANNEAU, Jean Marie in social networks

Lees alle opmerkingen voor JEANNEAU, Jean Marie. Laat een reactie achter voor JEANNEAU, Jean Marie. JEANNEAU, Jean Marie bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JEANNEAU, Jean Marie. Leave a respond for JEANNEAU, Jean Marie. JEANNEAU, Jean Marie on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JEANNEAU, Jean Marie op de google maps. Adres en contacten JEANNEAU, Jean Marie
Location of JEANNEAU, Jean Marie on the google maps. Address and contacts of JEANNEAU, Jean Marie

Andere gerelateerde bedrijven als come JEANNEAU, Jean Marie JEANNEAU, Jean Marie: VWI TAI JI AALST | ECOLE FOND. COMMUNALE | ADF | MAURICE FERRANT | Plusquin NV

Other related companies as JEANNEAU, Jean Marie: VWI TAI JI AALST | ECOLE FOND. COMMUNALE | ADF | MAURICE FERRANT | Plusquin NV

JEANNEAU, Jean Marie is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JEANNEAU, Jean Marie, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08817047119. Het bedrijf JEANNEAU, Jean Marie bevindt zich op het adres: 21 rue Vandenbroeck, BRUXELLES, 1060. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 526,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 607,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in JEANNEAU, Jean Marie zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van JEANNEAU, Jean Marie is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JEANNEAU, Jean Marie is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JEANNEAU, Jean Marie, openstaande posities, locatie van JEANNEAU, Jean Marie op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

JEANNEAU, Jean Marie is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is JEANNEAU, Jean Marie, company assigned to the tax number BE08817047119. The company JEANNEAU, Jean Marie is located at the address: 21 rue Vandenbroeck, BRUXELLES, 1060. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 526,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 607,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in JEANNEAU, Jean Marie were not found.
The main activity of JEANNEAU, Jean Marie is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JEANNEAU, Jean Marie is not available. You also can look at reviews of JEANNEAU, Jean Marie, open positions, location of JEANNEAU, Jean Marie on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over JEANNEAU, Jean Marie, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JEANNEAU, Jean Marie, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JEANNEAU, Jean Marie, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JEANNEAU, Jean Marie, employees, financial statistics.