Jaap aap & CO

Contactgegevens Jaap aap & CO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Jaap aap & CO: address, phone, fax, email, website, opening hours

Jaap aap & CO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Hallo 99 Brussel, 9874 DD, België

Telefoon (phone): 38987725 (+32-38987725) 38987725 (+32-38987725)

Fax (fax): +32 (63) 293-78-47 +32 (63) 293-78-47

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Jaap aap & CO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Jaap aap & CO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Jaap aap & CO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Jaap aap & CO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Jaap aap & CO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Jaap aap & CO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Jaap aap & CO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Jaap aap & CO
Products information Jaap aap & CO

BTW identificatienummer (tax): BE06346771240
Ondernemingsnummer: 5489562988
Hoofdstad (capital): 645,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 287,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in Jaap aap & CO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Jaap aap & CO
(Get full report from official database of BE for Jaap aap & CO)

Aanvulling soorten activiteiten voor Jaap aap & CO
Addition kinds of activities for Jaap aap & CO

23530103. Politie hoeden en caps | Police hats and caps
28210303. Nitrocellulose kunststoffen, pyroxyline | Nitrocellulose plastics, pyroxylin
32630000. Halfgeleide tafel en keukengerei | Semivitreous table and kitchenware
33659901. Masten, gegoten aluminium | Masts, cast aluminum
33990105. Poeder, metaal | Powder, metal
38429909. Grafieken, kunstmatig: voor operatie | Grafts, artifical: for surgery
50870300. Schoonmaak- en onderhoudsmiddelen en benodigdheden | Cleaning and maintenance equipment and supplies
73199901. Display reclame dienst | Display advertising service
73899964. Product endorsement service | Product endorsement service
87339904. Wetenschappelijk onderzoeksbureau | Scientific research agency

Werken bij Jaap aap & CO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Jaap aap & CO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Jaap aap & CO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Jaap aap & CO. Looking for open vacancies in other companies

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Kwaliteitsverantwoordelijke beton (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Talentus Sint-Truiden

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke beton:  Sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit Je volgt dagelijks het productieproces op door middel van controlemetingen, betonkubussen en visuele controles op de uitvoering. Je voert ijkingen, analyses en testproeven uit volgens de juiste frequenties. Je analyseert technische opmerkingen gegeven door arbeiders en/of bedienden. Je zit de keuringsinstellingen bij op controlebezoeken en legt een ordelijke en gestructureerde administratie voor. Je onderzoekt problemen binnen het productieproces. Je verbetert en/of vernieuwt betonsamenstellingen. Je test en onderzoekt nieuwe producten en systemen. Je onderhoudt contacten met leveranciers, technisch adviseurs, vertegenwoordigers, laboratoria, architecten, aannemers, bouwheren en collega-prefabrikanten en biedt technische ondersteuning en advies. Je spreekt dagelijks de mensen op de werkvloer aan en meldt tijdig fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis. Bedrijfsprofiel: Voor een van onze klanten in Sint-Truiden zijn wij op zoek naar een kwaliteitsverantwoordelijke beton. 

  • Customer service medewerker deeltijds of voltijds (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt klanten op verscheidene manieren verder, onder andere het telefonisch beantwoorden van vragen en klachten, reageren op e-mails van klanten, bijhouden en opvolgen van klantendossiers tot het volledig beheren van je eigen portefeuille aan klanten kunnen deel uitmaken van je takenpakket. Wij hebben vacatures op zowel inbound (klantendiensten) als outbound (telesales, call center) afdelingen.

  • Schrijnwerker (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Absolute@Construct bvba

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een schrijnwerker met een passie voor hout. De klant is gespecialiseerd in onder andere binnen als buiten schrijnwerkerij , houten dakconstructies, ramen en deuren, keukens en meubilair. Je zal op verplaatsing alsook in de atelier werken.

  • Vrachtwagen Carrossier (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: Jobfixers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf gespecialiseerd in vrachtwagens zijn wij op zoek naar een losse arbeider met ervaring in de carrosserie van opleggers en een basiskennis lassen.

  • Aftersales medewerker (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, pionier in de automobielsector zijn we momenteel op zoek naar een After Sales Manager (m/v) voor hun vestiging in Sint-Truiden: U bent het lokaal aanspreekpunt van de sites m.b.t. alle naverkoopactiviteiten. Zowel voor de klanten als voor de medewerkers. U zet elke opportuniteit om in acties om de klantenbeleving, medewerkerstevredenheid en resultaten continu te verbeteren. Op basis van de vooropgestelde doelstellingen werkt u doelgerichte actieplannen uit. U initieert en implementeert deze acties. U volgt deze ook op van A tot Z en stuurt bij indien nodig. U bent verantwoordelijk voor het managen en coachen van het naverkoopsteam (20 medewerkers) in uw site. U geeft rechtstreeks leiding aan de ‘ Klantenadviseur’, ‘Magazijnbediende’, ‘Claimist / Facturist’ en ‘Werkplaatsverantwoordelijke’ van uw site . U begeleidt, stimuleert en coacht hen in alle facetten van de ‘Customer Journey’, systemen en processen. U bewaakt de dagelijkse bezetting van uw team (opleiding, verlofaanvragen, ...) Door zelf het juiste voorbeeld te tonen, zorgt u voor een goede teamspirit . U enthousiasmeert uw team aangaande veranderingsprocessen. U bent verantwoordelijk voor een transparante en gerichte informatiedoorstroming van het management naar uw team. U zorgt ervoor dat de cultuur van het bedrijf (missie, visie, waarden, rituelen,…) in uw site gekend is en dat uw teamleden deze ook begrijpen en zichtbaar omzetten in hun dagelijkse werking. Door een dagelijks overleg en nauwe samenwerking met de Sales Manager streeft u ernaar de site zo autonoom mogelijk te laten functioneren.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Ham – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HAM)

    Regio: HAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Excel wonder met opleiding IT (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HASSELT INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Onze klant is gespecialiseerd in beheer van gebouwen en residenties. Ze zijn op zoek naar een student, met een opleiding in of affiniteit met IT, meer bepaald met Word en excel, die een of meerdere dagen vrij heeft door de week en graag een centje willen bijverdienen. Je bent verantwoordelijk voor het zelfstandig opmaken van invulplatforms in Word/excel. Je beheert deze platforms , vult data aan, put gegevens in en verwerkt deze gegevens.

  • Jobstudent verkoper bakkerij (TORHOUT)

    Regio: TORHOUT

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een functie als jobstudent verkoper in een bakkerij in regio Torhout? Lees dan snel verder want wij zijn namelijk op zoek naar een student verkoper om te werken in een bakkerij te Torhout. Taken: bestellen van klanten aan de toonbank aanvullen van het brood en boterkoeken afwegen van chocolade, pralines, wafels,... afrekenen aan de kassa

  • Jobstudent Verkoop | Charcuterie | Vorselaar | Zaterdag (VORSELAAR)

    Regio: VORSELAAR

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    We zijn momenteel op zoek naar een jobstudent die reeds ervaring heeft met de bediening aan de charcuterietoog van een beenhouwerij. Als student aan de vleestoog neem je volgende taken op: Klanten bedienen: bestelling opnemen, vlees snijden, verpakken, ... Toog aanvullen salades aanvullen Toog op orde houden en schoonmaken op het einde van de dag ...

  • Hulp magazijnier (ITTERBEEK)

    Regio: ITTERBEEK

    Bedrijf: MEGAVOLT

    Type: Vaste Job

    Als hulpmagazijnier ben je de rechterhand van onze hoofdmagazijnier. Je ontvangt onze leveranciers, controleert de bestelbonnen en tekent deze af. Je zet de geleverde goederen op de juiste plaats. Je staat in voor de orde en netheid, in en rond het magazijn. Je hanteert de stock en overlegt met de verantwoordelijke wat moet worden besteld. Je controleert/ onderhoudt machines en materiaal en zet deze klaar voor onze mensen.

  • Magazijnier Diepvries (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: ICE RETAIL

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het voorladen en laden van trailers en vrachtwagens.

Zoek naar antwoorden van Jaap aap & CO in sociale netwerken
Look for responds of Jaap aap & CO in social networks

Lees alle opmerkingen voor Jaap aap & CO. Laat een reactie achter voor Jaap aap & CO. Jaap aap & CO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Jaap aap & CO. Leave a respond for Jaap aap & CO. Jaap aap & CO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Jaap aap & CO op de google maps. Adres en contacten Jaap aap & CO
Location of Jaap aap & CO on the google maps. Address and contacts of Jaap aap & CO

Andere gerelateerde bedrijven als come Jaap aap & CO Jaap aap & CO: Bliss Club | Jadoul Pierre | RUWET A | CHARLES ROZENBERG | Botte de Lin (la)

Other related companies as Jaap aap & CO: Bliss Club | Jadoul Pierre | RUWET A | CHARLES ROZENBERG | Botte de Lin (la)

Jaap aap & CO is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Jaap aap & CO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06346771240. Het bedrijf Jaap aap & CO bevindt zich op het adres: Hallo 99 Brussel, 9874 DD. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 645,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 287,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in Jaap aap & CO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Jaap aap & CO is Depotinstellingen, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Jaap aap & CO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Jaap aap & CO, openstaande posities, locatie van Jaap aap & CO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Jaap aap & CO is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is Jaap aap & CO, company assigned to the tax number BE06346771240. The company Jaap aap & CO is located at the address: Hallo 99 Brussel, 9874 DD. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 645,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 287,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in Jaap aap & CO were not found.
The main activity of Jaap aap & CO is Depository Institutions, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Jaap aap & CO is not available. You also can look at reviews of Jaap aap & CO, open positions, location of Jaap aap & CO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Jaap aap & CO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Jaap aap & CO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Jaap aap & CO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Jaap aap & CO, employees, financial statistics.