IRELCO

Contactgegevens IRELCO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data IRELCO: address, phone, fax, email, website, opening hours

IRELCO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue Louise, 225, BRUSSELS, BRUSSELS b-1050, België

Telefoon (phone): 32 2 6460270 32 2 6460270

Fax (fax): 32 2 6482161 32 2 6482161

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) IRELCO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "IRELCO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "IRELCO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van IRELCO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen IRELCO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of IRELCO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees IRELCO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti IRELCO
Products information IRELCO

BTW identificatienummer (tax): BE07316040039
Ondernemingsnummer: 4596649169
Hoofdstad (capital): 314,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 495,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in IRELCO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor IRELCO
(Get full report from official database of BE for IRELCO)

Aanvulling soorten activiteiten voor IRELCO
Addition kinds of activities for IRELCO

327502. Gips pleister | Gypsum plaster
10110102. Open pit taconite mijnbouw | Open pit taconite mining
14590101. Bentonietwinning | Bentonite mining
35320201. Amalgamatoren (metallurgische of mijnbouwmachines) | Amalgamators (metallurgical or mining machinery)
50850500. Lagers, bussen, wielen en versnellingen | Bearings, bushings, wheels, and gears
73590705. Televisieverhuur | Television rental

Werken bij IRELCO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in IRELCO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor IRELCO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for IRELCO. Looking for open vacancies in other companies

  • Dossierbeheerder (m/v) - Ninove (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Dossierbeheerder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Ninove. De verantwoordelijkheden als Dossierbeheerder zijn: Inboeken van aankoop- en verkoopfacturen Verwerken van de bankverrichtingen Fiscaal beheer van eenmanszaken en vennootschapsdossiers Volledig zelfstandig voeren van de BTW aangifte Opmaken van balansen Het zelfstandig opmaken van de jaarrekening Verantwoordelijkheid over een klantenportefeuille Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Productiemedewerker volcontinu gezocht optie vast! (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Jouw taak bestaat uit: verpakken en verbinden van coils met staalband, hardboard en papier. De staalband wordt met een soort pistool aangespannen (pneumatische machine) de manier waarop het produkt moet verpakt worden, wordt aangegeven met codes. Dit zijn 3 cijfers en/of letters. Iedereen krijgt een kaart met deze codes. de rol wordt met een kraan op de lijn gezet de verpakker meet de rol op en scant de code. Hij geeft de meting ook in via een scanner verpakken met staalband, papier of hardboard indien papierverpakking, moet dit mooi ingevouwen worden. Er wordt nadien ook een binnenring in de rol gestoken na de verpakking, worden nog banden rond de rol gestoken de rollen wegen tussen de 15 en 30 ton

  • Student Verpleegkundige in thuisverpleging - afdeling Halle (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: WIT-GELE-KRUIS HALLE

    Type: Studentenjob

    De werkdag van een thuisverpleegkundige begint vaak bij het krieken van de dag. Je bezoekt patiënten in hun thuisomgeving en geeft hen de nodige wondzorgen, inspuitingen, helpt hen bij het wassen en geeft hen waar nodig ook andere specifiek technische zorgen. De patiënt voelt zich op zijn gemak omdat zijn/haar vertrouwde verpleegkundige bij hem thuis kan langskomen, hij/zij een kwaliteitsvolle verzorging krijgt en daarbovenop ook een vlotte babbel. Je stimuleert de patiënt tot zelfzorg en volgt je patiënten op van opstart tot beëindiging van de zorg; je staat m.a.w. in voor de totaalzorg. Regelmatig wordt met het hele team overlegd om de patiënten op de meest kwaliteitsvolle en efficiënte manier te verzorgen. Je overlegt eveneens met huisartsen en andere zorgpartners. In het administratieve gedeelte worden onze verpleegkundigen ondersteund door de nieuwste tools (elektronisch verpleegdossier op mobiele tablet die meegenomen wordt op ronde). De afdeling bestaat uit Pepingen, Halle, Sint-Pieters-Leeuw, Drogenbos, Beersel, Limkebeek, & Sint-Genesius-Rode.

  • METAALBEWERKER INROLMACHINE 2plg optie vast (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Konvert Interim Lokeren

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf zijn wij op zoek naar een bedienaar van de inrolmachine. Deze machine maakt door middel van een tandwiel inkepingen in metalen latten. In deze inkeping wordt een tussenstuk geplaatst waarop vervolgens een tweede lat bevestigd wordt. Je moet dus de latten in het magazijn gaan halen en ze manueel in de machine plaatsen. Je moet de machine instellen en activeren. Je zal handmatig de tussenstukken bevestigen.

  • Ontwerpingenieur Machinebouw (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: JobIT

    Type: Vaste Job

    Als Ontwerpingenieur Machinebouw ontwerp je machines, tooling en systemen op maat van de klant. De uitwerking van het project start bij jou. Je dimensioneert en selecteert de te gebruiken componenten. Je doet de begeleiding of de uitwerking van de detailengineering. Je begeleidt de opmaak van het werkplaatsdossier en de voorbereiding van de bestellingen van de materialen en de inkoopdelen. Als Ontwerpingenieur Machinebouw volg je de montage in overleg met de werkplaatsverantwoordelijke op. Je stelt het machinedossier samen of begeleidt dit. Je test jouw ontwerp in de werkplaats van mijn klant en/of bij hun klant. Je ondersteunt de technische opmaak van offertes.

  • Assistent Winkelverantwoordelijke (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: SPAR SUPERMARKT

    Type: Vaste Job

    Je staat de winkelverantwoordelijke bij in het dagelijks beheer van een supermarkt: - de activiteiten van het team coördineren - instructies en aanwijzingen geven aan het team - de geleverde producten ontvangen en controleren - klanten adviseren en informeren over producten - kassahandelingen uitvoeren (bedienen kassa, betaalmiddelen controleren) - verkoopeenheid in orde brengen - bestellingen plaatsen - producten uitstallen

  • PAYROLL CONSULTANT (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Select HR Groot-Bijgaarden

    Type: Vaste Job

    Als Payroll Consultant help je bedrijven bij de verwerking van hun loon- en tewerkstellingsadministratie. Jouw takenpakket bestaat uit: opbouwen van een vertrouwensrelatie met je klanten. zorgen voor de opvolging, berekening en controle van de lonen. adviseren indien klanten vragen hebben. steeds bijscholen over de loonprocessen en sociale wetgeving. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een Belgische organisatie die dankzij haar innovatieve producten en doorgedreven dienstverlening volledig op maat van de klant kan werken.

  • Functioneel Analist (solution designer) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Modis Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een functioneel analist die graag met Enterprise Architect werkt. Het betreft een freelance project lange termijn voor een klant in Mechelen. Lees verder als je meer wil weten! Jouw missie: Analyseren en beschrijven van de business context van waaruit nieuwe requirements worden geformuleerd Vertalen van de (niet-) functionele requirements naar technische specificaties voor de software waarmee een applicatie wordt gerealiseerd. Uitvoeren van de technische impactanalyse van voorgenomen projecten en wijzigingen op de systemen. Opstellen en/of reviewen van een technisch ontwerp en beschrijving van de architectuur van de software waarmee applicaties worden gerealiseerd. Documenteren van (niet-) functionele requirements en voorgestelde oplossingen binnen Enterprise Architect On the side: Opstellen en/of challengen van een kosteninschatting op basis van complexiteit en workload bij het doorvoeren van projecten en wijzigingen. Ondersteunen bij en/of uitvoeren van testen. Erop toezien dat de geleverde oplossing in lijn is met het technisch ontwerp. Plannen en bewaken van de kwaliteit en ontwikkeling van applicaties om gebruiksnut en kosten te optimaliseren. Profiel Je beschikt over een masterdiploma of gelijkwaardig door ervaring De opmaak van kwalitatieve functioneel-technische documentatie is een passie ! Kennis van Enterprise Architect is een vereiste Je beschikt over een gedegen ervaring als functioneel analist Je werkt resultaatgericht en je neemt ownership Je werkt graag autonoom en bent sterk communicatief Je hebt oog voor kwaliteit Je bent enthousiast en flexibel en werkt nauwkeurig Je hebt een sterke affiniteit met technologie Kennis van GIS technologie is een sterk pluspunt Interesse? Neem snel contact met me op: [email protected]

  • Pilates-/yoga instructor/ physical coach (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: VITRUVIUS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je maakt deel uit van een multidisciplinair, dynamisch team: osteopaat, diëtist, klinisch psycholoog ... Je staat in voor de lessen pilates en yoga en / of je bent een physical coach. Je komt terecht in een lichtrijke omgeving. Een praktijkhuis met oefenzaal waar je de inrichting mee helpt bepalen. De groeplessen worden beperkt tot maximaal 8 personen. Er is aandacht voor individuele begeleiding en coaching.

  • Psycholoog/ ergotherapeut/ audioloog/... (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: FARINA TINA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinaire praktijk is op zoek naar een enthousiaste paramedici om de praktijk verder uit te bouwen.

  • Klusbedrijf (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: ACTIRIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/sanitairspecialisten/polyvalente klusbedrijven/schilders of behangers die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.*******Taken: Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in diverse regio's schrijnwerkers/allround klusbedrijven/schilders/behangers of sanitairpecialisten die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten (meest particulieren) een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • KELNER DEELTIJDS LEREN / LEERCONTRACT (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Vivaldi Restaurant & Tea Room

    Type: Leercontract

    u geniet een opleiding kelner

Zoek naar antwoorden van IRELCO in sociale netwerken
Look for responds of IRELCO in social networks

Lees alle opmerkingen voor IRELCO. Laat een reactie achter voor IRELCO. IRELCO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for IRELCO. Leave a respond for IRELCO. IRELCO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie IRELCO op de google maps. Adres en contacten IRELCO
Location of IRELCO on the google maps. Address and contacts of IRELCO

Andere gerelateerde bedrijven als come IRELCO IRELCO: Goedefroot L SPRL | ETIENNE MIGNON | RUITERBOETIEK PEXSTERS | L. VERELLEN | Parochiecentrum Paroza

Other related companies as IRELCO: Goedefroot L SPRL | ETIENNE MIGNON | RUITERBOETIEK PEXSTERS | L. VERELLEN | Parochiecentrum Paroza

IRELCO is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is IRELCO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07316040039. Het bedrijf IRELCO bevindt zich op het adres: Avenue Louise, 225, BRUSSELS, BRUSSELS b-1050. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 314,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 495,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in IRELCO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van IRELCO is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van IRELCO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van IRELCO, openstaande posities, locatie van IRELCO op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

IRELCO is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is IRELCO, company assigned to the tax number BE07316040039. The company IRELCO is located at the address: Avenue Louise, 225, BRUSSELS, BRUSSELS b-1050. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 314,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 495,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in IRELCO were not found.
The main activity of IRELCO is Construction - Special Trade Contractors, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of IRELCO is not available. You also can look at reviews of IRELCO, open positions, location of IRELCO on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over IRELCO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf IRELCO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about IRELCO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company IRELCO, employees, financial statistics.