International Post Corporation

Particuliere bedrijvenAlgemene Merchandise Stores • International Post Corporation
Private companiesGeneral Merchandise Stores • International Post Corporation

Contactgegevens International Post Corporation: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data International Post Corporation: address, phone, fax, email, website, opening hours

International Post Corporation

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Fusee 100, B-1130, . Brussels BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32 2 724 72 11 32 2 724 72 11

Fax (fax): 32 2 726 04 25 32 2 726 04 25

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) International Post Corporation: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "International Post Corporation"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "International Post Corporation"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van International Post Corporation, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen International Post Corporation. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of International Post Corporation, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees International Post Corporation. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti International Post Corporation
Products information International Post Corporation

BTW identificatienummer (tax): BE01837432861
Ondernemingsnummer: 5249511718
Hoofdstad (capital): 926,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in International Post Corporation zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor International Post Corporation
(Get full report from official database of BE for International Post Corporation)

Aanvulling soorten activiteiten voor International Post Corporation
Addition kinds of activities for International Post Corporation

513703. Sportkleding voor dames en kinderen en badpakken | Women's and children's sportswear and swimsuits
09130100. Graven van schaaldieren | Digging of shellfish
28340102. Hormoonpreparaten | Hormone preparations
30110206. Motorbanden, pneumatisch | Motorcycle tires, pneumatic
51120103. Inkt | Writing ink
61419904. Remediërende leningsmaatschappijen | Remedial loan societies
65120200. Woningoperatie, winkelbedrijf | Property operation, retail establishment
79991601. Jachtgidsen | Hunting guides

Werken bij International Post Corporation: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in International Post Corporation: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor International Post Corporation. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for International Post Corporation. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met BT-ervaring gezocht. (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Conway NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het correct klaarmaken en wegzetten van de bestellingen (frisdrank, snoepgoed, tabak..). Conway werkt met de meest moderne technologieën onder andere pick-to-voice. Je wordt aan de hand van een rugzak met computerstem naar het juiste magazijnvak geleid waar je het juiste aantal stuks neemt. Je doet dit met een elektrische transpallet.

  • Maintenance Supervisor AGF (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Maintenance Supervisor AGF. Je takenpakket bestaat uit: • Je streeft ernaar om samen met je team de lijnen te laten draaien met zo weinig mogelijk en zo kort mogelijke technische storingen. • Hierbij werk je op een efficiënte manier samen met productie om de mogelijke problemen op een right-first-time wijze aan te pakken en de wederkerende stilstanden te vermijden/weg te werken. • Je geeft leiding aan jouw team van techniekers: je ondersteunt, coacht en coördineert hun dagelijkse activiteiten en bent hun eerste aanspreekpunt • Bij aanhoudende storingen en/of defecten sta je in voor de analyse en kan je een oplossing voorstellen.

  • RECEPTIONIST (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als receptionist binnen een garage instaan voor volgende taken: Je beantwoordt telefonische oproepen en vragen via mail. Je kan goed inschatten hoelang bepaalde werkzaamheden duren aan de wagen en vertaald dit dan ook naar een juiste werkorder voor de garage (technische kennis van wagens is een groot pluspunt).

  • Medewerker tankstation M/V - regio Grobbendonk (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: DAOUST GEEL

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Functie: je bedient de klanten (brandstof, shopartikelen & broodjes) je rekent bestellingen af aan de kassa, op einde van de dag tel je de kassa je bakt stokbroden en koffiekoeken je zorgt ervoor dat de verstoog klaar is aan het begin van de dag je verkoopt producten waaronder ook lottoformulieren je poetst de winkel en het buitenterrein tijdens elke shift

  • Leidinggevende technieker (m / v) (HOOGLEDE)

    Regio: HOOGLEDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaren technieker met leidinggevende capaciteiten? Wie kunnen een mooie uitdaging bieden bij één van onze klanten in Hooglede. Ter versterking van het team van techniekers zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke of meestergast. TAKEN: Je stuurt een aantal techniekers aan Je zorgt voor een efficiënt productieproces en stuurt bij waar nodig Tevens sta je in voor het preventief en curatief onderhoud aan de machines. Je houdt toezicht op de machines terwijl de operatoren aan het werken zijn en helpt hen bij technische problemen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Maasmechelen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Zaal medewerkers (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant op de luchthaven zijn wij op zoek naar personeel (uitzendkrachten) voor in de Loft Je takken zijn o.a: -Buffet aanvullen en netjes houden -Keuken bediening (afwas, afruim, productie,enz;)

  • Student with knowledge of the Finnish language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Finnish language. The job requires to do data quality checks in Finnish. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Recruiter - Intelect Berchem (BERCHEM)

    Regio: BERCHEM

    Bedrijf: Intelect

    Type: Vaste Job

    Intelect is de partner van KMO's op het vlak van selectie, uitzend, advies en consultancy met als geheime wapens doorzettingsvermogen, humor, ons motto: "No Guts No Glory" en een passie voor talent en groei. Omdat we staan te popelen om uit te breiden zoeken we gepassioneerde Consultants die mee willen bouwen aan onze groei. Jouw taken: • Als Consultant is het jouw verantwoordelijkheid om onze klanten te voorzien van een kandidaat die een perfecte fit is met de bedrijfscultuur. • Je denkt voortdurend na over hoe je die persoon zo snel mogelijk kan vinden en gaat proactief, doelgericht en creatief op zoek naar potentiële kandidaten. • Vervolgens neem je als ambassadeur van Intelect contact op met interessante kandidaten. Je screent hen telefonisch en nodigt hen uit voor een interview bij jou op kantoor. • Indien je een match ziet, adviseer je de klant om een gesprek in te plannen met jouw kandidaat. • Wanneer je kandidaat mag opstarten volgt er een periode van opvolging waarin je tussendoor contact opneemt met zowel klant als kandidaat. • Iedere dag vorm je de belangrijkste schakel tussen klant en kandidaat en leer je mensen kennen uit tal van sectoren, met telkens een andere achtergrond en een ander verhaal.

  • Schrijnwerker Vilvoorde-Zaventem (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Kinesist / Kinesitherapeut (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: GEERT MORIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerde collega! Je past kinesitherapeutische behandelingen en aquarevalidatie toe bij mensen met een motorische beperking. Dit voor alle doelgroepen, kinderen, volwassenen en ouderen.

  • Winkelbediende (flexijob) (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VINCENT

    Type: Flexijob

    De klant verwelkomen De wensen vaststellen en adviseren over de producten en diensten De staat en bewaring van bederfbare producten controleren Producten die niet meer verkocht kunnen worden uit de rekken halen Opvolggegevens voor de traceerbaarheid van goederen registreren Betalingen ontvangen De winkel, het werkblad en het materiaal onderhouden De voorraad opvolgen, tekorten vaststellen Voedingsmiddelen verkopen: Slagerij De voorraad ordenen en de producten uitstallen Goederen en producten ontvangen De levering controleren

Zoek naar antwoorden van International Post Corporation in sociale netwerken
Look for responds of International Post Corporation in social networks

Lees alle opmerkingen voor International Post Corporation. Laat een reactie achter voor International Post Corporation. International Post Corporation bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for International Post Corporation. Leave a respond for International Post Corporation. International Post Corporation on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie International Post Corporation op de google maps. Adres en contacten International Post Corporation
Location of International Post Corporation on the google maps. Address and contacts of International Post Corporation

Andere gerelateerde bedrijven als come International Post Corporation International Post Corporation: De Backere Industrial NV | THةآTRE DE L'INةDIT | GEMEENTEBESTUUR | PIERRE OGER | CENTRE R?GIONAL DE SECOURS

Other related companies as International Post Corporation: De Backere Industrial NV | THةآTRE DE L'INةDIT | GEMEENTEBESTUUR | PIERRE OGER | CENTRE R?GIONAL DE SECOURS

International Post Corporation is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is International Post Corporation, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01837432861. Het bedrijf International Post Corporation bevindt zich op het adres: Rue de la Fusee 100, B-1130, . Brussels BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 926,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in International Post Corporation zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van International Post Corporation is Algemene Merchandise Stores, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van International Post Corporation is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van International Post Corporation, openstaande posities, locatie van International Post Corporation op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

International Post Corporation is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is International Post Corporation, company assigned to the tax number BE01837432861. The company International Post Corporation is located at the address: Rue de la Fusee 100, B-1130, . Brussels BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 926,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in International Post Corporation were not found.
The main activity of International Post Corporation is General Merchandise Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of International Post Corporation is not available. You also can look at reviews of International Post Corporation, open positions, location of International Post Corporation on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over International Post Corporation, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf International Post Corporation, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about International Post Corporation, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company International Post Corporation, employees, financial statistics.