Impe - Desmet Bvba

Contactgegevens Impe - Desmet Bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Impe - Desmet Bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

Impe - Desmet Bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kortrijksestraat 183, Brugge, 8200, België

Telefoon (phone): 051 30 50 95 (+32-051 30 50 95) 051 30 50 95 (+32-051 30 50 95)

Fax (fax): 051 31 30 72 (+32-051 31 30 72) 051 31 30 72 (+32-051 31 30 72)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Impe - Desmet Bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Impe - Desmet Bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Impe - Desmet Bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Impe - Desmet Bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Impe - Desmet Bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Impe - Desmet Bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Impe - Desmet Bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Impe - Desmet Bvba
Products information Impe - Desmet Bvba

BTW identificatienummer (tax): BE08713500976
Ondernemingsnummer: 3990203857
Hoofdstad (capital): 738,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 407,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Impe - Desmet Bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Impe - Desmet Bvba
(Get full report from official database of BE for Impe - Desmet Bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor Impe - Desmet Bvba
Addition kinds of activities for Impe - Desmet Bvba

1751. Timmerwerk | Carpentry work
1781. Waterboren | Water well drilling
871102. Industriële ingenieurs | Industrial engineers
14999901. Agate mijnbouw | Agate mining
20139906. Bevroren vlees, van gekocht vlees | Frozen meats, from purchased meat
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
50630218. schakelmateriaal | Switchgear
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
79910301. Aërobe dans- en oefenklassen | Aerobic dance and exercise classes

Werken bij Impe - Desmet Bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Impe - Desmet Bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Impe - Desmet Bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Impe - Desmet Bvba. Looking for open vacancies in other companies

  • Verantwoordelijke planning monteurs (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een bedrijf actief in raambekleding, regio Kortrijk, is Konvert Office op zoek naar een Verantwoordelijk Planning van de servicemonteurs (m/v): Je bent verantwoordelijk voor de planning van de servicemonteurs in België en Nederland die ingezet worden voor herstellingen, vervangingen en garantiegevallen. Je zorgt er voor dat service gevallen op een snelle en adequate manier worden opgelost. Je stelt de klant steeds centraal. Functie:  Je plant een service in van A tot Z  Je communiceert met de klant, de consument, je medewerkers en je collega's omtrent de planning  Je maakt een volledig dossier aan per service-geval  Je beantwoordt technische vragen van de klant en helpt hen verder met de juiste oplossing.  Je toetst commerciële beslissingen steeds af met je teamleader

  • sausbereiders voor internationaal groeiend bedrijf gezocht ! (M/V) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: Synergie Schoten Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je speelt een cruciale rol in het productieproces : je gaat immers zelf sauzen draaien! Je verzekert in eerste instantie een perfect gereinigde en ordelijke werkomgeving. Daarna verzamel je op basis van de dagorders en de receptuur de juiste ingrediënten. Je volgt stipt het voorgeschreven productieproces en voegt tijdig de afgewogen ingrediënten in de juiste volgorde toe. Je kijkt toe op de juiste draaisnelheden en procestijden om zo tot een kwalitatief afgewerkte saus te komen. Verder zorg je voor het uitvoeren van diverse kwaliteitscontroles. Bij al je werkzaamheden heb je steeds oog voor de voedselveiligheid. Je steekt graag de handen uit de mouwen, je houdt van fysiek werk en je bent collegiaal ingesteld. Verder heb je oog voor arbeidsveiligheid en ben je bereid om in 3 ploegen te werken (vroege - late - nacht). Je zorgt ervoor dat je de volgende ploeg correct en duidelijk informeert over je resultaten en ervaringen tijdens je shift.

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO Oostakker (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Dynamische huishoudhulp met ervaring (Lommel) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te kiezen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 011/29 50 33

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS WIELSBEKE (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: GREENHOUSE OOSTROZEBEKE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Wielsbeke zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • Dagopradracht inventarisatie (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: t-interim Geel

    Type: Studentenjob

    Een winkel in Mol is op zoek naar uitzendkrachten die op 17/10 van 13.45u-20u en 18/10 van 6u-10u mee de inventarisatie willen opmaken.

  • Toonzaalverkoper Vloeren (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Talentus Leuven

    Type: Vaste Job

    Binnen deze functie ben je verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten; je leidt hen rond in de showroom; analyseert hun wensen en speelt hier uiteraard op in. Je stelt een offerte op en volgt deze uiteraard ook verder op. Je tracht de verkoop zo snel mogelijk af te sluiten en behandelt de bijkomende administratie hieromtrent. Bedrijfsprofiel: Heb je interesse? Neem snel contact met ons op en ontdek de verschillende voordelen om via Talentus aan de slag te gaan. Zo bieden wij o.a. een gratis hospitalisatieverzekering na 30 dagen tewerkstelling.

  • PRODUCTIE MANAGER REGIO WOMMELGEM (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: PEOPLE FOR PROJECTS

    Type: Vaste Job

    Als Productie Manager ben je verantwoordelijk voor het productie gebeuren van A tot Z. Je rapporteert rechtstreeks aan de Bedrijfsleider. Je wordt verantwoordelijk voor zowel machines, mensen als processen. Je bent in staat om dagelijkse beslissingen te nemen die output, veiligheid, kwaliteit en efficiëntie waarborgen. Je geeft leiding aan een team van productiemedewerkers en teamleaders. Je bent hiertoe hoofdzakelijk fysiek aanwezig op de werkvloer om directe aansturingen te bewerkstelligen en de continuïteit van de productie processen te waarborgen. Je ontwikkelt je eigen visie in lijn met de groei- en uitbreidingsstrategie van het bedrijf en weet die ook plan- en projectmatig te realiseren met je team. In samenwerking met het huidige management breng je de productie naar een next level. Je slaagt erin om samen met de teams de hoge kwaliteitseisen van onze klanten te realiseren door je te richten op een continue verbetering van onze productieprocessen. Je werkt in team met zowel de verkoop, kwaliteit, logistiek en ondersteunende diensten.

  • Spontane sollicitatie bewakingsagent regio Oost-Vlaanderen (m/v) –Ref. 506 (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TRIGION

    Type: Vaste Job

    Als bewakingsagent garandeer jij de veiligheid bij onze klanten die voor de volle 100% op jou rekenen. Je taken bestaan uit controlerondes, observatie en rapportage. Zo voorkom je incidenten, sabotage, vandalisme en diefstal. Ook telefonie, het boeken van vergaderzalen, het aanmaken van badges etc behoren tot je takenpakket. Kortom, een functie met heel wat verantwoordelijkheden. In geval van incidenten ben jij het aanspreekpunt en diegene die snel actie onderneemt.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Wetteren/Wichelen) - Zelfstandige basis (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven. Voor onze klanten, verscheidene woon- en zorgcentra, zoeken wij verpleegkundigen die willen bijwerken op interimbasis. Vroegdiensten, laatdiensten, nachten,... Aan jou om ons door te geven wat jou interesseert. Heb jij tijd en zin om af en toe in te springen? Stuur alvast je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt!

  • Massagetherapeut-dieptemassage (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor Praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een massagetherapeut, specialisatie dieptemassage. Je werkt samen met schoonheidsspecialist, sportcoach, voetreflexoloog, studiecoach, loopbaanbegeleider,...

  • Mystery Shopper (SINT-JORIS-WINGE)

    Regio: SINT-JORIS-WINGE

    Bedrijf: M-Eye

    Type: Werfreserve

    Als Mystery shopper ga je voor ons de service evalueren bij onze klanten. Dit doe je aan de hand van een specifiek scenario en op een specifieke dag. Na jouw bezoek dien je online een checklist in te vullen.

Zoek naar antwoorden van Impe - Desmet Bvba in sociale netwerken
Look for responds of Impe - Desmet Bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor Impe - Desmet Bvba. Laat een reactie achter voor Impe - Desmet Bvba. Impe - Desmet Bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Impe - Desmet Bvba. Leave a respond for Impe - Desmet Bvba. Impe - Desmet Bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Impe - Desmet Bvba op de google maps. Adres en contacten Impe - Desmet Bvba
Location of Impe - Desmet Bvba on the google maps. Address and contacts of Impe - Desmet Bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come Impe - Desmet Bvba Impe - Desmet Bvba: Epiphanie | AUTOBEDRIJF LUC HOSTE NV | HERREGODS FORMULA/ BIREL-TM | Vander Donckt Roland | DE POST

Other related companies as Impe - Desmet Bvba: Epiphanie | AUTOBEDRIJF LUC HOSTE NV | HERREGODS FORMULA/ BIREL-TM | Vander Donckt Roland | DE POST

Impe - Desmet Bvba is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Impe - Desmet Bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08713500976. Het bedrijf Impe - Desmet Bvba bevindt zich op het adres: Kortrijksestraat 183, Brugge, 8200. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 738,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 407,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Impe - Desmet Bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Impe - Desmet Bvba is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Impe - Desmet Bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Impe - Desmet Bvba, openstaande posities, locatie van Impe - Desmet Bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Impe - Desmet Bvba is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Impe - Desmet Bvba, company assigned to the tax number BE08713500976. The company Impe - Desmet Bvba is located at the address: Kortrijksestraat 183, Brugge, 8200. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 738,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 407,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Impe - Desmet Bvba were not found.
The main activity of Impe - Desmet Bvba is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Impe - Desmet Bvba is not available. You also can look at reviews of Impe - Desmet Bvba, open positions, location of Impe - Desmet Bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Impe - Desmet Bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Impe - Desmet Bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Impe - Desmet Bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Impe - Desmet Bvba, employees, financial statistics.