imagefield bvba

Contactgegevens imagefield bvba: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data imagefield bvba: address, phone, fax, email, website, opening hours

imagefield bvba

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Notelaarweg 19, Emblem, ANT B-2520, België

Telefoon (phone): 32495208253 32495208253

Fax (fax): 3234885039 3234885039

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) imagefield bvba: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "imagefield bvba"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "imagefield bvba"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van imagefield bvba, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen imagefield bvba. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of imagefield bvba, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees imagefield bvba. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti imagefield bvba
Products information imagefield bvba

BTW identificatienummer (tax): BE09229309082
Ondernemingsnummer: 1102447509
Hoofdstad (capital): 622,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 649,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in imagefield bvba zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor imagefield bvba
(Get full report from official database of BE for imagefield bvba)

Aanvulling soorten activiteiten voor imagefield bvba
Addition kinds of activities for imagefield bvba

202201. Kaasverspreidingen, dips, pasta's en andere kaasproducten | Cheese spreads, dips, pastes, and other cheese products
327205. Betonnen raam- en deurcomponenten, vensterbanken en frames | Concrete window and door components, sills and frames
36410205. Lampen, insect: elektrisch | Lamps, insect: electric
38610209. Bakken, fotografische drukwerk en verwerking | Trays, photographic printing and processing
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp
78190300. Editing diensten, film productie | Editing services, motion picture production

Werken bij imagefield bvba: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in imagefield bvba: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor imagefield bvba. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for imagefield bvba. Looking for open vacancies in other companies

 • Heftruckchauffeur - Gent (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: ADECCO RECRUITMENT BRANCH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Zin om met de heftruck te rijden in Gent? Klaar voor een afwisselende job als heftruckchauffeur, waarin je je verantwoordelijkheid kan nemen? Ja!? Lees dan zeker verder: Voor Suez zoeken we een allround heftruckchauffeur die instaat voor het interne afvalbeheer bij één van hun klanten. Jij zorgt ervoor dat het afval bij de klant onder controle is. Je zal bijvoorbeeld met de heftruck (mét rotator) zaken opruimen, maar af en toe ook rolcontainers met de hand verplaatsen. Je houdt dus van afwisseling in je job en neemt ook je verantwoordelijkheid. Als er bijvoorbeeld voldoende afval verzameld is, dan verwittig jij de dispatcher om dit te komen ophalen. Tijdens je eerste week zal je intern een opleiding krijgen. Na deze opleiding kan je zelfstandig werken.

 • Bekister (m/v) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio Diksmuide zijn wij op naar een BEKISTER / BETONARBEIDER (M/V) Een polyvalente aanbieding in de bouwsector waarbij geen enkele dag hetzelfde is en waar er geen repetitief werk wordt uitgevoerd.

 • HUISHOUDHULP DIENSTENCHEQUES GEEL (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: CAVALO

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoekt u een vaste of een tijdelijke job waar u zelf uw uren kan kiezen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. We zijn nog dringend op zoek naar een medewerker voor het uitvoeren van alle huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, bereiden van maaltijden en poetsen bij gezinnen thuis. Spreekt deze job u aan? Aarzel niet om te solliciteren

 • Poetsvrouw - poetsman dienstencheques (Regio Tielt)

  Regio: Regio Tielt

  Bedrijf: DIENSTENBEDRIJF NEMEGHEER

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst graag en wil andere mensen plezieren om te helpen in het huishouden, dan bieden wij u de ideale job aan! U bent een fantastische hulp in het huishouden van de werkende mens (jong en oud). planning van 32 uren/week - woensdagnamiddag thuis en donderdag maar 1 klant van 6 uren waardoor u me-time heeft ! U werkt in het kader van de dienstencheques en poetst in de privewoningen. Poetsen is uw grote passie en mensen helpen ook!. klantvriendelijke mensen waar u gewaardeerd wordt voor het gedane werk ! Kom gerust bij ons firma werken, u krijgt hier zeker geen spijt van!

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Rillaar – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (RILLAAR)

  Regio: RILLAAR

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent bediende - webshopmedewerker (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Studentenjob

  Heb jij een echte taalknobbel, wil je jouw communicatieve vaardigheden wat bijschaven en tegelijk heel wat leren over verschillende producten en thema¿s? Voor een winkel zijn we op zoek naar een jobstudent webshopmedewerker, voor in de weekends en vakanties. Je vult de omschrijvingen op de webshop aan. Jouw teksten zorgen voor een betere ervaring van de klant, zowel op als buiten onze website.Je vult de omschrijvingen en meta-gegevens in van producten, categorieën en webpagina¿s op onze webshop. Dit kan gaan van eetstoelen voor baby¿s tot isolatiematerialen voor het huis. Ook andere categorieën zoals speelgoed en dieren komen aan bod.

 • Calculator (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Heb je een hogere opleiding bouwkunde gevolgd of heb je al enkele jaren ervaring als calculator in een bouwonderneming? Dan kom jij zeker in aanmerking om als calculator aan de slag te gaan bij onze klant, een bouwbedrijf uit regio Beringen. Een greep uit jouw taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van kostprijsberekeningen in het kader van opmaak van offertes en aanbestedingsdossiers appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen, openbare werken, etc. Je verdiept je in lastenboeken, plannen en meetstaten en je controleert deze op hun volledigheid. Je staat in voor het opstellen van een kostprijsberekening rekening houdend met uitvoeringsmethoden en -termijn, werfinrichting en offertes en gevraagde gegevens. Je vraagt offertes op bij leveranciers en onderaannemers en controleert deze op de conformiteit met de lastenboeken. Je houdt hierbij rekening met de bestekken van studieburelen en openbare besturen en de wensen van de bouwheer. Je bent verantwoordelijk voor de samenstelling van de uiteindelijke offerte en de bijhorende documenten. Aan de hand van een professioneel calculatiepakket ondersteun je de salesafdeling technisch bij commerciële onderhandelingen.

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Klusjesman Antwerpen Boom Aartselaar (Regio Boom-Aartselaar)

  Regio: Regio Boom-Aartselaar

  Bedrijf: UW RECHTERHAND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een klusbedrijf die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

 • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

 • Flexijob keukenmedewerker (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: PACIFIC EILAND

  Type: Flexijob

  Wij zoeken een medewerker voor de koude keuken. Meer specifiek zal je instaan voor het bereiden van de koude gerechten op onze kaart.

Zoek naar antwoorden van imagefield bvba in sociale netwerken
Look for responds of imagefield bvba in social networks

Lees alle opmerkingen voor imagefield bvba. Laat een reactie achter voor imagefield bvba. imagefield bvba bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for imagefield bvba. Leave a respond for imagefield bvba. imagefield bvba on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie imagefield bvba op de google maps. Adres en contacten imagefield bvba
Location of imagefield bvba on the google maps. Address and contacts of imagefield bvba

Andere gerelateerde bedrijven als come imagefield bvba imagefield bvba: IRONIE | JEAN WAUTERS | Linda | GALERIJ VESKATRAD | JOANNA CALLEWAERT

Other related companies as imagefield bvba: IRONIE | JEAN WAUTERS | Linda | GALERIJ VESKATRAD | JOANNA CALLEWAERT

imagefield bvba is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is imagefield bvba, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09229309082. Het bedrijf imagefield bvba bevindt zich op het adres: Notelaarweg 19, Emblem, ANT B-2520. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 622,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 649,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in imagefield bvba zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van imagefield bvba is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van imagefield bvba is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van imagefield bvba, openstaande posities, locatie van imagefield bvba op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

imagefield bvba is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is imagefield bvba, company assigned to the tax number BE09229309082. The company imagefield bvba is located at the address: Notelaarweg 19, Emblem, ANT B-2520. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 622,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 649,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in imagefield bvba were not found.
The main activity of imagefield bvba is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of imagefield bvba is not available. You also can look at reviews of imagefield bvba, open positions, location of imagefield bvba on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over imagefield bvba, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf imagefield bvba, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about imagefield bvba, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company imagefield bvba, employees, financial statistics.