ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

Particuliere bedrijvenLeder- en leerproducten • ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN
Private companiesLeather and Leather Products • ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

Contactgegevens ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route de Champion 37-39; 5310; Eghez茅e (Hanret), België

Telefoon (phone): 081 81 17 71 (+32-081 81 17 71) 081 81 17 71 (+32-081 81 17 71)

Fax (fax): 081 81 17 71 (+32-081 81 17 71) 081 81 17 71 (+32-081 81 17 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN
Products information ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

BTW identificatienummer (tax): BE05677978515
Ondernemingsnummer: 5371185302
Hoofdstad (capital): 447,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 896,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Tree work - Lopping & felling; Stoves - Retail & Repair; Garden wood; Playground equipment

Product categorie (product category): Furniture - Garden

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN
(Get full report from official database of BE for ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN
Addition kinds of activities for ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

738911. Muziek en omroepdiensten | Music and broadcasting services
20230307. Melkpreparaten, gedroogd | Milk preparations, dried
38259901. Verlopen tijdmeters, elektronisch | Elapsed time meters, electronic
63710201. Unie trustfondsen | Union trust funds
80999900. Gezondheids- en geallieerde diensten, nec, nec | Health and allied services, nec, nec
97119902. Leger | Army

Werken bij ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Care Talents Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Plooier/brander (BEVEREN-AAN-DEN-IJZER)

    Regio: BEVEREN-AAN-DEN-IJZER

    Bedrijf: ADECCO VEURNE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ervaring als PLOOIER/BRANDER? CNC machine bedienen is jouw gebied van expertise? Dan ben jij de plooier/brander die wij zoeken! Als plooier/brander ben je een primaire schakel bij het productieproces van machines die binnen de Internationale metaalsector worden gehanteerd. Jouw taken zijn het plooien en branden van stalen platen. Verder bedien je de rolbrug en sta je in voor het dagelijks onderhoud van de machine. Alsook het net en veilig houden van je werkplaats behoort tot jouw verantwoordelijkheden. Daarnaast steek je graag de handen uit de mouwen en kan je verder polyvalent ingeschakeld worden.

  • Assistent/ Assistente boorder geothermie (WINGENE)

    Regio: WINGENE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Samen met een collega boorder/ werfverantwoordelijke sta je in voor het correct plaatsen van geothermische sondes. Dit omvat: werfvoorbereiding en werfinrichting het ondersteunen van een boorder bij verticale boringen tot > 100 m diep aanleggen van bovenleidingen (elektrolas) correct opleveren van een geothermische installatie Als medewerker in het team maak je kennis met alle taken binnen het boorbedrijf. Assisitent boorder geothermie is een goede basis voor doorgroeien binnen het team. Na een proefperiode kom je in aanmerking voor verder interne opleidingen/ opleiding boorder.

  • Straler M/V -regio Overpelt (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: DAOUST INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een metaalbedrijf in de regio van Overpelt, gespecialiseerd in het poederlakken van aluminium, verzinkt staal en staal, zijn wij op zoek naar een straler. Als straler sta je in voor het verwijderen van roest, vuil en verfresten van stalen objecten en het aanbrengen van een anticorrosielaag voor het aanbrengen van de poederlak. Je werkt van maandag tot vrijdag in dagdienst.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Oudenaarde– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau!!!

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Vremde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VREMDE)

    Regio: VREMDE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau. (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame)

  • Huishoudhulp dienstencheques Ardooie-Hooglede-Lichtervelde (ARDOOIE)

    Regio: ARDOOIE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • ONDERHOUDSTECHNIEKER PREVENTIEF ONDERHOUD - DAGUREN (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Select HR Herentals

    Type: Vaste Job

    Als ONDERHOUDSTECHNIEKER ben je verantwoordelijk voor het preventief onderhoud van alle productielijnen op de afdeling process & utilities.   Hierbij komen volgende taken kijken: Preventief onderhoud; Eerste aanspreekpunt bij technische storingen, zowel mechanisch, elektrisch als controls; Inspecties en herstellingen uitvoeren en correct rapporteren in SAP; Meewerken aan verbeterprojecten; Je wordt tewerkgesteld in daguren waarbij je een zekere flexibiliteit hebt in je werkuren. Je rapporteert aan de maintenance engineer van jouw afdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een productiebedrijf in regio Olen zijn wij momenteel op zoek naar een ONDERHOUDSTECHNIEKER. Je krijgt onmiddellijk een vast contract onder bediende statuut.   Dit bedrijf staat gekend om zijn familiale, collegiale werksfeer. Ze zetten hun werknemers voorop en bieden heel wat doorgroeimogelijkheden!   Select HR streeft naar kwaliteit en maatwerk, voor bedrijf én kandidaat. Wij gaan voor jou op zoek naar de perfecte match! Neem zeker eens een kijkje op onze website www.select-jobs.be!

  • STANSER MET ERVARING (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HARDY VERPAKKINGEN

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een enthousiaste stanser. Ervaring vereist. U wordt tewerkgesteld in een bedrijf met veel groeipotentieel. Jouw taken: Zelfstandig instellen en bedienen van de stansmachine Monteren en bijstellen van de stansvorm Produceren (stansen) van karton verpakkingen. Het oplossen van kleine storingen

  • Vertegenwoordiger / Handelsagent (Provincie West-Vlaanderen)

    Regio: Provincie West-Vlaanderen

    Bedrijf: V-FOLD

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zoeken een vertegenwoordiger/handelsagent voor de verkoop van een nieuw gepatenteerd systeem op zelfstandige basis. V-FOLD staat bekend voor een nieuw gepatenteerd systeem van de binnenafwerking voor de schrijnwerker. Je gaat zelfstandig op zoek naar potentiële klanten binnen je beschermde regio om de afkastingen te verkopen.

  • ICT professionals (MAASTRICHT-AIRPORT)

    Regio: MAASTRICHT-AIRPORT

    Bedrijf: OPEN LINE CONSULTANCY

    Type: Werfreserve

    Werken bij Open Line betekent werken met gedreven ICT professionals in het ontwerpen en beheren van ICT-infrastructuren. Je werkt met de nieuwste technieken van onze fabrikanten en deelt kennis en kunde met jouw collega’s. Niet voor niets zeggen wij: Open Line: Uw betrouwbare en innovatieve partner voor uw technisch ICT domein. Als ICT professional bij Open Line kom je in aanraking met producten van onze leveranciers, te weten: Microsoft, Cisco, Citrix, EMC, VMware en AppSense. Als ICT Professional bij Open Line zijn jouw voornaamste taken en verantwoordelijkheden: De infrastructuur: van design tot implementatie en beheer Troubleshooting Continue streven naar verbeteringen en het toepassen van nieuwe technieken en/of toepassingen Je bent actief in een van onze vakgebieden of een combinatie hiervan, namelijk: Infrastucture, Storage, Server Virtualization, Desktop Virtualization, Cloudcomputing of Hosting.

  • ZAALMEDEWERKER/KELNER (MAASEIK)

    Regio: MAASEIK

    Bedrijf: RATATOUILLE MAASEIK

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. In de zaal zal je instaan voor het bedienen van de klanten, het uitschenken van wijnen en dranken, afruimen van de tafels en verzorgen van toogwerk.

Zoek naar antwoorden van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN in sociale netwerken
Look for responds of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Laat een reactie achter voor ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. Leave a respond for ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN. ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN op de google maps. Adres en contacten ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN
Location of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN on the google maps. Address and contacts of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN

Andere gerelateerde bedrijven als come ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: BAKKERIJ MULLER | Data + | JEAN-LOUIS DUVIEUSART | Vandenbosch F | Dethier A

Other related companies as ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN: BAKKERIJ MULLER | Data + | JEAN-LOUIS DUVIEUSART | Vandenbosch F | Dethier A

ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05677978515. Het bedrijf ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN bevindt zich op het adres: Route de Champion 37-39; 5310; Eghez茅e (Hanret). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 447,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 896,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Garden. Lijst met producten zijn Tree work - Lopping & felling; Stoves - Retail & Repair; Garden wood; Playground equipment.
De hoofdactiviteit van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is Leder- en leerproducten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, openstaande posities, locatie van ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN op de kaart.

ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, company assigned to the tax number BE05677978515. The company ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is located at the address: Route de Champion 37-39; 5310; Eghez茅e (Hanret). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 447,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 896,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Garden. List of products are Tree work - Lopping & felling; Stoves - Retail & Repair; Garden wood; Playground equipment.
The main activity of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is Leather and Leather Products, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN is not available. You also can look at reviews of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, open positions, location of ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ETS GILLOT-WOODLIGHT GARDEN, employees, financial statistics.