De Pauw Guy

Contactgegevens De Pauw Guy: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Pauw Guy: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Pauw Guy

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Meulestee 56; 8020; Oostkamp, België

Telefoon (phone): 050 36 28 41 (+32-050 36 28 41) 050 36 28 41 (+32-050 36 28 41)

Fax (fax): +32 (71) 840-33-67 +32 (71) 840-33-67

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Pauw Guy: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Pauw Guy"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Pauw Guy"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Pauw Guy, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Pauw Guy. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Pauw Guy, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Pauw Guy. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Pauw Guy
Products information De Pauw Guy

BTW identificatienummer (tax): BE08209777832
Ondernemingsnummer: 6129791259
Hoofdstad (capital): 703,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 709,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in De Pauw Guy zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Custom made

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Pauw Guy
(Get full report from official database of BE for De Pauw Guy)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Pauw Guy
Addition kinds of activities for De Pauw Guy

20629905. Gepoederde rietsuiker, uit gekochte ruwe suiker of siroop | Powdered cane sugar, from purchased raw sugar or syrup
20649906. Hoestdruppels, behalve farmaceutische preparaten | Cough drops, except pharmaceutical preparations
22110900. Bandages, gaas en chirurgische stoffen, katoen | Bandages, gauzes and surgical fabrics, cotton
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
35230117. pootmachines | Transplanters
38120502. Warfare tegenmaatregelapparatuur | Warfare counter-measure equipment
38610308. Microfilm apparatuur: camera's, projectoren, lezers, enz. | Microfilm equipment: cameras, projectors, readers, etc.
49119906. Nucleaire elektrische energie generatie | Nuclear electric power generation
49590300. Verwijdering van giftige of gevaarlijke afvalstoffen | Toxic or hazardous waste cleanup

Werken bij De Pauw Guy: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Pauw Guy: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Pauw Guy. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Pauw Guy. Looking for open vacancies in other companies

  • Onderhoudstechnieker kaaimachines (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gevestigd in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud kaaimachines. Het bedrijf is gespecialiseerd in het onderhoud en herstellen van metaal constructies, machinevoertuigen en algemene onderhoudswerken met betrekking van infrastructuur. Alsook het onderhouden en herstellen van trailers, skelly's, containers en mafi's. Je staat in voor het algemeen onderhoud van diverse types kaaimachines zoals forklifts, reachstackers, tugmasters,... Daarnaast staat u ook in voor herstellingen alsook verzorgt u interventies op de kaai.

  • Student klantendienstmedewerker in Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Start People Call Antwerpen

    Type: Studentenjob

    Ben je student en op zoek naar een bijverdienste voor elke zaterdagochtend? Spreek je zowel Frans als Nederlands zeer goed? Heb je graag telefonisch contact? Voor de klantendienst van een uitgeverij zijn we dringend op zoek naar een klantendienstmedewerker. Klanten telefonisch te woord staan die inbellen voor oa klachten rond de bedeling van hun krant/magazine (print alsook digitale versie) ingeven van verhuis /vakantie aanmaak nieuwe abonnementen info geven rond betalingen/domiciliëring /cadeaus / …

  • Student frituur M/V (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ADECCO DEINZE

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een leuke studentenjob in het weekend? Lees dan snel verder! Voor een frituur in regio Deinze zijn we op zoek naar een student die op vrijdag en/of zaterdag en/of zondag van 18u tot 21u wil bijspringen. Je bent stipt, beleefd en klantvriendelijk. Taken : Bestelling opnemen Vlees klaarleggen Kassa Inpakken van bestellingen Bijspringen waar nodig

  • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

    Regio: GENTBRUGGE

    Bedrijf: LUXPLOSION

    Type: Studentenjob

    • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

  • Student afwas / zaal (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Cézar

    Type: Studentenjob

    Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

  • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: aariXa

    Type: Vaste Job

    Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

  • Mechanisch technieker 2 ploegen (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever, een dynamische familieonderneming actief in de voedingsproductie, rekruteert momenteel een onderhoudstechnieker twee ploegen (vast contract) voor hun productiesite regio Deinze. Je bent verantwoordelijk voor het herstellen van elektrische en mechanische storingen aan de verschillende productie - en inpaklijnen. Je voert op autonome wijze preventief onderhoud uit volgens de geldende veiligheidsnormen en hygiëneregels. Je verleent technische assistentie aan de ploegverantwoordelijke en de operatoren wanneer nodig. Je staat mee in voor het uitwerken van verbeterprojecten in de productie. Je werkt in een twee-ploegensysteem (05u-13u en 13u-21u).

  • Winkelmdewerker bij Panos Gent Zuid (voltijds) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: DELI GENT ZUID

    Type: Vaste Job

    -Je werkt als winkelmedewerker in de panos te Gent Zuid en staat in voor het bedienen van klanten , bereiden van verse producten, en bemannen van de kassa. -Je zorgt voor een uitstekende service en bent zeer klantvriendelijk. -Je ziet toe op HACCP je helpt bij de dogelijkse schoonmaak van de winkel, en waaktv over de kwaliteit van alle producten.

  • Kok (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: ZOETE INVAL

    Type: Vaste Job

    Klaarmaken van kleine gerechten zoals Tapas en suggesties zoals seizoensgerechten, pasta's, croques,...

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

  • Shop Manager (m/v) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bij onze opdrachtgever, een retailketen in volle expansie is er meer dan ooit plaats voor dynamische mensen die deel willen uitmaken van een hecht team om samen de meer dan 125 winkels te ondersteunen. Voor de regio Antwerpen zijn we op zoek naar een store manager met passion voor fashion. Onze klant staat voor uitdagingen op vlak van dynamiek, creativiteit en kwaliteit! • Met de hulp van jouw assistent, de verkoopconsulenten en met de ondersteuning van je Area Sales Manager, ben je verantwoordelijk voor de commerciële resultaten van jouw winkel. Het omzetcijfer verhogen is het doel: actief de klant centraal stellen is het middel om dit te bereiken. • Als motivator en coach vorm je jouw medewerkers tot een (h)echt team dat kwalitatieve service biedt en betrokkenheid uitstraalt. • Jouw winkel en etalage aantrekkelijk en uniek maken binnen de modewereld behoren ook tot jouw takenpakket. Niemand loopt de winkel nog gewoon voorbij! • Ook op administratief vlak ben je een duizendpoot. Je beheert de personeelsplanning, de kassa , voorraden en voorraadverschillen, … Ben jij onze geschikte Manager? Kijk wat wij je te bieden hebben.

  • ASSISTENT-TUINCHEF (werfreserve) (KALMTHOUT)

    Regio: KALMTHOUT

    Bedrijf: ARBORETUM KALMTHOUT

    Type: Werfreserve

    Als assistent-tuinchef geef je leiding aan een team van 5 tuiniers, 1 klusjesman, 30 vrijwilligers en 10 studenten. Je assisteert de tuinchef en neemt zijn taken over in geval van afwezigheid (20%) - assisteren van de tuinchef bij het invullen en opvolgen van de planning en de dagelijkse werkzaamheden - aansturen, bijsturen en controleren van de teamleden bij het uitvoeren van hun taken - opstellen van werkinstructies om een veilig gebruik van materialen, machines en producten te waarborgen - beheren van keuringen, kap- en vuurvergunningen alsook de gifkast en alle administratie hieromtrent - opzetten en opvolgen van ongediertebestrijding - uitvoeren van verschillende administratieve taken zoals het beheer van labels, opzoekingen in databases, aanvragen van offertes, … - uitwerken van tentoonstellingen rondom bepaalde thema’s en planten - eindverantwoordelijk voor de opkweek in serre en kwekerij Je bent meewerkend tuinier (80%) - als meewerkend tuinier de onberispelijke uitvoering van alle werkzaamheden op en rond het domein garanderen en controleren - toezien op het toepassen van procedures en werkinstructies om aan veiligheids-, kwaliteits- en milieueisen te voldoen - waarborgen dat onderhoud aan machines en gebouwen alsook kleine herstellingen uitgevoerd worden - erover waken dat het team steeds over voldoende materiële middelen beschikt om de opdrachten uit te voeren - assisteren bij evenementen, opbouwen, afbreken en opruimen - optreden als EHBO-hulpverlener

Zoek naar antwoorden van De Pauw Guy in sociale netwerken
Look for responds of De Pauw Guy in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Pauw Guy. Laat een reactie achter voor De Pauw Guy. De Pauw Guy bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Pauw Guy. Leave a respond for De Pauw Guy. De Pauw Guy on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Pauw Guy op de google maps. Adres en contacten De Pauw Guy
Location of De Pauw Guy on the google maps. Address and contacts of De Pauw Guy

Andere gerelateerde bedrijven als come De Pauw Guy De Pauw Guy: STUDIO ARTE VISTA ! | GARAGE PALMIERS | PROTECT DISK | Coomans | D. DE WITTE

Other related companies as De Pauw Guy: STUDIO ARTE VISTA ! | GARAGE PALMIERS | PROTECT DISK | Coomans | D. DE WITTE

De Pauw Guy is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Pauw Guy, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08209777832. Het bedrijf De Pauw Guy bevindt zich op het adres: Meulestee 56; 8020; Oostkamp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 703,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 709,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Custom made. Producten gemaakt in De Pauw Guy zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Pauw Guy is Automobielbedrijven en benzinestations, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Pauw Guy is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Pauw Guy, openstaande posities, locatie van De Pauw Guy op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Pauw Guy is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Pauw Guy, company assigned to the tax number BE08209777832. The company De Pauw Guy is located at the address: Meulestee 56; 8020; Oostkamp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 703,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 709,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Custom made. Products created in De Pauw Guy were not found.
The main activity of De Pauw Guy is Automotive Dealers and Gasoline Service Stations, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of De Pauw Guy is not available. You also can look at reviews of De Pauw Guy, open positions, location of De Pauw Guy on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Pauw Guy, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Pauw Guy, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Pauw Guy, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Pauw Guy, employees, financial statistics.