HANSSENS, PATRICK

Contactgegevens HANSSENS, PATRICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HANSSENS, PATRICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HANSSENS, PATRICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): OPSTAL, NILDA, ND 8930, België

Telefoon (phone): 784 4327285 (+32-784 4327285) 784 4327285 (+32-784 4327285)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HANSSENS, PATRICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HANSSENS, PATRICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HANSSENS, PATRICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HANSSENS, PATRICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HANSSENS, PATRICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HANSSENS, PATRICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HANSSENS, PATRICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HANSSENS, PATRICK
Products information HANSSENS, PATRICK

BTW identificatienummer (tax): BE08838195800
Ondernemingsnummer: 3225006103
Hoofdstad (capital): 936,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 158,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HANSSENS, PATRICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HANSSENS, PATRICK
(Get full report from official database of BE for HANSSENS, PATRICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HANSSENS, PATRICK
Addition kinds of activities for HANSSENS, PATRICK

2353. Hoeden, petten en millinery | Hats, caps, and millinery
17110404. Ventilatie- en buizenwerknemer | Ventilation and duct work contractor
20130305. Wijnworst, van gekocht vlees | Vienna sausage, from purchased meat
29520105. Teerpapier, dakbedekking | Tar paper, roofing
51490600. Organisch en dieet voedsel | Organic and diet food
79990403. Zwembad | Pool parlor

Werken bij HANSSENS, PATRICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HANSSENS, PATRICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HANSSENS, PATRICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HANSSENS, PATRICK. Looking for open vacancies in other companies

 • verpleegkundige projectstaffing woonzorgcentrum (KEERBERGEN)

  Regio: KEERBERGEN

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een seniorenresidentie en ben je verantwoordelijk voor de dagdagelijkse verzorging van deze bewoners.  Je staat in voor de verpleegtechnische handelingen zoals wondzorgen, contact met artsen, toedienen van medicatie, en anderen. Een groot hart voor ouderenzorg is een absolute must. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Toonzaalverkoper (RIEMST)

  Regio: RIEMST

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als toonzaalverkoper in een meubelzaak sta je in voor de volgende taken: - klanten te woord staan en adviseren - eenvoudige administratieve taken - telefonisch onthaal

 • Huishoudhulp (M/V) regio Vilvoorde (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen? Maak je graag het verschil bij onze particulieren? Ben je op zoek naar een flexibele job die perfect te combineren valt met een gezinsleven? Je kan zelfstandig werken en steekt graag je handen uit de mouwen? Wij bieden een deeltijdse of voltijdse functie aan met de dienstencheques. Je werkt bij verschillende particulieren thuis en organiseert je werk grotendeels zelf.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Izegem,Rumbeke,Roeselare. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Enthousiaste huishoudhulp met eigen vervoer voor de regio Geel-Mol (19u of 30u) (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: WEB

  Type: Dienstenchequebaan

  We zijn op zoek naar een enthousiast iemand met of zonder ervaring. Werkattitude en motivatie zijn voor ons belangrijker dan ervaring of studieniveau. Je werkt bij gezinnen thuis. Poetsen is je belangrijkste taak, af en toe wordt je takenpakket uitgebreid met strijken, koken of boodschappen doen. Je bent woonachtig in de regio en beschikt over eigen vervoer. (wagen, bromfiets of fiets) Denk je dat deze job iets voor u is, laat ons dan snel iets weten. Wie weet maak je binnenkort wel deel uit van ons team!

 • Jobstudent winkelmedewerker (LANDEN)

  Regio: LANDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Truiden

  Type: Studentenjob

  Studentenjob: Voor een klant in Landen zijn we op zoek naar gemotiveerde en dynamische studenten Voor deze job moet je flexibel zijn. Je zal voornamelijk met de kassa werken. 'S ochtends vroeg starten vormt voor jou geen probleem. Ook ben je bereid om lange dagen te werken. Je loon wordt berekend volgens barema.

 • Kinderoppas (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A. SCHOOFS

  Type: Studentenjob

  In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

 • Commercial Expert Bioproducts and Apps (WONDELGEM)

  Regio: WONDELGEM

  Bedrijf: Konvert Office Gent

  Type: Vaste Job

  Als technische commercieel medewerker sta je in voor het gehele verkoopproces van de bio-producten. Dit proces bestaat uit prospectie, opmaak offertes, organiseren van de correcte levering van de producten, peilen naar de tevredenheid van klanten, margebewaking, kwaliteitscontrole, klantenportefeuille beheren en uitbreiden. Enkele van jouw verantwoordelijkheden zijn o.a. : - Het bepalen van het commerciële plan (bepalen van de doelgroep, gesprekspartners, voorbereiding van dossiers,...) - Opvolgen van verkoopresultaten - Onderhandelingen voeren mbt de voorwaarden van de verkoopovereenkomsten - De technische haalbaarheid van de vraag van de klant onderzoeken - Deelname aan netwerkevenementen - Budgettering en margeberekening

 • Verpleegkundige woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus (Merksem) (MERKSEM)

  Regio: MERKSEM

  Bedrijf: WZC SINT-BARTHOLOMEUS

  Type: Vaste Job

  Woonzorgcentrum Sint-Bartholomeus maakt deel uit van ons vernieuwend concept “Zorgzame buurt Oud-Merksem”. Onze verpleegkundigen werken niet uitsluitend binnen het woonzorgcentrum, maar worden tevens ingezet in de serviceflats wanneer bewoners hulp nodig hebben of zelfs in de thuisverpleging. Als verpleegkundige kom je zo in aanraking met verschillende bewoners en verbreed je zo jouw horizon Wat doe je graag en kan je goed? Samen met een enthousiast team zorg jij in het volledig vernieuwde woonzorgcentrum voor het thuisgevoel van onze senioren. Onze bewoners zien in jou een vertrouwenspersoon die naar hen luistert en tijd neemt voor een gesprek. Je kent hun individueel zorgplan en vindt de efficiëntste oplossing voor hun verwachtingen, met respect voor alle betrokkenen. Jouw persoonlijke en enthousiaste zorg op maat motiveert jouw collega verpleeg- en zorgkundigen om ook naar de individuele noden van de bewoners te handelen. Zo creëer je een breed draagvlak om elke bewoner een aangenaam verblijf te bezorgen. Je haalt voldoening uit de mix van verpleegtechnische taken, een open communicatie en de organisatie van jouw team.

 • Accountmanager | Z-W-Vl (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: JongeRaven/SterkeRaven

  Type: Vaste Job

  Je bent commercieel op zijn sterkst met de telefoon. Je werkt daarom ook hoofdzakelijk vanop kantoor. Maar uiteraard slaag je er even goed in je klant alsnog te overtuigen bij een bezoek. Je bent vlot, ondernemend en creatief, targets en deadlines stimuleren je. Je komt terecht in een toffe omgeving en een uiterst dynamische branche.

 • Ploegleider/ assistent meestergast nacht (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Poco Loco

  Type: Vaste Job

  Een ploegleider/ assistent meestergast bij Poco Loco begeleidt, coördineert en coacht het team. Hij/zij streeft naar een goede sfeer en mooie resultaten met een no-nonsense attitude. Als Ploegleider/assistent meestergast… Coach en leid je je team van 7 productiemedewerkers op een positieve manier Ben je verantwoordelijk voor de evaluatiegesprekken Controleer je de verschillende stappen van het productieproces Vervang je de meestergast bij afwezigheid en neem je de leiding van de volledige afdeling (50 à 60 productiemedewerkers) Kan je de machines van jouw afdeling opstarten, instellen en bijregelen Werk je van maandag tot en met vrijdag in nacht (21u-5u) Hiervoor krijg je grondige opleidingen zowel intern (met behulp van de meestergast) als extern. Neem een kijkje in productie, bekijk hetfilmpje.

 • Balieverkoper (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

  Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

  Bedrijf: JOBCARE (erkenningsnummer VG.1501/BO)

  Type: Vaste Job

  • Met enthousiasme klanten aan de balie ondersteunen alsook degenen die telefonisch contact opnemen. • Op een nauwkeurige wijze orders op een snelle, maar vooral correcte manier verwerken zodat de klant tijdig de juiste goederen ontvangt. • Bestellingen klaarzetten en inputten, leveringen controleren, goederen laden en lossen, stocktellingen uitvoeren en het magazijn netjes houden.

Zoek naar antwoorden van HANSSENS, PATRICK in sociale netwerken
Look for responds of HANSSENS, PATRICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HANSSENS, PATRICK. Laat een reactie achter voor HANSSENS, PATRICK. HANSSENS, PATRICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HANSSENS, PATRICK. Leave a respond for HANSSENS, PATRICK. HANSSENS, PATRICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HANSSENS, PATRICK op de google maps. Adres en contacten HANSSENS, PATRICK
Location of HANSSENS, PATRICK on the google maps. Address and contacts of HANSSENS, PATRICK

Andere gerelateerde bedrijven als come HANSSENS, PATRICK HANSSENS, PATRICK: ETS. LEQUET HERKENNE SA | COIFFURE MICHEL | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | H?TEL VENTES ST.GEORGES | Comp猫re D茅pannage SPRL

Other related companies as HANSSENS, PATRICK: ETS. LEQUET HERKENNE SA | COIFFURE MICHEL | VLAAMS NEUTRAAL ZIEKENF. | H?TEL VENTES ST.GEORGES | Comp猫re D茅pannage SPRL

HANSSENS, PATRICK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HANSSENS, PATRICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08838195800. Het bedrijf HANSSENS, PATRICK bevindt zich op het adres: OPSTAL, NILDA, ND 8930. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 936,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 158,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in HANSSENS, PATRICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HANSSENS, PATRICK is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HANSSENS, PATRICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HANSSENS, PATRICK, openstaande posities, locatie van HANSSENS, PATRICK op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

HANSSENS, PATRICK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HANSSENS, PATRICK, company assigned to the tax number BE08838195800. The company HANSSENS, PATRICK is located at the address: OPSTAL, NILDA, ND 8930. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 936,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 158,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in HANSSENS, PATRICK were not found.
The main activity of HANSSENS, PATRICK is Automotive Repair, Services and Parking, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HANSSENS, PATRICK is not available. You also can look at reviews of HANSSENS, PATRICK, open positions, location of HANSSENS, PATRICK on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over HANSSENS, PATRICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HANSSENS, PATRICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HANSSENS, PATRICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HANSSENS, PATRICK, employees, financial statistics.