EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL

Contactgegevens EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Albert I 23; 5640; Mettet, België

Telefoon (phone): 071 72 70 99 (+32-071 72 70 99) 071 72 70 99 (+32-071 72 70 99)

Fax (fax): 071 72 62 04 (+32-071 72 62 04) 071 72 62 04 (+32-071 72 62 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL
Products information EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE04573852539
Ondernemingsnummer: 6635711669
Hoofdstad (capital): 686,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 351,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Furniture - General; Interior decoration; Wall cupboards

Product categorie (product category): Furniture - Art

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL
(Get full report from official database of BE for EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL
Addition kinds of activities for EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL

179599. Wrak- en sloopwerk, nec | Wrecking and demolition work, nec
22210103. Dekbedden en dekbedden, kunstmatige vezels en zijden | Comforters and quilts, manmade fiber and silk
32950101. Bariet, gemalen of anderszins behandeld | Barite, ground or otherwise treated
36470100. Verlichtingsapparatuur voor motorvoertuigen | Motor vehicle lighting equipment
59990302. Decals | Decals

Werken bij EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Uitbreker/Uitbreekster (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  uitbreken van karton binnen een productieomgeving - fijn , repetitief werk

 • Flexi job - Kelner Brasserie (DESSEL)

  Regio: DESSEL

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, een leuke brasserie, zijn wij opzoek naar een flexi job-medewerker om de zaalbediending te versterken. Je zal onder andere verantwoordelijk zijn voor : gasten te ontvangen bestellingen op te nemen bestellingen klaar te maken op te dienen en af te ruimen betalingen ontvangen

 • Junior Research Executive m/v) (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een groot marktonderzoekbureau te Berchem, zoeken wij een Research Executive voor de dienst Customer Experience. In deze boeiende functie voer je onderzoek naar consumentengedrag, klantentevredenheid, bedrijfsreputatie en medewerkerstevredenheid. Een greep uit het takenpakket: - Je staat in voor specifieke aspecten van de projectuitvoering - Je zorgt voor de opstelling en uitwerking van de vragenlijsten - Je zorgt voor de uitvoering van het veldwerk (interviews, communities, chatsessies,..) - Je volgt het veldwerk en de bijhorende analyses op en rapporteert alles aan de research manager - Je ondersteunt de realisatie van elk project en wilt expert worden in kwantitatief marktonderzoek - Je zorgt dat de klanten inzicht krijgen in de conclusies van de analyses - Je maakt gebruik van bekende technieken, maar werkt ook met nieuwe technieken (mobile apps, virtual reality, Google Glass,..) - Je bent enthousiast over elk nieuw project, en denkt creatief mee na over de verschillende aspecten van het project

 • Receptionist vrachtwagens | dagdienst (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf in de automotive sector zoeken we een allround receptie bediende. In deze functie ga je de receptie bemannen, inkomende telefoons beantwoorden, algemene administratie behandelen, ... Voor deze job zoeken we iemand met een brede en toch doorgedreven technische kennis van vrachtwagens. Je zal immers al een eerste diagnose moeten stellen indien mensen met een defect bellen of langskomen. Verder werk je zeer nauw samen met het hele team en is het de bedoeling dat je multi-ineztbaar zal zijn.

 • Huishoudhulp/Poetshulp in regio Machelen (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Housekeeping - Vossemeren Lommel (LOMMEL)

  Regio: LOMMEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Ben je enthousiast om vrijdag 26 oktober de handen uit de mouwen te steken bij Vossemeren te Lommel? Dit van 10-15u zoeken we housekeepers (m/v) om bedden op te maken.

 • Jobstudent (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Kruidvat

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

 • Bijlesgever economie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor economie aan leerlingen van de hogeschool of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Elektromechanicien (2 ploegen) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: DAF TRUCKS

  Type: Vaste Job

  Voor de technische dienst binnen de cabinefabriek zijn wij op zoek naar een Elektromechanicien, waarbij je wordt tewerkgesteld in een tweeploegenstelsel (vroege/late). Als Elektromechanicien waarborg je de beschikbaarheid en bedrijfszekerheid van onze installaties dankzij jouw efficiëntie en flexibiliteit. Jouw verantwoordelijkheden: Wijzigingen en revisies uitvoeren aan installaties, robotten, mallen en hulpapparatuur Curatieve, preventieve en predictieve onderhoudswerkzaamheden uitvoeren, voornamelijk elektrisch en elektronisch, maar ook kleine mechanische, pneumatische en hydraulische werken Als Elektromechanicien rapporteer je aan de Supervisor Onderhoud.

 • Heftruckchauffeur (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Heftrucker die ook andere taken wilt uitvoeren.

 • Consulentes Health & Beauty (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: GEYSEN CYNTHIA

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als consulente van Health & Beauty producten, ga je aan de slag met onze natuurlijke, hoge kwaliteitsproducten d.m.v. homeparty's bij mensen thuis, individueel advies geven bij een gezellige koffie en/of testproducten die mensen gratis mogen uitproberen gedurende 5-7 dagen. Het geven van homeparty's is zeker niet verplicht, maar kan wel voor diegenen die daar graag mee aan de slag gaan. Ons productgamma bevat gezondheidsproducten en supplementen, beautyproducten, lichaamsverzorging, gewichtsbeheersing, sport en dagelijkse verzorging, allemaal op basis van pure, koudgestabiliseerde aloë vera gel. Er zijn geen omzetverplichtingen, geen verplichte investeringen en je kiest zelf hoeveel je doet en hoeveel je wil (bij)verdienen. Wij verplichten jou tot niets. We bieden eveneens hele mooie doorgroeimogelijkheden aan mensen die zich actief inzetten en anderen willen begeleiden naar een bijverdienste of hoofdinkomen. Uitzonderlijke inkomens zijn mogelijk. Leeftijd is van geen belang, 40+ en 50+ ook zeker welkom.

 • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL in sociale netwerken
Look for responds of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Laat een reactie achter voor EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. Leave a respond for EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL. EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL op de google maps. Adres en contacten EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL
Location of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL on the google maps. Address and contacts of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: PETROCHEMICAL | INSTITUT AROMESSENCE | Quoibion B | ELECTI | CODEK

Other related companies as EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL: PETROCHEMICAL | INSTITUT AROMESSENCE | Quoibion B | ELECTI | CODEK

EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04573852539. Het bedrijf EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL bevindt zich op het adres: Rue Albert I 23; 5640; Mettet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 686,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 351,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Art. Lijst met producten zijn Furniture - General; Interior decoration; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, openstaande posities, locatie van EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL op de kaart.

EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, company assigned to the tax number BE04573852539. The company EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is located at the address: Rue Albert I 23; 5640; Mettet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 686,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 351,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Art. List of products are Furniture - General; Interior decoration; Wall cupboards.
The main activity of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL is not available. You also can look at reviews of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, open positions, location of EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EBENISTERIE D'ART J BARBIER SPRL, employees, financial statistics.