A l'Univers du Pin

Contactgegevens A l'Univers du Pin: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A l'Univers du Pin: address, phone, fax, email, website, opening hours

A l'Univers du Pin

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Grand Rue 18; 6200; Ch?telet, België

Telefoon (phone): 071 38 60 48; 071 39 25 87 (+32-071 38 60 48; 071 39 25 87) 071 38 60 48; 071 39 25 87 (+32-071 38 60 48; 071 39 25 87)

Fax (fax): 071 39 48 90 (+32-071 39 48 90) 071 39 48 90 (+32-071 39 48 90)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A l'Univers du Pin: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A l'Univers du Pin"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A l'Univers du Pin"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A l'Univers du Pin, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A l'Univers du Pin. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A l'Univers du Pin, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A l'Univers du Pin. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A l'Univers du Pin
Products information A l'Univers du Pin

BTW identificatienummer (tax): BE03693847656
Ondernemingsnummer: 4661468505
Hoofdstad (capital): 493,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 647,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Beds & mattresses - Retail; Furniture - Armchairs

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A l'Univers du Pin
(Get full report from official database of BE for A l'Univers du Pin)

Aanvulling soorten activiteiten voor A l'Univers du Pin
Addition kinds of activities for A l'Univers du Pin

109999. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
734999. Onderhoudswerkzaamheden, nec, nec | Building maintenance services, nec, nec
37219901. Autogiros | Autogiros
38270100. Optische instrumenten en apparaten | Optical instruments and apparatus
50219904. Buiten- en gazonmeubilair, nec | Outdoor and lawn furniture, nec
73590801. Dierverhuur | Animal rental

Werken bij A l'Univers du Pin: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A l'Univers du Pin: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A l'Univers du Pin. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A l'Univers du Pin. Looking for open vacancies in other companies

 • Nacht Dispatcher (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant in 2030 Antwerpen zijn wij opzoek naar een dispatcher om s'nachts te werken (M/V)  Voor de invulling van de rol van dispatcher zijn wij op zoek naar een nieuwe collega met uitstekende planningsvaardigheden die het geen probleem vindt om ’s nachts te werken. Het wordt jouw verantwoordelijkheid om een efficiënte planning te verzorgen. Je ziet geen planningsproblemen, maar uitdagingen en oplossingen!  Als Dispatcher ben je verantwoordelijk voor: het afsluiten en beheer van contracten van onderaannemers het bepalen van geschikt voertuig en belading het coördineren van de werkzaamheden van de chauffeurs het geven van nodige opvolging en begeleiding aan de chauffeurs het opmaken van dagelijkse planning van transportopdrachten en allerhande administratieve taken daarrond Je bent een aanspreekpunt voor collega’s, chauffeurs en klanten.  Je houdt steeds rekening met de vragen/eisen van de klant.  Je behandelt klantdossiers en klachten.  Het identificeren van problemen en technische ondersteuning bieden aan chauffeurs (in geval van panne, ongeval, reistijden, enz.). 

 • Logistiek Manager (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: Start People Herentals

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  -Je staat in voor de afhandeling van de dagelijkse administratie binnen het departement facturatie / transport. -Je zorgt ervoor dat de afgewerkte producten op het gewenste tijdstip en met de geëigende documenten bij de klanten geleverd worden en gefactureerd. -Je zorgt zelfstandig voor het transport van afgewerkte producten in samenspraak met de leverancier en rekening houdend met de specifieke vereisten van de -individuele klanten op vlak van transport en aanlevering van goederen. -Je bereidt de registratie van binnenkomende vrachtwagens/containers voor door het aanmaken van shipments in SAP. -Je waarborgt de facturatie en creditnota’s van het afgewerkt product en transacties (metaal, doorberekening van kosten, verkoop afgeschreven investeringsgoederen,…) zodat de financiële afdeling de nodige boekhoudkundige verrichtingen kan maken. -Je staat in voor de opmaak van documentenbundels eigen aan overzees transport en conform de voorschriften eigen aan het land en de betalingsvoorwaarden.

 • Receptionist garage (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, een garage in Arendonk (regio Turnhout), zijn wij op zoek naar een magazijnbediende/receptionist. Opzoeken onderdelen voor interne en externe verkoop (elektronische onderdelencatalogus) Beheer stock + bestellingen Ingangscontrole van onderdelen (kwaliteit en kwantiteit) Voorbereiden bestelde onderdelen voor eigen werkplaats Algemene administratie: Klantenonthaal, opmaak offertes, bestellingen, facturatie, CSI Beheer garantieonderdelen Stockcontrole

 • chauffeur CE afzetcontainers (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent verantwoordelijk voor het afwerken van de opgegeven routes. Je levert containers bij zowel particulieren als bedrijven Je haalt volle containers weer op alsook laat je deze leeg maken eenmaal op het bedrijf. Je bent elke avond thuis Je houdt je aan de rij- en rusttijden en de verkeersregels. Je staat in voor de orde en netheid van de vrachtwagen en je voert het eerste- lijnsonderhoud uit. Je werkt op een veilige en - milieubewuste manier. De vrachtwagen kan niet mee naar huis.

 • Enthousiaste POETSHULP Tremelo deeltijds of voltijds (TREMELO)

  Regio: TREMELO

  Bedrijf: Plus Home services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulpen dienstencheques (m/v) (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: Actief Dienstencheques

  Type: Dienstenchequebaan

  Actief nv Diest is op zoek naar extra gemotiveerde huishoudhulp (m/v) Hou je van orde? Hou je van netheid? Dan ben jij de poetshulp die wij zoeken! Tevreden gezinnen, een goede verdienste, dichtbij huis, Ben je helemaal overtuigd? Kom dan vandaag nog langs bij ons op kantoor.

 • Jobstudent bediener kermisattractie weekends en/of vakanties (m/v) (DUDZELE)

  Regio: DUDZELE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Studentenjob

  Begeleiden van een kermisattractie.

 • LESGEVER OMNISPORT (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks omnisport op maandag en/of woensdag en/of vrijdag van 18:30-20:30 u in Brugge zijn we op zoek naar een losse lesgever. De lessen worden gegeven aan gedetineerden. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Student Winkelbediende woensdagnamiddag of vrijdagnamiddag (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een buurtwinkel/kruidenierszaak in Kampenhout zijn we op zoek naar vlotte studenten. Je komt terecht in een kruidenierszaak met vaste klanten. Je taken zullen variëren. Je kan worden ingezet aan de kassa, maar zorgt ook voor een nette winkel waar de producten voorraadig zijn.

 • ELEKTRICIEN (m/v) - 100 % - vast (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: BORGERSTEIN VZW

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het (preventief) onderhoud en herstel van elektrische installaties (huishoudtoestellen, wasserij- en grootkeukenapparatuur, bekabeling, schakelborden, ...) Je werkt samen met de medewerkers van de technische dienst

 • Account Manager voor Nederland (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Tasco

  Type: Vaste Job

  Tasco bvba uit Gavere biedt oplossingen voor digitale printing en finishing aan de grafische industrie. Sinds onze oprichting in 1993 zijn we uitgegroeid tot een dynamische onderneming met 22 mensen. Wij zijn op zoek naar een gedreven Account Manager voor verschillende regio’s in Vlaanderen en Nederland die samen met ons wilt verder groeien. Als Account Manager bent u verantwoordelijk voor het opvolgen van bestaande klanten en potentiële klanten gegenereerd door marketing acties. U werkt samen met 2 directe collega’s en doet daar de verkoop van machines uit het productgamma van Speciality Printing Equipment, zoals laserprinting, adresseerprinters ed. U wordt een productspecialist en bent in staat om voor elke klant de juiste oplossing voor te stellen. U bent verantwoordelijk voor de demonstraties en opendeurdagen U sluit de verkoop af en onderhandelt zelf over de prijs, de leverings- en de betalingsvoorwaarden.

 • Inpakker - Productie Drukkerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Werfreserve

  Voor een familiebedrijf in Aarschot zijn we opzoek naar gemotiveerde productiemedewerkers die nauwkeurig kunnen werken. Het takenpakket: • het manueel inpakken van goederen • het nauwkeurig stapelen van de goederen • het labelen van de etiketten op een correcte manier Je zal tewerkgesteld worden in een 2 ploegensysteem en soms ook dagdienst. Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

Zoek naar antwoorden van A l'Univers du Pin in sociale netwerken
Look for responds of A l'Univers du Pin in social networks

Lees alle opmerkingen voor A l'Univers du Pin. Laat een reactie achter voor A l'Univers du Pin. A l'Univers du Pin bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A l'Univers du Pin. Leave a respond for A l'Univers du Pin. A l'Univers du Pin on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A l'Univers du Pin op de google maps. Adres en contacten A l'Univers du Pin
Location of A l'Univers du Pin on the google maps. Address and contacts of A l'Univers du Pin

Andere gerelateerde bedrijven als come A l'Univers du Pin A l'Univers du Pin: FORTIS | De Vis Hilde | Durant A | COIFFURE FRANCIS | MISO

Other related companies as A l'Univers du Pin: FORTIS | De Vis Hilde | Durant A | COIFFURE FRANCIS | MISO

A l'Univers du Pin is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A l'Univers du Pin, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03693847656. Het bedrijf A l'Univers du Pin bevindt zich op het adres: Grand Rue 18; 6200; Ch?telet. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 493,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 647,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Beds & mattresses - Retail; Furniture - Armchairs.
De hoofdactiviteit van A l'Univers du Pin is Vissen, Jagen en Vangen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A l'Univers du Pin is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A l'Univers du Pin, openstaande posities, locatie van A l'Univers du Pin op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A l'Univers du Pin is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is A l'Univers du Pin, company assigned to the tax number BE03693847656. The company A l'Univers du Pin is located at the address: Grand Rue 18; 6200; Ch?telet. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 493,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 647,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. List of products are Beds & mattresses - Retail; Furniture - Armchairs.
The main activity of A l'Univers du Pin is Fishing, Hunting and Trapping, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A l'Univers du Pin is not available. You also can look at reviews of A l'Univers du Pin, open positions, location of A l'Univers du Pin on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A l'Univers du Pin, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A l'Univers du Pin, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A l'Univers du Pin, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A l'Univers du Pin, employees, financial statistics.