De Post - La Poste

Contactgegevens De Post - La Poste: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data De Post - La Poste: address, phone, fax, email, website, opening hours

De Post - La Poste

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Centre Monnaie, Brussel, 1000, België

Telefoon (phone): 32 2 226 22 09 32 2 226 22 09

Fax (fax): 32 2 226 21 65 32 2 226 21 65

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) De Post - La Poste: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "De Post - La Poste"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "De Post - La Poste"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van De Post - La Poste, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen De Post - La Poste. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of De Post - La Poste, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees De Post - La Poste. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti De Post - La Poste
Products information De Post - La Poste

BTW identificatienummer (tax): BE04461791992
Ondernemingsnummer: 3755096435
Hoofdstad (capital): 453,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 332,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in De Post - La Poste zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor De Post - La Poste
(Get full report from official database of BE for De Post - La Poste)

Aanvulling soorten activiteiten voor De Post - La Poste
Addition kinds of activities for De Post - La Poste

281910. Niet-metaalverbindingen | Nonmetallic compounds
286500. Cyclische grondstoffen en tussenproducten | Cyclic crudes and intermediates
34310102. Lavatoria, gelakt ijzer of ander metaal | Lavatories, enameled iron or other metal
34940101. Koppelingen, behalve druk en grondpijp | Couplings, except pressure and soil pipe
38430000. Tandheelkundige apparatuur en benodigdheden | Dental equipment and supplies
52310000. Verf, glas en behangwinkels | Paint, glass, and wallpaper stores
76991000. Reparatie van muziekinstrumenten | Musical instrument repair services
79299908. Zingende telegram service | Singing telegram service

Werken bij De Post - La Poste: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in De Post - La Poste: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor De Post - La Poste. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for De Post - La Poste. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker expeditie (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP LEUVEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wat is je missie? Binnen de expeditiedienst van ons magazijn te Zaventem, biedt je administratieve ondersteuning. Je staat in voor het klassement en zorgt dat de afnamebons bij de juiste ploeg in het magazijn terechtkomen. Je ondersteunt je collega's bij de voorbereiding van de vrachtwagen tournees. Je waakt mee over de orde en netheid op de laadkaaien. Indien nodig assisteer je bij het laden van een vrachtwagen.

 • Technieker Onderhoud (KRUISHOUTEM)

  Regio: KRUISHOUTEM

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Technieker Onderhoud ben je verantwoordelijk voor het oplossen van alle mechanische problemen binnen onze divisies (3 productieafdelingen utilities labo en waterzuivering). Je werkt mee aan het preventief onderhoud van de machines. Als Technieker Onderhoud ben je in staat om technische herstellingen zelfstandig uit te voeren.

 • Klantendienstmedewerker NL (zonder ervaring) tijdelijke opdracht, flexibel inplanbaar regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Als student dien je 3x/week beschikbaar te zijn om te werken en je flexibel op te kunnen stellen volgens de gevraagde uren.Ben je communicatief ingesteld? Help je graag mensen verder? Hou je van telefonische klantencontacten? Dan hebben wij voor jou de ideale job gevonden! Voor een gekende energieleverancier in regio Gent is Randstad op zoek naar nieuwe klantendienstmedewerkers. Je zal instaan voor het beantwoorden van inkomende oproepen van klanten en helpt hen verder met de vragen en klachten. Dit kan gaan over facuratie, administratieve vragen, meterstanden, techniekers die moeten langskomen,... Vervolgens zorg je ook een voor een update van het dossier en tariefplan. Je werkt van maandag tot vrijdag met shiften tussen 8u en 20u. En 1x per maand op zaterdag van 9u tot 17u. Je zal iedere week worden ingepland tussen de 20-38uur je weet dit steeds op voorhand.

 • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ASAP KORTRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

 • Metselaar (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Q JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant, regio Brugge, zijn wij op zoek naar metselaars. Jouw taken: Totaal ruwbouw concept metselen en verlijmen Indien nodig kan je ingezet worden in grondwerken en rioleringswerken (geen ervaring vereist) Je werkt zowel aan moderne als pastorie nieuwbouw

 • Sales Manager (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jobomschrijving Verkoopovereenkomsten opzetten, ontwikkelen en onderhouden via lange termijn partnerships met vendors en klanten teneinde de positie van Advanced Solutions als preffered verdeler/partner uit te bouwen en te verzekeren en omzet te realiseren dit specifiek gericht naar IBM en Lenovo. Verantwoordelijkheidsgebieden • Identificeren van marktpotentieel en kwalificeren van accounts, in de vorm van een strategisch accountplan. • Initiëren van het verkoopproces door het plannen van afspraken en het bezoeken van potentiële en bestaande klanten. • Actief prospecteren naar nieuwe klanten voor IBM en Lenovo op basis van gestructureerde input. • Overeenkomsten afsluiten door een relatie op te bouwen, een gedegen uitleg van product en service te geven en nieuwe toepassingen te ontwikkelen en te initiëren. • Een sterke relatie uitbouwen met de contactpersonen bij de vendor en cliënteel. • De omzet vergroten van bestaande accounts door nieuwe producten en diensten aan te bieden, kansen in de markt te spotten en deze verder te ontwikkelen. • Bijdragen leveren aan het verzamelen van strategische marktinformatie door producten van concurrenten en reacties van klanten te volgen. • Nieuwe producten en diensten proactief promoten; signaleren van behoeften. • Bijhouden van een correcte administratie en opvolging van bezoeken, offertes, klanten contactgegevens in CRM • In nauw contact met Inside Sales de pipeline opvolgen en vragen van klanten beantwoorden. • Up-to-date houden van vakkennis • Voldoen aan de salesresultaten door het behalen van de verwachte omzet, gross profit en targets.

 • Bijlesgever wiskunde (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen de universiteit en/of hogeschool. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • Werkvoorbereider (Electromechanica) (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

  Type: Vaste Job

  Je evalueert het aanbestedingsdossier en vertaalt het naar een projectuitvoerings-dossier Je staat in voor de projectvoorbereiding in nauwe samenwerking met de bedrijfsleider en met inachtneming van de regels van het ISO 9001 kwaliteitssysteem Je verzorgt de planning, beheert de plannen en assisteert de bedrijfsleider bij het uitwerken van alternatieve werkmethodes en het oplossen van uitvoeringsdetails en –problemen Je bent verantwoordelijk voor het samenstellen van de archiefdossiers

 • (INLOOP)ONDERHOUDSTECHNIEKER vaste contract (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

  Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

  Bedrijf: MENTOR hr

  Type: Vaste Job

  HR MENTOR rekruteert en selecteert een (inloop)onderhoudstechnieker actief in de maritieme sector. Onze klant is actief op maritiem transport en maakt deel uit van een sterke internationale groep. Deze vacature is voor vaste aanwerving, zonder interimperiodes. Als onderhoudstechnieker sta je in voor verschillende zaken. Als inloop technieker wordt je begeleid naar een volwaardige job als zelfstandig onderhoudstechnieker. Je helpt bij het onderhoud van kaaikranen en rollend materieel. Je leert alle facetten van onderhouds-en herstellingswerken op de terminal kennen. Je verwerft hierdoor inzicht in prioriteiten en potentiële risico’s. Je zal voornamelijk instaan voor standaardonderhouden( smeerbeurten, inspecties op installaties, constructie bij garantie en herstellingswerken, periodieke keuringen. Je leert meewerken aan kleine en grote herstellingen (vervangen van hijskabels, remplaketten, remschijven,hydraulische componenten). Je helpt bij het uitvoeren van kleine schades. Je leert mee te helpen bij interventies bij pannes ( oplossen van storingen, planlezen, lezen van fouten in PLC, uitmeten van elektrische en hydraulische circuits, ander fout analyses). Je verleent daarnaast ad hod assistentie bij specifieke operationele handelingen. Je werkt samen met een senior technieker en de technical supervisor. Je werkt in een vol continu systeem.

 • Verpleegkundige met een hart voor ouderen in Evergem (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: NV de Molen

  Type: Vaste Job

  Ben jij graag met zorg en verpleegkunde bezig? Hou jij van een verpleegkundige uitdaging binnen de ouderenzorg? Zoek je een job waarin je je ziel kwijt kan? Ben je graag lid van een enthousiast en dynamisch team? ... Laat dan van je horen !! Ook enkel weekendwerk behoort tot de mogelijkheden.

 • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: VIO Aarschot

  Type: Werfreserve

  Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

 • Extra’s Nice After Work Party & Chess Nightlife (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: CAFE MANGER HASSELT

  Type: Flexijob

  Voor onze maandelijkse parties Nice After Work Party (Tiendschuur, Herkenrodeabdij) en Chess Nightlife (PXL) zijn wij steeds op zoek naar extra's. Heb je zin om te werken op één van de leukste parties in Limburg? Wil je als student of flexijob graag een centje bijverdienen? Dan zijn wij op zoek naar jou. We zoeken mensen voor verschillende jobs: afruimers, toog, bediening, buffet, parkeerwachters (!),... WE ZOEKEN OOK EXTRA’S DIE GRAAG WILLEN WERKEN OP OUDJAAR. DE TIENDE EDITIEVAN CHESS NEW YEARS EVE GAAT DOOR IN DE TIENDSCHUUR VAN DE HERKENRODEABDIJ.

Zoek naar antwoorden van De Post - La Poste in sociale netwerken
Look for responds of De Post - La Poste in social networks

Lees alle opmerkingen voor De Post - La Poste. Laat een reactie achter voor De Post - La Poste. De Post - La Poste bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for De Post - La Poste. Leave a respond for De Post - La Poste. De Post - La Poste on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie De Post - La Poste op de google maps. Adres en contacten De Post - La Poste
Location of De Post - La Poste on the google maps. Address and contacts of De Post - La Poste

Andere gerelateerde bedrijven als come De Post - La Poste De Post - La Poste: SCHOONMAAKBEDRIJF DE ZON | B.D.-OLDIES-COLLECTOR | KLEIPUTTEN 'T HOGE | Ver Elst H | JOSEPH GUEBS

Other related companies as De Post - La Poste: SCHOONMAAKBEDRIJF DE ZON | B.D.-OLDIES-COLLECTOR | KLEIPUTTEN 'T HOGE | Ver Elst H | JOSEPH GUEBS

De Post - La Poste is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is De Post - La Poste, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04461791992. Het bedrijf De Post - La Poste bevindt zich op het adres: Centre Monnaie, Brussel, 1000. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 453,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 332,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in De Post - La Poste zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van De Post - La Poste is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van De Post - La Poste is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van De Post - La Poste, openstaande posities, locatie van De Post - La Poste op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

De Post - La Poste is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is De Post - La Poste, company assigned to the tax number BE04461791992. The company De Post - La Poste is located at the address: Centre Monnaie, Brussel, 1000. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 453,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 332,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in De Post - La Poste were not found.
The main activity of De Post - La Poste is Amusement and Recreation Services, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of De Post - La Poste is not available. You also can look at reviews of De Post - La Poste, open positions, location of De Post - La Poste on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over De Post - La Poste, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf De Post - La Poste, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about De Post - La Poste, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company De Post - La Poste, employees, financial statistics.