Graphicomp N.V.

Contactgegevens Graphicomp N.V.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Graphicomp N.V.: address, phone, fax, email, website, opening hours

Graphicomp N.V.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800, België

Telefoon (phone): 32 51 22 72 58 32 51 22 72 58

Fax (fax): 32 51 22 74 16 32 51 22 74 16

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Graphicomp N.V.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Graphicomp N.V."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Graphicomp N.V."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Graphicomp N.V., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Graphicomp N.V.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Graphicomp N.V., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Graphicomp N.V.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Graphicomp N.V.
Products information Graphicomp N.V.

BTW identificatienummer (tax): BE07569824218
Ondernemingsnummer: 6885101318
Hoofdstad (capital): 737,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 704,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in Graphicomp N.V. zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Graphicomp N.V.
(Get full report from official database of BE for Graphicomp N.V.)

Aanvulling soorten activiteiten voor Graphicomp N.V.
Addition kinds of activities for Graphicomp N.V.

091299. Finfish, nec | Finfish, nec
01719909. Aardbeienboerderij | Strawberry farm
07810201. Landschapsarchitecten | Landscape architects
08319902. Rubberplantages | Rubber plantations
20130101. Rundvleesstoofpot, uit gekocht vlees | Beef stew, from purchased meat
20329900. Ingeblikte specialiteiten, nec | Canned specialties, nec
26790801. Folieplank: gemaakt van aangekocht materiaal | Foil board: made from purchased material
38410414. Sokken, chirurgisch | Probes, surgical
39930101. Neon tekens | Neon signs
39999918. Granaten, hand (brandblussers) | Grenades, hand (fire extinguishers)

Werken bij Graphicomp N.V.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Graphicomp N.V.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Graphicomp N.V.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Graphicomp N.V.. Looking for open vacancies in other companies

 • VISION SYSTEM DEVELOPER (OPHASSELT)

  Regio: OPHASSELT

  Bedrijf: DELTA ENGINEERING

  Type: Vervanging brugpensioen

  Je staat in voor de ontwikkeling van camera en vision applicaties met interne en externe resources. Je analyseert de verschillende bestaande hardware en software systemen die op de markt aanwezig zijn. Je staat in voor het bestuderen van de visiesoftware, belichting en lenzen. Je bent verantwoordelijk voor het opmaken van een haalbaarheidsstudie voor nieuwe projecten. Je staat in voor de implementatie van klantenprojecten. Je verzorgt de opstart bij klanten en geeft daarbij ook de eventuele nodige opleiding. Je draagt jouw professionele ervaring en jouw kennis van de beste technieken over op jouw collega’s. Je werkt in een internationaal team.

 • Logistiek Medewerker Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Unique Technicum

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In deze afwisselende functie ben je samen met je collega’s verantwoordelijk voor de dagdagelijkse administratieve afhandeling en opvolging van de verzendingsactiviteiten. Je werkt als logistiek medewerker te Mechelen en volgt van A tot Z alles op: vanaf transportopdracht tot facturatie. Je voornaamste taken: Je stelt de verzendingsdocumenten en facturen op voor uitlevering van afgewerkte producten aan interne en externe klanten. Je verzorgt de douaneadministratie voor inkomende en uitgaande zendingen. Je hebt contact met expediteurs en douane. Je bent de aanspreekpartner voor de chauffeurs. Je blijft op de hoogte van wijzigingen in de douanewetgeving en nieuwe regels mbt transport. Je controleert de transportfacturen op correctheid en neemt correctieve acties indien noodzakelijk. Je houdt ervan je creativiteit te gebruiken en levert een actieve bijdrage in allerhande verbeteringsprojecten.

 • Monteur banden tijdelijk winterseizoen (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een gerenomeerd automerk zijn we op zoek naar een tijdelijk bandenmonteur voor de garage te Kortrijk. Je staat in voor het monteren en demonteren van de banden, dit voor een periode van een 4-tal maanden.

 • Verkoopmedewerker Verfwinkel (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw taken: Je verwelkomt klanten met de glimlach en op basis van hun behoeften bied je een oplossing Je adviseert klanten in de winkel over kleur beleving esthetiek en technische vragen Je mengt zelf verf en sluit de verkoop af Je bewaakt de orde en netheid in en rond de winkel zorgt ervoor dat klanten over het vooropgestelde product- en dienstenaanbod kunnen beschikken (aanvullen rekken maken van stalen uitstallen promoacties en lanceringen) Je houdt je eigen kennisniveau up-to-date

 • Foliedrukker (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Itzu Jobs

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Turnhout, een bedrijf gespecialiseerd in kartonnen verpakkingen, zoeken we een medewerker in de drukkerij, meer bepaald een foliedrukker. • Zelfstandig instellen en bedienen van de foliedrukpers doe jevolgens de specificaties van de klant • Je monteert en stelt machines bij en bewaakt hierbij de rendabiliteit • Bijspringen in de stansafdeling vormt geen enkel probleem voor je • Je draagt zorg voor de kwaliteit zodat we een perfect product kunnen bezorgen aan de klant • Je zorgt mee voor veiligheid, orde netheid en hygiëne binnen je eigen afdeling Je hebt bij voorkeur een grafische achtergrond (bv in afwerking, drukwerkveredeling,etc). De job is in 3 ploegen.

 • Technisch operator (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als technisch operator mag je rekenen op een breed en afwisselend takenpakket; – een volledige lijn (40 meter lang!) bewaken; – optimaliseren van het productieproces; - communicatie met de verschillende afdelingen; – instellen van de machines; – kleine technische storingen verhelpen; – … Op termijn kan je ook doorgroeien naar lijnverantwoordelijke waar je het aanspreekpunt van 4 medewerkers zal worden. Meer weten? Bel snel: Let’s Work Waregem: 056/62 28 10!

 • Huishoudhulp in Schoten (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

  Type: Dienstenchequebaan

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • CALCULATOR bouw (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: ANACONDA

  Type: Vaste Job

  Onze opdrachtgever is een groot bouwbedrijf vooral actief in de bouw van appartementen, industriële complexen, kantoorgebouwen en openbare werken Uw functie • Verantwoordelijk voor het uitwerken van offertes en lastenboeken • Opvolging van deze offertes en lastenboeken tijdens de verkoopfase • Opvolging van de verrekeningen en technische besprekingen tijdens de dossiervoorbereiding in overleg met de projectleider

 • Verpleegkundige Heelkunde (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: ALGEMEEN ZIEKENHUIS SINT-MARIA

  Type: Vaste Job

  Op onze afdeling Heelkunde sta je in voor de begeleiding en opvolging vlak voor en na de chirurgische ingreep.

 • Seksuoloog (M/V) (HEMIKSEM)

  Regio: HEMIKSEM

  Bedrijf: M&B SOLUTIONS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Groepspraktijk Mercuria in Hemiksem is opzoek naar een seksuoloog om de praktijk te versterken vanaf januari 2019. Agenda zelf te bepalen, flexibel huursysteem.

 • Logopedist(e) op zelfstandige basis (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: LOGOPEDISCHE PRAKTIJK DE CODEKRAKER

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een collega voor een zwangerschapsvervanging. Nadien is er de mogelijkheid op een vaste betrekking waarbij we een voltijds uurrooster kunnen aanbieden. Ben jij een creatieve, enthousiaste en gedreven logopedist(e) die op zoek is naar een interessante job met de nodige ondersteuning, aarzel dan niet om je kandidatuur in te dienen! In de praktijk behandelen we voornamelijk kinderen. De meest voorkomende stoornissen zijn: dyslexie, dyscalculie, taalontwikkelingsstoornissen, articulatieproblemen en OMFT. In beperktere mate komt ook de behandeling van volwassenen met neurogene communicatiestoornissen aan bod.

Zoek naar antwoorden van Graphicomp N.V. in sociale netwerken
Look for responds of Graphicomp N.V. in social networks

Lees alle opmerkingen voor Graphicomp N.V.. Laat een reactie achter voor Graphicomp N.V.. Graphicomp N.V. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Graphicomp N.V.. Leave a respond for Graphicomp N.V.. Graphicomp N.V. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Graphicomp N.V. op de google maps. Adres en contacten Graphicomp N.V.
Location of Graphicomp N.V. on the google maps. Address and contacts of Graphicomp N.V.

Andere gerelateerde bedrijven als come Graphicomp N.V. Graphicomp N.V.: Maartens Best Music | GILLES GREGOIRE | FRIETJE | HUIS CATRY | Jos VANSTRAELEN

Other related companies as Graphicomp N.V.: Maartens Best Music | GILLES GREGOIRE | FRIETJE | HUIS CATRY | Jos VANSTRAELEN

Graphicomp N.V. is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Graphicomp N.V., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07569824218. Het bedrijf Graphicomp N.V. bevindt zich op het adres: Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 737,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 704,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Graphicomp N.V. zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Graphicomp N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Graphicomp N.V. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Graphicomp N.V., openstaande posities, locatie van Graphicomp N.V. op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Graphicomp N.V. is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is Graphicomp N.V., company assigned to the tax number BE07569824218. The company Graphicomp N.V. is located at the address: Kon.Leopold-III-Laan 2a, Roeselare, West-Vlaanderen 8800. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 737,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 704,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Graphicomp N.V. were not found.
The main activity of Graphicomp N.V. is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Graphicomp N.V. is not available. You also can look at reviews of Graphicomp N.V., open positions, location of Graphicomp N.V. on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Graphicomp N.V., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Graphicomp N.V., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Graphicomp N.V., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Graphicomp N.V., employees, financial statistics.