EUROPEAN INVESTOR SA

Contactgegevens EUROPEAN INVESTOR SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUROPEAN INVESTOR SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUROPEAN INVESTOR SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410, België

Telefoon (phone): 32 2 357 05 70 32 2 357 05 70

Fax (fax): 32 2 357 05 77 32 2 357 05 77

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUROPEAN INVESTOR SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUROPEAN INVESTOR SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUROPEAN INVESTOR SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUROPEAN INVESTOR SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUROPEAN INVESTOR SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUROPEAN INVESTOR SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUROPEAN INVESTOR SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUROPEAN INVESTOR SA
Products information EUROPEAN INVESTOR SA

BTW identificatienummer (tax): BE06562652587
Ondernemingsnummer: 9715454101
Hoofdstad (capital): 274,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 501,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in EUROPEAN INVESTOR SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUROPEAN INVESTOR SA
(Get full report from official database of BE for EUROPEAN INVESTOR SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUROPEAN INVESTOR SA
Addition kinds of activities for EUROPEAN INVESTOR SA

25110104. commodes | Commodes
35680101. Lagers, vlakte | Bearings, plain
39990102. Meubelen, kapper en schoonheidssalon | Furniture, barber and beauty shop
48320205. Praten | Talk
50870103. Stoelen, hydraulisch | Chairs, hydraulic

Werken bij EUROPEAN INVESTOR SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUROPEAN INVESTOR SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUROPEAN INVESTOR SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUROPEAN INVESTOR SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Lijnverantwoordelijke (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Actief Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant, een voedingsbedrijf in regio Kortrijk, zoekt een lijnverantwoordelijke. Als lijnverantwoordelijke neem je de verantwoordelijkheid over het efficiënt uitvoeren van de dagelijkse producties pralines volgens de planning aan je productielijn. Je coördineert en motiveert je medewerkers aan de lijn en je communiceert en rapporteert naar je collega lijnverantwoordelijke, planner en productieverantwoordelijke.

 • PLOEGBAAS/PROJECTVOORBEREIDER TUINAANLEG (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beschikt over ruime ervaring in de aanleg van tuinen die onder architectuur worden aangelegd. Je werkt zelfstandig en bent zeer klantvriendelijk. Je hebt een zeer resultaat en kwaliteit gedreven instelling. Je bent communicatief vaardig en beschikt over een sterke persoonlijkheid. Je bent een ware teamplayer.

 • Chauffeur kraanwagen (LEDEGEM)

  Regio: LEDEGEM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf Ledegem, regio Roeselare, zijn we op zoek naar een graafkraanmachinist - vrachtwagenchauffeur.  Je werkt met de graafkraan Je werkt als chauffeur CE Je werkt met de montagekraan

 • projectleider (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant is gespecialiseerd in dakwerken zijn hiervoor op zoek naar 2 projectleiders  Je staat in voor de technische voorbereiding van projecten. Je organiseert en coördineert de werven op het vlak van mensen en middelen met het oog op kwaliteit, veiligheid en rendabiliteit. Dit alles binnen de afgesproken deadlines. Je stuurt de onderaannemers aan en lost eventuele problemen op Je voert de nodige werfbezoeken uit om de technische uitvoering te waarborgen Je waakt over de correcte toepassing van alle procedures en voorschriften inzake veiligheid. Je bezorgt gegevens betreffende de uitgevoerde werken aan de administratie, kijkt de aankoopfacturen na en maakt indien nodig duidelijke afspraken op papier met opdrachtgevers en onderaannemers. Je controleert nauwgezet de budgetten en staat in voor de nacalculatie van projecten.

 • Frigobeheerder (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als frigobeheerder bestaat je takenpakket uit onderstaande: -Beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow -Het identificeren, afvoeren en verzendklaar maken van afgewerkte producten -Opmaken van de stock

 • Huishoudhulp regio Zutendaal (ZUTENDAAL)

  Regio: ZUTENDAAL

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere [email protected]), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Omwille van verdere uitbreiding zijn wij steeds op zoek naar huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen!

 • Hoger Redder Sportoase Elshout Brasschaat (BRASSCHAAT)

  Regio: BRASSCHAAT

  Bedrijf: GROEP SPORTOASE

  Type: Studentenjob

  • Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van bezoekers en personeel in het zwembadgedeelte • Naleven en opvolgen van veiligheidsprocedures en poetsschema’s, met het oog op hygiëne en optimale veiligheid • Verzorgen van animatie bij extra activiteiten • Rapportering aan de zwembadmanager

 • Lassers (SCHENDELBEKE)

  Regio: SCHENDELBEKE

  Bedrijf: bvba db welding

  Type: Vaste Job

  Onze lassers werken bij verschillende klanten Wat houd de job in: Je taak bestaat uit zowel laswerk (tig, mig-mag, halfautomaat, elektrode..) als montagewerk. Plan kunnen lezen, weten welke materialen nodig zijn voor de te doene laswerken Tevens kan je ingeschakeld worden voor onderhoudswerken. Welke kwaliteiten moet je bij ons hebben als lasser? Als lasser moet je vooral veilig werken, flexibel, representatief en betrouwbaar zijn. Maar ook willen wij stiptheid, motivatie. Tot slot is het niet onbelangrijk om over goede communicatievaardigheden te beschikken, dit zowel om zelfstandig te werken alsook met collega's. Welke diploma’s heb je nodig Lascertificaten vereist. Als je voldoende 'hands-on ervaring' op de werkvloer kunt voorleggen en kunt aantonen dat je over de bovenvermelde kwaliteiten beschikt, maak je ook veel kans om een job als lasser in de wacht te slepen. Ook helpen wij jou graag te doen groeien, dit in een bedrijf waar we niet enkel als collega's werken, maar meer werken als '1 grote familie' Zin gekregen om je kans te wagen? Aarzel dan niet om ons te contacteren.

 • Vrachtwagenchauffeur CE - Truckdriver CE (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TORNADOTRANS

  Type: Vaste Job

  Containertrafiek België ----- Container traffic Belgium

 • Senior Java Web Developer (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: aariXa

  Type: Vaste Job

  Ben jij de developer die op zoek is naar leuke projecten, uitdagingen, nieuwe technologieën,… En dit liefst binnen een bedrijf waar je je thuis voelt? Wil je je technische en persoonlijke horizon verbreden in een leuke en creatieve omgeving? Wens je een echt lid te zijn van de aariXa familie in plaats van als een nummer behandeld te worden? Over ons aariXa is een geweldig bedrijf waar je je thuis voelt. We zijn een groeiend bedrijf dat stabiliteit en kwaliteit boven kwantiteit kiest. Als een toegewijd IT-bedrijf, zoekend naar de meest optimale bedrijfs- en ICT-oplossingen, bepalen en optimaliseren we zowel oplossingen voor KMO’s als voor grote, internationale bedrijven. Kortom: je wilt nooit vertrekken!

 • Natuurlijk gezond consulent (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

  Type: Zelfstandige activiteit

  Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

 • kinderpsycholoog (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: OP WIELTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  Begeleiden en behandelen van sociaal-emotionele problemen bij kinderen en jongeren. Begeleiding bij moeilijk hanteerbaar gedrag. Ouderbegeleiding en opvoedingsondersteuning. Procesgerichte diagnostiek.

Zoek naar antwoorden van EUROPEAN INVESTOR SA in sociale netwerken
Look for responds of EUROPEAN INVESTOR SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUROPEAN INVESTOR SA. Laat een reactie achter voor EUROPEAN INVESTOR SA. EUROPEAN INVESTOR SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUROPEAN INVESTOR SA. Leave a respond for EUROPEAN INVESTOR SA. EUROPEAN INVESTOR SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUROPEAN INVESTOR SA op de google maps. Adres en contacten EUROPEAN INVESTOR SA
Location of EUROPEAN INVESTOR SA on the google maps. Address and contacts of EUROPEAN INVESTOR SA

Andere gerelateerde bedrijven als come EUROPEAN INVESTOR SA EUROPEAN INVESTOR SA: Van Durme W | M. PIETERS | SANIFLEX | Audio Sign | P. HANUS

Other related companies as EUROPEAN INVESTOR SA: Van Durme W | M. PIETERS | SANIFLEX | Audio Sign | P. HANUS

EUROPEAN INVESTOR SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUROPEAN INVESTOR SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06562652587. Het bedrijf EUROPEAN INVESTOR SA bevindt zich op het adres: Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 274,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 501,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Producten gemaakt in EUROPEAN INVESTOR SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van EUROPEAN INVESTOR SA is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUROPEAN INVESTOR SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUROPEAN INVESTOR SA, openstaande posities, locatie van EUROPEAN INVESTOR SA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

EUROPEAN INVESTOR SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUROPEAN INVESTOR SA, company assigned to the tax number BE06562652587. The company EUROPEAN INVESTOR SA is located at the address: Dreve Richelle 161, WATERLOO, B-1410. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 274,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 501,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Products created in EUROPEAN INVESTOR SA were not found.
The main activity of EUROPEAN INVESTOR SA is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of EUROPEAN INVESTOR SA is not available. You also can look at reviews of EUROPEAN INVESTOR SA, open positions, location of EUROPEAN INVESTOR SA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUROPEAN INVESTOR SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUROPEAN INVESTOR SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUROPEAN INVESTOR SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUROPEAN INVESTOR SA, employees, financial statistics.