INTER PARTNER ASSISTANCE SA

Particuliere bedrijvenFood and Kindred Products • INTER PARTNER ASSISTANCE SA
Private companiesFood and Kindred Products • INTER PARTNER ASSISTANCE SA

Contactgegevens INTER PARTNER ASSISTANCE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTER PARTNER ASSISTANCE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTER PARTNER ASSISTANCE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Du Tr?ne 98 BTE 9, 1050 Bruxelles, België

Telefoon (phone): 32 25 50 04 00 32 25 50 04 00

Fax (fax): 32 25 13 26 76 32 25 13 26 76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTER PARTNER ASSISTANCE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTER PARTNER ASSISTANCE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTER PARTNER ASSISTANCE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTER PARTNER ASSISTANCE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTER PARTNER ASSISTANCE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTER PARTNER ASSISTANCE SA
Products information INTER PARTNER ASSISTANCE SA

BTW identificatienummer (tax): BE03169525146
Ondernemingsnummer: 7462707519
Hoofdstad (capital): 164,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 586,000 EUR
Werknemers (employees): 201 - 500
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Insurance

Product categorie (product category): Banking, finance and insurances

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTER PARTNER ASSISTANCE SA
(Get full report from official database of BE for INTER PARTNER ASSISTANCE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTER PARTNER ASSISTANCE SA
Addition kinds of activities for INTER PARTNER ASSISTANCE SA

011200. Rijst | Rice
513706. Kleding van vrouwen en kinderen, pakken, rokken en blouses | Women's and children's dresses, suits, skirts, and blouses
20439908. Gierst: bereid als ontbijtgranen ontbijt | Millet: prepared as cereal breakfast food
25190205. Reed meubels: opgevuld of vlak | Reed furniture: padded or plain
32720800. Monumenten en graftekenaars, behalve terrazo | Monuments and grave markers, except terrazo
35699906. Centrifugale reinigers | Centrifugal purifiers
55219904. Vrachtwagens, trekkers en aanhangwagens: gebruikt | Trucks, tractors, and trailers: used

Werken bij INTER PARTNER ASSISTANCE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTER PARTNER ASSISTANCE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Looking for open vacancies in other companies

 • Schoonmaker wekelijks 2x 4u - Oostende (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in Oostende zijn we op zoek naar een schoonmaker die wekelijks 2 dagen 4u wil werken. Je poetst de toonzaal, ontvangstruimte en bureau's. Je uren kan je zelf bespreken met de zaakvoerder.

 • Slachter runderen (MOESKROEN)

  Regio: MOESKROEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM MOESKROEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Het slachten van runderen begeleiden in de slachtcel. - Het bedienen van de machines. - Villen van de runderen m.b.v. specifieke messen. - Het kuisen en reinigen van je werkplaats m.b.v. hogedrukreiniger en borstel.

 • Bedrijfsverpleegkundige regio Vlaams-Brabant (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Brussel

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project sta je voor de verpleegkundige taken met betrekking tot preventie en bescherming op het werkveld. Je takenpakket bestaat zowel uit het uitvoeren van preventieve arbeidsgeneeskundige onderzoeken als het bieden van ondersteuning op welzijnsgebied. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • CNC Operator (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt ervaring met CNC operator ? Je kijkt uit naar een voltijdse job in dag, regio Oostende? Dan ben jij de persoon die wij zoeken om het team van dit groeiend familiebedrijf te versterken! Als cnc operator sta je in voor het plooien en snijden van metaal, alsook het instellen van de cnc machine. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het realiseren van metaalwerken op maat, metalen trappen en balustrades. Als cnc machinebediener werk je op zowel klein-als grootschalige projecten.

 • Tuinarbeider (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Jobfixers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een tuinbedrijf zijn wij op zoek naar gemotiveerde tuinarbeiders zowel voor de aanleg als het onderhoud van tuinen. Je kan werken met de gebruikte machines in de tuinbouw. Buiten werken schrikt je niet af en je bent bereidt om bij te leren.

 • Lasser M/V - regio Opglabbeek (OPGLABBEEK)

  Regio: OPGLABBEEK

  Bedrijf: DAOUST INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Je stelt diverse constructies samen en last ze ook af. Dit kan zowel met halfautomaat, als met TIG gebeuren. Bovendien houden we sterk rekening met jouw competenties en zetten je ook in voor andere taken die aansluiten bij jouw kwaliteiten

 • Jobstudent Buurtslagers Delhaize Sijsele (SIJSELE)

  Regio: SIJSELE

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Studentenjob

  Functieomschrijving Je helpt in het slagersatelier met de bereiding van vleesproducten en schotels. Je staat in voor de verpakking van vers bereide gerechten en je etaleert ze meteen in de koeltoonbank. Je reinigt jouw werkruimte volgende de geldende regels. Met vragen kunnen onze klanten ook bij jou terecht.

 • Productiearbeider student | Zaterdag (MEER)

  Regio: MEER

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant gelegen te Meer zijn wij opzoek naar een student die +/- 2 zaterdagen in de maand wil werken als productiearbeider in een metaalverwerkend bedrijf. Je zal metaalprofielen inpakken Machines bijvullen ...

 • Brand Ambassadors Hair & Beauty (België)

  Regio: België

  Bedrijf: Think and Go

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant Babyliss stellen we een nieuwe demonstratie team samen! Ben jij opzoek naar een leuke bijverdienste in de Hair & Beauty sector? Ben jij vaak beschikbaar op woensdag, vrijdag of zaterdag? Zit verkoop in uw DNA? Wij zoeken enthousiaste, stijlvolle teammembers! Na een korte, maar grondige opleiding zal je op een professionele manier deze innovatieve producten van onze klant voorstellen aan het grote publiek! Profiel Je hebt affiniteit met Beauty en Hairstyling. Je hebt een commerciële drive, hebt een stijlvol voorkomen en bent enthousiast! Je bent een sociale, open persoonlijkheid; Flexibel inzetbaar tijdens weekends & vakantieperiodes Wat bieden wij? Een marktconform salaris aangevuld met een kilometervergoeding Werk in eigen regio! Betaalde producttraining en omkadering! Een werkrooster dat perfect aansluit op je studie (indien student)! Een leuke professionele ervaring die je kan toevoegen op uw CV! Stel u vandaag nog kandidaat!

 • Bediende payroll (KOMEN)

  Regio: KOMEN

  Bedrijf: Synergie West-Vlaanderen Careers

  Type: Vaste Job

  Je beheert zelfstandig de loonadministratie (zonder ondersteuning van sociaal secretariaat) voor één van de Belgische bedrijven van de groep alsook van de Franse vestiging. Je bent het aanspreekpunt voor de medewerkers voor allerhande vragen betreffende sociale wetgeving, documenten, administratie. Je beheert de tijdsregistratie en ondersteunt de planningsdienst in de input van afwezigheden (interpretatie). Je doet de aangifte en opvolging van Arbeidsongevallen en dossiers hospitalisatieverzekering. Je beheert de digitale personeelsdossiers van start tot einde. Je biedt ondersteuning bij het opmaken van loonvoorstellen en simulaties. Je doet de opvolging van de administratieve verplichtingen betreffende detachering, internationale tewerkstelling,… Je biedt ondersteuning aan Franse medewerkers bij de diverse fiscale aangiftes als ook de grensarbeiderdossiers. Proactief meedenken en meewerken aan de uitbouw van de HR-dienst doorheen de groep.

 • Freelance docent 'HR-manager' campus Leuven (HEVERLEE)

  Regio: HEVERLEE

  Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

 • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

  Type: Flexijob

  Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van INTER PARTNER ASSISTANCE SA in sociale netwerken
Look for responds of INTER PARTNER ASSISTANCE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Laat een reactie achter voor INTER PARTNER ASSISTANCE SA. INTER PARTNER ASSISTANCE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTER PARTNER ASSISTANCE SA. Leave a respond for INTER PARTNER ASSISTANCE SA. INTER PARTNER ASSISTANCE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTER PARTNER ASSISTANCE SA op de google maps. Adres en contacten INTER PARTNER ASSISTANCE SA
Location of INTER PARTNER ASSISTANCE SA on the google maps. Address and contacts of INTER PARTNER ASSISTANCE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come INTER PARTNER ASSISTANCE SA INTER PARTNER ASSISTANCE SA: DELEU C. EN DEBUF PH. | Déversoir (Le) | Everaet Els | DAVID DE HERTOGH | DE POST

Other related companies as INTER PARTNER ASSISTANCE SA: DELEU C. EN DEBUF PH. | Déversoir (Le) | Everaet Els | DAVID DE HERTOGH | DE POST

INTER PARTNER ASSISTANCE SA is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTER PARTNER ASSISTANCE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03169525146. Het bedrijf INTER PARTNER ASSISTANCE SA bevindt zich op het adres: Rue Du Tr?ne 98 BTE 9, 1050 Bruxelles. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 201 - 500 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 164,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 586,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Banking, finance and insurances. Lijst met producten zijn Insurance.
De hoofdactiviteit van INTER PARTNER ASSISTANCE SA is Food and Kindred Products, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTER PARTNER ASSISTANCE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTER PARTNER ASSISTANCE SA, openstaande posities, locatie van INTER PARTNER ASSISTANCE SA op de kaart.

INTER PARTNER ASSISTANCE SA is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTER PARTNER ASSISTANCE SA, company assigned to the tax number BE03169525146. The company INTER PARTNER ASSISTANCE SA is located at the address: Rue Du Tr?ne 98 BTE 9, 1050 Bruxelles. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 201 - 500 employees work in this company. Capital - 164,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 586,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Banking, finance and insurances. List of products are Insurance.
The main activity of INTER PARTNER ASSISTANCE SA is Food and Kindred Products, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of INTER PARTNER ASSISTANCE SA is not available. You also can look at reviews of INTER PARTNER ASSISTANCE SA, open positions, location of INTER PARTNER ASSISTANCE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTER PARTNER ASSISTANCE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTER PARTNER ASSISTANCE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTER PARTNER ASSISTANCE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTER PARTNER ASSISTANCE SA, employees, financial statistics.