Biemar

Contactgegevens Biemar: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Biemar: address, phone, fax, email, website, opening hours

Biemar

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Place du March茅 4; 4651; Herve (Battice), België

Telefoon (phone): 087 66 04 28; 087 67 83 92 (+32-087 66 04 28; 087 67 83 92) 087 66 04 28; 087 67 83 92 (+32-087 66 04 28; 087 67 83 92)

Fax (fax): 087 67 83 92 (+32-087 67 83 92) 087 67 83 92 (+32-087 67 83 92)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Biemar: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Biemar"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Biemar"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Biemar, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Biemar. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Biemar, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Biemar. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Biemar
Products information Biemar

BTW identificatienummer (tax): BE07856292724
Ondernemingsnummer: 7763732910
Hoofdstad (capital): 403,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 218,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Furniture - General; Wall cupboards

Product categorie (product category): Furniture - Custom made

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Biemar
(Get full report from official database of BE for Biemar)

Aanvulling soorten activiteiten voor Biemar
Addition kinds of activities for Biemar

23690200. Badpakken voor kinderen en strandkleding | Children's bathing suits and beachwear
28130000. Industriële gassen | Industrial gases
32720321. Tegel, prefab terrazzo of beton | Tile, precast terrazzo or concrete
79220101. Agent of manager voor entertainers | Agent or manager for entertainers
86610100. Kerken, tempels en heiligdommen | Churches, temples, and shrines

Werken bij Biemar: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Biemar: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Biemar. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Biemar. Looking for open vacancies in other companies

 • Chauffeur C - Bijverdienste (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Randstad Zeebrugge Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde chauffeur C voor het vervoeren zowel veevoeders als zakgoedbestellingen. Zowel enkele dagen per week, als enkele voor- of namiddagen per week zijn een optie. Je vertrekt in Izegem en levert uit naar verschillende plaatsen in België. Ze verwachten van jou een zekere flexibiliteit en vooral de nodige verantwoordelijkheid en zorg voor het materiaal.

 • Technieker, onderhoud en depannage elektriciteit (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - U staat in voor het onderhoud van de diverse industriële installaties van de klanten. - U bent verantwoordelijk voor het periodiek onderhoud op de werven. - U doet interventies bij pannes aan deze installaties. - U werkt op diverse werven in verschillende sectoren. - U streeft naar kwaliteit door nauwkeurig, ordelijk, accuraat en betrouwbaar te werken. - De componenten van defecte systemen identificeren, herstellen of vervangen (tandwielstellen, kogellagers, hydraulische verdelers, onderdelen van - gestuurde processen, ...) - De industriële of exploitatie-uitrusting afstellen en de werking ervan controleren - De technische werking uitleggen aan klanten of gebruikers en hen begeleiden bij het in gebruik nemen van de installatie - Een storing in de installatie lokaliseren en technische oplossingen en herstellingsvoorwaarden bepalen - Preventieve of correctieve onderhoudswerken organiseren, plannen en opvolgen - Monteren van onderdelen of stukken van de industriële of exploitatie-uitrusting volgens de machinevoorschriften, documentatie, ... - De opvolggegevens van interventies registreren en de informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Het werk van leveranciers of dienstverleners controleren

 • HALFAUTOMAAT LASSER (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: ADECCO TORHOUT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Halfautomaat - lasser (m/v) gezocht voor onze klant te Zedelgem! Tewerkstelling in 2-ploegensysteem Onze klant is de N°1 in de Benelux wat betreft tractoren en oogstmachines. Ze produceert zo'n 2400 maaidorsers per jaar en hebben afdelingen over de hele wereld. Een bedrijf met internationale uitstraling! Als halfautomaat - lasser in de lasafdeling sta je in voor het handmatig lassen van stukken volgens het technisch plan. Je bedient af en toe de automatisch lasrobots. Hier ga je in de wachttijden ook handmatig laswerk verrichten.

 • Belader SUEZ Antwerpen (Luithagen, Brecht, Sint-Niklaas...) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO SUEZ NOORDOOST

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  SUEZ in regio Antwerpen zoekt gemotiveerder beladers voor afvalophaling. Je wordt tewerkgesteld in regio Antwerpen waar je instaat voor huis-aanhuisophaling (PMD, papier & karton, huisvuil, rolcontainers etc). Je werkt in variabele uren die tijdig worden meegedeeld. Je zal manueel het afval in de vrachtwagen deponeren en/of de container

 • Magazijnarbeider (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant te Puurs zijn we op zoek naar een Lader-Losser. Je zal instaan voor het laden en lossen van pakketjes in een magazijn te Puurs. Er wordt altijd gewerkt van maandag tot en met vrijdag. Je kan tewerkgesteld worden in verschillende ploegen. Deeltijds Ochtendploeg: 3u30 tot 7u30 Deeltijds middagploeg: 16u tot 20u Voltijds middagploeg: 12u30 tot 20u Voltijds avondploeg: 20u tot 3u30 Voltijds nachtploeg: 23u tot 07u00 Is deze vacature op jouw lijf geschreven? Solliciteer dan als de bliksem via mail ([email protected]) of solliciteer online.

 • MONTEUR GLASVEZEL (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Uitvoeren van diverse montagewerken glasvezel oa gevelbekabeling Opleiding voor deze functie zal voorzien worden binnen het bedrijf

 • HUISHOUDHULPEN VOLTIJDS PUURS (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Puurs zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Eksaarde – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (EKSAARDE)

  Regio: EKSAARDE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Jobstudent pizzaleveraar (m/v) - rijbewijs A of B is een must (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant, gelegen te Gent en actief in het maken van lekkere pizza's, zijn we op zoek naar enthousiaste jobstudenten. Je staat in voor de levering van de pizza's bij de klanten, dit door middel van een brommer. Onze klant is elke dag open van 11u30 tem 22u30. Ben jij minstens 1 dag in het weekend beschikbaar? Hecht je ook veel belang aan enthousiasme, klantvriendelijkheid en een verzorgd voorkomen? Dan ben JIJ de kandidaat die wij zoeken! Werkuren bespreekbaar!

 • QUALITY OPERATOR - ARBEIDERSFUNCTIE - (m/v) (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: PROVIRON FUNCTIONAL CHEMICALS

  Type: Vaste Job

  Instaan voor de goede werking van het productieproces, de productie-installaties, de kwaliteit van het product en een nette en veilige werkomgeving. Afwijkingen hieraan constateren, interpreteren, melden via de gekende systemen en eventueel gepast ingrijpen; Uitvoeren, interpreteren en rapporteren van de vereiste labo-controles en –analyses; Op regelmatige tijdstippen de hem door de proces operator toegewezen werkingsparameters controleren en volgens de gekende systemen rapporteren; Instaan voor de goede werking van de analysetoestellen en gepast handelen bij defecten (zelf herstellen of melden via de gekende kanalen); Instaan voor de orde en netheid in het QC-labo; De proces operator assisteren/vervangen bij het controleren en (laten) bijsturen van het productieproces en rapporteren aan de proces operator, meestergast en/of productie-ingenieur;

 • Front End Drupal Developer (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: NOVATION

  Type: Vaste Job

  Als Drupal Developer zal je instaan voor het ontwikkelen van website met Drupal modules die voorhanden zijn. In deze job dien je projectmatig aan de slag te gaan in nauwe samenwerking met andere ontwikkelaars. Kerntaken: Basis drupal opzetten en installeren door optimaal gebruik te maken van de rijke set aan Drupal modules die voorhanden zijn Helpt deze Drupal modules uit te breiden Schrijft eigen modules op maat van onze klanten Trouble shooting Schatting maken van werkuren per opdracht Beschrijven wat in de website zal moeten staan Technische documentatie bijhouden en aanvullen

 • Beautyconsulent(e) hoofd-/bijverdienste provincie West Vlaanderen Oostende (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: STARteam

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als beautyadviseur heb je een passie voor verzorgingsproducten en makeup en weet je dat uiterlijke schoonheid komt door een gezond lichaam. Je deelt je kennis met potentiele klanten en geeft hen professioneel advies, je beveelt hen onze producten aan. Dit kan op workshops, 1 op 1 verkoop, beurzen, ladies nights, ... Je maakt promotie via probeerpakketjes etc... Kortom, je maakt van je passie je beroep. Wil je aan de slag in een andere regio? Dat kan, contacteer ons!

Zoek naar antwoorden van Biemar in sociale netwerken
Look for responds of Biemar in social networks

Lees alle opmerkingen voor Biemar. Laat een reactie achter voor Biemar. Biemar bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Biemar. Leave a respond for Biemar. Biemar on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Biemar op de google maps. Adres en contacten Biemar
Location of Biemar on the google maps. Address and contacts of Biemar

Andere gerelateerde bedrijven als come Biemar Biemar: DRAPPIER J. | GIELSBOS | YVES GILLES | CATHERINE DE WREEDE | BAKKERIJ WALTERUS

Other related companies as Biemar: DRAPPIER J. | GIELSBOS | YVES GILLES | CATHERINE DE WREEDE | BAKKERIJ WALTERUS

Biemar is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Biemar, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07856292724. Het bedrijf Biemar bevindt zich op het adres: Place du March茅 4; 4651; Herve (Battice). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 403,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 218,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Custom made. Lijst met producten zijn Furniture - General; Wall cupboards.
De hoofdactiviteit van Biemar is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Biemar is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Biemar, openstaande posities, locatie van Biemar op de kaart.

Biemar is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is Biemar, company assigned to the tax number BE07856292724. The company Biemar is located at the address: Place du March茅 4; 4651; Herve (Battice). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 403,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 218,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Custom made. List of products are Furniture - General; Wall cupboards.
The main activity of Biemar is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Biemar is not available. You also can look at reviews of Biemar, open positions, location of Biemar on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Biemar, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Biemar, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Biemar, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Biemar, employees, financial statistics.