GMR

Contactgegevens GMR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GMR: address, phone, fax, email, website, opening hours

GMR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): P.O. Box 49, Zutendaal, 3690, België

Telefoon (phone): 32(0)89 41 60 58 32(0)89 41 60 58

Fax (fax): 32(0)89 41 60 58 32(0)89 41 60 58

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GMR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GMR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GMR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GMR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GMR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GMR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GMR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GMR
Products information GMR

BTW identificatienummer (tax): BE08228179931
Ondernemingsnummer: 8058715820
Hoofdstad (capital): 534,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 317,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in GMR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GMR
(Get full report from official database of BE for GMR)

Aanvulling soorten activiteiten voor GMR
Addition kinds of activities for GMR

142299. Gebroken en gebroken kalksteen, anders | Crushed and broken limestone, nec
26110200. Pulpmolens, oplossende pulpverwerking | Pulp mills, dissolving pulp processing
36210107. Motorbehuizingen | Motor housings
38270106. Gun bezienswaardigheden, optisch | Gun sights, optical
80210200. Tandklinieken en kantoren | Dental clinics and offices

Werken bij GMR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GMR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GMR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GMR. Looking for open vacancies in other companies

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Uitzendconsulent Konvert Interim Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Konvert Office Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als uitzendconsulent(e) ben je de link tussen werkzoekenden en bedrijven. Enkele van jouw belangrijkste taken: •Actief zoeken naar geschikte kandidaten voor onze vacatures maar ook geschikte vacatures zoeken voor onze kandidaten. •Telefonische prospectie om onze dienstverlening aan bedrijven kenbaar te maken. •Je begeleidt en volgt je kandidaten op tijdens hun sollicitatieproces en tewerkstelling. •Je zorgt voor een correcte administratieve opmaak en opvolging van contracten en prestaties. En dit alles doe je met een aanstekelijke glimlach!

 • Afwerker meubelen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Jij bent dé persoon voor deze uitvoering als je houdt van perfectie! Als afwerker sta jij in voor het perfect spuiten en afwerken van de meubelen, voornamelijk eik. Verder zal je ook monteren en samenstellen van de meubelen na het ontcijferen van het technisch plan met behulp van sloten, scharnieren, ladegeleiders, assemblage en tal van andere kleine gereedschappen. Je bent dus kortom een duizendpoot! Een duizendpoot die terechtkomt in een bedrijf met een goeie vibe, losse sfeer en waar iedereen elkaar te vriend houdt.

 • Verko(o)p(st)er lampen (DROGENBOS)

  Regio: DROGENBOS

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken iemand dat zeer goed tweetalig (FR/NL) is en dat interesse heeft in alles wat met lampen/lichten te maken heeft. Verder moet deze persoon bereidt zijn om 4/5de aan de slag te gaan. Je werkt zeker op maandag en zaterdag, andere dagen zijn bespreekbaar. Je werkt steeds van 10h-18h. Je vervangt iemand gedurende drie maanden in deze functie. Je bent verko(o)p(st)er in een winkel en het is belangrijk dat je klantgericht bent, sociaal en weet hoe je mensen kan helpen in hun aankoop.

 • Mechanicien personenwagens (M/V) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM ANTWERPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor algemeen onderhoud en nazicht van personenwagens, in de eerste plaats van de huismerken (Renault & Dacia), maar ook van andere merken. Je bent vooral sterk in alles wat te maken heeft met basis onderhoud en herstellingen: - Wagens keuringsklaar maken; - Olie verversen; - Allerlei filters vervangen; - Remschijven en remblokken vervangen; - Remtrommels strofvrij maken; - Schokdempers vervangen; - Spiraalveren vervangen Kan je onderstaande zaken ook? Dan heb je sowieso een streepje voor op andere kandidaten. - Distributieriem vervangen; - Koppeling vervangen; - Cilinderkoppakking vervangen Zijn er bij bovenstaande vereisten zaken die je niet kan? Geen probleem, opleiding wordt voorzien voor die zaken waar je nu nog minder sterk in staat.

 • Metser (DILSEN-STOKKEM)

  Regio: DILSEN-STOKKEM

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiaal bouwbedrijf in Dilsen-Stokkem zoekt Trixxo een gemotiveerde metser. Naast een goede motivatie verwachten we dat je ook een eerste werkervaring hebt opgedaan. Kennis van het verlijmen van snelbouwblokken en gevelsteen is een must. De werven zijn gelegen in Limburg en Vlaams-Brabant. Ben jij in staat kwalitatief metselwerk af te leveren? Heb je ervaring in de particuliere woningbouw en in renovatiewerken? Dan ben jij de metser die wij zoeken!

 • Management Assistant (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature van Management Assistant behoren volgende taken tot jouw takenpakket: Allround administratie Brochures vertalen Nieuwe strategieën helpen uitdenken Helpen bij het organiseren van events Offertes opmaken en opvolgen Helpen bij het onthaal op drukke momenten Beheren van de fleet ... Verder ben je flexibel ingesteld en zit je er niet mee in om te helpen waar nodig.

 • Administratieve studentenjob - tot eind 2018 (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Wij zijn voor onze klant, een voedingsbedrijf regio Zwevegem, op zoek naar een administratieve kracht, ter ondersteuning van de afdeling supply chain & planning. Dit is een tijdelijk opdracht tot eind 2018.

 • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

  Type: Studentenjob

  Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

 • Meetings and Events Consultant (Nederland)

  Regio: Nederland

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Freelancers marketing kinderopvang (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DE ZES STERREN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor een nieuw kinderdagverblijf in Geel ga je op zoek naar nieuwe klanten (ouders met kinderen) om zich te laten inschrijven in onze opvang. Dit doe je door een strategie binnen onze onderneming. Maar er is altijd ruimte voor je eigen inbreng. Je benaderd toekomstige klanten telefonisch en je gaat ook de baan op.

 • Logopedist(e) Mariakerke-Gent (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: MAENHOUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je staat in voor onderzoek en behandeling van kinderen en volwassenen met spraak-, taal-, leer-, stem- en/of neurologische stoornissen. Je werkt samen met een collega logopediste Je neemt deel aan gesprekken/overleg op school en in de praktijk. Je behandelt op school en/of in de praktijk. Je werkt met een zelfstandig statuut.

Zoek naar antwoorden van GMR in sociale netwerken
Look for responds of GMR in social networks

Lees alle opmerkingen voor GMR. Laat een reactie achter voor GMR. GMR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GMR. Leave a respond for GMR. GMR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GMR op de google maps. Adres en contacten GMR
Location of GMR on the google maps. Address and contacts of GMR

Andere gerelateerde bedrijven als come GMR GMR: Mathonet J-Cl | Blauw Inc | LE FRAMBOISIER DOR? | 'T KABOUTERHOFJE | Fondeur Marianne

Other related companies as GMR: Mathonet J-Cl | Blauw Inc | LE FRAMBOISIER DOR? | 'T KABOUTERHOFJE | Fondeur Marianne

GMR is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GMR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08228179931. Het bedrijf GMR bevindt zich op het adres: P.O. Box 49, Zutendaal, 3690. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 534,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 317,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in GMR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GMR is Kleding, Afgewerkte Producten van Stoffen & Vergelijkbare Materialen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GMR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GMR, openstaande posities, locatie van GMR op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GMR is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is GMR, company assigned to the tax number BE08228179931. The company GMR is located at the address: P.O. Box 49, Zutendaal, 3690. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 534,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 317,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in GMR were not found.
The main activity of GMR is Apparel, Finished Products from Fabrics & Similar Materials, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of GMR is not available. You also can look at reviews of GMR, open positions, location of GMR on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GMR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GMR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GMR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GMR, employees, financial statistics.