Camping Polleur

Contactgegevens Camping Polleur: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Camping Polleur: address, phone, fax, email, website, opening hours

Camping Polleur

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Congres 90 Polleur, -- 4910, België

Telefoon (phone): 31703244525 (+32-31703244525) 31703244525 (+32-31703244525)

Fax (fax): 31703283354 (+32-31703283354) 31703283354 (+32-31703283354)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Camping Polleur: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Camping Polleur"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Camping Polleur"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Camping Polleur, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Camping Polleur. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Camping Polleur, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Camping Polleur. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Camping Polleur
Products information Camping Polleur

BTW identificatienummer (tax): BE05557952880
Ondernemingsnummer: 8506408691
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 245,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Producten die in Camping Polleur zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Camping Polleur
(Get full report from official database of BE for Camping Polleur)

Aanvulling soorten activiteiten voor Camping Polleur
Addition kinds of activities for Camping Polleur

552100. Gebruikte autodealers | Used car dealers
02599906. Squab boerderij | Squab farm
12310000. Antracietwinning | Anthracite mining
24499902. Containers, multiplex en fineerhout | Containers, plywood and veneer wood
28249901. Acrylvezels | Acrylic fibers
35559900. Machines voor drukkerijen, nec | Printing trades machinery, nec
38210400. Laboratorium meetapparatuur | Laboratory measuring apparatus
39610100. Sieraden, niet-edele metalen | Jewelry apparel, non-precious metals
51990500. Leer, lederwaren en pels | Leather, leather goods, and furs

Werken bij Camping Polleur: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Camping Polleur: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Camping Polleur. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Camping Polleur. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker 2 ploegen te Sint Truiden (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: FLEXPOINT INHOUSE FARM FRITES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als produktiemedewerker in de inpakafdeling ben je verantwoordelijk voor het openvouwen van de verschillende Kratten, Dit zijn grote plastieken bakken waar je vervolgens 10kg vers voorverpakte frieten in moet overladen om dan tenslotte de kratten te stapelen voor transport op de palletten. Tevens ben je verantwoordelijk voor het onderhoud van de afdeling.

 • Supervisor Tienen (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: ADECCO SINT-TRUIDEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zoeken een tijdelijke supervisor voor een productiebedrijf in Tienen. Als supervisor sta je in voor volgende taken: je stuurt een team van een vijftal werknemers aan algemene coördinatie van het bietenplein je waakt over de veiligheid van het bietenplein je staat in voor de controle van de hoeveelheid bieten en je zorgt voor een constant aanvoer naar de fabriek toe je bent het aanspreekpunt voor chauffeurs/werknemers/planters

 • Werfmedewerker chemie (RONSE)

  Regio: RONSE

  Bedrijf: ADECCO RONSE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio RONSE zoeken wij 2 werfarbeiders Taken: Aanbrengen van zuurbestendige coatings op beton en staalconstructies Voornamelijk werken op werven in chemiebedrijven (zoals Nyrstart, BASF, Sidmar) Inspectie en herstellen van inwendige coating in tanks Uitbreken van zuurvaste stenen of tegels met elektrische breekhamer Betegelen van inkuipingen Inwendig metsen van bakken of tanks Lamineren van beton en staal Aanbrengen van epoxy / polyeruthaan chape op beton Werken op verplaatsing op werven in Belgie, Nederland, Luxemburg, Noord Frankrijk, toch voornamelijk in België.

 • Lasser/monteur (MARIAKERKE)

  Regio: MARIAKERKE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant uit Mariakerke zijn we op zoek naar een lasser/monteur mer mechanische kennis. Onze klant is gespecialiseerd in de opbouw van de vrachtwagens op maat.

 • Onderhoudstechnieker/CNC operator (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een metaalbedrijf gespecialiseerd in het draaien en frezen van onderdelen (metaal, kunststof, non ferro), zij wij op zoek naar een onderhoudstechnieker met onmiddellijke opstart! Naast het elektrisch en mechanisch onderhoud van de CNC machines, wordt je daarnaast ook ingeschakeld voor het draai- en freeswerk. Het bedrijf levert stukwerk aan allerlei sectoren: industrie, landbouw, medische sector, bouw en entertainment.

 • Quality Engineer | Herentals (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf dat marktleider is in de toelevering van automotive producten zoeken we en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit van de afgewerkte producten en streef je mee naar verbetering en optimalisatie. Verder neem je onderstaande taken op: * Je stelt alle werkinstructies, procedures, PPAP (production part approval process) en APQP (advanced product quality planning) op. * Je implementeert de kwaliteitsstandaarden en ziet erop toe dat deze door iedereen worden nageleefd. Je houdt de kwaliteitsstandaarden actueel. * Je analyseert en verdeelt klantenevaluaties en ondersteunt acties ter verbetering van de klantentevredenheid. * Je analyseert interne en externe kwaliteitsproblemen en werkt maatregelen uit ter voorkoming van gelijkaardige problemen. * Je vertegenwoordigt de klant binnen de organisatie m.b.t. kwaliteitsgerelateerde zaken. * Je initieert Supplier Non Conformity Reports naar de leveranciers toe in geval van kwaliteitsproblemen.

 • Huishoudhulp regio Beernem - voltijds / deeltijds (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: HOME FOR YOU

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor verschillende gezinnen in de ruime regio van Beernem zijn wij op zoek naar een huishoudhulp. Je zal instaan voor verschillende huishoudelijke taken, zoals de schoonmaak van een woning, strijkwerk, wassen, boodschappen,... bij jouw vaste klanten.

 • Huishoudhulp regio Putte (PUTTE)

  Regio: PUTTE

  Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken,... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt!

 • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: DOME ASSISTANCE

  Type: Dienstenchequebaan

  Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

 • Kamermeisje (jongen) - Student (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: TER BRUGHE

  Type: Studentenjob

  Wij zijn steeds op zoek naar studenten voor zaterdag en/of zondag en/of feestdagen en/of vakanties het hele jaar door (ook zaterdag en/of zondag en/of feestdagen in vakanties!). Je helpt met klaarzetten en aanvullen van het ontbijtbuffet, tafels afruimen en afwassen. Je staat ook in voor het schoonmaken van de kamers en gemeenschappelijke delen. Kennis van het Nederlands is essentieel.

 • Jobstudent (m/v) winkel Sint-Denijs-Westrem (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: Lidl Belgium

  Type: Studentenjob

  Sta elke klant vriendelijk te woord. Zorg mee voor een nette winkel. Bedien klanten vlot en vriendelijk aan de kassa. Vul de winkelrekken aan. Rangschik de producten netjes. Vervang minder verse producten. Je ziet er samen met je collega’s op toe dat jouw Lidl-Winkel er altijd tip-top uitziet. Een klant kan met elke vraag bij jou terecht. Zo stimuleer je elke dag de verkoop in onze winkels.

 • Onderhoudstechnieker (ZOTTEGEM)

  Regio: ZOTTEGEM

  Bedrijf: Talentus Aalst

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker bent u verantwoordelijk voor het onderhoud van het machinepark ( elektrisch & mechanisch) Tot uw takenpakket behoort onder meer preventief en curatief onderhoud van het machinepark analyseren van mechanische storingen  oplossingen voorstellen om problemen in de toekomst te vermijden U komt terecht in een team van 2 techniekers. Samen met uw collega staat u in voor de begeleiding van externe techniekers ( bij complexere problemen) Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gekend familiebedrijf in Zottegem.  Ter verdere ondersteuning van het technische departement, rekruteren wij een onderhoudstechnieker

Zoek naar antwoorden van Camping Polleur in sociale netwerken
Look for responds of Camping Polleur in social networks

Lees alle opmerkingen voor Camping Polleur. Laat een reactie achter voor Camping Polleur. Camping Polleur bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Camping Polleur. Leave a respond for Camping Polleur. Camping Polleur on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Camping Polleur op de google maps. Adres en contacten Camping Polleur
Location of Camping Polleur on the google maps. Address and contacts of Camping Polleur

Andere gerelateerde bedrijven als come Camping Polleur Camping Polleur: POP SHOP | FA. SMEKENS | JAN DE GREEF | DOMINIQUE DACHELET | Accent

Other related companies as Camping Polleur: POP SHOP | FA. SMEKENS | JAN DE GREEF | DOMINIQUE DACHELET | Accent

Camping Polleur is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Camping Polleur, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05557952880. Het bedrijf Camping Polleur bevindt zich op het adres: Rue de Congres 90 Polleur, -- 4910. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 245,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in Camping Polleur zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Camping Polleur is Timmerhout en Houtproducten, behalve meubels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Camping Polleur is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Camping Polleur, openstaande posities, locatie van Camping Polleur op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Camping Polleur is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is Camping Polleur, company assigned to the tax number BE05557952880. The company Camping Polleur is located at the address: Rue de Congres 90 Polleur, -- 4910. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 245,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in Camping Polleur were not found.
The main activity of Camping Polleur is Lumber and Wood Products, Except Furniture, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Camping Polleur is not available. You also can look at reviews of Camping Polleur, open positions, location of Camping Polleur on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Camping Polleur, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Camping Polleur, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Camping Polleur, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Camping Polleur, employees, financial statistics.