BelgiumAntiques Online

Particuliere bedrijvenTransportdiensten • BelgiumAntiques Online
Private companiesTransportation Services • BelgiumAntiques Online

Contactgegevens BelgiumAntiques Online: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BelgiumAntiques Online: address, phone, fax, email, website, opening hours

BelgiumAntiques Online

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Puursesteenweg 364, Bornem, B-2880, België

Telefoon (phone): 32-3-8892077 32-3-8892077

Fax (fax): +32 (13) 189-89-24 +32 (13) 189-89-24

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BelgiumAntiques Online: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BelgiumAntiques Online"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BelgiumAntiques Online"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BelgiumAntiques Online, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BelgiumAntiques Online. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BelgiumAntiques Online, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BelgiumAntiques Online. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BelgiumAntiques Online
Products information BelgiumAntiques Online

BTW identificatienummer (tax): BE04720520019
Ondernemingsnummer: 6964752197
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BelgiumAntiques Online zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BelgiumAntiques Online
(Get full report from official database of BE for BelgiumAntiques Online)

Aanvulling soorten activiteiten voor BelgiumAntiques Online
Addition kinds of activities for BelgiumAntiques Online

1442. Bouw zand en grind | Construction sand and gravel
723101. Cosmetologie en persoonlijke hygiëne salons | Cosmetology and personal hygiene salons
07230301. Bean schoonmaakdiensten | Bean cleaning services
50999900. Duurzame goederen, nec, nec | Durable goods, nec, nec
51499904. Voedsel cadeau manden | Food gift baskets
73120000. Outdoor reclame diensten | Outdoor advertising services

Werken bij BelgiumAntiques Online: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BelgiumAntiques Online: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BelgiumAntiques Online. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BelgiumAntiques Online. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerker in een technische omgeving (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: ASAP ZAVENTEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Je wordt ingezet in het productieproces - Je zorgt voor het bekabelen, inbouwen van sensoren, rasters en dergelijke om zo tot het uiteindelijke product te komen - Je wordt ingezet in verschillende fasen van het productieproces.

 • DRINGEND: afvuloperator petrochemie (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een internationaal bedrijf actief in de petrochemie zijn we op zoek naar een afvuloperator. Je kan werken in 3 ploegen. Snelle opstart, in eerste instantie een tijdelijke opdracht tem eind september. Verlenging mogelijk mits goede evaluatie.

 • Junior Accountant (m/v) in Lokeren. (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel dringend op zoek naar een Junior Accountant (m/v) voor een uitzendopdracht van 6 maanden. Onze klant is een boekhoudkantoor gevestigd in Lokeren. De verantwoordelijkheden als Junior Accountant: Binnen deze functie zal je voornamelijk instaan voor allerhande inboekwerk. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Huishoudhulp/Poetshulp Gingelom (met dienstencheques) (GINGELOM)

  Regio: GINGELOM

  Bedrijf: PUUUR SINT-TRUIDEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Kortrijk 16 uren per week (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 u per week voor een gastgezin wonende te Kortrijk centrum.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar een enthousiaste huishoudhulp die meerdere malen in de week het huishouden onder handen neemt.U staat in voor het onderhoud van het huis alsmede voor het reguliere én detaillistische poetswerk,en strijk.U bent stipt en discreet, u werkt op een uiterst verzorgde manier uw taken af.Ons gastgezin kijkt uit naar uw komst, hun woning is gelegen centraal Kortrijk , dus makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Losse arbeider (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Studentenjob

  Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

 • Jobstudent(e) Slagerij (woensdagnamiddag + eventueel weekend) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Niklaas zijn we op zoek naar een jobstudent(e) om wekelijks op woensdagmiddag, zaterdag en/of zondag bij te springen. Woensdag van 14u tot 18, zaterdag en zondag van 08u tot 13u. Jouw takenpakket bestaat uit het bedienen van vlees, het afrekenen en de afwas tussendoor.

 • Jobstudent zaalmedewerker (BERLARE)

  Regio: BERLARE

  Bedrijf: GAVER 15

  Type: Studentenjob

  Je zet de zaal klaar. Je ontvangt en bedient de klanten. Je dient op en ruimt af. Je zorgt ervoor dat de zaal na de dienst terug proper is.

 • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Student schoonmaak herfstvakantie m/v (NIEUWPOORT)

  Regio: NIEUWPOORT

  Bedrijf: DAOUST JOBCENTER

  Type: Studentenjob

  Voor de herfstvakantie zoeken wij een gemotiveerde student die graag in de schoonmaak wil werken!

 • Student in Bunsbeek (GLABBEEK-ZUURBEMDE)

  Regio: GLABBEEK-ZUURBEMDE

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  De dagen zijn flexibel op te nemen, weliswaar gedurende de werkweek (van maandag tot en met vrijdag). Het bedrijf is een eenmanszaak gevestigd te Bunsbeek. Je biedt minstens één dag per week administratieve ondersteuning. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • CHAUFFEUR CE (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: DE BONDT LEO EN CO

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een chauffeur CE voor het vervoeren van diverse palletgoederen. Het betreft nationaal vervoer.

Zoek naar antwoorden van BelgiumAntiques Online in sociale netwerken
Look for responds of BelgiumAntiques Online in social networks

Lees alle opmerkingen voor BelgiumAntiques Online. Laat een reactie achter voor BelgiumAntiques Online. BelgiumAntiques Online bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BelgiumAntiques Online. Leave a respond for BelgiumAntiques Online. BelgiumAntiques Online on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BelgiumAntiques Online op de google maps. Adres en contacten BelgiumAntiques Online
Location of BelgiumAntiques Online on the google maps. Address and contacts of BelgiumAntiques Online

Andere gerelateerde bedrijven als come BelgiumAntiques Online BelgiumAntiques Online: DANIEL LAURIERS | Champlon Ski de Fond | CITROEN PG CARS | DEKEYZER-WYBO | SCHOLIERS P.

Other related companies as BelgiumAntiques Online: DANIEL LAURIERS | Champlon Ski de Fond | CITROEN PG CARS | DEKEYZER-WYBO | SCHOLIERS P.

BelgiumAntiques Online is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BelgiumAntiques Online, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04720520019. Het bedrijf BelgiumAntiques Online bevindt zich op het adres: Puursesteenweg 364, Bornem, B-2880. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in BelgiumAntiques Online zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BelgiumAntiques Online is Transportdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BelgiumAntiques Online is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BelgiumAntiques Online, openstaande posities, locatie van BelgiumAntiques Online op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

BelgiumAntiques Online is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BelgiumAntiques Online, company assigned to the tax number BE04720520019. The company BelgiumAntiques Online is located at the address: Puursesteenweg 364, Bornem, B-2880. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in BelgiumAntiques Online were not found.
The main activity of BelgiumAntiques Online is Transportation Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BelgiumAntiques Online is not available. You also can look at reviews of BelgiumAntiques Online, open positions, location of BelgiumAntiques Online on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over BelgiumAntiques Online, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BelgiumAntiques Online, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BelgiumAntiques Online, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BelgiumAntiques Online, employees, financial statistics.