Erudict nv

Contactgegevens Erudict nv: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Erudict nv: address, phone, fax, email, website, opening hours

Erudict nv

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrialaan 37, Groot-Bijgaarden, B-1702, België

Telefoon (phone): 32-75-318-495 32-75-318-495

Fax (fax): 32-3-2485935 32-3-2485935

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Erudict nv: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Erudict nv"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Erudict nv"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Erudict nv, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Erudict nv. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Erudict nv, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Erudict nv. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Erudict nv
Products information Erudict nv

BTW identificatienummer (tax): BE07325927734
Ondernemingsnummer: 6439056396
Hoofdstad (capital): 599,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 285,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Erudict nv zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Erudict nv
(Get full report from official database of BE for Erudict nv)

Aanvulling soorten activiteiten voor Erudict nv
Addition kinds of activities for Erudict nv

0912. vinvis | Finfish
362500. Relais en industriële controles | Relays and industrial controls
366101. Telefoons en telefoonapparatuur | Telephones and telephone apparatus
22110806. Filterdoek, katoen | Filter cloth, cotton
32720314. Platen, kruising: beton | Slabs, crossing: concrete
34290302. Bagagedrager, auto top | Luggage racks, car top
75490104. Aanhangwagen onderhoud | Trailer maintenance

Werken bij Erudict nv: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Erudict nv: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Erudict nv. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Erudict nv. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier / Orderpicker (m/v) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Actief Interim Mechelen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in regio Sint-Katelijne-Waver zijn we op zoek naar dynamische Orderpickers (m/v). Als orderpicker, zorg je ervoor dat bestellingen correct klaargezet worden en tijdig vertrekken voor verzending. Dit gebeurt hoofdzakelijk manueel en met behulp van een handscansysteem. De te picken orders zijn zowel kleine producten als grotere stukken. Je werkt in teams van +/- 5 medewerkers en dit een wisselend 3 ploegenstelsel.

 • LASSER - MONTEUR (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zal als lasser - monteur instaan voor het HA lassen van onderlossers en de herstellingen ervan. Je werkt in atelier in daguren.

 • Polisbeheerder (auto) | Berchem (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent het aanspreekpunt voor de makelaar voor mondelinge en schriftelijke beheersvragen binnen de tak auto. Je maakt niet-gestandaardiseerde bijaktes op. Je garandeert een oplossingsgerichte, efficiënte en correcte dienstverlening naar onze makelaar en klant binnen de vooropgestelde doorlooptijd. Je staat in voor het opvragen van de vereiste informatie bij de makelaar of klant en overlegt met je collega's om concrete dossiers te kaderen zodat deze binnen de afgesproken termijnen verwerkt kunnen worden.

 • Productiemedewerker: afvuller (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma in de regio Waregem zijn we op zoek naar een productiemedewerker (afvuller).

 • Monteur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een familiebedrijf in de metaalsector zijn wij op zoek naar een monteur op werven. Je bent geïnteresseerd in de wereld van containerunits en hebt gevoel voor verantwoordelijkheid, nauwkeurigheid en kwaliteit. Jouw takenpakket bestaat uit: De voorbereiding van montagewerken: Voormontage van constructie op de grond, laden en lossen van materialen; Uitvoeren van montagewerken: Monteren van containerunits, betonpanelen; Diverse karweien: Afbraakwerken, boorwerk,...

 • Customer Service Medewerker - OPTIE VAST (VRASENE)

  Regio: VRASENE

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent samen met enkele collega’s verantwoordelijk voor de ondersteuning van de salesafdeling export; Je staat in voor een vlotte dienstverlening vanaf de offerte-fase tot en met de levering bij de klant; Je zorgt voor een efficiënte registratie en administratieve opvolging van je klantendossiers; Je bent de spilfiguur tussen de klant, leverancier, transporteur en interne afdelingen en garandeert zo een optimale service en klantentevredenheid; Je rapporteert aan de verantwoordelijke Customer Service.

 • Chauffeur CE - VERVOER HOOGTEWERKERS (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben jij op zoek naar een job als chauffeur CE? En wil je werken voor een stabiel bedrijf regio Wetteren?                                          Dan hebben wij momenteel een interessante aanbieding! Want wij zoeken namelijk een CHAUFFEUR CE voor het vervoer van hoogtewerkers en aanverwante toestellen. Je krijgt op voorhand een ritschema door en gaat deze volgens een goed haalbaar tijdschema opvolgen. Je laadt en lost deze toestellen, rekening houdend met de geldende veiligheidsnormen.

 • ERP Project Manager (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de IT-afdeling van onze klant is Let's Work op zoek naar een ERP Project Manager. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het opleveren van succesvolle ERP-projecten en ondersteun je een internationale ERP omgeving met ongeveer 800 gebruikers wereldwijd. Als ERP Project Manager omvat uw takenpakket het volgende: - Je denkt mee over hoe ERP applicaties het best ingezet worden om optimaal onze bedrijfsdoelstellingen te halen. - Als project manager lever je samen met de applicatie analisten en ontwikkelaars succesvolle projecten in het domein van ERP. - Je neemt beslissingen over de ERP architectuur en je weegt standaardconfiguratie af ten opzichte van maatwerkoplossingen, alsook de integratie met aanverwante applicaties en het product en application lifecycle management. - Je bespreekt met de bedrijfsgebruikers hun noden en wensen en vertaalt die naar projecten, solution requirements, initial design concepts, functionele requirements en software specificaties. Daarbij is er ook ondersteuning door een business analyst mogelijk. - Je volgt de projecten en wijzigingen nauwgezet op, zodat deze binnen de gestelde budgettaire en tijdslimieten gerealiseerd worden. Een nauwe samenwerking met IT collega’s en key-users zijn hierbij belangrijk. - Je brengt op die manier een uitgebreide portfolio aan boeiende ERP-implementatieprojecten tot realisatie, die het bedrijf steeds voorop houdt in de marktcompetitie. - Je geeft leiding aan een Agile ontwikkelingsteam en werkt samen met de externe partijen binnen het domein van ERP. Je zorgt daarbij dat het projectteam zich verder kan ontplooien zowel in kennis van ERP als in de optimale ontwikkelingsmethoden. - Je blijft continu op de hoogte van evoluties en ontwikkelingen op het gebied van ERP toepassingen en je deelt die kennis met je collega’s.

 • Administratief bediende met boekhoudkundige achtergrond (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Met jouw gedrevenheid, passie en overtuiging bied je een kwaliteitsvolle ondersteuning aan de afdelingen Sales, Marketing en Boekhouding. Je beheert agenda’s, je zorgt voor de input van data, je klasseert (digitaal en “manueel”) en je volgt e-mails op. Taken mbt boekhouding (3/4) - Controle aankoopfacturen handelsgoederen - Inboeken van aankoop-, verkoop-, financiële en diverse verrichtingen - Opvolging van klantenvorderingen - Vervullen van diverse administratieve en boekhoudkundige zaken Taken mbt directieondersteuning (1/4) - Agendabeheer mbt sollicitaties, leveranciers, personeel,… - Administratieve opvolging van personeelsadministratie

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • Verantwoordelijke Planning Verhuurpark (M/V) (WERCHTER)

  Regio: WERCHTER

  Bedrijf: THE POWERSHOP

  Type: Vaste Job

  . Korte termijn inplannen van materiaal (generatoren, lichtmasten, airco, heaters, …) in nauw overleg met de verhuurafdeling . Middellange termijn: inplannen van projecten, in beeld brengen van eventuele tekorten aan materialen en oplossingen zoeken samen met verhuurafdeling . Lange termijn : inventariseren van evolutie op meerdere jaren evenals materiaalbehoeften en nodige investeringen . Beheren van inhuur materiaal en tijdig plaatsen van reserveringen enbestellingen met het oog op economische rentabiliteit . Zeer nauwe samenwerking met de Transport Manager en Crewplanner op gebied van planning en crew : jullie werken als een team en zijn ook back up voor elkaar. . om de twee weken bent U buiten de werkuren on call (afwisselend met de Transport Manager)

Zoek naar antwoorden van Erudict nv in sociale netwerken
Look for responds of Erudict nv in social networks

Lees alle opmerkingen voor Erudict nv. Laat een reactie achter voor Erudict nv. Erudict nv bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Erudict nv. Leave a respond for Erudict nv. Erudict nv on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Erudict nv op de google maps. Adres en contacten Erudict nv
Location of Erudict nv on the google maps. Address and contacts of Erudict nv

Andere gerelateerde bedrijven als come Erudict nv Erudict nv: ALL TRONICS BVBA | CITY 7 BELGIUM | MASOOD CONTIN. AL TRADING | Chiocci Christian | Veehandel

Other related companies as Erudict nv: ALL TRONICS BVBA | CITY 7 BELGIUM | MASOOD CONTIN. AL TRADING | Chiocci Christian | Veehandel

Erudict nv is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Erudict nv, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07325927734. Het bedrijf Erudict nv bevindt zich op het adres: Industrialaan 37, Groot-Bijgaarden, B-1702. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 599,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 285,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Erudict nv zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Erudict nv is Amusements- en recreatiediensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Erudict nv is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Erudict nv, openstaande posities, locatie van Erudict nv op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Erudict nv is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Erudict nv, company assigned to the tax number BE07325927734. The company Erudict nv is located at the address: Industrialaan 37, Groot-Bijgaarden, B-1702. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 599,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 285,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Erudict nv were not found.
The main activity of Erudict nv is Amusement and Recreation Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Erudict nv is not available. You also can look at reviews of Erudict nv, open positions, location of Erudict nv on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Erudict nv, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Erudict nv, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Erudict nv, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Erudict nv, employees, financial statistics.