Meco Meubel-Thijs

Contactgegevens Meco Meubel-Thijs: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Meco Meubel-Thijs: address, phone, fax, email, website, opening hours

Meco Meubel-Thijs

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kazernelaan 96; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren), België

Telefoon (phone): 011 52 19 79 (+32-011 52 19 79) 011 52 19 79 (+32-011 52 19 79)

Fax (fax): 011 52 38 47 (+32-011 52 38 47) 011 52 38 47 (+32-011 52 38 47)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Meco Meubel-Thijs: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Meco Meubel-Thijs"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Meco Meubel-Thijs"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Meco Meubel-Thijs, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Meco Meubel-Thijs. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Meco Meubel-Thijs, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Meco Meubel-Thijs. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Meco Meubel-Thijs
Products information Meco Meubel-Thijs

BTW identificatienummer (tax): BE08144409179
Ondernemingsnummer: 8949432373
Hoofdstad (capital): 417,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 497,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Meco Meubel-Thijs zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Meco Meubel-Thijs
(Get full report from official database of BE for Meco Meubel-Thijs)

Aanvulling soorten activiteiten voor Meco Meubel-Thijs
Addition kinds of activities for Meco Meubel-Thijs

5148. Verse groenten en fruit | Fresh fruits and vegetables
367901. Elektronische schakelingen | Electronic circuits
20460207. Afkortingen, maïsolie gebaseerd | Shortenings, corn oil based
35230104. Maaltijdplukken en shellers | Corn pickers and shellers
73890304. Borduren reclame | Embroidery advertising

Werken bij Meco Meubel-Thijs: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Meco Meubel-Thijs: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Meco Meubel-Thijs. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Meco Meubel-Thijs. Looking for open vacancies in other companies

 • Gezocht! Gerant(e) horecazaak regio Pittem (PITTEM)

  Regio: PITTEM

  Bedrijf: SYNERGIE JOBS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een horecazaak in Pittem, zijn wij op zoek naar een gerant(e), rechterhand van de eigenaar. Je bent volledig verantwoordelijk voor het personeel, planning, stockbeheer. Alsook sta je in voor evenementen, marketing, etc. Je werkt volledig zelfstandig. Bereid zijn om in het weekend te werken is een plus maar geen vereiste.

 • Projectleider (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf gelegen te Tessenderlo (Regio Hasselt) zijn we op zoek naar een Projectleider in afbraakwerken, grondwerken en infrastructuurwerken: Als Projectleider heb je de volgende taken: Een gedetailleerde prijsraming opstellen Het werk van de leveranciers of dienstverleners controleren Algemene organisatie van de werven: bevoorraading materiaal, locatie machines,... Ongevallen of schadegevallen aangeven De technische, financiële en menselijke middelen bepalen van een totaal project De regels, procedures en kwaliteitsvoorschriften opvolgen

 • Nanny (ZWIJNAARDE)

  Regio: ZWIJNAARDE

  Bedrijf: t-interim Eeklo

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je komt terecht in een aangenaam gezin met twee jonge kinderen en een professioneel, hard werkend koppel Je staat in voor het klaarmaken van twee kinderen voor school Je brengt ze naar school en haalt ze ook af als de school uit is In tussentijd neem je enkel belangrijke taken in het huishouden over (bedden opmaken, opruimen,....) 's avonds steek je de kinderen in bad en maakt ze klaar voor bedtijd Indien nodig kan je ook op zaterdagochtend invallen indien de ouders nog naar kantoor moeten

 • .net developer (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Binnen deze jonge en dynamische onderneming sta je in voor: ontwikkelen van nieuwe tools voor de klanten onderhouden van de bestaande tools en adviseren van klanten je werkt 50% van je tijd vanuit kantoor, 50% bij de klanten (regio Limburg)

 • Huishoudhulp (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Verkozen tot Entreprise de l'Année 2016, is Daoust een familiaal bedrijf van de 3de generatie, actief in de 3 regio's van het land en in de domeinen van Interim, Selectie & Rekrutering, Outplacement, Career Management, Dienstencheques & Public Sector. De menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit zijn belangrijk. Daoust wenst dat zijn medewerkers een weerspiegeling vormen van de moderne maatschappij in al haar rijkdom en verscheidenheid. Wij garanderen een objectieve en non-discriminerende selectieprocedure, waarbij kandidaten enkel getest en geselecteerd worden op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Huishoudhulp regio Rollegem (ROLLEGEM)

  Regio: ROLLEGEM

  Bedrijf: ZORGGROEP H. HART

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstencheques H.Hart valt onder de Woon en Zorggroep H.Hart en is reeds jarenlang actief in de zorg en -welzijnsector. Dit jaar vieren we ons 15-jarig bestaan!!! Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar een huishoudhulp voor bij klanten aan huis voor volgende taken: -licht huishoudelijk werk: afstoffen, dweilen, stofzuigen, ramen wassen -maaltijden bereiden -boodschappen doen -was en -strijkwerk. U werkt hoofdzakelijk bij zorgbehoevenden, bejaarden en grote gezinnen in de regio Kortrijk. Bezoek gerust onze website voor enkele sfeerbeelden www.h-hart.be

 • Studenten productie & magazijnwerk gezocht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Studentenjob

  Voor verschillende grote klanten zijn wij op zoek naar STUDENTEN om onze teams te versterken! Ben jij doorheen de week enkele dagen beschikbaar en wil je graag een centje bijverdienen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zoeken studenten die in een productie of magazijnomgeving tewerkgesteld willen worden voor de regio Kempen/Limburg.

 • Jobstudenten aanvul/kassa weekends en vakanties (WESTENDE)

  Regio: WESTENDE

  Bedrijf: ASAP OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  Festivals afschuimen, een reis boeken, een nieuwe gsm betalen,… Als student is dit een serieuze hap uit je budget. Om toch met een goed gevulde portemonnee door het leven te gaan, doen heel wat jongeren een studentenjob. Weet je niet goed wat en waar je moet zoeken? Lees dan zeker snel verder of kom langs met je cv bij ons op kantoor!

 • Verkoopmedewerker Bon'Ap Herent 30 uur (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Een verkoopmedewerker bij Bon'Ap is verantwoordelijk voor volgende taken: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,… Je bedient klanten aan het broodjesmeubel. Je hanteert de kassa en betalingsmiddelen. Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en versheid. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

 • Chauffeur C (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: TAILORMADE LOGISTICS

  Type: Vaste Job

  Tailormade Logistics (TML) is een dynamische, creatieve en succesvolle logistieke dienstverlener en transportgroep. Wij werken voor multinationals in oa ‘automotive & fashion’. Ons hoofdkantoor bevindt zich in de haven van Gent, waar we na 20 jaar uitgegroeid zijn tot een gevestigde waarde. Daarnaast hebben we filialen in Wallonië, Limburg, Frankrijk, Italië en Zweden. Wij bieden innovatieve oplossingen aan op zowel logistiek vlak (reverse logistics, crossdocks, …) als transport (intermodaal met de trein, shortsea, luchtvracht,..). Om onze groei te ondersteunen zijn wij op zoek naar een Chauffeur C om 's nachts en tijdens de voormiddag te werken. Je voert nationale transporten uit tussen de verschillende sites van TML en onze klanten. Je controleert de ladingen op zowel kwaliteit, kwantiteit als veiligheid. Je onderhoudt steeds goed contact met de mensen op de planning zodat de ritten zo efficiënt mogelijk kunnen uitgevoerd worden. Je helpt mee met laden en lossen.

 • Meetings and Events Consultant (Regio Namen)

  Regio: Regio Namen

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • Mystery Shopper (Provincie West-Vlaanderen)

  Regio: Provincie West-Vlaanderen

  Bedrijf: M-Eye

  Type: Werfreserve

  Aan de hand van een specifiek scenario, evalueer je voor ons de klantenbeleving bij onze klanten. Na jouw bezoek, vul je online een volledige checklist in. Deze opdrachten vinden plaats in heel België en zijn heel afwisselend van aard. Jij bepaalt zelf welke je interessant vindt en welke je kan inplannen in jouw agenda.

Zoek naar antwoorden van Meco Meubel-Thijs in sociale netwerken
Look for responds of Meco Meubel-Thijs in social networks

Lees alle opmerkingen voor Meco Meubel-Thijs. Laat een reactie achter voor Meco Meubel-Thijs. Meco Meubel-Thijs bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Meco Meubel-Thijs. Leave a respond for Meco Meubel-Thijs. Meco Meubel-Thijs on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Meco Meubel-Thijs op de google maps. Adres en contacten Meco Meubel-Thijs
Location of Meco Meubel-Thijs on the google maps. Address and contacts of Meco Meubel-Thijs

Andere gerelateerde bedrijven als come Meco Meubel-Thijs Meco Meubel-Thijs: CENTRE DE SOINS ESTHةTIQUE | Immobilière Alexandre SA | MAISON REPOS-COUQUEMONT | Avangi | IMEDICA COM-TWO

Other related companies as Meco Meubel-Thijs: CENTRE DE SOINS ESTHةTIQUE | Immobilière Alexandre SA | MAISON REPOS-COUQUEMONT | Avangi | IMEDICA COM-TWO

Meco Meubel-Thijs is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Meco Meubel-Thijs, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08144409179. Het bedrijf Meco Meubel-Thijs bevindt zich op het adres: Kazernelaan 96; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 417,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 497,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - General. Producten gemaakt in Meco Meubel-Thijs zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Meco Meubel-Thijs is Automotive Reparatie, Diensten en Parkeren, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Meco Meubel-Thijs is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Meco Meubel-Thijs, openstaande posities, locatie van Meco Meubel-Thijs op de kaart.

Meco Meubel-Thijs is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Meco Meubel-Thijs, company assigned to the tax number BE08144409179. The company Meco Meubel-Thijs is located at the address: Kazernelaan 96; 3530; Houthalen-Helchteren (Helchteren). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 417,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 497,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - General. Products created in Meco Meubel-Thijs were not found.
The main activity of Meco Meubel-Thijs is Automotive Repair, Services and Parking, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Meco Meubel-Thijs is not available. You also can look at reviews of Meco Meubel-Thijs, open positions, location of Meco Meubel-Thijs on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Meco Meubel-Thijs, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Meco Meubel-Thijs, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Meco Meubel-Thijs, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Meco Meubel-Thijs, employees, financial statistics.