A.E.M.BVBA

Contactgegevens A.E.M.BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data A.E.M.BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

A.E.M.BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Guido Gezellestraat 3, BOORTMEERBEEK, VLAAMS BRABANT 3191, België

Telefoon (phone): 32 0 15 500043 32 0 15 500043

Fax (fax): 32 0 15 500044 32 0 15 500044

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) A.E.M.BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "A.E.M.BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "A.E.M.BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van A.E.M.BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen A.E.M.BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of A.E.M.BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees A.E.M.BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti A.E.M.BVBA
Products information A.E.M.BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04720520019
Ondernemingsnummer: 6964752197
Hoofdstad (capital): 119,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 436,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in A.E.M.BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor A.E.M.BVBA
(Get full report from official database of BE for A.E.M.BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor A.E.M.BVBA
Addition kinds of activities for A.E.M.BVBA

3251. Bakstenen en structurele klei tegel | Brick and structural clay tile
507800. Koelapparatuur en benodigdheden | Refrigeration equipment and supplies
23990502. Hand geweven kleding | Hand woven apparel
37310111. Tankers, bouw en reparatie | Tankers, building and repairing
39491103. Krieketuitrusting, algemeen | Cricket equipment, general
57319908. Tape recorders en spelers | Tape recorders and players

Werken bij A.E.M.BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in A.E.M.BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor A.E.M.BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for A.E.M.BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerkers bijverdienste (week of weekend) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant produceert hoogwaardige folie voor tal van toepassingen voor industriële en consumentenverpakkingen in uiteenlopende sectoren, waaronder productiebedrijven, de voedingsindustrie, de bouw en de chemische industrie. Als operator sta je in voor de goede voortgang van het productieproces en grijp je in wanneer nodig. Je bedient en controleert extrusiemachines. Je controleert de kwaliteit van het product. Je rapporteert over het verloop van de productie We zijn op zoek naar extra poolmedewerkers die graag bijklussen ! graag personen die reeds tewerkgesteld zijn en geregeld vrij zijn in de week of weekend bij voorkeur technische bagage zowel mogelijkheden in 2 ploegen als in de nacht

 • Technische Customer Agent | Evere (EVERE)

  Regio: EVERE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Technische Customer Agent zijn dit uw volgende taken: De Customer Service- afdeling vormt de centrale spil binnen de organisatie voor alle processen waar klanten direct mee te maken hebben. Binnen deze processen dient de klant een optimale klantervaring te beleven. Je staat mee in voor de ondersteuning en opvolging van de eindklanten vakhandels en vertegenwoordigers. Je zorgt voor de goede afwikkeling van orders van bestelling tot levering en je staat vakhandels en eindklanten bij met technische en commerciële informatie over de systemen.

 • SCHRIJNWERK: HOUTSKELETBOUW (GAVERE)

  Regio: GAVERE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zijn we op zoek naar een ploegbaas schrijnwerker/plaatser houtskeletbouw om een team van 2 à 3 personen te leiden.

 • Picker/Packer (TESSENDERLO)

  Regio: TESSENDERLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

 • Huishoudhulp te Melsele (MELSELE)

  Regio: MELSELE

  Bedrijf: Axxi4You

  Type: Dienstenchequebaan

  Samen met 250 collega's over heel Vlaanderen ondersteun je onze klanten met diverse taken als huishoudhulp. Zo kan je instaan voor schoonmaak, strijken... maar ook voor het bereiden van maaltijden. Axxi4you bestaat 5 jaar en onderscheidt zich in de markt door : Bij Axxi4you ben je geen nummer maar iemand die deel uitmaakt van een team. Jij als huishoudhulp zorgt samen met onze consulenten voor tevreden klanten. Axxi4you zorgt voor een goede match tussen onze klanten en hun thuishulp (oa door een thuisbezoek bij opstart) Axxi4You maakt deel uit van een grotere groep Facilicom die stabiliteit waarborgt Je kan beroep doen op een team van ervaren Axxi4you consulenten die klaarstaan voor alle mogelijke vragen en ondersteuning maar ook helpen bij het beheer van alle mogelijke sociale documenten Je komt terecht in een tevreden team medewerkers die allemaal reeds langer deel uitmaken van Axxi4You

 • Goedbetaalde huishoudhulp regio Sint-Lievens-Houtem (SINT-LIEVENS-HOUTEM)

  Regio: SINT-LIEVENS-HOUTEM

  Bedrijf: Partena Hulp in huis

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

 • Student gezocht regio Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een kledingzaak regio Eeklo zoeken wij een gemotiveerde student om te werken op zaterdag en in verschillende vakanties.

 • Dakwerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: GELDHOF WERRY

  Type: Vaste Job

  Je wordt ingeschakeld voor de werken aan hellende daken en plaatsing van zonnepanelen. De werkuren zijn afhankelijk van de uit te voeren opdracht. Je vertrekt iedere dag vanuit de populierenstraat. Je werkt steeds in klein team, nooit alleen.

 • INSTALLATEUR VAN DATABEKABELING (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MAHIEU CABLING SERVICES

  Type: Vaste Job

  We zijn op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van databekabelingswerken; dit voor projecten in residentiële, tertiaire en industriële gebouwen. Dit houdt o.a. in: Tracés realiseren voor het (door)trekken van kabels. Plaatsen van kabel- en draadgoten. Trekken van kabels; zowel koper als glasvezel. Plaatsen en aansluiten van dataracks. Aansluiten van de netwerkbekabeling – Aansluiten van connectoren op datakabels. Testen van de geplaatste en aangesloten netwerkbekabeling. Je vertrekt steeds in een team van 2 naar de verschillende werven. Alle werven/werken zijn steeds binnen; dus geen buitenwerk.

 • Afdelingshoofd - Zelfstandig Accountant | Kwaliteitsvol kantoor (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1673224-inline.html?cid=Partner_VDAB Heeft u al een stevige ervaring opgedaan in een accountants - of boekhoudkantoor, maar bent u er klaar voor om uw kennis en ervaring naar een nieuw niveau te brengen? Heeft u hiernaast ook ervaring opgedaan met het aansturen van een team? Dan is deze accountants groep met een vestiging in regio Turnhout mogelijk een interessante optie! In dit accountantskantoor ligt de standaard op een kwalitatieve dienstverlening naar het cliënteel toe. Dit reflecteert zich dan ook in de medewerkers die deel uitmaken van de groep, een team van ± 100 experts die verspreid zijn over de verschillende vestigingen. Waar ze in dit kantoor op inzetten? Deze mensen naar een nieuw niveau brengen met behulp van ondersteuning en opleidingen. Lijkt het u interessant om een deel uit te maken van het team in dit kantoor? Lees hier dan zeker even verder over de functie details en het aanbod! Teamleader / Zelfstandig Accountant in dit Accountantskantoor - De verantwoordelijkheden U zult in deze functie de kans krijgen om aansturing te geven aan een team. U zult zowel zicht houden op de planning en deadlines van deze medewerkers, en hun voorbereidingswerk controleren. Ook houdt u duidelijk zicht op het rendement van het team en stuurt bij waar nodig. Hiernaast bent u verantwoordelijk voor het bespreken van de jaarrekeningen met de klant, evenals het formuleren van de nodige adviezen en ook deze bediscussiëren met de klanten. U zult deze ook bijstaan met de fiscale controles.

 • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: ATMETIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

 • Project Manager Bouw (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: A.T.I.

  Type: Werfreserve

  Momenteel zoeken we een Project Manager / Ingenieur die de Bouwheer vertegenwoordigt bij het uitvoeren van renovaties of nieuwe constructies. Meer specifiek voert u de haalbaarheidsstudies uit en helpt u mee de interne klant tot een volwaardig lastenboek te komen. U beheert uw projecten, verspreid over heel België, van op kantoor, en van op de werf. U organiseert de vergaderingen, beheert de planning, budget, stuurt de verschillende partners (tekenbureau, studiebureau, aannemer, ....) aan, enz... De nadruk ligt vooral in de planning en coördinatie; minder op de techniek. De werven zijn hoofdzakelijk kleinere kantoorgebouwen. Dit is een functie voor het interne studiebureau van de Bouwheer. Gelegen in het centrum van Brussel, zeer makkellijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Uiteraard kunnen we voor een bedrijfswagen zorgen.

Zoek naar antwoorden van A.E.M.BVBA in sociale netwerken
Look for responds of A.E.M.BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor A.E.M.BVBA. Laat een reactie achter voor A.E.M.BVBA. A.E.M.BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for A.E.M.BVBA. Leave a respond for A.E.M.BVBA. A.E.M.BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie A.E.M.BVBA op de google maps. Adres en contacten A.E.M.BVBA
Location of A.E.M.BVBA on the google maps. Address and contacts of A.E.M.BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come A.E.M.BVBA A.E.M.BVBA: GINO LANNOO | Computra BVBA | CELLIER DES GRANDS CRUS | Advising bvba | GERDY PERTRY

Other related companies as A.E.M.BVBA: GINO LANNOO | Computra BVBA | CELLIER DES GRANDS CRUS | Advising bvba | GERDY PERTRY

A.E.M.BVBA is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is A.E.M.BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04720520019. Het bedrijf A.E.M.BVBA bevindt zich op het adres: Guido Gezellestraat 3, BOORTMEERBEEK, VLAAMS BRABANT 3191. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 119,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 436,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in A.E.M.BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van A.E.M.BVBA is Hotels, Kamerhuizen, Camps en andere accommodaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van A.E.M.BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van A.E.M.BVBA, openstaande posities, locatie van A.E.M.BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

A.E.M.BVBA is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is A.E.M.BVBA, company assigned to the tax number BE04720520019. The company A.E.M.BVBA is located at the address: Guido Gezellestraat 3, BOORTMEERBEEK, VLAAMS BRABANT 3191. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 119,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 436,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in A.E.M.BVBA were not found.
The main activity of A.E.M.BVBA is Hotels, Rooming Houses, Camps, and Other Lodging Places, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of A.E.M.BVBA is not available. You also can look at reviews of A.E.M.BVBA, open positions, location of A.E.M.BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over A.E.M.BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf A.E.M.BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about A.E.M.BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company A.E.M.BVBA, employees, financial statistics.