PACHA MOBELLA

Particuliere bedrijvenVoedingswinkels • PACHA MOBELLA
Private companiesFood Stores • PACHA MOBELLA

Contactgegevens PACHA MOBELLA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PACHA MOBELLA: address, phone, fax, email, website, opening hours

PACHA MOBELLA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue Mar茅chal Foch 9; 6200; Ch?telet (Ch?telineau), België

Telefoon (phone): 071 39 88 05 (+32-071 39 88 05) 071 39 88 05 (+32-071 39 88 05)

Fax (fax): 071 39 88 05 (+32-071 39 88 05) 071 39 88 05 (+32-071 39 88 05)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PACHA MOBELLA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PACHA MOBELLA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PACHA MOBELLA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PACHA MOBELLA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PACHA MOBELLA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PACHA MOBELLA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PACHA MOBELLA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PACHA MOBELLA
Products information PACHA MOBELLA

BTW identificatienummer (tax): BE04004211425
Ondernemingsnummer: 5492584228
Hoofdstad (capital): 249,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 453,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Rugs & carpets - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PACHA MOBELLA
(Get full report from official database of BE for PACHA MOBELLA)

Aanvulling soorten activiteiten voor PACHA MOBELLA
Addition kinds of activities for PACHA MOBELLA

281601. Witte pigmenten | White pigments
34999915. Magneten, permanent: metallisch | Magnets, permanent: metallic
35419900. Gereedschapsmachines, metalen snij type, nec | Machine tools, metal cutting type, nec
35419906. Huiswerkmachine gereedschapsmachines, metaalbewerking | Home workshop machine tools, metalworking
97110401. Nationale veiligheid, federale overheid | National security, federal government

Werken bij PACHA MOBELLA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PACHA MOBELLA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PACHA MOBELLA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PACHA MOBELLA. Looking for open vacancies in other companies

 • Orderpicker 2 ploegen (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Orderpicker (m/v) 2 ploegen gezocht voor een magazijn in Olen. Orderpickers (m/v) staan in voor het klaarmaken van alle bestellingen. Je werkt zelfstandig en bent continue in beweging. Bijkomend zal je werken met een manueel of elektrisch transpalet (attest is een pluspunt) Je kan werken in ofwel 2 ploegen of vaste nachtploeg.

 • Chauffeur CE - vervoer bloemen en planten (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor het vervoer van bloemen en planten naar tuincentra en bloemisten in België, Nederland en Frankrijk (20% naar tuincentra, 80% naar bloemisten).. Je rijdt 's nachts van 20u tot ongeveer 14u en dit samen met een collega.

 • Customer service (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit is je takenpakket: Nauwgezette registratie van alle orders in het ERP-pakket (Navision). Aanspreekpunt voor de interne operationele dienst inzake de orders (telefonisch en via mail). Administratieve opvolging en verwerking van alle inkomende en uitgaande goederen. Opstellen en bijhouden van maandelijkse statistieken. Voorbereiding en controle van de facturatie. Invoeren van opdrachten van de verschillende manipulaties op de sites in ons ERP-systeem. Verwerken van de laad- en losrapporten voor de verschillende sites. Opvolgen van de stock. Rapporteren naar klanten en optreden als contactpersoon voor klanten bij problemen op de terminal (vnl. de weegbrug planners).

 • Elektricien (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je bent dagdagelijks in de weer binnen grootschalige buitenverlichtingsprojecten om te zorgen dat het licht brandt. In onze projecten zijn de uit te voeren taken zeer breed, maar je focus zal liggen op het elektrische deel van de uit te voeren werken, zoals het plaatsen en aansluiten van verlichtingstoestellen, verdeelkasten, stuurmodules, bekabeling, etc. Onze projecten bevinden zich zowel in de sportwereld, de industrie, architecturale aanlichting en omgevingsverlichting in parken, pleinen etc. 

 • Procesoperator (2 ploegen) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  o Je controleert de goede werking van de machines en bent verantwoordelijk voor de productiekwaliteit. o Je lost kleine technische storingen op en je stelt de machine-instellingen af bij programmawissels, waarbij je het volledige productieproces vanuit de stuurkamer beheerst. o Je werkt hierbij steeds volgens de werkinstructies en vastgelegde procedures. o Ook het net houden van de procesinstallatie en de werkvloer behoort tot je takenpakket. o Je werkt nauw samen met collega-operatoren, zodat relevante informatie correct wordt overgedragen.

 • Huishoudhulp regio Heusden-Zolder (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Jobstudenten verzorgende regio Brakel-Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Studentenjob

  Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

 • Zaterdaghulp Zara Meir (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ZARA ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Als weekendhulp vervul je de rol van sales assistant en help je op een dynamische manier onze modebewuste klanten verder waarbij je graag advies geeft en inspringt op de behoeften van de klanten. Je verwerkt leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

 • Test Engineer (DIEGEM)

  Regio: DIEGEM

  Bedrijf: CTG Belgium

  Type: Vaste Job

  CTG België is een IT-consultancy bedrijf en tevens de marktleider in Software Testing. We staan in voor resultaatgerichte testoplossingen, gaande van functionele testen en performantie testen tot test automation. We geven advies en opleiding, o.a. over test design technieken, over test tools en over het optimaliseren van testprocessen en -organisaties. Onze testoplossingen worden ondersteund door STBoX™, onze test methodologie, die gebaseerd is op een jarenlange testprojectervaring. CTG garandeert de beste business oplossing voor testprojecten en dit omwille van onze expertise en kennis op vlak van commerciële (HP, Microsoft, ...) en open source (Selenium, Watir, ...) test tools. Voor de invulling van onze testprojecten in Vlaanderen, Brussel en Waals-Brabant zijn we op zoek naar Test Engineers. Functieomschrijving Tijdens de testprojecten bij onze klanten sta je in voor de diverse software tests. Je wordt onder andere ingeschakeld voor het testen van web services, mobile apps of ERP pakketten, het uitvoeren van integratie-, systeem- en acceptatietesten of performance en security testen of het automatiseren van testen. Als Test Engineer bij CTG kom je in aanraking met verschillende domeinen bij ICT en speel je een sleutelrol binnen het development proces. Afhankelijk van je eigen ambities en competenties krijg je de kans om door te groeien tot Test Consultant, Test Expert of Test Manager.

 • Junior en senior functioneel analisten (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: Compusearch

  Type: Vaste Job

  Als Functional Analyst neem je de volgende verantwoordelijkheden op jou: · Je bent het aanspreekpunt voor de operationele diensten waarvoor je instaat voor het change management op het niveau van de applicaties en processen waar je aan werkt; · Om tegemoet te komen aan verzoeken van de business, voer je de noodzakelijke analyses uit om na te gaan waar de processen en de ondersteunende applicaties nog verbeterd kunnen worden, je bepaalt de oplossingen voor optimalisering en applicatiefuncties die bijdragen aan de doelstellingen van de operationele dienst in kwestie, je raamt de kosten, je stelt prioriteiten en je maakt een planning voor de uitvoering ervan; · Je volgt de ontwikkelingscyclus op: je staat in voor de analyse van de aanvragen en de functionele analyse van de applicaties die de scope uitmaken van de projecten. Je toetst de voorgestelde technische oplossingen af en je waakt er daarbij over dat zoveel mogelijk de voorkeur wordt gegeven aan de oplossingen die tot de standaardoplossingen behoren en ook herbruikbaar zijn; · Je controleert de kwaliteit van de ontwikkelings-deliverables. Je neemt deel aan de verschillende testfasen en bent betrokken bij de implementatie ervan; · Je werkt mee aan de invoering van de oplossingen door er voor te zorgen dat de impact van de wijzigingen op de organisatie worden beperkt. Je werkt mee aan het vastleggen van de te optimaliseren processen. Je stelt de documentatie voor de gebruiker op en werkt mee aan het uitschrijven van de werkinstructies; · Je bent verantwoordelijk voor de activiteiten die je werden toevertrouwd. In dat kader sta je in voor de opvolging ervan en verzorg je de coördinatie tussen teams indien dat noodzakelijk is. Ook rapporteer je aan de projectmanager of de verantwoordelijke.

 • Werfreserve busbegeleid(st)er en/of werfreserve internaatsbus (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Secundaire Scholen Sint-Ferdinand(BuSO)

  Type: Werfreserve

  Voor de Secundaire scholen Sint Ferdinand willen we een werfreserve aanleggen voor busbegeleid(st)ers voor de dagelijkse ritten en/of voor de internaatsbus. Momenteel zijn er reeds busbegeleid(st)ers in dienst. Door het aanleggen van een werfreserve willen we een pool van busbegeleiders bijhouden waardoor we snel en adequaat kunnen inspelen op mogelijke vervangingen van onze huidige busbegeleid(st)ers. Bijgevoegd wordt de taak van de busbegeleiding toegelicht, indien je hiervoor interesse hebt om tijdelijk/ eventueel langere periode een vervanging te willen opnemen, ontvangen we graag je sollicitatie. Taken begeleiding: - Staat in voor de orde, netheid en tucht in de bus - Bedient de manuele deuren en ramen - Helpt de leerlingen in- en uitstappen - Is aanwezig op de bus voor de eerste leerling opstapt - Is verantwoordelijk voor het invullen van het aanwezigheidsblad - Verlaat het voertuig niet onnodig tijdens de rit - Laat het voertuig niet stoppen op niet-voorziene haltes - Laat geen personen of niet vermelde leerlingen opstappen (wel gemandateerden) - Kijkt, nadat de leerlingen de bus verlaten hebben, na of er niemand is achtergebleven. Inhoud: - Dagelijkse ritten: Busbegeleid(st)er: dagelijkse busbegeleiding voorzien van jongeren die ’s morgens bij hun thuis opgehaald worden en naar school worden gebracht (uren: +/- 7u tot 8u35). Busbegeleiding van jongeren die van school terug naar huis worden gebracht (15u20 tot +/- 17u), op weekbasis is er een tewerkstelling van maximum 30u, de bruto vergoeding bedraagt circa 12.00 € per uur. BIj een vervanging van een busbegeleid(st)er kan het ook tijdelijk over een opdracht van minder dan 30u gaan. De soort vervanging bepaald het werkregime. - Internaat bus: deze haalt op maandag morgen de kinderen op en brengt deze vrijdag na school naar huis, ongeveer ritten van +/- 6u per week aan dezelfde vergoeding als de dagelijkse ritten.

 • Deegroller M/V FLEXI-JOB (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Julie's House

  Type: Flexijob

  Je rolt het deeg aan de hand van een rolmachine. Repetitief werk.

Zoek naar antwoorden van PACHA MOBELLA in sociale netwerken
Look for responds of PACHA MOBELLA in social networks

Lees alle opmerkingen voor PACHA MOBELLA. Laat een reactie achter voor PACHA MOBELLA. PACHA MOBELLA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PACHA MOBELLA. Leave a respond for PACHA MOBELLA. PACHA MOBELLA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PACHA MOBELLA op de google maps. Adres en contacten PACHA MOBELLA
Location of PACHA MOBELLA on the google maps. Address and contacts of PACHA MOBELLA

Andere gerelateerde bedrijven als come PACHA MOBELLA PACHA MOBELLA: Puylaert Home Basics NV | Schotsaert G | ELMETEC | R?GINE MARCHAL | DEVROYE Y.

Other related companies as PACHA MOBELLA: Puylaert Home Basics NV | Schotsaert G | ELMETEC | R?GINE MARCHAL | DEVROYE Y.

PACHA MOBELLA is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PACHA MOBELLA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04004211425. Het bedrijf PACHA MOBELLA bevindt zich op het adres: Rue Mar茅chal Foch 9; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 249,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 453,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Rugs & carpets - Retail.
De hoofdactiviteit van PACHA MOBELLA is Voedingswinkels, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PACHA MOBELLA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PACHA MOBELLA, openstaande posities, locatie van PACHA MOBELLA op de kaart.

PACHA MOBELLA is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is PACHA MOBELLA, company assigned to the tax number BE04004211425. The company PACHA MOBELLA is located at the address: Rue Mar茅chal Foch 9; 6200; Ch?telet (Ch?telineau). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 249,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 453,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Furniture - General. List of products are Rugs & carpets - Retail.
The main activity of PACHA MOBELLA is Food Stores, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of PACHA MOBELLA is not available. You also can look at reviews of PACHA MOBELLA, open positions, location of PACHA MOBELLA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PACHA MOBELLA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PACHA MOBELLA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PACHA MOBELLA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PACHA MOBELLA, employees, financial statistics.