copperbenelux asbl

Contactgegevens copperbenelux asbl: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data copperbenelux asbl: address, phone, fax, email, website, opening hours

copperbenelux asbl

Regio (region): N\A, België

Adres (address): avenue de tervueren 168 b 10, bxl, 1150, België

Telefoon (phone): 32.2.7777090 32.2.7777090

Fax (fax): 32.2.7777099 32.2.7777099

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) copperbenelux asbl: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "copperbenelux asbl"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "copperbenelux asbl"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van copperbenelux asbl, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen copperbenelux asbl. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of copperbenelux asbl, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees copperbenelux asbl. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti copperbenelux asbl
Products information copperbenelux asbl

BTW identificatienummer (tax): BE09254852294
Ondernemingsnummer: 1361999511
Hoofdstad (capital): 159,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 106,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in copperbenelux asbl zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor copperbenelux asbl
(Get full report from official database of BE for copperbenelux asbl)

Aanvulling soorten activiteiten voor copperbenelux asbl
Addition kinds of activities for copperbenelux asbl

30690606. Reclaimed rubber (herwerkt door productieprocessen) | Reclaimed rubber (reworked by manufacturing processes)
30899905. Billfold inserts, kunststoffen | Billfold inserts, plastics
50470305. Glas, medisch | Glass, medical
50510105. Kabel, draad (niet geïsoleerd) | Rope, wire (not insulated)
52110202. Deuren, hout of metaal, behalve storm | Doors, wood or metal, except storm

Werken bij copperbenelux asbl: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in copperbenelux asbl: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor copperbenelux asbl. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for copperbenelux asbl. Looking for open vacancies in other companies

 • Tekenaar/ontwerper (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Talentus Brugge

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als tekenaar ben je voor 40% verantwoordelijk voor het projectwerk. Hierbij sta je in voor de specifieke vragen van de klant en pas je de gerichte aanpassingen toe. Daarnaast besteed je 40% van de tijd aan het updaten en het verder opvolgen van bestaande machines 20% wordt dan besteed aan het ontwerpen van nieuwe machines. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

 • Bediende boekhouding (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is wereldleider in de productie van industriële zeefmachines en filters. Om het team te versterken zijn we op zoek naar een boekhoudkundig-administratief medewerker voor het uitvoeren van dagelijkse boekhoudkundige taken en voor het verlenen van administratieve ondersteuning aan Finance Manager. Ben jij gemotiveerd om te leren 'on the job'? Heb je een goed begrip van de algemene boekhoudprincipes en- praktijken? Sta je te popelen om je kennis met het team te delen? Dan willen wij jou graag ontmoeten! Je hebt een afwisselend takenpakket dat bestaat uit: -Assisteren van jouw collega's in het team bij verzending van goederen, de facturatie, certificaten, transportprijzen,... -Opmaken/inboeken van specifieke verkoopfacturen -Toezicht over de uitgaande creditnota's -Controle verkoopfacturen -Je maakt deel uit van het ERP-implementatieteam -Inboeken van alle AR facturen, opvolging crediteurenbeheer -Voorbereiding en opvolging van uitgaande betalingen -Maandelijkse voorbereiding BTW aangifte en Intrastat aangifte -Routine-journaalboekingen naar het grootboek bij afsluiting van de boekhouding en bedrijfsrapportering -Assistentie bij de jaarlijkse eindejaarsafsluiting en -verrichtingen, fiscale jaarrekening -Assistentie bij externe audits -Administratieve ondersteuning en rapportering aan de Finance & Admin. Manager

 • CHAUFFEUR CE VOOR VARKENSTRANSPORTEN (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je hebt minstens 1 jaar ervaring in het transport van levende dieren en beschikt over het vereiste certificaat hiervoor of bent bereid dit via het bedrijf te behalen. Je beschikt over een geldig rijbewijs CE en bestuurderskaart. Je kan goed overweg met dieren. Je bent zeer stipt en werkt graag proper en netjes. Je bent een zorgzaam type van nature. Je hebt geen hoogtevrees. Je houdt van hard werken en bent een buitenmens.

 • Schoonmaak (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een bedrijf regio groot-Gent, in Nevele, zijn wij op zoek naar een poetshulp (m/v) : Je poetst de burelen, het sanitair alsook een deel van de productieomgeving, Je zet de vergaderzalen klaar, Je werkt over verschillende vestigingen heen.  

 • Machine operator (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - het bedienen van de pers - kwaliteitscontrole uitvoeren - kleine storingen verhelpen - orde en netheid op de werkplek bewaren

 • Huishoudhulp Kortrijk en omgeving (M/V) (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: MANPOWER DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  U poetst bij particuliere gezinnen uit Kortrijk en omgeving. Dit kan aangevuld worden met strijk, boodschappen doen, klein naaiwerk en koken volgens uw kennis en kunde. U vertrekt van thuis uit met fiets of bus. U wordt in eerste instantie tewerkgesteld bij klanten voor minimum 13 uur. Naargelang de vraag en uw behoeftes kunnen deze opgetrokken worden.

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

  Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • RECHTERHAND ZAAKVOERDER (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: Hays Brugge

  Type: Vaste Job

  Voor een sterke en nog steeds groeiende kmo met verschillende vestigingen is Hays Finance op zoek naar een rechterhand zaakvoerder. ● Bachelor of master in een algemeen economische richting ● Aantal jaar ervaring binnen kmo ● Sterke people manager In deze functie fungeer jij als rechterhand van de zaakvoerder en sta je in voor het dagelijks beheer van de verschillende activiteiten. Je bent onder meer verantwoordelijk voor boekhoudkundige taken (facturatie en debiteurenbeheer) alsook het aansturen en coachen van de verschillende kantoren. Verder ben je het eerste aanspreekpunt voor alles wat betreft personeelszaken, zoals opleidingen, sociale documenten, aanwerving & integratie van nieuwe werknemers,... Daarnaast neem je ook het marketingluik en ICT-gerelateerde zaken zoals digitalisering, social media, netwerking… voor jouw rekening. Tot slot werk je samen met de zaakvoerders de visie van het bedrijf verder uit.

 • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

  Regio: AARTRIJKE

  Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

  Type: Vaste Job

  VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

 • BAKKER / BANKETBAKKER (WAKKEN)

  Regio: WAKKEN

  Bedrijf: BAKKERIJ DÉLICE

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor het bakken van brood en banket.

 • Keukenadviseurs/keukenverkopers voor toonaangevend familiebedrijf"EGGO" voor LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: EURO CENTER

  Type: Vaste Job

  Zoek jij een uitdagende job in de COMMERCIËLE sector? Ben jij gebeten door al wat met INTERIEUR te maken heeft? Met name vooral KEUKENDESIGN? Ben jij creatief, communicatief vaardig en ENTHOUSIAST? Lees dan snel verder, want wij zijn op zoek naar keukenadviseurs/keukenverkopers die ons creatief en hecht team kunnen versterken! JOBOMSCHRIJVING Als verkoper sta je in één van onze Eggo-winkels. Hierbij ligt de focus op het enthousiast benaderen van de klant en hun behoeftes in kaart te brengen. Na een grondige opleiding (technisch, commercieel, logistiek) zal je het volledig commerciële dossier beheren van a tot z. ZIN OM BIJ ÈGGO TE WERKEN ?... https://youtu.be/srWMXuvOC5o Reageer dan NU via volgende link en stuur je cv via onze site: www.eggo.be/nl/jobs

Zoek naar antwoorden van copperbenelux asbl in sociale netwerken
Look for responds of copperbenelux asbl in social networks

Lees alle opmerkingen voor copperbenelux asbl. Laat een reactie achter voor copperbenelux asbl. copperbenelux asbl bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for copperbenelux asbl. Leave a respond for copperbenelux asbl. copperbenelux asbl on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie copperbenelux asbl op de google maps. Adres en contacten copperbenelux asbl
Location of copperbenelux asbl on the google maps. Address and contacts of copperbenelux asbl

Andere gerelateerde bedrijven als come copperbenelux asbl copperbenelux asbl: FLEUROP INTERIM SA | ISOLABAT | REINOLD BENKER | GARAGE GALLE | Vroman C

Other related companies as copperbenelux asbl: FLEUROP INTERIM SA | ISOLABAT | REINOLD BENKER | GARAGE GALLE | Vroman C

copperbenelux asbl is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is copperbenelux asbl, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09254852294. Het bedrijf copperbenelux asbl bevindt zich op het adres: avenue de tervueren 168 b 10, bxl, 1150. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 159,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 106,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in copperbenelux asbl zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van copperbenelux asbl is Elektriciteit, Gas en Sanitair, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van copperbenelux asbl is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van copperbenelux asbl, openstaande posities, locatie van copperbenelux asbl op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

copperbenelux asbl is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is copperbenelux asbl, company assigned to the tax number BE09254852294. The company copperbenelux asbl is located at the address: avenue de tervueren 168 b 10, bxl, 1150. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 159,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 106,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in copperbenelux asbl were not found.
The main activity of copperbenelux asbl is Electric, Gas and Sanitary Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of copperbenelux asbl is not available. You also can look at reviews of copperbenelux asbl, open positions, location of copperbenelux asbl on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over copperbenelux asbl, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf copperbenelux asbl, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about copperbenelux asbl, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company copperbenelux asbl, employees, financial statistics.