Calc BVBA

Contactgegevens Calc BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Calc BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Calc BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Kromvendreef, 83, Schoten, 2900, België

Telefoon (phone): 32.3.821.05.00 32.3.821.05.00

Fax (fax): 32.3.830.18.44 32.3.830.18.44

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Calc BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Calc BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Calc BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Calc BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Calc BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Calc BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Calc BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Calc BVBA
Products information Calc BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE08443237304
Ondernemingsnummer: 7631072998
Hoofdstad (capital): 440,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Calc BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Calc BVBA
(Get full report from official database of BE for Calc BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Calc BVBA
Addition kinds of activities for Calc BVBA

382101. Laboratoriumapparatuur, met uitzondering van verwarming en meting | Laboratory apparatus, except heating and measuring
729912. Consumentenkoopdiensten | Consumer purchasing services
32910304. Staal schot schuurmiddel | Steel shot abrasive
35460000. Power-driven handgereedschap | Power-driven handtools
36120105. Voedingsspanning boosters (elektrische transformatoren) | Feeder voltage boosters (electric transformers)
41319900. Intercity en landelijke busvervoer, nec | Intercity and rural bus transportation, nec
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical
59630205. Ijswagen | Ice cream wagon
61410000. Persoonlijke kredietinstellingen | Personal credit institutions

Werken bij Calc BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Calc BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Calc BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Calc BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Technisch Medewerker Aankoper (WAARLOOS)

  Regio: WAARLOOS

  Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een toonaangevend bedrijf in de elektriciteitsmarkt zijn wij op zoek naar een technisch administratief medewerker. Het bedrijf levert een totaalpakket, van plan tot de plaatsing en nazorg van elektriciteitsinstallaties. Ze zijn elektro-technisch installateur de industrie, in zowel nieuwbouw als renovatie. Hun activiteiten zijn o.m.: van zwakstroom tot hoogspanning, brand- en diefstaldetectie , datanetwerken, glasvezel , energiebesparende installaties. Het ganse team streeft naar een uitmuntende service en kwaliteit. Functie : Jij verzorgt de technische administratie voor de projectleiders - Project bestellingen bestellen en opvolgen - Opvolgen dat de materialen tijden geleverd worden voor de projecten starten - Prijzen van de artikel databases up to date houden - Retour materialen beheren - Stock artikelen magazijn beheren - Werking magazijn beheren - Beheer machines

 • Poetshulp regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van schoonmaken, strijken en andere huishoudelijke taken? Wil jij de persoon zijn die het verschil maakt bij onze particulieren? Actief NV is gelegen in Geel en zoekt enthousiaste medewerkers, die wensen te werken in het kader van dienstencheques. Wij bieden een deeltijdse betrekking naar eigen keuze. Je kan ook rekenen op persoonlijke begeleiding en opvolging op maat. Je bent verantwoordelijk voor het poetsen van de woning van jouw vaste particulieren en dit in de regio Geel.

 • student industriële reiniging 15.675 euro / uur (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: ADECCO BRUGGE SALES

  Type: Studentenjob

  Voor een productieomgeving zijn we op zoek naar en student industriële reiniging. Je werkt tijdens de nachtshift, dus we zoeken iemand die zich goed kan aanpassen aan het nachtleven. De gemotiveerde student die we zoeken staat in voor volgende taken: Met een hogedrukmachine de productie schoonmaken Fysiek is dit een zware job, de spuitslangen wegen zwaar die je moet gebruiken Onderhouden van de gangen, opdweilen van de vloeren

 • Jobstudent kapper (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

  Type: Studentenjob

  Indien je al minstens 1 jaar een opleiding kapper of haartooi volgt, kan je als student tewerkgesteld worden in een kapperszaak. Tijdens de vakantieperiode werk je op donderdag, vrijdag en zaterdag. Tijdens de schoolperiode werk je op zaterdag. Je krijgt de kans om in de praktijk heel wat ervaring op te doen!

 • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

 • Projectleider/Werfvoorbereider (grond- en betonwerken) (OEKENE)

  Regio: OEKENE

  Bedrijf: Konvert Office Roeselare

  Type: Vaste Job

  Voor een bouwbedrijf regio Roeselare zijn we dringend op zoek naar een projectleider/werfvoorbereider (m/v). Deze firma is gespecialiseerd in grond- en betonwerken Takenpakket: - Uitvoeren van kostprijsberekeningen (ifv offertes en aanbestedingsdossiers) - Verdiepen in lastenboeken, grondplannen, meetstaten ifv een uitstekende dossierkennis - Prijzen opvragen en vergelijken bij leveranciers - Opstart van nieuwe werven, aansturen van mensen en controle - Opvolging van werven

 • Industrialisation Engineer | link R&D/productie | multinational (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

  Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

  Bedrijf: WITTE RAVEN ADVIES

  Type: Vaste Job

  Dé link tussen R&D en productie! Je bent nauw betrokken bij de introductie van nieuwe producten op de werkvloer. Je legt de optimale condities vast, stelt de nodige workflows op, doet werkpostanalyse en maakt de nodige programma’s aan. Je zorgt ervoor dat de productiedossiers opgesteld worden en je ontwikkelt de nodige tools. Je bent er ook voortdurend op uit om de productieprocessen te verbeteren. Je stelt procesparameters op en waakt erover dat ze gerespecteerd worden. Je stelt een onderhoudsplan op en kijkt toe op de naleving ervan. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de precalculatie bij nieuwe producten en nacalculatie bij lopende producten. Voor dit alles sta je in nauw contact met de R&D‐ingenieurs binnen deze elektronica-afdeling, met de productievestiging in het buitenland, met klanten en met de aankoopdienst en leveranciers.

 • Project Supervisor (met goede kennis HVAC) - Vast contract (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Vaste Job

  Voor één van onze klant actief in de vastgoedsector regio Gent, is Gent Technics op zoek naar een Project Supervisor. Als Project Supervisor wordt jou het volgende takenpakket toevertrouwd: - Je bent verantwoordelijk voor de implementatie van de werken met betrekking tot de gebouwen in de bestaande portefeuille. - Je volgt de projecten van A tot Z op wat betreft techniek en afwerking. - Je bent een expert op vlak van HVAC en staan het team bij op vlak van technische ondersteuning. - Je staat in voor de controle van de technische installaties en staat in voor de kwaliteit van de dienstverlening.

 • Planner (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant te Herentals zijn we op zoek naar een planner. Je komt te werken op de centrale planning in Herentals en ondersteunt de werfleiders bij het invullen van hun opdrachten bij de klanten. Na een 2-tal jaren kom je te werken op de planning te Antwerpen. Je maakt in samenwerking met de betrokken diensten een zo efficiënt mogelijke planning. Je organiseert de daarvoor benodigde materialen, medewerkers en voertuigen, waarbij je rekening houdt met onverwachte situaties. Daarnaast draag je zorg voor de administratieve ondersteuning en registratie. Je neemt de werkopdrachten aan van zowel onze werfleiding en onderhoudt contact over de reservering en inzet van voertuigen Je maakt werkopdrachten aan in het systeem Je controleert de voorraad en inhuur van de benodigde materialen en zoekt pro-actie naar de juiste invulling en oplossing Je kent de specifieke vereisten per werf en houdt hiermee rekening Je houdt inhuuropdrachten in de gaten en meldt deze tijdig af na afronden van de werkzaamheden Je bereidt de werkopdrachten voor op facturatie Je beantwoordt vragen vanuit de organisatie over beschikbaarheid en mogelijkheden

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Menen-Wevelgem)

  Regio: Regio Menen-Wevelgem

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

 • Freelance Accountant (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1675485-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor een partner te Hasselt in de HR sector is Financial Talents op zoek naar een freelance Accountant.  Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

Zoek naar antwoorden van Calc BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Calc BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Calc BVBA. Laat een reactie achter voor Calc BVBA. Calc BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Calc BVBA. Leave a respond for Calc BVBA. Calc BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Calc BVBA op de google maps. Adres en contacten Calc BVBA
Location of Calc BVBA on the google maps. Address and contacts of Calc BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Calc BVBA Calc BVBA: MARYVONNE BISSCHOPS | K.F.C. SCHOTEN S.K. | WILFRA DE KEUKENKAMPIOEN | MARINO GOEMAERE | ROMPEN TRANSPORT

Other related companies as Calc BVBA: MARYVONNE BISSCHOPS | K.F.C. SCHOTEN S.K. | WILFRA DE KEUKENKAMPIOEN | MARINO GOEMAERE | ROMPEN TRANSPORT

Calc BVBA is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Calc BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08443237304. Het bedrijf Calc BVBA bevindt zich op het adres: Kromvendreef, 83, Schoten, 2900. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 440,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 549,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Producten gemaakt in Calc BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Calc BVBA is Musea, Kunstgalerijen en Botanische en Zoologische Tuinen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Calc BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Calc BVBA, openstaande posities, locatie van Calc BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Calc BVBA is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Calc BVBA, company assigned to the tax number BE08443237304. The company Calc BVBA is located at the address: Kromvendreef, 83, Schoten, 2900. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 440,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 549,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Products created in Calc BVBA were not found.
The main activity of Calc BVBA is Museums, Art Galleries and Botanical and Zoological Gardens, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Calc BVBA is not available. You also can look at reviews of Calc BVBA, open positions, location of Calc BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Calc BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Calc BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Calc BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Calc BVBA, employees, financial statistics.