Veldeman Bedding NV

Contactgegevens Veldeman Bedding NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Veldeman Bedding NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Veldeman Bedding NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industrieweg Noord 1155; 3660; Opglabbeek, België

Telefoon (phone): 089 85 78 55 (+32-089 85 78 55) 089 85 78 55 (+32-089 85 78 55)

Fax (fax): 089 85 45 36 (+32-089 85 45 36) 089 85 45 36 (+32-089 85 45 36)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Veldeman Bedding NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Veldeman Bedding NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Veldeman Bedding NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Veldeman Bedding NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Veldeman Bedding NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Veldeman Bedding NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Veldeman Bedding NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Veldeman Bedding NV
Products information Veldeman Bedding NV

BTW identificatienummer (tax): BE02256561279
Ondernemingsnummer: 8347106933
Hoofdstad (capital): 220,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 781,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Mattresses - Mfg. & Whol.; Beds - Mfg.& Whol; Furniture - Collectivities

Product categorie (product category): Furniture - Hospital

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Veldeman Bedding NV
(Get full report from official database of BE for Veldeman Bedding NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Veldeman Bedding NV
Addition kinds of activities for Veldeman Bedding NV

01759900. Bladwisselende boomvruchten, nec | Deciduous tree fruits, nec
33419909. Magnesium smelten en raffineren (secundair) | Magnesium smelting and refining (secondary)
33560601. Titanium- en titaniumlegeringstaafjes, lakens, strips, enz. | Titanium and titanium alloy bars, sheets, strip, etc.
67999905. Vastgoedbeleggers, behalve exploitanten van onroerend goed | Real estate investors, except property operators
79480406. Volbloed paardenrennen | Thoroughbred horse racing

Werken bij Veldeman Bedding NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Veldeman Bedding NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Veldeman Bedding NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Veldeman Bedding NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Pistoolschilder (m/v) (BEVEREN-WAAS)

  Regio: BEVEREN-WAAS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten regio Beveren zijn wij op zoek naar een pistoolschilder. Heb je ervaring als pistoolschilder? Heb je een goede fysieke conditie? (ladder gebruiken om te spuiten) Heb je ervaring in het voorbereiden van de te behandelende onderdelen? Dan is deze job misschien iets voor jou! In een team van 2 spuiters ga je 1 vrachtwagen spuiten. Je voornaamste taak bestaat uit het spuiten van de vrachtwagens af en toe moet je helpen in de voorbereiding: ontvetten van onderdelen, schuren... Je maakt zelf je verf, deze komt wel op kleur binnen maar er dient nog verdunner/verharder toegevoegd te worden. Aangezien een vrachtwagen groot en hoog is moet je telkens een ladder gebruiken en is een zeer goede fysieke conditie nodig.

 • Tekenaar - ontwerper (MAASEIK)

  Regio: MAASEIK

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw takenpakket bestaat uit: - Het ontwerp van machines, mallen,... - ontwerp analyseren, ontwerpfouten detecteren - communicatie met opdrachtgever/klant - aansturen werkplaats - opmetingen uitvoeren

 • Monteur CV (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant te Koersel zoekt een hulpmonteur cv en sanitair. De firma specialiseert zich in sanitair, ventilatie, verwarming, ...

 • Verkoper Elektro (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als verkoper in deze elektrozaak te Blankenberge heb je een divers takenpakket je ontvangt de klanten je behandelt de telefonische vragen je geeft uitleg en advies aan de klant over wasmachines televisie telecom huishoud elektro je een klein deel van je takenpakket bestaat ook uit het leveren van de verkochte goederen bij de klanten

 • Huishoudhulp met dienstencheques Diepenbeek - 16u in 1 gezin (Regio Hasselt)

  Regio: Regio Hasselt

  Bedrijf: DIENSTENBRIGADE

  Type: Dienstenchequebaan

  Dienstenbrigade is heel trots op zijn team van toffe en gemotiveerde huishoudhulpen in regio Hasselt ! Onze mensen zijn onze troef en ons kapitaal, en worden ook overeenkomstig behandeld. Wil jij deel uitmaken van onze brigade ? Hou jij ervan om een woning onder handen te nemen en weer netjes achter te laten ? Dan pas jij in ons bedrijf ! Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp die een druk bezet gezin in Diepenbeek wil bijstaan in hun prive-woning voor alle huishoudelijke taken zoals poetsen, strijken, vensters wassen, opruimen, voorbereidend kookwerk...op vier voormiddagen per week voor een totaal van ongeveer 16u per week. (Eventueel aan te vullen met andere gezinnen in de namiddagen indien meer uren gewenst dan 16u per week)

 • Poetshulp met dienstencheques Lier/Koningshooikt (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: LIERS CENTRUM VOOR GEZINSZORG

  Type: Dienstenchequebaan

  Gaan poetsen en /of strijken bij mensen thuis in de regio Lier en Koningshooikt.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) Staden 20 u bij 1 gezin. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Studenten (10/09 - 14/09) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Studentenjob

  Ben je student en volgende week vrij om te werken van 10/09 tot 14/09? We zoeken 20 studenten om te werken van 10/09 tot 14/09. Ook als je maar enkele dagen kan werken, zijn er opties! Je werkt voor een verpakkingsbedrijf in Kampenhout Je taken bestaan uit het inpakken en sorteren van drankflessen of chocolade in daguren van 7u30 - 16u30. Interesse? Bel snel op het nummer 015250720!

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Operator Controlekamer (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: G-BLOC

  Type: Vaste Job

  Je regelt, superviseert en reguleert de machines die houtafval verwerken tot blokken voor paletten. - Je controleert de uitrusting en de installaties. Je voert preventief en correctief basisonderhoud uit. Je neemt stalen. - Je voert standaard en niet-standaard bedieningen uit, maakt filters en apparatuur schoon. Je bent verantwoordelijk voor de opvolging van 13 computerschermen en de aansturing van de machines. - Je controleert en interpreteert de belangrijkste parameters (energieverbruik, temperatuur...) en het verloop van de verschillende productiefases. - Je noteert/identificeert afwijkingen op basis van meetresultaten. Je bepaalt bijsturingen en hun urgentie. - Je spoort storingen en hun oorzaken op - Je houdt werkingsgegevens (incidenten, energieverbruik) van de installaties bij en analyseert ze. Je geeft belangrijke info door aan je collega's bij de shiftwissel. Je werkt volgens de veiligheid- en productievoorschriften. Je bent verantwoordelijk voor de orde en netheid van de werkplek. Je rapporteert aan de Plant Manager.

 • TECHNICAL SALES SUPPORT (BE770555) (MELLE)

  Regio: MELLE

  Bedrijf: BRAKEL AERO

  Type: Vaste Job

  Brakel Aero, (https://www.brakelaero.be/) onderdeel van de Kingspan Light & Air Group en gelegen te Melle, is ruim 35 jaar marktleider op het gebied van daglichttoetreding, brandveiligheid en ventilatie-oplossingen. Het is een internationale organisatie die duurzaam bouwen hoog in het vaandel draagt en projecten binnen de gebouwentechniek opzet van conceptfase tot en met uitvoering. Brakel Aero biedt integrale oplossingen voor allerlei gebouwtypes aan en gelooft sterk in het gebruik van de natuurlijke elementen daglicht en lucht voor het realiseren van een comfortabel en veilig binnenklimaat. Om de continue groei verder te bestendigen, wenst men het team te versterken met een (m/v) TECHNICAL SALES SUPPORT LEERRIJKE INSTAPFUNCTIE IN TECHNISCHE KLANTENOPVOLGING MET CONCRETE DOORGROEIMOGELIJKHEDEN Functie Je staat van a tot z in voor de verkoop, berekening en opvolging van herstellingen vanuit de binnendienst. Samen met de Account Managers werk je mee aan de groei en optimalisering van de klantenportefeuille. Je bent verantwoordelijk voor het volledige commerciële proces van aanvraag over offerte tot verkoop. Met je commerciële talenten en technische expertise treed je als volwaardige gesprekspartner en adviseur naar voren. Je ontrafelt de effectieve nood van de klant, zoekt naar adequate oplossingen binnen de organisatie en stimuleert hierdoor de verkoop. Je zorgt voor een goede interne doorstroming van informatie en neemt op basis van je ervaring de nodige initiatieven om samen met jouw collega’s het commerciële proces en de klantenportefeuille te optimaliseren. Jouw klanten situeren zich onder meer in de distributie, de industrie en de openbare sector en zijn vooral eindgebruikers. Je staat in voor de calculaties en de administratieve ondersteuning van binnenkomende interventieaanvragen. Afhankelijk van jouw ervaring en ambitie kan je op korte termijn de stap zetten naar de buitendienst. Je organiseert je agenda goed, gaat zelfstandig te werk en rapporteert aan de Algemeen/Operationeel Directeur.

 • gemotiveerde kelner flexi (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Brasserie 21

  Type: Flexijob

  Voor de versterking van ons team zijn we op zoek naar gemotiveerde kelners. Je staat zowel in de zaal als aan de bar. bar : je staat in voor het klaarmaken van alle dranken. zaal : tafels klaarzetten, opnemen van bestellingen, opdienen eten, afruimen van de tafels.

Zoek naar antwoorden van Veldeman Bedding NV in sociale netwerken
Look for responds of Veldeman Bedding NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Veldeman Bedding NV. Laat een reactie achter voor Veldeman Bedding NV. Veldeman Bedding NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Veldeman Bedding NV. Leave a respond for Veldeman Bedding NV. Veldeman Bedding NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Veldeman Bedding NV op de google maps. Adres en contacten Veldeman Bedding NV
Location of Veldeman Bedding NV on the google maps. Address and contacts of Veldeman Bedding NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Veldeman Bedding NV Veldeman Bedding NV: LUCIEN DE GREEF | NELE D'HULSTER | BUREAU GORZANELLI A. | Eblo Handelsmaatschappij BVBA | Puur Genot('t)

Other related companies as Veldeman Bedding NV: LUCIEN DE GREEF | NELE D'HULSTER | BUREAU GORZANELLI A. | Eblo Handelsmaatschappij BVBA | Puur Genot('t)

Veldeman Bedding NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Veldeman Bedding NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02256561279. Het bedrijf Veldeman Bedding NV bevindt zich op het adres: Industrieweg Noord 1155; 3660; Opglabbeek. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 220,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 781,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - Hospital. Lijst met producten zijn Mattresses - Mfg. & Whol.; Beds - Mfg.& Whol; Furniture - Collectivities.
De hoofdactiviteit van Veldeman Bedding NV is Engineering, Accounting, Research, Management en Verwante Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Veldeman Bedding NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Veldeman Bedding NV, openstaande posities, locatie van Veldeman Bedding NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Veldeman Bedding NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Veldeman Bedding NV, company assigned to the tax number BE02256561279. The company Veldeman Bedding NV is located at the address: Industrieweg Noord 1155; 3660; Opglabbeek. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 220,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 781,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - Hospital. List of products are Mattresses - Mfg. & Whol.; Beds - Mfg.& Whol; Furniture - Collectivities.
The main activity of Veldeman Bedding NV is Engineering, Accounting, Research, Management and Related Services , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Veldeman Bedding NV is not available. You also can look at reviews of Veldeman Bedding NV, open positions, location of Veldeman Bedding NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Veldeman Bedding NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Veldeman Bedding NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Veldeman Bedding NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Veldeman Bedding NV, employees, financial statistics.