COPPENS, WOUTER

Contactgegevens COPPENS, WOUTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COPPENS, WOUTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

COPPENS, WOUTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bergafstraat 46, HERZELE, OOST-VLAANDEREN 9550, België

Telefoon (phone): 00 32 09 336 36 99 (+32-00 32 09 336 36 99) 00 32 09 336 36 99 (+32-00 32 09 336 36 99)

Fax (fax): 00 32 09 336 36 99 (+32-00 32 09 336 36 99) 00 32 09 336 36 99 (+32-00 32 09 336 36 99)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COPPENS, WOUTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COPPENS, WOUTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COPPENS, WOUTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COPPENS, WOUTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COPPENS, WOUTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COPPENS, WOUTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COPPENS, WOUTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COPPENS, WOUTER
Products information COPPENS, WOUTER

BTW identificatienummer (tax): BE04238494873
Ondernemingsnummer: 2647399902
Hoofdstad (capital): 609,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 276,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in COPPENS, WOUTER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COPPENS, WOUTER
(Get full report from official database of BE for COPPENS, WOUTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor COPPENS, WOUTER
Addition kinds of activities for COPPENS, WOUTER

2655. Vezelbakjes, drums en soortgelijke producten | Fiber cans, drums, and similar products
075101. Vee diensten | Cattle services
228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
325999. Structurele kleiproducten, nec, nec | Structural clay products, nec, nec
13899920. Goed loggen | Well logging
17110400. Verwarming en airconditioning contractoren | Heating and air conditioning contractors
33540201. Pijp, geëxtrudeerd, aluminium | Pipe, extruded, aluminum
33990205. Tacks, nonferrous metaal of draad | Tacks, nonferrous metal or wire
36950200. Magnetische tape | Magnetic tape

Werken bij COPPENS, WOUTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COPPENS, WOUTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COPPENS, WOUTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COPPENS, WOUTER. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrjf in de voedingssector in Malle zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnier. Je taken zijn laden en lossen met de heftruck, orderpicking, documenten controleren en registreren, de stock bijhouden en het overzicht in het magazijn bewaren.

 • Teamleader (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  De teamleader is hiërarchisch de eerstelijnsverantwoordelijke en fungeert in die hoedanigheid als eerste aanspreekpunt voor de ploeg. De teamleader draagt de verantwoordelijkheid voor het organiseren, leiden, aansturen en rapporteren van alle activiteiten binnenéén van de ploegen. Vanuit een Lean Manufacturing standpunt is hij/zij verantwoordelijk voor het efficiënt aansturen van de procesactiviteiten in samenwerking met de service afdelingen en de Productieleider. Hij/zij heeft continu aandacht voor rentabiliteit, productiviteit, kwaliteit & hygiëne, veiligheid, en de organisatie en ontwikkeling van de eigen ploeg. Om de juiste focus te houden binnen de diverse resultaatsgebieden zal hij/zij steeds vertrekken vanuit een QCDSM-benadering (zie ook verwijzing hiernaar bij onderstaande resultaatsgebieden):

 • Programmeur/Bediener (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Synergie Schoten Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je staat in voor programmatie & bediening van verschillende lasersnijmachines Je hebt ervaring met CNC gestuurde machines Je hebt ervaring met CAD tekensoftware Je bent technisch onderlegd, vindingrijk, leergierig en nauwkeurig

 • KAPPER/KAPSTER STUDENTE VOOR ZATERDAG (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: HAIREQUIPE

  Type: Studentenjob

  HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde studenten voor ZATERDAG en de VAKANTIES aan. Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

 • JUNIOR PRODUCT ENGINEER (doorgroeimogelijkheden) (KAMPENHOUT)

  Regio: KAMPENHOUT

  Bedrijf: WaW

  Type: Vaste Job

  - Je bent verantwoordelijk voor projecten waarbij je klantendossiers vertaalt naar productiedossiers - Je kan een juiste keuze maken van materialen en componenten in functie van het productieproces - Je bent het technisch aanspreekpunt voor  onze sales medewerkers, productieverantwoordelijken en project engineers - Je ondersteunt de sales afdeling bij het aanmaken van offertes - Je maakt deel uit van een team Product  Engineers - Je rapporteert aan de Product Engineering Manager

 • BIM Modelleur (Cad operator) regio Zele (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: PELEMAN & PEETERS CONSULTING

  Type: Vaste Job

  Vanuit deze functie zal je instaan voor het opzetten van een BIM-model op basis van een schets of ontwerp. Tevens zal je mee sturing geven aan de verdere uitbouw ervan wat je functie uitdagend en dynamisch maakt ! Hiervoor werk je nauw samen met verschillende teamleden en projectingenieurs.

 • Dynamische projectverpleegkundige (A) (Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel)

  Regio: Regio Kalmthout-Schoten-Zoersel

  Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

  Type: Vaste Job

  Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouwd correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

 • Zelfstandig Ergotherapeut(e) /Psychomotorisch Therapeut(e) (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te vervolledigen zijn we op zoek naar een ergotherapeut(e) of Psychomotorisch Therapeut(e): doelgroep zowel kinderen als volwassenen. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij kinderen en/of volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot multidisciplinair overleg

 • Bijverdienste - Regio Gent (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Werner Cornette

  Type: Zelfstandige activiteit

  W ij werken samen met een internationale onderneming die reeds meer dan 38 jaar actief is in het promoten van een gezonde, actieve levensstijl en hierin marktleider is. We bieden producten, systemen en programma's aan die je helpen je beter in je vel te voelen. We zijn opzoek naar mensen die graag willen bijverdienen op hun vrije momenten, maar ook naar mensen die een nieuwe wending aan hun carriere willen geven. Je zal samen met ons in je eigen regio mensen helpen hun doelstellingen te bereiken. Dit kan part-time of full-time. Je bepaald zelf je uren, je inkomen en je bent je eigen baas! Wij zorgen voor de nodige opleidingen en ondersteuning om deze activiteit succesvol te laten uitgroeien! Je staat er nooit alleen voor.

 • Beautyconsulent(e) - Teamleader Bijberoep/Hoofdberoep (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: Health&Beauty for you - H&B4U

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je hebt een hart voor alles wat met cosmetica, verzorging en gezondheid te maken heeft? Dan is dit je droomjob! De jobinhoud is heel divers: workshops geven, workshops boeken, losse verkopen, 1 op 1 behandelingen op verplaatsing, beurzen, social media marketing, ... voor ieder wat wils en op uw maat! Wij zorgen voor persoonlijke begeleiding en gratis opleidingen, wij begeleiden je naar het gewenste niveau op onze carriereladder. Iedereen krijgt de kans om te promoveren mits het volgen van de nodige opleidingen. Je helpt je klanten grote besparingen te doen op hun aankopen en met jouw persoonlijk advies zorg je er voor dat ze er stralend uit zien. Ook de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Belangrijk is dat je zelf kan bepalen in welke regio je werkt. Interesse in een andere regio? Contacteer ons! Uw succes is ons doel!

 • Winkelmedewerker slagerij (BERCHEM)

  Regio: BERCHEM

  Bedrijf: KLASSESLAGER VAN BUNDER

  Type: Flexijob

  Als winkelmedewerker zal je instaan voor de volgende taken: winkel voorbereiden voor de opening (bv. salades in potjes scheppen, de toonbank aanvullen en ordenen,... ) klanten verwelkomen bestellingen opnemen kassa bedienen winkel proper houden (bv. toonbank kuisen, vloer vegen, dweilen, ...) Daarnaast is het ook mogelijk dat je af en toe meehelpt met het verzorgen van de catering op locatie bij klanten.

 • Medewerk(st)er keuken flexijob of extra (OOSTHAM)

  Regio: OOSTHAM

  Bedrijf: DE GRAMMOFOON

  Type: Flexijob

  Je helpt de chef in de keuken met de voorbereidingen en klaarmaken van de gerechten, het dresseren van de borden en de koude gerechten. Je zorgt ervoor dat de keuken en het materiaal netjes in orde blijft. Werkuren zaterdag van 17u tot 22u

Zoek naar antwoorden van COPPENS, WOUTER in sociale netwerken
Look for responds of COPPENS, WOUTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor COPPENS, WOUTER. Laat een reactie achter voor COPPENS, WOUTER. COPPENS, WOUTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COPPENS, WOUTER. Leave a respond for COPPENS, WOUTER. COPPENS, WOUTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COPPENS, WOUTER op de google maps. Adres en contacten COPPENS, WOUTER
Location of COPPENS, WOUTER on the google maps. Address and contacts of COPPENS, WOUTER

Andere gerelateerde bedrijven als come COPPENS, WOUTER COPPENS, WOUTER: FLBISCUITERIE JACKY NV | Andries R | COCODY SNACK | LINDA CLAESSENS | MARTINUS NOORMAN-VAN DER DUSSEN

Other related companies as COPPENS, WOUTER: FLBISCUITERIE JACKY NV | Andries R | COCODY SNACK | LINDA CLAESSENS | MARTINUS NOORMAN-VAN DER DUSSEN

COPPENS, WOUTER is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COPPENS, WOUTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04238494873. Het bedrijf COPPENS, WOUTER bevindt zich op het adres: Bergafstraat 46, HERZELE, OOST-VLAANDEREN 9550. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 609,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 276,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in COPPENS, WOUTER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COPPENS, WOUTER is Openbare Financiën, Belasting en Monetair Beleid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COPPENS, WOUTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COPPENS, WOUTER, openstaande posities, locatie van COPPENS, WOUTER op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

COPPENS, WOUTER is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is COPPENS, WOUTER, company assigned to the tax number BE04238494873. The company COPPENS, WOUTER is located at the address: Bergafstraat 46, HERZELE, OOST-VLAANDEREN 9550. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 609,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 276,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in COPPENS, WOUTER were not found.
The main activity of COPPENS, WOUTER is Public Finance, Taxation and Monetary Policy, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of COPPENS, WOUTER is not available. You also can look at reviews of COPPENS, WOUTER, open positions, location of COPPENS, WOUTER on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over COPPENS, WOUTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COPPENS, WOUTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COPPENS, WOUTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COPPENS, WOUTER, employees, financial statistics.