D'HAUWERS, STEFAAN

Particuliere bedrijvenVervoer per lucht • D'HAUWERS, STEFAAN
Private companiesTransportation by Air • D'HAUWERS, STEFAAN

Contactgegevens D'HAUWERS, STEFAAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data D'HAUWERS, STEFAAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

D'HAUWERS, STEFAAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): pastorijstraat 57, ANTWERP, ANTWERP antwerp, België

Telefoon (phone): 476558823 (+32-476558823) 476558823 (+32-476558823)

Fax (fax): 123 123 1234 (+32-123 123 1234) 123 123 1234 (+32-123 123 1234)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) D'HAUWERS, STEFAAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "D'HAUWERS, STEFAAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "D'HAUWERS, STEFAAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van D'HAUWERS, STEFAAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen D'HAUWERS, STEFAAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of D'HAUWERS, STEFAAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees D'HAUWERS, STEFAAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti D'HAUWERS, STEFAAN
Products information D'HAUWERS, STEFAAN

BTW identificatienummer (tax): BE05709564208
Ondernemingsnummer: 9756652832
Hoofdstad (capital): 358,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 224,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in D'HAUWERS, STEFAAN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor D'HAUWERS, STEFAAN
(Get full report from official database of BE for D'HAUWERS, STEFAAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor D'HAUWERS, STEFAAN
Addition kinds of activities for D'HAUWERS, STEFAAN

177101. Stucco, gunite en grouting contractors | Stucco, gunite, and grouting contractors
281911. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
12210106. Oppervlakte mijnbouw, bruinkool, nec | Surface mining, lignite, nec
17990102. Hofbouw, indoor atletisch | Court construction, indoor athletic
20770203. Visolie | Fish oil
25150204. Kinderbedden, samengesteld | Cot springs, assembled
33399904. Bismut raffineren (primaire) | Bismuth refining (primary)
36259916. reostaten | Rheostats
47850000. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
50470104. Instrumenten, chirurgisch en medisch | Instruments, surgical and medical

Werken bij D'HAUWERS, STEFAAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in D'HAUWERS, STEFAAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor D'HAUWERS, STEFAAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for D'HAUWERS, STEFAAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Contract Administrator (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een Contract Administrator (m/v). Als Contract Administrator behoren volgende aspecten tot je takenpakket: * Managen van contracten met vendoren en eindgebruikers; * Oppakken van alle 2e lijns vragen, verzoeken en wijzigingen over lopende contracten en/of klanten met een actief portfolio; * Identificeren van mogelijkheden tot proces verbeteringen; * Het opbouwen en in stand houden van een goede samenwerking met andere afdelingen; * Uitvoeren van niet-standaard activiteiten op te zorgen voor een correcte behandeling, uitvoering en output van incidenten uitzonderingen;

 • Bediende Energieleveringen Torhout (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je zorgt voor de inning van de facturatie elektriciteit en aardgas, maar ook van facturatie diensten. Je maakt afspraken met klanten hierover: uitstel van betaling / opstellen betaalovereenkomsten. Je waakt erover dat bij klanten waar een budgetmeter moet komen, er ook effectief een komt. Je legt orders aan voor Netuitbating, plant deze in en volgt deze op. Je maakt activatie- en deactivatiekaarten aan om de budgetmeter te activeren of te deactiveren en voert acties uit in Talexus. Je verzorgt de BackOffice Inning.

 • Elektriciens (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in de regio Bilzen zijn we op zoek naar een ELEKTRICIENS + PLOEGBAZEN Je installeert elektro-technische uitrustingen in gebouwen, gaande van de normale elektrische circuits tot alarm- en beveiligingsuitrusting.

 • Huishoudhulp regio Ieper-Poperinge M/V (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Actief Dienstencheques Ieper

  Type: Dienstenchequebaan

  Vol enthousiasme spring je 's morgens met het goede been uit bed. Met de fiets of je eigen wagen vertrek je van thuis uit naar jouw eigen families volgens de planning die je vorige week van ons doorkreeg. Bij de ene familie word je door de mensen zelf met een grote glimlach onthaald. Andere families zijn zelf aan het werk en hebben jou de sleutel van hun huis toevertrouwd. Je weet dan ook heel goed wat van jou verwacht wordt, zodat zij 's avonds, op de dag dat jij bij hen komt poetsen, extra graag naar huis komen. Het kan ook regelmatig gebeuren dat de klanten jou vragen om hen een handje te helpen bij hun strijk. Jij bent immers van nature iemand die heel precies werkt en graag heeft dat alles netjes is en op zijn plaats ligt. Heb je zelf ook nood aan wat extra tijd voor jouw gezin of hobby's? Dan kun jij zelf jouw planning in grote lijn bepalen. Omdat wij het zelf ook heel belangrijk vinden dat iedereen zich goed voelt op het werk, heb jij een persoonlijke coach die dagelijks voor jou klaar staat. Hier kun je je ervaringen en verhalen uitwisselen en kom je misschien wel enkele tips te weten.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Kozen, 19 uur per week (KOZEN)

  Regio: KOZEN

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 19 uren per week, te presteren in 2 a 3 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Kozen. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij 1 gezin werk je maandag, dinsdag en donderdag van 15 tot 18 uur. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • POETSHULP REGIO LOKEREN (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Particulieren helpen in het huishouden en hen gelukkig maken door hun woning wekelijks te poetsen of hun wasgoed te strijken, de ramen te lappen. Je beschikt het beste over een eigen wagen zodat je je gemakkelijk kunt verplaatsen. Je kiest zelf jouw uurrooster (vol - of deeltijds)

 • SCHOONMAAK(ST)ER DENDERMONDE/BUGGENHOUT DEELTIJDS (SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE)

  Regio: SINT-GILLIS-BIJ-DENDERMONDE

  Bedrijf: IRON - E

  Type: Dienstenchequebaan

  U zult instaan voor het poetsen bij particulieren zoals afstoffen en dweilen, ramen poetsen, huishoudelijke taken uitvoeren,...

 • TWEETALIGE STUDENT- 1 OF 2 DAGEN PER WEEK (MARKE)

  Regio: MARKE

  Bedrijf: LABONORM

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar een perfect tweetalige student. Je vertaalt teksten van Nederlands naar Frans. Je bent vrij in de herfstvakantie of 1 a 2 dagen per week.

 • VERPLEEGKUNDIGE DIALYSE (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: JAN YPERMAN ZIEKENHUIS

  Type: Vaste Job

  De centra voor de behandeling van chronische nierinsufficiëntie worden erkend als medisch-technische dienst. De entiteit is organisatorisch en functioneel in een ziekenhuis geïntegreerd en daar wordt aan de patiënt met chronische nierinsufficiëntie de meest geëigende nierfunctie vervangende behandeling aangeboden. Functie-inhoud: Als dialyseverpleegkundige verzeker je het goede verloop van de dialysesessies door de uitvoering van de nodige medisch-technische behandelingen, het permanente toezicht en het verlenen van zorgen aan de patiënten met nierfalen teneinde het proces zo optimaal en comfortabel mogelijk te laten verlopen voor de patiënten. Meer bepaald: Verricht je medisch-technische handelingen, houd je toezicht op de patiënten en dien je hen verpleegkundige verzorging toe tijdens de dialysesessies, zoals de dialysemachine voorbereiden, het voorbereiden van het medisch materiaal en de nodige medicatie, het onthalen van de patiënt en hen voorbereiden, het installeren van de patiënten en het waken over hun comfort, het controleren van de vasculaire toegangspoorten, deze voorbereiden en verzorgen, het verzekeren van een permanent toezicht op de patiënt en de vereiste verzorging toedienen tijdens de sessie (observeren en parameters nemen, waken over de toegangspoorten, anticiperen op crisissituaties), de medicatie voorbereiden, controleren, toedienen en de bijwerkingen opvolgen, het waken over het welzijn en algemeen comfort van de patiënt tijdens de dialysesessies, het begeleiden van de arts bij de patiëntenronde, diens vragen beantwoorden, de behandelingsindicaties in het patiëntendossier noteren, de dialyse beëindigen, de machine demonteren, de spoeling en desinfectering starten, de nodige elementen naar de sterilisatie sturen, de reiniging aan de buitenkant verzekeren en opnieuw voorbereiden voor de volgende patiënt Voer je de administratieve patiëntgebonden taken uit, zoals het registreren van de gegevens van de patiënt en de uitgevoerde handelingen, het rapporteren over de gezondheidstoestand van de patiënt, het actueel houden van het verpleegkundig dossier en alle observaties noteren, het verzekeren van het contact met betrekking tot de terugkeer van de patiënt naar huis of naar de eenheid na beëindiging van de dialyse Informeer je en ondersteun je de dialysepatiënten en naasten op psychosociaal vlak, zoals het uitleg geven omtrent de gezondheidstoestand van de patiënt en het dialyseproces, het luisteren naar de bekommernissen en hen geruststellen, het begeleiden en ondersteunen tijdens moeilijke of emotionele momenten Draag je mede zorg voor de continuïteit en de kwaliteit van de zorgverlening, zoals het aan de collega’s de nodige informatie leveren om de continuïteit van de lopende dialyse te verzekeren, het informeren van de artsen, deze op de hoogte stellen van de observaties tijdens de patiëntenronde, het adviseren van de patiënten en hun naasten voor hun dagelijkse verzorging en levensstijl (bv. voeding, dialyse tijdens reizen) Je werkt onder leiding van de hoofdverpleegkundige en van de adjunct-hoofdverpleegkundigen.

 • Transportmanager (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: REVADA

  Type: Vaste Job

  TRANSPORTMANAGER Strategische vormgever van de interne transportorganisatie Je zorgt voor de strategische uitbouw van de organisatie rekening houdende met de geldende wetgevingen en de beschikbare technologieën. Je staat in voor de opmaak en opvolging van het werkingsbudget en de geplande investeringen. Je garandeert een kwaliteitsvolle service aan in- en externe klanten en leveranciers en dit tegen een marktconforme prijs. Je voert grondige analyses uit op onze bedrijfsactiviteiten met oog op rendementsverbeteringen Je levert een uitgebreide rapportering af van de gedefinieerde KPI’s. Je hebt de dagelijkse leiding over de transportafdeling (supervisie transportplanning, investeringen, herstellingen, opvolgen vergunningen, overleg en communicatie naar personeel, …) Je geeft direct en indirect leiding aan een 40-tal chauffeurs en 5 bedienden.

 • Freelance adviseurs gezocht (Regio Lier - Heist-Op-Den-Berg) (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: Fair Price Consulting

  Type: Zelfstandige activiteit

  We hebben nieuwe vacatures! Ben jij een mondig persoon en ben je vlot in omgang? Dan is deze vacture misschien iets voor jou! Bij FAIR PRICE CONSULTING zijn we weer op zoek naar gemotiveerde vertegenwoordigers die op zelfstandige basis wensen te werken om ons Vlaamstalig team te versterken: België is een land van véél ondernemers. Deze ondernemers zijn divers en uniek, maar hebben allemaal één ding gemeen: ZE WILLEN ALLEMAAL DE BESTE PRIJS VOOR HUN ENERGIE EN TELEFONIE! FAIR PRICE CONSULTING presenteert deze ondernemers steeds de beste tarieven op de markt. Kun je mensen makkelijk overtuigen met jouw enthousiasme en wil je jezelf graag ontwikkelen in een professionele werkomgeving? Dan daagt FAIR PRICE CONSULTING je uit om de Vlaamse ondernemers van voordelige prijzen te voorzien! NIEUW! Extra domoticadiensten en webdesign toegevoegd aan ons aanbod!

 • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

  Regio: SINT-ANDRIES

  Bedrijf: PHARE DE VIE

  Type: Flexijob

  Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van D'HAUWERS, STEFAAN in sociale netwerken
Look for responds of D'HAUWERS, STEFAAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor D'HAUWERS, STEFAAN. Laat een reactie achter voor D'HAUWERS, STEFAAN. D'HAUWERS, STEFAAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for D'HAUWERS, STEFAAN. Leave a respond for D'HAUWERS, STEFAAN. D'HAUWERS, STEFAAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie D'HAUWERS, STEFAAN op de google maps. Adres en contacten D'HAUWERS, STEFAAN
Location of D'HAUWERS, STEFAAN on the google maps. Address and contacts of D'HAUWERS, STEFAAN

Andere gerelateerde bedrijven als come D'HAUWERS, STEFAAN D'HAUWERS, STEFAAN: FORTIS | VERT CHASSEUR AUTO | LA BARDANE SC | GARAGE GOUWY | BERGHS EN BYVOET

Other related companies as D'HAUWERS, STEFAAN: FORTIS | VERT CHASSEUR AUTO | LA BARDANE SC | GARAGE GOUWY | BERGHS EN BYVOET

D'HAUWERS, STEFAAN is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is D'HAUWERS, STEFAAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05709564208. Het bedrijf D'HAUWERS, STEFAAN bevindt zich op het adres: pastorijstraat 57, ANTWERP, ANTWERP antwerp. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 358,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 224,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Producten gemaakt in D'HAUWERS, STEFAAN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van D'HAUWERS, STEFAAN is Vervoer per lucht, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van D'HAUWERS, STEFAAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van D'HAUWERS, STEFAAN, openstaande posities, locatie van D'HAUWERS, STEFAAN op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

D'HAUWERS, STEFAAN is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is D'HAUWERS, STEFAAN, company assigned to the tax number BE05709564208. The company D'HAUWERS, STEFAAN is located at the address: pastorijstraat 57, ANTWERP, ANTWERP antwerp. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 358,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 224,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Products created in D'HAUWERS, STEFAAN were not found.
The main activity of D'HAUWERS, STEFAAN is Transportation by Air, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of D'HAUWERS, STEFAAN is not available. You also can look at reviews of D'HAUWERS, STEFAAN, open positions, location of D'HAUWERS, STEFAAN on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over D'HAUWERS, STEFAAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf D'HAUWERS, STEFAAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about D'HAUWERS, STEFAAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company D'HAUWERS, STEFAAN, employees, financial statistics.