Mondial

Contactgegevens Mondial: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Mondial: address, phone, fax, email, website, opening hours

Mondial

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwpoortsesteenweg 19; 8400; Oostende, België

Telefoon (phone): 059 70 20 25; 059 70 28 17 (+32-059 70 20 25; 059 70 28 17) 059 70 20 25; 059 70 28 17 (+32-059 70 20 25; 059 70 28 17)

Fax (fax): 059 80 05 71 (+32-059 80 05 71) 059 80 05 71 (+32-059 80 05 71)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Mondial: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Mondial"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Mondial"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Mondial, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Mondial. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Mondial, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Mondial. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Mondial
Products information Mondial

BTW identificatienummer (tax): BE01203521728
Ondernemingsnummer: 1130737304
Hoofdstad (capital): 434,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 753,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Office fixtures

Product categorie (product category): Furniture - Office

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Mondial
(Get full report from official database of BE for Mondial)

Aanvulling soorten activiteiten voor Mondial
Addition kinds of activities for Mondial

275403. Kalender- en kaartafdrukken, behalve zaken, gravure | Calendar and card printing, except business, gravure
28440105. Tonics, haar | Tonics, hair
30530200. Inpak materiaal | Packing materials
36470109. Achterlichten, motorvoertuig | Taillights, motor vehicle
39559901. Lintjes, inkt: schrijfmachine, machine toevoegen, register, enz. | Ribbons, inked: typewriter, adding machine, register, etc.
50820300. Algemene bouwmachines en uitrusting | General construction machinery and equipment
50880000. Transportmiddelen en benodigdheden | Transportation equipment and supplies
51370404. handtassen | Handbags
54210000. Vlees- en vismarkten | Meat and fish markets

Werken bij Mondial: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Mondial: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Mondial. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Mondial. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier vaste nacht (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: AGO & HR DEINZE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een distributiebedrijf gelegen in de Prijkels in Nazareth zijn wij op zoek naar een magazijnier/lader-losser voor de vaste nacht van 17:00 - 01-00. Je staat in voor het laden en lossen van diverse goederen die toekomen in het distributiecentrum. Vervolgens moeten de goederen klaargezet worden op de juiste plaatsen in het magazijn volgens de juiste zones voor levering. Je kijkt tevens ook na als de goederen niet beschadigd of te weinig geleverd zijn. Vervolgens maak je de goederen klaar voor verzending en laadt deze in de juiste vrachtwagens. Je werkt voornamelijk met een elektrische transpalet en af en toe met de heftruck.

 • LIJNVERANTWOORDELIJKE BIJ INPAKAFDELING VOEDINGSBEDRIJF TE SINT-GILLIS-WAAS (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Synergie Sint-Niklaas Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je takenpakket bestaat concreet uit: Meehelpen in de inpakafdeling Inpakmachines kunnen omstellen De dagplanning uitvoeren en de medewerkers aansturen Kleine storingen kunnen oplossen aan de inpakmachines Ervoor zorgen dat de kwaliteitscontroles gebeuren en deze ook administratief verwerken

 • Winkelmedewerker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een speciaalzaak thuis in de verkoop van dier-, tuin- en bakbenodigdheden zijn we op zoek naar een winkelbediende. Je verricht kassawerk en vult de goederen aan. Je geeft advies aan de klanten over hun aankopen en wijst hen de weg. Je werkt op maandag, dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag (2 op 3 zaterdagen werken).

 • Heftruckchauffeur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Go4Jobs Evergem

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - magazijnwerk - heftruck - manueel werk

 • Medewerker fastfood restaurant (DRONGEN)

  Regio: DRONGEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Betalingen ontvangen Bereiden en/of opwarmen van: Frieten en frituursnacks De klant informeren over de samenstelling van de producten (salades belegde broodjes ...) De bestelling opnemen Afwassen Bereiden en/of opwarmen van: Belegde broodjes Bereiden en/of opwarmen van: Warme dranken De bestelling aan de klant overhandigen (op een bord in een meeneemverpakking op een dienblad ...) Omgaan met stress Commercieel zijn Klantgerichtheid Resultaatgerichtheid Een dynamische prettige en leerzame werkomgeving Opleiding in het restaurant om de knepen van het vak te leren kennen Persoonlijke ontwikkeling & doorgroeimogelijkheden

 • Chauffeur C/CE met CODE 95 (TEMSE)

  Regio: TEMSE

  Bedrijf: Konvert Interim Sint-Niklaas

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Jouw dagtaak begint rond 4u 's morgens met het laden van de vrachtwagen. Je start je route altijd vanuit ons distributiecentrum te Temse en levert onze goederen veilig en op tijd af bij onze klanten. Dagelijks heb je zo'n 25 à 30 stops.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 36 u Regio Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houd.Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Werken als huishoudhulp Booischot (BOOISCHOT)

  Regio: BOOISCHOT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Student Poetshulp (WIELSBEKE)

  Regio: WIELSBEKE

  Bedrijf: ADECCO DEINZE

  Type: Studentenjob

  Als student nog op zoek naar een leuke bijverdienste als poetshulp voor de zomer? Wij zijn nog op zoek naar een student om als poetshulp te werken in een bedrijf te Wielsbeke. Jouw voornaamste taken zijn: Het poetsen van burelen

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Heist-Op-Den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • Flexijob zaalmedewerker (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een restobar in Roeselare zoeken we een flexijobber om het team te versterken. De bedoeling is dat je zowel in de bar als in de zaal mee kunt inspringen. Jouw takenpakket omvat onder andere: - bereiden en klaarzetten van warme en koude dranken - opdienen en afruimen van dranken en gerechten in de zaal - zorgen voor een propere en ordelijke bar/zaal

 • Flexi afwas /zaal (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Cézar

  Type: Flexijob

  Op vrijdagavond en soms op zaterdagavond sta je aan de afwas in het restaurant. Op drukke momenten spring je soms even bij in de zaal om te helpen afruimen en opdekken. Wie gedreven is kan doorgroeien naar een plaatsje in de zaal.

Zoek naar antwoorden van Mondial in sociale netwerken
Look for responds of Mondial in social networks

Lees alle opmerkingen voor Mondial. Laat een reactie achter voor Mondial. Mondial bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Mondial. Leave a respond for Mondial. Mondial on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Mondial op de google maps. Adres en contacten Mondial
Location of Mondial on the google maps. Address and contacts of Mondial

Andere gerelateerde bedrijven als come Mondial Mondial: JOHN CRANE BELGIUM SA | BBL | 'T KLOEFKEN | GOBELEC | AERTS SLOTENMAKERIJ

Other related companies as Mondial: JOHN CRANE BELGIUM SA | BBL | 'T KLOEFKEN | GOBELEC | AERTS SLOTENMAKERIJ

Mondial is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Mondial, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01203521728. Het bedrijf Mondial bevindt zich op het adres: Nieuwpoortsesteenweg 19; 8400; Oostende. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 434,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 753,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Office. Lijst met producten zijn Office fixtures.
De hoofdactiviteit van Mondial is Motorvrachtvervoer, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Mondial is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Mondial, openstaande posities, locatie van Mondial op de kaart.

Mondial is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Mondial, company assigned to the tax number BE01203521728. The company Mondial is located at the address: Nieuwpoortsesteenweg 19; 8400; Oostende. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 434,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 753,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Office. List of products are Office fixtures.
The main activity of Mondial is Motor Freight Transportation, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Mondial is not available. You also can look at reviews of Mondial, open positions, location of Mondial on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Mondial, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Mondial, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Mondial, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Mondial, employees, financial statistics.