Akvalito BVBA

Contactgegevens Akvalito BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Akvalito BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Akvalito BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Jan Van Puyenbroecklaan 47; 2900; Schoten, België

Telefoon (phone): 03 645 00 12 (+32-03 645 00 12) 03 645 00 12 (+32-03 645 00 12)

Fax (fax): 03 645 03 52 (+32-03 645 03 52) 03 645 03 52 (+32-03 645 03 52)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Akvalito BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Akvalito BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Akvalito BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Akvalito BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Akvalito BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Akvalito BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Akvalito BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Akvalito BVBA
Products information Akvalito BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE03103057861
Ondernemingsnummer: 7077636718
Hoofdstad (capital): 546,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 398,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Beds - Mfg.& Whol; Beds & mattresses - Retail

Product categorie (product category): Furniture - General

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Akvalito BVBA
(Get full report from official database of BE for Akvalito BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Akvalito BVBA
Addition kinds of activities for Akvalito BVBA

204604. Maaltijden bijproducten | Corn milling by-products
267801. Memorandum boeken, notitieboekjes en looseleaf vulpapier | Memorandum books, notebooks, and looseleaf filler paper
23899904. Jarretelles | Garter belts
24991101. Gesneden en gedraaid hout | Carved and turned wood
28990300. Gelatine | Gelatin

Werken bij Akvalito BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Akvalito BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Akvalito BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Akvalito BVBA. Looking for open vacancies in other companies

 • Commercieel Assistent (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: ADECCO HEIST OP DEN BERG

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Administratief bediende en communicatief sterk? Adecco rekruteert momenteel een commercieel assistent (m/v) voor een firma regio Lier. Je taken bestaan uit: Administratieve ondersteuning aan de managers bij commerciële activiteiten Opvolging van communicatie in samenwerking met Marketing, winkels, leveranciers en klanten Opvolging van prijsstelling, promo's, forecasts, links naar de winkel Communicatie met Nederland Aansturen van 1 of 2 assistenten

 • Operator glassnijder (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een glasproducent in de regio Hasselt zijn we op zoek naar een operator van (automatische) snijtafels  Je staat in voor het snijden van gelaagd-, float- en sierglas Je neemt de afgewerkte glasplaten van de snijtafel, manueel of met behulp van een kraan of rolbrug Je plaatst de platen op de correcte glaskarren Veiligheid en kwaliteit staan centraal in deze job Je werkt veilig door de procedures nauwgezet te volgen en je zorgt tevens voor een propere en ordelijke werkomgeving Je werkt nauwkeurig en voert regelmatige basis kwaliteitscontroles uit

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Sint-Katelijne-Waver (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig. Uurrooster is bespreekbaar, tussen 16u en 38u per week.

 • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Brakel - Lierde - Geraardsbergen (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

  Type: Dienstenchequebaan

  Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

 • Student winkelbediende (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALTER

  Type: Studentenjob

  Voor een non-food retailer te Maldegem zijn wij op zoek naar studenten die kunnen werken in het weekend tijdens het schooljaar. Je hebt de keuze tussen zaterdag en zondag, maar er wordt wel verwacht dat je elke week kan werken. Je zal de rekken aanvullen Kassawerk Klanten helpen

 • Jobstudenten Telemarketing Volledige Jaar (MOORSEL)

  Regio: MOORSEL

  Bedrijf: Konvert Office Aalst

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in de regio Aalst zijn we op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die interesse hebben in telemarketing! Je staat vaak in contact met klanten en je ziet het zitten om enkele administratieve taken uit te voeren. Je bent enkele avonden per week beschikbaar van 17u tot 20u en op zaterdag werk je van 10u tot 13u. Je bent communicatief ingesteld en staat positief in het leven!

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - dinsdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • Student - handlanger bouw (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: RANDSTAD CONSTRUCT

  Type: Studentenjob

  Voor een bouwbedrijf in Zele zoeken wij een jobstudent om appartementen te poetsen. Ideaal is een team van min. 2 studenten die gezamenlijk periodiek beschikbaar zijn. (Bv wekelijks 1 dag , maakt niet uit welke dag). Vervoer kan de firma eventueel voorzien. Takenpakket: ofwel appartementen , hier of daar , te gaan kuisen ofwel ander kuiswerk ( voertuigen , machines, .. )

 • Metser/Bouwvakker (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: GROEP VAN HOOF

  Type: Vaste Job

  Groep Van Hoof is een stabiel groeiend bouwbedrijf. Wij onderscheiden ons door duidelijke communicatie en kwalitatieve ruwbouw met respect voor timing. Binnen Groep Van Hoof hebben wij een jong ervaren team met een gezonde mix van verschillende leeftijden. In deze groep komen de leukste ideeën naar boven. Bovendien werken wij enkel met onze eigen mensen. Zo Creëren wij een optimale werksfeer. Om ons succes verder te zetten zijn wij op zoek naar ervaren bouwvakkers (m/v)die met passie aan hun project werken.

 • Calculator (Buitenschrijnwerk (TIENEN)

  Regio: TIENEN

  Bedrijf: EMANUEL

  Type: Vaste Job

  Als calculator maak je op basis van plannen, lastenboeken en/of opmetingen offertes voor de projecten voor het plaatsen van ramen, deuren, poorten, rolluiken en zonwering. Je kunt de aanvraag technisch inschatten en omrekenen naar een correcte offerte tegen de vooropgestelde deadline. Bij vragen over het dossier overleg je met architect en bouwheer. Tevens sta je in nauw contact met de verschillende leveranciers en onderaannemers voor alle prijsaanvragen en technische details.

 • Klinisch psycholoog (BEGIJNENDIJK)

  Regio: BEGIJNENDIJK

  Bedrijf: LIPSYCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  • psychologische begeleiding en psychotherapie bij volwassenen (en evt ouderen) • individuele begeleidingen en relatietherapieën • zowel psychotherapie als eerstelijnsgesprekken • onlinehulp via beveiligd online therapieplatform is mogelijk • zich engageren in de verdere uitbouw van de praktijk (Intra-Extra) • overleg met en advies/consult aan eerstelijnsdiensten, verwijzers, e.a. • verslaggeving in het elektronisch cliëntendossier en opvolging naar verwijzers • beschikbaar zijn om een blok buiten de kantooruren te werken is een pluspunt

 • FISCAAL JURIST (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1676313-inline.html?cid=Partner_VDAB Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. * Ervaring in fiscaal recht * Freelance opdracht van onbepaalde duur * Mogelijkheid tot toetreding als vennoot Voor onze klant, een snelgroeiende en stabiele speler in de dienstverlenende sector, zijn wij vanuit Hays Antwerpen op zoek naar een ambitieuze en gedreven fiscaal jurist. Als fiscaal jurist ben je verantwoordelijk voor de fiscale en juridische begeleiding van overnames. Daarbij begeleid je reorganisaties en stel je de contracten op betreffende partnerships, aandeelhouders- en managementovereenkomsten, enz. Je verleent ook advies en ondersteunt dossierbeheerders. Verder behandel je aanvragen van rulings en doe je nazicht van belastingsaangiftes. De ideale kandidaat heeft ongeveer 7 à 10 jaar ervaring als fiscaal jurist. Je bent gedreven en staat open voor een boeiende en afwisselende uitdaging. Daarbij kan je je flexibel opstellen en ben je enthousiast. De ideale kandidaat kan ook op zelfstandige basis werken. Je komt terecht in een dynamische en gedigitaliseerde werkomgeving, waar je de mogelijkheid hebt om op termijn vennoot te worden van de vennootschap. Onze klant biedt een vast contract gecombineerd met een mooie verloning en extralegale voordelen. Ben jij de fiscaal jurist die we zoeken? Contacteer dan snel Thomas Vos van Hays Antwerpen. Indien dit niet de vacature is waar jij naar op zoek bent, voeg Thomas Vos dan toe op Linkedin en blijf zo op de hoogte van andere vacatures.

Zoek naar antwoorden van Akvalito BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Akvalito BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Akvalito BVBA. Laat een reactie achter voor Akvalito BVBA. Akvalito BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Akvalito BVBA. Leave a respond for Akvalito BVBA. Akvalito BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Akvalito BVBA op de google maps. Adres en contacten Akvalito BVBA
Location of Akvalito BVBA on the google maps. Address and contacts of Akvalito BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Akvalito BVBA Akvalito BVBA: JOHN VERVISCH | Laloux | CARLOS STEENHUYSE | Dyrberg-Kern | D.S.M. Consulting BVBA

Other related companies as Akvalito BVBA: JOHN VERVISCH | Laloux | CARLOS STEENHUYSE | Dyrberg-Kern | D.S.M. Consulting BVBA

Akvalito BVBA is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Akvalito BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03103057861. Het bedrijf Akvalito BVBA bevindt zich op het adres: Jan Van Puyenbroecklaan 47; 2900; Schoten. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 546,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 398,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Furniture - General. Lijst met producten zijn Beds - Mfg.& Whol; Beds & mattresses - Retail.
De hoofdactiviteit van Akvalito BVBA is Bouw - Speciale Handel Aannemers, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Akvalito BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Akvalito BVBA, openstaande posities, locatie van Akvalito BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Akvalito BVBA is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is Akvalito BVBA, company assigned to the tax number BE03103057861. The company Akvalito BVBA is located at the address: Jan Van Puyenbroecklaan 47; 2900; Schoten. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 546,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 398,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Furniture - General. List of products are Beds - Mfg.& Whol; Beds & mattresses - Retail.
The main activity of Akvalito BVBA is Construction - Special Trade Contractors, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Akvalito BVBA is not available. You also can look at reviews of Akvalito BVBA, open positions, location of Akvalito BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Akvalito BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Akvalito BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Akvalito BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Akvalito BVBA, employees, financial statistics.