Delta Sigma NV

Contactgegevens Delta Sigma NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Delta Sigma NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Delta Sigma NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Banhagestraat 90, Blanden, Brabant B-3052, België

Telefoon (phone): 32 16 39 10 18 32 16 39 10 18

Fax (fax): 32 16 39 10 19 32 16 39 10 19

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Delta Sigma NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Delta Sigma NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Delta Sigma NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Delta Sigma NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Delta Sigma NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Delta Sigma NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Delta Sigma NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Delta Sigma NV
Products information Delta Sigma NV

BTW identificatienummer (tax): BE08221588134
Ondernemingsnummer: 6830444335
Hoofdstad (capital): 944,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 457,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Producten die in Delta Sigma NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Delta Sigma NV
(Get full report from official database of BE for Delta Sigma NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Delta Sigma NV
Addition kinds of activities for Delta Sigma NV

738300. Nieuws syndicaten | News syndicates
22810303. Mohair garen, gesponnen | Mohair yarn, spun
34449907. Stapel schelpen, plaatwerk | Pile shells, sheet metal
37140107. Cilinderkoppen, motorvoertuig | Cylinder heads, motor vehicle
62110302. Minerale royalties dealers | Mineral royalties dealers

Werken bij Delta Sigma NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Delta Sigma NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Delta Sigma NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Delta Sigma NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Directeur (m/v) (B6-B7) (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: OCMW MENEN

  Type: Vervanging brugpensioen

  Leiding opnemen en eindverantwoordelijke voor de werking van de dag‐ enwoonondersteuning.  De visie, missie en doelstellingen van de voorziening en het OCMW nastreven en in de praktijk brengen.  Rechtstreeks leiding geven aan het personeel van niveau B en 2de evaluator zijn van volgende personeelsleden: de begeleiders, administratie en onderhoud.  Coachend leiderschap.  Komt periodiek samen met het leidinggevend team bestaande uit de medewerkers op Bniveau.  Maakt actief deel uit van de zorgstaf van het IVA en treedt daar op voor de voorziening.  Proactief de werking binnen de voorziening in goede banen leiden en inspelen op noden en behoeften, innovatief ondernemen.

 • Printability & Research Analist in Lanaken (LANAKEN)

  Regio: LANAKEN

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Printability en Researchanalist draag je bij tot een geoptimaliseerde procesvoering inzake kwaliteits- en kostprijsverbetering door het verrichten van analyses/controles, uittesten en kalibreren van apparatuur, uitwerken van voorschriften en fungeren als trouble shooter. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: • Optimale bewaking van papierkwaliteit via controles d.m.v. druktechnische, chemische, fysische en visuele bepalingen ull; Adviseren en begeleiden van procesvoering ull; Analyseren van proeven ull; Instrueren van nieuwe testmethodes m.b.t. laboratorium apparatuur ull; Zorgen voor een correcte invoering van nieuwe testmethodes en apparatuur ull; Onderhouden, kalibreren en uittesten van apparatuur Je denkt mee na over verbeterprojecten die de efficiëntie en effectiviteit van je functie en/of afdeling ten goede komen. Veiligheid staat voorop in jouw dagelijkse werking. Je volgt daartoe nauwgezet de veiligheidsvoorschriften.

 • Magazijnier brouwerij (BELLEGEM)

  Regio: BELLEGEM

  Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een brouwerij zijn we op zoek naar een magazijnier. Smaakt deze job naar meer, lees dan snel verder: Wat behoort er tot jouw takenpakket: Het correct afnemen van volle paletten bier die uit de afvulzaal komen, je plaatst deze vervolgens op hun juiste locatie Klaarzetten van bestellingen. Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck Bedienen van klanten in de drive-inn Je zorgt voor orde en netheid in het magazijn

 • Technisch operator (m/v) (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn op zoek naar een technisch operator m/v: - Opstarten & stilleggen van de productielijnen - Opvolgen & bijsturen van de machines - Oplossen van kleine technische problemen - Bijstaan van de inpakkers - Acties registreren in een logboek - Optimalisatie van de werking van productielijnen (hogere efficiëntie) - Er worden 3 operatoren in de hele productieruimte ingezet - De operatoren zijn niet verantwoordelijk voor één of meerdere lijnen, maar staan in voor de opvolging doorheen de volledige ruimte

 • Chauffeur CE (MAASMECHELEN)

  Regio: MAASMECHELEN

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een klant regio Maasmechelen zijn wij opzoek naar een Chauffeur CE voor het vervoeren van Paarden en pluimvee mest.

 • Technieker (M/V) (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Wilrijk zijn wij op zoek naar een monteur. Onze klant is gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen, prefabriceren en monteren van kunststof installaties voor de chemische en farmaceutische industrie; micro-electra- en waterzuiveringsinstallaties. Wat zal er van jou verwacht worden: Als deel van het productie en constructie team lees je technische tekeningen, waarna je direct aan de slag gaat Je produceert kunststof onderdelen en last deze samen tot complete installaties Je voert kwaliteitstesten uit alvorens een product wordt afgeleverd aan de klant Je werkt samen met 20 anderen op de werkplaats in Wilrijk en de installaties zijn allemaal maatwerk

 • Operator catering regio Oelegem (RANST)

  Regio: RANST

  Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

 • Enthousiaste huishoudhulp Hamme/ Moerzeke (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Jurist(e) (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: Cegelec

  Type: Vaste Job

  Denken. Meewerken. Overleggen.Als jurist(e) binnen de VINCI Energies groep onderhandel je contracten met klanten, onderaannemers en leveranciers. Je beheert zelfstandig juridische dossiers en verleent advies aan de business. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de vlotte juridische integratie van onze geacquireerde vennootschappen. Functie Opstellen en onderhandelen van contracten met verschillende klanten, in lijn met de wettelijke vereisten Opvolgen van de contracten (aannemingscontracten, tijdelijke handelsvennootschappen, overheidsopdrachten, aankoop- en verkoopcontracten…) en oplossen van eventueel contractuele geschillen, al dan niet in overleg met advocaten Juridisch adviseren van managers, de Legal Director en andere interne departementen Opvolgen van de wetgeving omtrent overheidsopdrachten, economisch- en verbintenissenrecht en nodige opleidingen hieromtrent voorzien Je ondersteunt de Legal Director in haar dagelijkse taken Profiel Thinking out of the box, but within the law Je behaalde een master diploma rechten en je bezit minimaal 4 jaar relevante ervaring in het handels- en verbintenissenrecht Ervaring met overheidsopdrachten en onderaannemingscontracten is een pluspunt Je bent analytisch sterk en je bent een echte ‘problem-solver’ Je werkt voornamelijk vanuit Zwijndrecht/Kruibeke, maar verplaatst je ook naar andere vestigingen Je bezit een zeer goede kennis van het Nederlands en hebt een goede kennis van het Engels en Frans Ons aanbod Een gevarieerde job met veel autonomie Een omgeving waar enorm veel expertise aanwezig is en waar je alle kansen krijgt om bij te leren Een leuke en professionele werksfeer Een loopbaantraject om door te groeien Een eerlijk verloningspakket met interessante extralegale voordelen (groeps- en hospitalisatieverzekering, maaltijdcheques, bonussysteem, bedrijfswagen…) Je maakt deel uit van een gezonde organisatie die onderdeel is van een internationale groep met ambities Interesse? Solliciteer dan online of door je motivatiebrief en cv te versturen naar [email protected]

 • Zorgkundige (OVERIJSE)

  Regio: OVERIJSE

  Bedrijf: OMBRELO

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant een woonzorgcentrum in Overijse is Ombrelo op zoek naar een zorgkundige.

 • Ervaren CNC operator Hout (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: DESMET G

  Type: Vaste Job

  Je taak bestaat er in om de veiligheidsvoorzieningen van de productie-installaties controleren (werktuigen, montageband, ...), productie- en verwerkingshandelingen uitvoeren met: CNC-gestuurde werktuigmachines, preventief of correctief basisonderhoud van machines of uitrustingen uitvoeren, bewerkings- en afwerkingshandelingen uitvoeren op houten werkstukken: Houtstof verwijderen.

 • pedicure (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: BZIO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Functie van ‘pedicure aan huis’ • U werkt op zelfstandige basis binnen het revalidatieziekenhuis • U werkt op de kamer van de patiënt/bewoner van BZIO •

Zoek naar antwoorden van Delta Sigma NV in sociale netwerken
Look for responds of Delta Sigma NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Delta Sigma NV. Laat een reactie achter voor Delta Sigma NV. Delta Sigma NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Delta Sigma NV. Leave a respond for Delta Sigma NV. Delta Sigma NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Delta Sigma NV op de google maps. Adres en contacten Delta Sigma NV
Location of Delta Sigma NV on the google maps. Address and contacts of Delta Sigma NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Delta Sigma NV Delta Sigma NV: ENGINEERED PRESSURE SYSTEMS INT. NV | Dothée M | FRANCK V | Jeanmart Delphine | Fond de Nanty

Other related companies as Delta Sigma NV: ENGINEERED PRESSURE SYSTEMS INT. NV | Dothée M | FRANCK V | Jeanmart Delphine | Fond de Nanty

Delta Sigma NV is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Delta Sigma NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08221588134. Het bedrijf Delta Sigma NV bevindt zich op het adres: Banhagestraat 90, Blanden, Brabant B-3052. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 944,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 457,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Producten gemaakt in Delta Sigma NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Delta Sigma NV is Vervoer per lucht, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Delta Sigma NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Delta Sigma NV, openstaande posities, locatie van Delta Sigma NV op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Delta Sigma NV is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is Delta Sigma NV, company assigned to the tax number BE08221588134. The company Delta Sigma NV is located at the address: Banhagestraat 90, Blanden, Brabant B-3052. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 944,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 457,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Products created in Delta Sigma NV were not found.
The main activity of Delta Sigma NV is Transportation by Air, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Delta Sigma NV is not available. You also can look at reviews of Delta Sigma NV, open positions, location of Delta Sigma NV on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Delta Sigma NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Delta Sigma NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Delta Sigma NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Delta Sigma NV, employees, financial statistics.