Au Vend Tout SPRL

Particuliere bedrijvenPersoonlijke Dienstverlening • Au Vend Tout SPRL
Private companiesPersonal Services • Au Vend Tout SPRL

Contactgegevens Au Vend Tout SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Au Vend Tout SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Au Vend Tout SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Quai Donat Casterman 47BIS; 7500; Tournai, België

Telefoon (phone): 069 84 44 35 (+32-069 84 44 35) 069 84 44 35 (+32-069 84 44 35)

Fax (fax): 069 84 89 24 (+32-069 84 89 24) 069 84 89 24 (+32-069 84 89 24)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Au Vend Tout SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Au Vend Tout SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Au Vend Tout SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Au Vend Tout SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Au Vend Tout SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Au Vend Tout SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Au Vend Tout SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Au Vend Tout SPRL
Products information Au Vend Tout SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE02766601562
Ondernemingsnummer: 8884613037
Hoofdstad (capital): 237,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 345,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Producten die in Au Vend Tout SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Furniture - Used

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Au Vend Tout SPRL
(Get full report from official database of BE for Au Vend Tout SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Au Vend Tout SPRL
Addition kinds of activities for Au Vend Tout SPRL

275406. Promotie drukwerk, gravure | Promotional printing, gravure
33130204. Ijzerfosfiden | Ferrophosphorus
33310206. Ingots en ingots bars (primair), koper | Ingots and ingot bars (primary), copper
33690000. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
87480202. Economisch adviseur | Economic consultant

Werken bij Au Vend Tout SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Au Vend Tout SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Au Vend Tout SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Au Vend Tout SPRL. Looking for open vacancies in other companies

 • Gemotiveerde verpleegkundigen ziekenhuis (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb jij een brede interesse wat ziekenhuisdiensten betreft? Voel jij je als een vis in het water in een ziekenhuissetting en wil je graag je steentje bijdragen aan een optimale werking ervan? Ben je gemotiveerd en weet je van aanpakken? Dan ben jij de verpleegkundige die we zoeken! We hebben verschillende mogelijkheden in de aanbieding, van tijdelijke contracten tot vaste indienstnames of een bijverdienste op basis van jouw beschikbare dagen. Aarzel zeker niet om ons te contacteren op het nummer 03 201 14 95 of per mail [email protected]

 • TIJDELIJK op zoek naar werk? (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: MOVE INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een aantal klanten in regio van Waregem zoeken wij extra medewerker die TIJDELIJK kunnen inspringen. - DAGWERK - Op afroep interessant? - studenten die tijdelijk beschikbaar zijn. - Leerkrachten die tijdelijk willen werken in een andere sector. - Eender welke reden waarom je tijdelijk kan werken. Wat? orderpicken laden / lossen. etiketteren machines bedienen. heel gevarieerd.

 • LASSER - VCA NOODZAKELIJK - ATELIER + WERVEN (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: Synergie Antwerpen Technics

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Zwijndrecht, een grote speler in staal -en metaalconstructie, zijn wij op zoek naar een lasser monteur. Je kan ingezet worden in het atelier of op de verschillende werven waar de klant actief is. Als lasser monteur vragen wij toch dat je veiligheid als PRIOR één ziet.

 • Management Assistant (m/v) (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je verleent administratieve en organisatorische bijstand aan de Algemeen Directeur en de leden van het directiecomité teneinde bij te dragen tot het goede verloop van hun dagelijkse activiteiten. Dit betekent : - Je ondersteunt de directie door voor hen een aantal administratieve taken ter harte te nemen ; - Je verzekert het secretariaat, het onthaal van de bezoekers alsook het telefonisch onthaal voor de Algemeen Directeur ; - Je staat in voor het goede verloop van de dossiers met betrekking tot kwaliteitszorg en algemene diensten en draagt zo bij tot de optimalisering van de algemene organisatie. Tenslotte ondersteun je het HR Team bij een aantal administratieve taken zoals beheer interims, diverse uitnodigingen aan personeelsevenementen en vertalingen.

 • automechanieker | voltijds | Turnhout | dagdienst (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Synergie Turnhout Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Ben je technisch aangelegd? Heb je een passie voor auto's? Laat ons dan zeker iets weten! We zoeken namelijk een automechanieker voor een bedrijf in Turnhout. Je werkt zelfstandig of met hulp van een collega. De job bestaat voornamelijk uit het herstellen van personenauto's: klein en groot onderhoud, remmen vervangen, distributieriem vervangen, voertuigen testen en afstellen, ... . Trefwoorden: automechanicien - automechanieker - hersteller - wagen - technisch profiel - automekanieker

 • Metser (BILZEN)

  Regio: BILZEN

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Bilzen zijn we op zoek naar een metser met ervaring

 • Animator om spelactiviteiten te begeleiden tijdens schoolvakantie - Lier (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: SKILLZ

  Type: Studentenjob

  Zin in een leuke vakantiejob als spel animator? De kinderen hebben een bepaald thema gekozen en doen minimaal 3 uur per dag het door hen gekozen thema. De verschillende activiteiten zijn leren programmeren, minecraft of fotografie. Als spelanimator zorg je voor de ontspanning tussen de thema lessen in, je doet een leuk spel of maakt iets creatief, bij voorkeur in het thema dat ze gekozen hebben. De groepen wisselen af tussen de thema activiteit en spel. We verwachten van jou dat je de kinderen begeleidt en boeiende activiteiten aanbiedt. Je doet dit zelfstandig in kleine groep (+/- 12 kinderen) of samen met een andere moni voor een grotere groep.

 • studenten gezocht die een centje willen bijverdienen bij Activate Hasselt! (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Activate

  Type: Studentenjob

  Ben je nog op zoek naar een toffe bijverdienste dat makkelijk te combineren is met je studies? Goed nieuws, want Activate zoekt naar enthousiaste collega’s! Als werver bij Activate ga jij voor verschillende klanten een gesprek aan met potentiële donateurs. Samen met je collega’s ga je mensen enthousiast maken om een maandelijkse bijdrage te geven aan diverse NGO’s en commerciële organisaties. Dit doe je door deur-aan-deur werving of door mensen spontaan op straat aan te spreken. Je doet dus én iets goeds voor de maatschappij, én je verdient er een zakgeld mee. Dé ideale studentenjob!

 • Senior Business Controller - Zorgsector - Antwerpen Centrum (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Robert Half Finance & Accounting

  Type: Vaste Job

  Robert Half Finance & Accounting is momenteel op zoek naar een Senior Business Controller voor een zeer tof bedrijf met een open bedrijfscultuur. Onze klant is actief in de zorgsector. Ze zijn de grootste speler in het Antwerpse. Als Senior Business Controller rapporteer je rechtstreeks aan de Directeur Financiën. Een greep uit je takenpakket: Je hebt rechtstreeks impact op de beleidsbeslissingen met jouw financiële plannen, kostprijsberekeningen en financiële analyses m.b.t. investeringen; Je speelt ter ondersteuning van de directie en de afdeling een cruciale rol in het planningsproces zoals opmaak van de meerjarenplanning door de coördinatie van het budgetproces voor de gehele onderneming; Jouw klantgerichte en integere houding maakt van jou een echte business partner voor de diverse afdelingsverantwoordelijken; Je analyseert telkens de behoeften van de interne klanten en je anticipeert op problemen en knelpunten in verschillende beleidsondersteunende dossiers; Als teamlid van een enthousiaste groep sta je in voor controles op de cijfers en het opmaken van managementrapportering voor de diverse investeringen waarvoor jij verantwoordelijk bent; Je doet regelmatige actuals/budget controles inclusief variantieanalyses en sanity checks; Je geeft uitleg bij de maandelijkse en kwartaalcijfers aan de Directeur Financiën; Je werkt actief mee aan de verdere verbetering van de interne rapportering door middel van het bouwen van een nieuw rapporteringsprototype en simulatiemodellen. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Onderhoudstechnieker – afdeling breed platen (Regio Oostende)

  Regio: Regio Oostende

  Bedrijf: TALENTFARM

  Type: Vaste Job

  Als onderhoudstechnieker in de afdeling breed platen sta je in voor het dagelijks onderhoud en herstellingen van de machines. Daarnaast ben je ook bereidt om machines zelf te laten draaien.

 • KEUKENMEDEWERKER FLEXIJOB (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: BRASSERIE CENTRAL

  Type: Flexijob

  Voor onze zaak zoeken wij gemotiveerde medewerker voor hulp in onze keuken. U helpt bij de voorbereiding, wast groenten, serveert gerechten op borden en helpt mee voor algemeen onderhoud van de keuken. Interesse? Solliciteer snel.

 • Flexi Verkoopmedewerker - PAUL GENT VRIJDAGMARKT (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: LE MONDE DU PAIN

  Type: Flexijob

  Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor het onthaal van de klanten. Je helpt de klant in het maken van hun keuzes. Je neemt bestellingen op. Je werkt de quiches en salades af. Je bereidt de warme dranken. Je pakt de producten in voor de meeneemverkoop. Je presenteert de producten op een dienbord. Je bedient de kassa. Je doet de follow-up van de tafels in de zaal. Je staat in voor de permanente bevoorrading van etalages en toonbank. Je doet het onderhoud van de toonbankzone, verbruikszaal, toiletten en apparatuur. Je doet de afwas. Je voert de opening- en sluitingsprocedures van de winkel.

Zoek naar antwoorden van Au Vend Tout SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Au Vend Tout SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Au Vend Tout SPRL. Laat een reactie achter voor Au Vend Tout SPRL. Au Vend Tout SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Au Vend Tout SPRL. Leave a respond for Au Vend Tout SPRL. Au Vend Tout SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Au Vend Tout SPRL op de google maps. Adres en contacten Au Vend Tout SPRL
Location of Au Vend Tout SPRL on the google maps. Address and contacts of Au Vend Tout SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Au Vend Tout SPRL Au Vend Tout SPRL: VERPOLT G | FLORA | Ceder (De) | Vincke & Deboeck BVBA | Schellyncke BVBA

Other related companies as Au Vend Tout SPRL: VERPOLT G | FLORA | Ceder (De) | Vincke & Deboeck BVBA | Schellyncke BVBA

Au Vend Tout SPRL is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Au Vend Tout SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02766601562. Het bedrijf Au Vend Tout SPRL bevindt zich op het adres: Quai Donat Casterman 47BIS; 7500; Tournai. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 237,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 345,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Furniture - Used. Producten gemaakt in Au Vend Tout SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Au Vend Tout SPRL is Persoonlijke Dienstverlening, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Au Vend Tout SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Au Vend Tout SPRL, openstaande posities, locatie van Au Vend Tout SPRL op de kaart.

Au Vend Tout SPRL is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is Au Vend Tout SPRL, company assigned to the tax number BE02766601562. The company Au Vend Tout SPRL is located at the address: Quai Donat Casterman 47BIS; 7500; Tournai. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 237,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 345,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Furniture - Used. Products created in Au Vend Tout SPRL were not found.
The main activity of Au Vend Tout SPRL is Personal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Au Vend Tout SPRL is not available. You also can look at reviews of Au Vend Tout SPRL, open positions, location of Au Vend Tout SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Au Vend Tout SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Au Vend Tout SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Au Vend Tout SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Au Vend Tout SPRL, employees, financial statistics.