CONTEXT International

Particuliere bedrijvenKleding en accessoires • CONTEXT International
Private companiesApparel and Accessory Stores • CONTEXT International

Contactgegevens CONTEXT International: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONTEXT International: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONTEXT International

Regio (region): N\A, België

Adres (address): rue du Rouge Gorge 8 - 12, Brussels, 1170, België

Telefoon (phone): 32-2-6728222 32-2-6728222

Fax (fax): 32-2-6729758 32-2-6729758

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONTEXT International: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONTEXT International"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONTEXT International"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONTEXT International, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONTEXT International. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONTEXT International, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONTEXT International. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONTEXT International
Products information CONTEXT International

BTW identificatienummer (tax): BE09617675781
Ondernemingsnummer: 4468109130
Hoofdstad (capital): 629,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 398,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in CONTEXT International zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONTEXT International
(Get full report from official database of BE for CONTEXT International)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONTEXT International
Addition kinds of activities for CONTEXT International

308500. Kunststof flessen | Plastics bottles
508700. Apparatuur voor de inrichting van diensten | Service establishment equipment
24269902. Vloeren, hardhout | Flooring, hardwood
27419901. Catalogi: uitgeverij en drukwerk | Catalogs: publishing and printing
31110309. Lederen omzetters | Leather converters
31719901. Handtassen, vrouwen | Handbags, women's
65310000. Makelaars en managers | Real estate agents and managers
73891101. Muziek kopiëren service | Music copying service

Werken bij CONTEXT International: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONTEXT International: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONTEXT International. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONTEXT International. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakmedewerker m/v (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: ADECCO SCHILDERMANS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het pluimvee bedrijf Schildermans zoeken wij nog gemotiveerde productiemedewerkers / inpakmedewerkers. Taken: opbinden van de kippen voor het gekende kip aan't spit afwegen van kippenvleugels en bouten en deze in zakken / kartonnen inpakken met de juiste labels de kipfelet die gesneden en ingepakt is verzegelen en labelen. De juiste informatie zoek je op in het computersysteem. de ingepakte goederen stapelen op de paletten en inbinden voor transport

 • Administratief bediende boekhouding Brucargo (6 maand) (BRUCARGO)

  Regio: BRUCARGO

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je krijgt onder meer volgende taken: - Boeking van banken - Afronding van het kasstroomoverzicht - Beheer kleine contanten en kleine kassa - Aankoopfacturen (kosten van verkopen) scannen en boeken - Boeking van andere inkoopfacturen - Voorbereiding betalingen (incl. Urgenties) - Boeken van verkoopfacturen - Follow-up van eventuele herinneringsleveranciers - Voorbereiding incasso / debiteurenbeheer - Voorbereiding boeking van de kosten - Voorbereidingsrapporten zoals: o Inventory o Vaste activa - Voorbereiding BTW-aangifte - Voorbereiding salarisadministratie - Voorbereiding afsluiting van de maand -…

 • Operator 2 ploegen m/v (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Start People Roeselare

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant zijn wij op zoek naar een gemotiveerde operator / machinebedienaar. Je staat in voor het bedienen van de machine en het manueel weg doen van het afval van de machine.

 • IT helpdesk Medewerk(st)er (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Konvert Interim Vilvoorde

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een informaticabedrijf, gespecialiseerd in notariële informatica zijn wij op zoek naar een analist-programmeur. Voor deze sector hebben zij zelf een eigen softwareprogramma ontwikkeld en leveren, installeren en configureren zij tevens alles van materiaal (PC's, servers & printers). Jouw takenpakket zal er als volgt uitzien; - Technische ondersteuning geven aan de gebruikers van computers en informaticatoepassingen. Zowel voor hardware, algemene software als voor onze eigen programma's. Je probeert daarbij in eerste instantie zelf een oplossing voor de klant te vinden, zorgt voor een gepaste doorverwijzing of, indien noodzakelijk, voor het sturen van een technieker ter plaatse. - Beantwoorden van probleemmeldingen per telefoon of per e-mail

 • Huishoudhulp dienstencheques (M/V) regio Deftinge (DEFTINGE)

  Regio: DEFTINGE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor 2 gezinnen in Deftinge zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste huishoudhulp om mee te helpen bij het uitvoeren van huishoudelijke taken. Jouw takenpakket bestaat voornamelijk uit poetsen en/of strijken. Je wordt tewerkgesteld op 1 adres, op weekbasis presteer je bij deze klanten 12u Indien gewenst kan je uurrooster aangevuld worden met andere klanten. Aarzel niet en solliciteer of contacteer ons vandaag nog !

 • Student schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Student schoonmaak gezocht voor een bedrijf in Antwerpen. Opdracht loopt van 07/09-21/9

 • Jobstudent personeelsadministratie Mechelen (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Studentenjob

  Wil je terecht komen in een warme organisatie waar je met goesting blijft werken? Dan is een job bij Familiehulp iets voor jou! Familiehulp Ondersteuningspunt Mechelen is op zoek naar een jobstudent die beschikbaar is tijdens de volgende periodes: - 5/11/2018 tem. 9/11/2018 - 3/12/2018 tem. 7/12/2018 - 3/1/2019 tem. 10/1/2019 Deze periodes zijn eventueel te verlengen, telkens de eerste week van de maand (met een minimum van 4 dagen per week, 8u per dag). Je zal voornamelijk ingezet worden om logistieke en administratieve ondersteuning te bieden aan de personeelsadministratie.  

 • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

  Type: Vaste Job

  ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

 • Beenhouwer (m/v) (ZWEVEGEM)

  Regio: ZWEVEGEM

  Bedrijf: DB SHOPPING

  Type: Vaste Job

  De verrassing-tussen-de-boterhammen, de gezelligheid onder elkaar: het start bij jou. Want met jouw oog voor kwaliteit stimuleer jij onze klanten om gezondheid en variatie elke dag op het menu te zetten. Is beenhouwen je passie? En klantentevredenheid jouw drijfveer? Dan ben je bij ons op je plek. Je verwerkt en versnijdt het fijnste vlees – meestal van Belgische oorsprong – tot lekkere specialiteiten en kwalitatieve producten. Dat daar ook een verzorgde presentatie in de toonbank bij hoort, spreekt voor zich. Je staat onze klanten vriendelijk te woord, en tovert met plezier een glimlach op hun gezicht. Samen met je collega’s vorm je een hecht team. Een nieuwe vaardigheid aanleren of invallen voor iemand? Voor jullie is het vanzelfsprekend.

 • medewerker groenten & fruit (M/V) (VORSELAAR)

  Regio: VORSELAAR

  Bedrijf: Cegebo

  Type: Vaste Job

  Is “als het vers moet zijn …” ook op jou van toepassing ? Wil jij hier samen met ons werk van maken ? Hou je van sociaal contact met klanten en collega’s ? Hou je van afwisseling in je werk ? Steek je graag de handen uit de mouwen ? Dan ben jij onze nieuwe winkelbediende ! Je wordt ingezet in aan de groenten - & fruitafdeling en bent bereid om in te springen aan de kassa of andere afdelingen. Je zorgt voor een correcte en klantvriendelijke bediening. Je doet alles om de klanten tevreden te stellen door hen te helpen met hun vragen en door ervoor te zorgen dat alles er elke dag vers en netjes uitziet.

 • Business Analyst (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  _

 • Interim Verpleegkundige Merelbeke (Regio Gent)

  Regio: Regio Gent

  Bedrijf: Reflex Healthcare People

  Type: Werfreserve

  Voor de regio Merelbeke zijn we op zoek naar verpleegkundigen die op regelmatige basis een dag willen bijwerken in woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. U kiest zelf de dagen / shiften die u wenst te werken.

Zoek naar antwoorden van CONTEXT International in sociale netwerken
Look for responds of CONTEXT International in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONTEXT International. Laat een reactie achter voor CONTEXT International. CONTEXT International bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONTEXT International. Leave a respond for CONTEXT International. CONTEXT International on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONTEXT International op de google maps. Adres en contacten CONTEXT International
Location of CONTEXT International on the google maps. Address and contacts of CONTEXT International

Andere gerelateerde bedrijven als come CONTEXT International CONTEXT International: HAARMODE | Bond van Manage rijscholen | GUIDO LAFAUT | MJAM MJAM | Monte Carlo (Le)

Other related companies as CONTEXT International: HAARMODE | Bond van Manage rijscholen | GUIDO LAFAUT | MJAM MJAM | Monte Carlo (Le)

CONTEXT International is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONTEXT International, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09617675781. Het bedrijf CONTEXT International bevindt zich op het adres: rue du Rouge Gorge 8 - 12, Brussels, 1170. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 629,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 398,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Producten gemaakt in CONTEXT International zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONTEXT International is Kleding en accessoires, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONTEXT International is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONTEXT International, openstaande posities, locatie van CONTEXT International op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

CONTEXT International is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONTEXT International, company assigned to the tax number BE09617675781. The company CONTEXT International is located at the address: rue du Rouge Gorge 8 - 12, Brussels, 1170. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 629,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 398,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Products created in CONTEXT International were not found.
The main activity of CONTEXT International is Apparel and Accessory Stores, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CONTEXT International is not available. You also can look at reviews of CONTEXT International, open positions, location of CONTEXT International on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONTEXT International, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONTEXT International, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONTEXT International, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONTEXT International, employees, financial statistics.